Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
De akkor ki a fenével harcolnának újabb négy évig?
  2018-04-25 21:49:50, szerda
 
  De akkor ki a fenével harcolnának újabb négy évig?

H. Andrea | Ma | 8:10

Madárfüttyös, szalonnás, pálinkás, friss, üde, vidám jó reggelt kívánok mindenkinek! Tudom, ez így egyszerre sok lehet, de van amiből semennyi nem elég. Például az utóbbi napokban méltatlanul elfeledett Kósa Lajosból. Ez a fotó annyira szép és annyira sokat elmond mindenről, hogy muszáj idevarázsolnom, hátha feldobja a napunkat. Nem függ össze semmivel, csak szép. 😀
Átvettük a megbízólevelünket a választási bizottságtól. Debrecenért dolgozunk a következő országgyűlésben is! (Fotó: Facebook/Kósa Lajos)

Átvettük a megbízólevelünket a választási bizottságtól. Debrecenért dolgozunk a következő országgyűlésben is! (Fotó: Facebook/Kósa Lajos)

Mínuszos hírnek gondolom, de miután éppen tegnap derült ki, hogy Sebastian Kurz osztrák kancellár elhatárolódik Orbánék Sorosra kihegyezett migrációs elmebajától, megemlíteném, hogy Kövér László változatlan dühvel harcol a keresztény Európa megmentéséért. Ennek érdekében Tallinban, az uniós parlamenti elnökök találkozóján tárgyalt az osztrák Nemzeti Tanács elnökével, és megállapította, hogy Ausztria és Magyarország hasonlóan gondolkodik Európa biztonságáról és jövőjéről. Ezt pedig a júliusban kezdődő osztrák soros uniós elnökség fogja garantálni, amikor is a realitások és a józan ész talajára kerül a migrációs politika. Mondjuk az összeurópai erőfeszítéseken is sokat lendítene, ha az Orbán-kormány (az új) nem a gyűlöletkeltéssel és az extrém összeesküvés-elméletekkel küzdene a migráció ésszerű kezeléséért, és ha a káosz fenntartása helyett a valódi megoldásokban lenne érdekelt. Kevesebb sorosozás, több józan ész, ennyire egyszerű lenne, de akkor ki a fenével harcolnának újabb négy évig?

Erről jutott eszembe, hogy a minap Simicskó István honvédelmi kereszténydemokrata arról lamentált, hogy a sokféle létező kapcsolat mellett, a lelki kapcsolatokat is meg kell erősíteni a V4 tagországai között. Ez hatalmas ötlet pláne annak a tegnapi cikknek a fényében, amely a magyarországi egyetemi oktatók bérhelyzetével foglalkozik. És amelyből nem csak az derül ki, hogy Magyarországon a bolti eladó és a kezdő buszsofőr is többet keres, mint az egyetemi adjunktus, hanem hogy a cseh vagy szlovák kollégáik kétszer, háromszor annyit kapnak ugyanabban a beosztásban. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy az eladó, vagy a sofőr mennyire sokat keres, hanem hogy az egyetemi oktató mennyire szégyenletesen keveset, és hogy e tekintetben is jelentős az elmaradás azokhoz képest, akikkel egy platformon emlegetjük magunkat Brüsszel megállításáért folytatott ádáz küzdelmünkben. Mármint nem mi, hanem Soros és a józan ész legelszántabb ellenségei.

Noha Bálint kolléga nagylelkűen előrebocsátotta, hogy majd jól elmesélem az ellenzéki térfélen zajló egyeztetések jelen állását, fogalmam nincs, mire gondolt. Azon kívül, hogy mostanság mindenki Szél Bernadettel készít interjúkat (néhány napja mindenki Schiffer Andrással készített interjúkat) és azon kívül, hogy most aztán nagyon össze kell fogni, de lehetőleg úgy kell összefogni, hogy a parlamenti bojkott ne legyen benne, mert az hülyeség, mert akkor nem lehet majd újabb négy évig Orbán Viktor gúnyos beszólásait (boldog karácsonyt!, meg lehetne ismételni a kérdést?, reménytelen helyzetben lévő csicskapárt), Kövér László minősíthetetlen rendreutasításait hallgatni, nem tudom, mit mondhatnék. Szerintem lassan már azt is elfelejtjük, hogy egyáltalán szó volt arról, hogy a bojkott egy eszköz lehet a kétharmad ellenében. Nem tudom, mit magyarázhatnék erről, nemigen van mit. Ez most így ennyi.

