Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Felbujtással gyanúsítja a rendőrség Gyárfás Tamást a Fenyő-g
  2018-04-17 20:44:27, kedd
 
  Felbujtással gyanúsítja a rendőrség Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság ügyében

Botos Tamás
bűnügy
ma 17:21


A PestiSrácok.hu közölte, hogy

Fenyő János megöletése miatt kedd délután előállította a Nemzeti Nyomozó Iroda Gyárfás Tamást.

A Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét kora délután fogták el, és azonnal kihallgatták. Az ORFK Kommunikációs Osztálya közleményben erősítette meg, hogy a Fenyő-ügy miatt vették elő Gyárfást. A gyanú szerint Gyárfás Portik Tamást bízta meg, hogy ölje meg Fenyőt, Portik pedig a szlovák Jozef Rohácot bérelte föl a gyilkosságra. A Pesti Srácok szerint a NapTV egykori tulajdonosa ellen egyértelmű bizonyítékok vannak, például egy hangfelvétel amin Portik és Gyárfás beszélgetése hallható.

Fenyő János miliárdos médiavállalkozót, a Népszava, a Nők Lapja és más sajtótermékek kiadóját,a Vico Csoport tulajdonosát húsz éve, 1998 február 11-én lőtték agyon, amikor Mercedesével megállt a Margit utca-Török utca -Margit körút lámpás kereszteződésben. Egy mögötte megálló autóból kiszállt egy férfi, és Agram 2000 típusú hangtompítós géppisztolyból kéttucatnyi lövést adott le Fenyőre, aki a helyszínen, azonnal meghalt. A tettes gyalog menekült.

A rendőrség először egy albán bűnözői csoportot gyanúsított a nyilvánvalóan profi bérgyilkossággal. Ez a szál tévesnek bizonyult. Évekre elaludt az ügy, a nyomozás nem haladt, csak a 2000-es években került elő, inkább pletykaszinten, hogy Fenyő és Gyárfás Tamás médiapiaci küzdelme (a rámenős milliárdos szerette volna megszerezni Gyárfás Naptévéjét) lehetett a gyilkosság egyik oka.

2004-ben indult újra a nyomozás, és ekkor jelent meg a nyilvánosság előtt Fenyő volt pszichológusa és barátja, az akkor már halálos beteg Perczel Tamás, aki egy dokumentumfilmben arról beszélt, hogy Gyárfás Tamás lehetett az egyik felbujtó.

A nagy fordulat 2011-ben következett az ügyben: letartóztatták Jozef Rohácot, akit több bérgyilkossággal és merénylettel (a többi között az Aranykéz utcai robbantással) is gyanúsítottak. 2013-ban a szlovák bűnözőt sikerült megvádolni a Fenyő-gyilkossággal: a helyszín közelében talált sapkáról vett DNS-minta volt az egyik döntő bizonyíték. Rohácot 2017-ben jogerősen elítélték a gyilkosságért.

Közben, 2012-ben rács mögé került Portik Tamás is, a kilencvenes évek maffiavilágának és olajos ügyeinek egyik ismert alakja, akit több alvilági leszámolás feltételezett szervezőjeként és megbízójaként vettek őrizetbe. 2014-ben el is ítélték Prisztás József vállalkozó (a szervezett bűnözés hírhedt figurája) megöletése miatt.

A Portik-ügyben többször előkerült a Fenyő-gyilkosság is, felmerült, hogy ő szervezte meg a médiavállalkozó megölését, Rohác az ő katonájaként hajtotta végre a merényletet. Biztos, hogy a Portik Tamás ügyeiben előkerült bizonyítékok vezettek el Gyárfás gyanúsításához.

