Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy minapi jogi konferenciáról szólva
  2015-04-14 19:12:06, kedd
 
   
  Elmondhatom, le is írhatom, hogy 2015. április 11-én ott voltam a Magyarok Házában megtartott ,,jogi konferencián".

https://www.facebook.com/Egysegfront


Az ott elhangzottakról most nem szeretnék részletesen írni. Leginkább csak arról az egyről, ami nagyon KÖZÉRDEKŰEN AKTUÁLIS és azonnal orvosolandó nemzetstratégiai szempontból.
Arra a megjegyzésére gondolok Geri Tibornak, amikor felvetette annak eshetőségét is, hogy
- "kénytelenek lehetünk külső segítséget is kérni az ENSZ-től.".
Amikor ezt mondta felszisszentek a körülötte ülő előadók és tiltakozásuknak adtak hangot. Ezzel kapcsolatban lenne - legfőképpen a tiltakozók felé - megjegyzésem, amit már oly sokszor, sokféleképpen megírtam itt a facés Jegyzetek között.


Mit várhat parlamenti képviselőitől az egyszerű választópolgár, amikor külföldi alapítványokat (Haza és Haladás) is meg lehetett annak nyerni, hogy olyan politikusokat pénzeljenek, mint pl Bajnai Gordon, aki képes volt - TERÜLETFEJLESZTÉSI TÖRVÉNY-be bújtatva elfogadtatni a parlamenttel azt a törvényt, amelyik lehetővé tette volna, hogy Magyarország területén kiépülhessen a NATO európai támaszpontja! Részletesebben itt olvasható:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=136883&n=furaila&blog
_cim=Tudjátok, hogy mi a gond ezzel a mostani kapitalistasággal?



Nem értem a Tibor körül fölszisszenőket! Nem értem őket, mert hogyan fogadhatják el zokszó nélkül a NATO számára maradék hazánk területének felkínálását akkor, amikor ez elleni tiltakozót leszólják és leintik????

Óva intek mindenkit attól, hogy feltételezze, hogy ez az egész törvény már feledésbe merült, vagy lemondtak a megvalósításáról! Szó nincsen erről!
EBBEN A JEGYZETBEN OLVASHATÓ MINDAZ, AMITŐL 2008 óta olyan nagyon félek és féltem szeretteimet, a hazámat és a benne élőket!
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=136858&n=furaila&blog
_cim=Nemzeti parkok, mint leendő rezervátumok


"Ugyanis, azért gondolják "szükségesnek" ezeknek a nemzeti parkoknak az elhanyagolását, mert úgyis logisztikai központok fognak kiépülni rajta. Logisztikai központok, vagy inkább REZERVÁTUMOK? Egyik, a Kunsági Nemzeti Park már le lett tesztelve több alkalommal is a Kurultaj és a MOGY-ok megrendezésekor!"
Hiszen, katonaemberek lettek a Magyarok Szövetségének vezetői, akik járták az országot és egyfajta túlélési programmal igyekeztek fölkészíteni a majdani rezervátum-lakókat! De ezt most nem részletezném... Inkább felhívnám a figyelmet arra az ukrajnai polgárháborús helyzetre, amit valójában Magyarországon akartak kirobbantani!

Talán, ezért mosolygott G.T. olyan elnézően a "bajsza" alatt, miközben sziszegtek a még mindig oly GYANÚTLAN jogász és nem jogász előadó kompetátok, ott a pulpituson ülve! Mert Tibornak, mint hivatásos fegyverforgatásra és különböző harcászati STRATÉGIÁKRA KIKÉPZETT embernek tudnia kell arról, hogy mi készül ellenünk JOBBRÓL és BALRÓL is - DEMOKRÁCIÁNAK hazudva!!!!



No, meg az sem közömbös - főleg számomra nem az - hogy már csak ÜRÜGYRE lenne szükségük ezen álságos hazaáruló politikusainknak, mint 1956-ban! Csakhogy, akkor a SZU hadseregének készítették elő a terpet, most, pedig minő "véletlen"? a NATO-nak!!! Mindig azoknak a hatalmaknak taszítják oda a hazánkat és a benne élőket, akiktől a legnagyobb védelmet és HASZNOT remélik a hatalom tulajdonosai.
Ugyanis, úgy olvassátok minden egyes leírt szavamat, hogy én vagyok az egyetlen SZEMTANÚJA, aki látta - és le is írja- el is mondja - hogy 1956-ban, már AUGUSZTUSBAN bálákba csomagolva, a magyar néphadsereg repülőgépéről dobálták le a kunsági legelőkre azokat a röpcédulákat, amellyel kiPROVOKÁLTÁK az "ellenforradalmat"!!!

Ezeket a röpcédulákat én már akkor láttam és egyet el is olvastam, mert amikor földet ért az egyik bála, kiszakadt és az apró kis papírok szerte-széjjel keringtek a levegőben. Elkaptam egyet, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy mi lehet az a sok kis fehérség... Éppen ott nyaraltam és rokonaim állatait őriztem a legelőn.