Tegnap este nem írtuk meg, pedig olvasónk időben figyelmezetetett (köszi, Szonja!). Nem baj, azóta megírták mások. A lényeg: egy hétfői keltezésű dokumentum szerint az országgyűlési őrség (apropó Kövér) úgy döntött, hogy május 8-án lezárja a Kossuth teret, pontosabban a Parlament előtti teret és a füves részeket is. Bár a Mi vagyunk a többség elnevezésű tüntetés csak 17 órakor kezdődik, a lezárás pedig legkésőbb 14 óráig lesz érvényben (és közben egy másik esemény is szerveződik, amelynek keretében már a hajnali óráktól élőláncot vonnának a Parlament köré), a hivatalos indoklás az igazán lenyűgöző. A lezárásra azért van szükség, mert aznap lesz az Országgyűlés alakuló ülése, és a hivatalos programok egy része kiterjed a Kossuth térre is. A programokon pedig az újonnan megválasztott képviselőkön kívül több védett személy is részt vesz. ,,A lezárás hiányában nem lenne biztosítható a hazai védett személyek, az országgyűlési képviselők, a rendszeresen érkező diplomáciai küldöttségek, illetve külföldi védett személyek szabad mozgása". Hát ez tényleg borzasztó lenne. (- Elnök úr, mit gondol a tüntetésről? - Viszontlátásra!)

Ha valakit megnyugtat, akkor Baloghoz hasonlóan, de Szijjártóval ellentétben Fazekas Sándornak sem oszt lapot Orbán az új kormányban. A magyar gasztronómiát a sáskaevők hordák okán végveszélyben érző szellemi magasles indoklása szintén brilliáns:

Nagyon megtisztelő az a bizalom, ami az irányomba megnyilvánult az elmúlt időszakban, és köszönöm azt, hogy 8 éven keresztül szolgálhattam a magyar vidék ügyét, a hazai gazdatársadalmat. Most azonban, megköszönve a bizalmat, jeleztem, hogy az előttünk álló években a Fidesz-frakció munkáját szeretném segíteni. Miniszterelnök úr elfogadta a döntésemet.

Mi lenne velünk velük egy ilyen megértő ember nélkül? El nem tudom képzelni. Ellenben úgy tűnik - igaz, ez már korábban is valószínűsíthető volt -, hogy Seszták Miklós is megy a levesbe, miután összekapirgált magának mindent, mi összekapirgálható volt a közpénzek mellett sertepertélve. Sajtóértesülések szerint a postaügyért és a pénzügyi szolgáltatásért felelős kormánybiztos, bizonyos Bártfai-Mager Andrea lehet a következő fejlesztési miniszter. Ez azért jó hír, mert fejlesztési minisztérium biztosan lesz, szemben az oktatás- és egészségüggyel, amelyek távolról sem annyira fontos nemzetstratégiai területek, hogy önálló tárcát igényeljenek.

És hogy kereken induljon a nap, a végére hagytam a Népszava tegnap esti cikkének megállapításait, miszerint a Zsolnay Örökségkezelő Központ ügyvezetője, Vincze Balázs csak elvitte a balhét, valójában egy fideszes politikus felszólítására született meg a döntés, hogy Pécsen lemondják az Átrium Színház vendégjátékát, az Alföldi Róbert főszereplésével készült Igenis miniszterelnök úr! című színdarab bemutatóját. A lap szerint ezt sugallja az is, hogy öt hete Alföldi Róbert még színpadra állhatott Pécsen a Zsolnay Színházban, a Gothár Péter által rendezett Vaknyugatban. Azt, hogy öt héttel később Alföldit kicenzúrázták Pécsről, a választás eredményével magyarázzák a baranyai megyeszékhelyen. Vagyis azzal, hogy Baranya megye 1. számú választókerületében a függetlenként induló Mellár Tamás megverte a Fidesz-KDNP jelöltjét, Csizi Pétert.

Búcsúzom átmenetileg, még ezt a cikket azért mindenkinek figyelmébe ajánlom: Tény, hogy Orbán Viktor Putyin bábja.