A médiavállalkozói karrierjét a nyolcvanas évek végén indító, az amerikai milliárdos Bodnár ,,Szaknévsor" György segítségével gyarapodó Gyárfás előbb a Sport Plussz szerkesztőjeként és tulajdonosaként, majd a Nap Tv producereként lett ismert. A baloldali kormányokkal mindig nagyszerű kapcsolatokat ápolt, de a Fidesszel sokáig nem találta a hangot. Még ez első (1998-ban hatalomra került) Fidesz-kormány nyírta ki Gyárfás legfontosabb, egész vagyonát megalapozó médiavállalkozását, a Nap Tv-t. A közszolgálati tévé frekvenciáján ,,társbérlő" vagy ha úgy tetszik élősködő reggeli műsort kirakták a köztévéről. Az ATV-re menekült. 2002-ben, a Fidesz bukása után még visszatért ugyan az egyesre, de már sosem tudta visszaszerezni régi népszerűségét. A Fidesz politikusai évekig bojkottálták Gyárfás műsorát, részben baloldali elfogultsága miatt, részben pedig azért, mert Gyárfás, akinek évtizedes sportdiplomata múltja is volt, megpróbálta megbuktatni Schmitt Pált, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökét. A Fidesz második kormányra kerülése már a Nap Tv halálos ítéletét jelentette. Újra kirakták a köztévéből, ezzel mini médiabirodalma annyira meggyengült, hogy már nem is nagyon forszírozta a dolgot, inkább sportvezetői karrierjére koncentrált.

Gyárfás már a nyolcvanas évektől aktív sportvezető volt, dolgozott a Nemzetközi Atlétikai Szövetségben (IAAF), majd a Nemzetközi Kosárlabda Szövetségnél (FIBA) is, 1993-tól pedig a Magyar Úszó Szövetség elnöke lett. Egyre jobban bedolgozta magát a nemzetközi szövetségbe is, 2013-ban már a FINA alelnöke, a legszűkebb döntéshozói testületének tagja. A 2010-es kormányváltás után több jel is utalt arra, hogy őt is megpróbálja falhoz állítani a Fidesz. A kormánypárti sajtó - a régi maffiaügyek felmelegítése, Portik letartóztatása, illetve Rohác elítélése nyomán - elkezdte emlegetni a Fenyő-ügy lehetséges gyanúsítottjaként.

2012-re valahogy mégis sikerült rendeznie a viszonyát a kormánnyal: Orbánék kitüntették. 2013-ban pedig Gyárfás kitartó szervezőmunkával budapestre hozta a 2021-os vizes világbajnokságot, amiből egy visszalépés után aztán 2017-es lett. A vébéből emlékezetes és ultradrága presztízsprojektet csinált a kormány. Gyárfás a Hosszú Katinka-ügy és más támadások miatt lemondott a Magyar Úszó Szövetség elnöki posztjáról, átengedve megfelelően fidezses jelöltnek, sőt még Angol utcai egykori tévészékházát is Mészáros Lőrincnek adta el. A vébé alatt és előtt többször mutatkozott Orbán Viktor társaságában, és nagyon úgy tűnt, hogy ha nem is lesz soha a Fidesz kedvence, valamilyen békét kötött egykori ellenfeleivel.

A rendőrség kedd este hat órakor az alábbi közleményt adta ki:

,,A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) 2017. október 31. óta folytatja a nyomozást a Fenyő János sérelmére 1998. február 11-én előre kitervelten elkövetett emberölés ügyében. A KR NNI munkatársai 2018. április 17-én a kora délutáni órákban Budapesten elfogták, majd előállították a 69 éves Gy. Tamás budapesti lakost, akinek gyanúsítotti kihallgatása jelenleg is folyamatban van. A KR NNI Gy. Tamást - hasonlóan az ugyanebben az ügyben 2018. március 22-én gyanúsítottként kihallgatott 50 éves P. Tamáshoz - emberölésre való felbujtással gyanúsítja."