Nnnaaaaaaaaaaaa én azóta élek CÉLKERESZTBEN!!!! Pedig, akkor még csak egy kisiskolás kislány voltam és semmit nem értettem a felhívásból, meg a kiáltványból, meg a sztrájkból... Fogalmam nem volt arról, hogy miért kapták ki az odaszaladó rokonaim oly ijedten a kezemből, mondván: "Ez nem gyeröknek való!"????

És milyen érdekes, hogy azóta sem tudtam ebből a CÉLKERESZTBŐL kikerülni??!!!

Ma már tudom, hogy arra várnak hátha én is meghalok, mint az egész nemzedékemhez tartozó VÉTLEN SZEMTANÚ!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: politikusainknak, ellenforradalmat, megvalósításáról, nemzetstratégiai, elhangzottakról, nnnaaaaaaaaaaaa, tiltakozásuknak, megrendezésekor, fölszisszenőket, alapítványokat, részletesebben, választópolgár, felszisszentek, elhanyagolását, magyarországon, repülőgépéről, megjegyzésére, demokráciának, kiprovokálták, sokféleképpen, képviselőitől, politikusokat, katonaemberek, célkeresztből, nemzedékemhez, polgárháborús, szövetségének, célkeresztben, rezervátumok, stratégiákra, parlamenttel, tulajdonosai, hadseregének, augusztusban, elfogadtatni, kapcsolatban, megjegyzésére gondolok, tiltakozók felé, facés Jegyzetek, egyszerű választópolgár, gond ezzel, mostani kapitalistasággal, egész törvény, benne élőket, nemzeti parkoknak, figyelmet arra, ukrajnai polgárháborús, pulpituson ülve, hatalmaknak taszítják, legnagyobb védelmet, hatalom tulajdonosai, egyetlen SZEMTANÚJA, Magyarok Házában, KÖZÉRDEKŰEN AKTUÁLIS, Geri Tibornak, Bajnai Gordon, TERÜLETFEJLESZTÉSI TÖRVÉNY-be, EBBEN JEGYZETBEN OLVASHATÓ MINDAZ, Kunsági Nemzeti Park, Magyarok Szövetségének, Mert Tibornak, STRATÉGIÁKRA KIKÉPZETT, VÉTLEN SZEMTANÚ, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Aki nem dolgozik, ne is egyék  Tavaszi kép  A sors  Rátalálsz  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Szép estét  Nem számIt  Mi lenne ha  Bounty krémes  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A Megváltó szolgálatában  A jó emberek mindig szépek mar...  Esti kép  Ágai Ágnes – Csendélet  210 éve született a SZÓZAT meg...  Nagyon különös  Adakozás  Alázat  Png csokor  Fekete-erdő desszert  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Irgalom és ítélet  Nagyi telefonál  Próbálj meg ...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Png kislány  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Akarat  Png cica  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png virág  Egy maradéktalanul uralt világ  Akarat  Paul David Tripp Április 19  Nagyi telefonál  210 éve született a SZÓZAT meg...  Akarat  Reggel van  Nagyi telefonál  A sors  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Rátalálsz  Png nő  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  A másik dolog,  Egy bizonyos határt  Nagyi telefonál  Nagyi telefonál  Őrizkednünk kell...  Png virág  Facebookon kaptam  Erdőn  Paul David Tripp Április 21  Akik bántanak téged  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
megjegyzésére gondolok, tiltakozók felé, facés Jegyzetek, egyszerű választópolgár, gond ezzel, mostani kapitalistasággal, egész törvény, benne élőket, nemzeti parkoknak, figyelmet arra, ukrajnai polgárháborús, pulpituson ülve, hatalmaknak taszítják, legnagyobb védelmet, hatalom tulajdonosai, egyetlen SZEMTANÚJA, magyar néphadsereg, kunsági legelőkre, egyik bála, kisiskolás kislány, odaszaladó rokonaim, egész nemzedékemhez, politikusainknak, ellenforradalmat, megvalósításáról, nemzetstratégiai, elhangzottakról, nnnaaaaaaaaaaaa, tiltakozásuknak, megrendezésekor, fölszisszenőket, alapítványokat, részletesebben, választópolgár, felszisszentek, elhanyagolását, magyarországon, repülőgépéről, megjegyzésére, demokráciának, kiprovokálták, sokféleképpen, képviselőitől, politikusokat, katonaemberek, célkeresztből, nemzedékemhez, polgárháborús, szövetségének, célkeresztben, rezervátumok, stratégiákra, parlamenttel, tulajdonosai, hadseregének, augusztusban, elfogadtatni, kapcsolatban, megjegyzésem, részletezném, fölkészíteni, magyarország, kiépülhessen, szükségesnek, kirobbantani, támaszpontja, röpcédulákat, kiáltványból, szeretteimet, konferencián, feltételezze, felkínálását, elmondhatom, felhívásból, közérdekűen, orvosolandó, részletesen, egysegfront, logisztikai, néphadsereg, készítették, pénzeljenek, legfőképpen, kénytelenek, eshetőségét, szempontból, fogadhatják, hatalmaknak, területének, szemtanúja, pulpituson, harcászati, kompetátok, parlamenti, mosolygott, kisiskolás, felvetette, csomagolva, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1006
  • e Hét: 2716
  • e Hónap: 11320
  • e Év: 47261
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.