https://hirtv.hu/hirtvkulfold/teny-hogy-orban-viktor-putyin-babja-2460172



https://kolozsvaros.com/rovidek/de-akkor-ki-a-fenevel-harcolnanak-ujabb-negy-evig /
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nemzetstratégiai, sajtóértesülések, valószínűsíthető, gazdatársadalmat, figyelmezetetett, előrebocsátotta, minősíthetetlen, szolgáltatásért, országgyűlésben, megyeszékhelyen, főszereplésével, megállapításait, erőfeszítéseken, felszólítására, megállapította, idevarázsolnom, miniszterelnök, viszontlátásra, egészségüggyel, magyarázhatnék, összekapirgált, megállításáért, szégyenletesen, bérhelyzetével, magyarországon, kicenzúrázták, örökségkezelő, országgyűlési, megnyilvánult, megválasztott, magyarországi, függetlenként, legelszántabb, szolgálhattam, megoldásokban, sertepertélve, fenével harcolnának, utóbbi napokban, fotó annyira, választási bizottságtól, következő országgyűlésben, keresztény Európa, uniós parlamenti, osztrák Nemzeti, júliusban kezdődő, migrációs politika, összeurópai erőfeszítéseken, migráció ésszerű, káosz fenntartása, valódi megoldásokban, minap Simicskó, sokféle létező, Kósa Lajosból, Kósa Lajos, Sebastian Kurz, Orbánék Sorosra, Kövér László, Nemzeti Tanács, Simicskó István, Noha Bálint, Szél Bernadettel, Schiffer Andrással, Orbán Viktor, Fazekas Sándornak, Seszták Miklós, Bártfai-Mager Andrea, Zsolnay Örökségkezelő Központ, Vincze Balázs, Átrium Színház, Alföldi Róbert, Zsolnay Színházban, Gothár Péter, Mellár Tamás, Csizi Pétert, Orbán Viktor Putyin,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Makszim Gorkij gondolata  Neked tudnod kell  Png férfi  Png kutya  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png telefon  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Irgalom és ítélet  képre írva  A Megváltó szolgálatában  Akik bántanak téged  Egy lelki imádság  Hazára minden embernek szükség...  Png férfi  Alázat  A másik dolog,  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png telefon  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A televizió nem a kultúrát kép...  Paul David Tripp Április 21  Leonardo da Vinci gondolata  Ami embereknek lehetetlen, az...  Ágai Ágnes – Csendélet  Png virág  Akik bántanak téged  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png fotel  Png telefon  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Reggel van  Kellemes délutánt kívánok  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Radikális szeretet  Próbálj meg ...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Idő  Alázat  Kövesd a cowboyt!  Png telefon  Jó éjszakát  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Mai harmónia kártyám  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Akarat  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Png lepke  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Egy lelki imádság  Tanuld meg ezt a versemet  Nagyi telefonál  Sose bánj semmit  Akarat  Makszim Gorkij gondolata  Örülök, hogy látlak!  Hazára minden embernek szükség...  Akarat  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Idő  Nagyi telefonál 
Bejegyzés Címkék
fenével harcolnának, utóbbi napokban, fotó annyira, választási bizottságtól, következő országgyűlésben, keresztény Európa, uniós parlamenti, osztrák Nemzeti, júliusban kezdődő, migrációs politika, összeurópai erőfeszítéseken, migráció ésszerű, káosz fenntartása, valódi megoldásokban, minap Simicskó, sokféle létező, lelki kapcsolatokat, tegnapi cikknek, magyarországi egyetemi, bolti eladó, kezdő buszsofőr, egyetemi adjunktus, cseh vagy, sofőr mennyire, egyetemi oktató, elmaradás azokhoz, platformon emlegetjük, ellenzéki térfélen, parlamenti bojkott, eszköz lehet, kétharmad ellenében, hétfői keltezésű, országgyűlési őrség, füves részeket, többség elnevezésű, lezárás pedig, másik esemény, hajnali óráktól, hivatalos indoklás, igazán lenyűgöző, lezárásra azért, hivatalos programok, része kiterjed, programokon pedig, újonnan megválasztott, lezárás hiányában, hazai védett, országgyűlési képviselők, rendszeresen érkező, magyar gasztronómiát, sáskaevők hordák, irányomba megnyilvánult, elmúlt időszakban, magyar vidék, hazai gazdatársadalmat, előttünk álló, ilyen megértő, közpénzek mellett, pénzügyi szolgáltatásért, következő fejlesztési, végére hagytam, fideszes politikus, választás eredményével, baranyai megyeszékhelyen, függetlenként induló, cikket azért, nemzetstratégiai, sajtóértesülések, valószínűsíthető, gazdatársadalmat, figyelmezetetett, előrebocsátotta, minősíthetetlen, szolgáltatásért, országgyűlésben, megyeszékhelyen, főszereplésével, megállapításait, erőfeszítéseken, felszólítására, megállapította, idevarázsolnom, miniszterelnök, viszontlátásra, egészségüggyel, magyarázhatnék, összekapirgált, megállításáért, szégyenletesen, bérhelyzetével, magyarországon, kicenzúrázták, örökségkezelő, országgyűlési, megnyilvánult, megválasztott, magyarországi, függetlenként, legelszántabb, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 509
  • e Hét: 3611
  • e Hónap: 14722
  • e Év: 168218
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.