https://444.hu/2018/04/17/eloallitottak-a-fenyo-gyilkossag-miatt-gyarfas-tamast
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: médiavállalkozót, bérgyilkossággal, médiavállalkozói, szerkesztőjeként, szervezőmunkával, világbajnokságot, kereszteződésben, médiavállalkozó, maffiavilágának, gyanúsítottként, tulajdonosaként, sportdiplomata, letartóztatták, pletykaszinten, visszaszerezni, letartóztatása, szervezőjeként, gyanúsításához, médiabirodalma, géppisztolyból, előállították, kommunikációs, ellenfeleivel, megbízójaként, feltételezett, producereként, gyilkossággal, tévészékházát, felmelegítése, nyilvánvalóan, kormányváltás, kapcsolatokat, sajtótermékek, gyilkosságért, frekvenciáján, eloallitottak, rendőrség Gyárfás, gyanú szerint, szlovák Jozef, hangfelvétel amin, mögötte megálló, tettes gyalog, rendőrség először, albán bűnözői, nyilvánvalóan profi, szál tévesnek, 2000-es években, rámenős milliárdos, gyilkosság egyik, nyilvánosság előtt, dokumentumfilmben arról, egyik felbujtó, Gyárfás Tamást, Botos Tamás, Fenyő János, Nemzeti Nyomozó Iroda Gyárfás Tamást, Magyar Úszó Szövetség, ORFK Kommunikációs Osztálya, Gyárfás Portik Tamást, Jozef Rohácot, Pesti Srácok, Vico Csoport, Gyárfás Tamás, Gyárfás Naptévéjét, Perczel Tamás, Portik Tamás, Prisztás József, Sport Plussz, Schmitt Pált, Magyar Olimpiai Bizottság, Nemzetközi Atlétikai Szövetségben, Nemzetközi Kosárlabda Szövetségnél, Hosszú Katinka-ügy, Mészáros Lőrincnek, Orbán Viktor, Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Egy bizonyos határt  Kerüld el az evangélium örömén...  Png férfi  Szívem  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png ház  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Zilahy Lajos gondolata  Makszim Gorkij gondolata  Szívem tiéd  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Alvó cicák  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Adakozás  s immár én is felragyogva, ért...  Jó éjszakát  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Adakozás  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Erdőn  A kételkedés kezelése  Png nő  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Leonardo da Vinci gondolata  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A boldog családok mind hasonló...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Garai Gábor - Takarítás  Neked tudnod kell  Neked tudnod kell  Albert Einstein gondolata  Png nő  Nem méltó hozzád  Mai harmónia kártyám  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png férfi  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hazára minden embernek szükség...  Leonardo da Vinci gondolata  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Adakozás  Akarat  Facebookon kaptam Annuska bar...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Tanuld meg ezt a versemet  s immár én is felragyogva, ért...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Nagyi telefonál  Nevem  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Mindig jusson idő nevetni  Szép napot kívánok  Szép estét kedves látogatóimna...  Neked tudnod kell  George Byron - Ahogy itt jár -...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A jó emberek mindig szépek mar...  Paul David Tripp Április 21  Örülök, hogy látlak!  Fekete István - Akác  Jónás Tamás – Végtelen b...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A tömeg, a Mester, a módszer, ... 
Bejegyzés Címkék
rendőrség Gyárfás, gyanú szerint, szlovák Jozef, hangfelvétel amin, mögötte megálló, tettes gyalog, rendőrség először, albán bűnözői, nyilvánvalóan profi, szál tévesnek, 2000-es években, rámenős milliárdos, gyilkosság egyik, nyilvánosság előtt, dokumentumfilmben arról, egyik felbujtó, nagy fordulat, többi között, szlovák bűnözőt, helyszín közelében, egyik döntő, kilencvenes évek, szervezett bűnözés, médiavállalkozó megölését, médiavállalkozói karrierjét, amerikai milliárdos, baloldali kormányokkal, közszolgálati tévé, nyolcvanas évektől, nemzetközi szövetségbe, legszűkebb döntéshozói, 2010-es kormányváltás, kormánypárti sajtó, régi maffiaügyek, 2021-os vizes, visszalépés után, vébéből emlékezetes, vébé alatt, rendőrség kedd, alábbi közleményt, kora délutáni, ügyben 2018, médiavállalkozót, bérgyilkossággal, médiavállalkozói, szerkesztőjeként, szervezőmunkával, világbajnokságot, kereszteződésben, médiavállalkozó, maffiavilágának, gyanúsítottként, tulajdonosaként, sportdiplomata, letartóztatták, pletykaszinten, visszaszerezni, letartóztatása, szervezőjeként, gyanúsításához, médiabirodalma, géppisztolyból, előállították, kommunikációs, ellenfeleivel, megbízójaként, feltételezett, producereként, gyilkossággal, tévészékházát, felmelegítése, nyilvánvalóan, kormányváltás, kapcsolatokat, sajtótermékek, gyilkosságért, frekvenciáján, eloallitottak, népszerűségét, gyanúsítottak, pszichológusa, közszolgálati, bizonyítékok, legfontosabb, felbujtással, bojkottálták, kormányokkal, kormánypárti, robbantással, kihallgatott, katonájaként, szövetségben, merénylettel, segítségével, tulajdonosát, mercedesével, sportvezetői, előállította, testületének, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1313
  • e Hét: 7045
  • e Hónap: 18156
  • e Év: 171652
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.