Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szilus államtitkárt megtámadta a szisztéma
  2018-05-17 20:04:08, csütörtök
 
  Szilus államtitkárt megtámadta a szisztéma

Tamás Róbert | Május 15, Kedd | 19:56

Nyugodalmas szép estét mindenkinek! Miután ez nem az az ország, ahol unatkozni lehetne, ma is zajlott az élet. Szerencsére. Vagy szerencsétlenségre. A délelőtt azzal kezdődött, hogy Mészáros Lölö, a nemzet gázszerelője és Tiborcz István, a nemzet veje összefutottak egy üdítőre. Ezt a 444.hu írta meg, mert szerencséje éppen ott tartózkodott egy olvasójuk, aki le is fotózta az eseményt. Bár én nem tudom, mi ebben a hírérték. Valószínűnek tartom, hogy a két nemzeti kincsnek bőven van módja üzletileg, vagy bárhogy máshogy csacsogni, ezért nem szükséges beülniük egy nyilvános helyre.

Ennél kicsit érdekesebb, amit a G7 publikált. Szó van a cikkben egy bizonyos sármelléki repülőtérről, ami a gravitációt ki-, illetve bekapcsolgató, másodállásban orosz álhírportálok bombasztikus híreit előszeretettel megosztó Széles Gábor érdekeltségi körébe tartozik és valamiért úgy véli az Orbán-kormány, hogy a magyar adófizetők pénzéből kell támogatnia. Sőt, ezt már a Gyurcsány-kormány is így gondolta. Tehát évek óta módunk van hozzájárulni anyagilag is ahhoz, hogy a német (és minden más) kedves nyaralni vágyó ne legyen kitéve a tömegközlekedés kínjainak és keserveinek, hanem odaröppenhessen, egyenesen a nyaralásba. De jó nekünk!

Közben lassan minden visszatér a normál kerékvágásba (már ami nálunk normálnak minősül), Hidvéghi Balázs is tolja a fostalicskát ezerrel. Már megint támadnak és Soros, de a kormány megvéd minket, ha bele döglünk, akkor is.

Brüsszelben továbbra is erőltetik a Magyarországot elítélő “Soros-jelentést", újabb és újabb “hazugságokat terjesztenek rólunk", rá akarják kényszeríteni a kormányt, hogy ellenállás nélkül fogadja el a tömeges migrációt - közölte.
Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a kormány ellen fog állni ennek a nyomásgyakorlási kísérletnek is, és minden körülmények között megvédi az országot.
Hidvéghi Balázs jelezte: a Magyarországról szóló, Judith Sargentini holland liberális-zöldpárti képviselő által bemutatott jelentéshez keddig lehet módosító javaslatot beadni, Soros György brüsszeli szövetségesei módosító indítványaikban pedig további durva hazugságokkal támadják Magyarországot, és szankciókra tesznek javaslatot. A magyar választók akaratával szembemenve azt akarják elérni, hogy bevándorlóországgá tegyék Magyarországot - fogalmazott a kommunikációs igazgató. (MTI)

De nem baj, mert fejlődünk, mint a huzat! Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős államtitkára azt mondta a szájával, hogy a kormány a fejlett ipari államokhoz akarja felzárkóztatni Magyarországot. Jó. A fejlett ipari országok már bizonyára alig várják. A hazánkban működő, de külföldi tulajdonban lévő összeszerelőiparban dolgozók szintén.

Ha már fejlettség. Vagy annak hiánya. Ma már odáig vittük, hogy óránként omlott össze az oldal. Én nem tudom, hogy ki, vagy mi munkálkodik a háttérben, de hogy a hócipőm kezd betelni, az teljesen biztos. Az a gyanúm, nem csak mi szívunk, mert például az Index sem volt ma elérhető néhányszor. Biztosan valami csillagközi anomália, vagy ilyesmi.

De mindez semmi ahhoz képest, ami Németh Szilárddal történt! Azt írta ő a Facebookra, hogyaszongya:

nsz

Ezek már csak így vannak egymással. Leveleznek. Szili reklámozza a mérhetetlenül sok eszét. És akkor jönnek az aljas liberális sorosista országlakók és elmagyarázzák a Rezsicsökkentés Szülőanyjának:

Egy ugyanolyan ember vagy, mint kovács istván, nagy béla, vagy kis erzsi. Csak butább. De attól még ugyanúgy az a módja, hogy felhívod/felhívatod az ügyfélszolgálatot, hibabejelentőt és felveszik a panaszodat, nem pedig hatalmaddal és befolyásoddal visszaélve ilyen csepeli alpári panelproli módjára hisztizel.

Tennivalók:
1) ellenőrizzük, hogy be vannak-e dugva a kábelek
2) hívjuk fel az ügyfélszolgálatot
3) énekeljük el a Kossuth-nótát.

Én szívesen kölcsön adom a telefonomat,és akkor fel tudja hívni a nagy Nemzeti mindenhez (is) értő Lőrincet. Egy perc alatt megmondja mi a hiba.

Esetleg a kovetkezo nemzetbiztonsagi ulesem vesse fel a temat. Mar, ha bemegy... Mindenesetre megosztom, hatha valaki tud segiteni, vagy egy jot akar rohogni

Ilyenkor tudod, mi van? Fel kell hívni a szolgáltatót, és bejelenteni a hibát. Amúgy sem hiszem, hogy az oldaladat napi szinten böngészik, és észreveszik, hogy kiborultál. Menj, addig főzz egy birkaherepörköltet.

Amúgy kíváncsi lennék, hogy írtad meg a posztot, ha blokkolva lettél. 🙂 Különben sem facebookozunk munkaidőben 😀

Ja, és legközelebb, ha kikötődik a cipőd, vagy elveszted a zsepidet, ne minket hívj szerintem, hogy oldjuk meg a problémád, mert ennek ennyi idősen kéne mennie magától. Egyébként eszel te rendesen?

Mondhatnam, hogy en is blokkolnalak, de mivel sokan nem vesznek komolyan, es kinevetnek, ezert gondoltam egy kicsit segitek eligazodni az ugyben.

Teljesen hiheto, hogy a T-Systems nem szolgaltat az irodadban sem internetet, sem nem ad telefon hozzaferest mult pentek ota. De ez egy meg ennel is sulyosabb osszeeskuves, ugyanis mindvegig blokkoltak. Sot nem csak teged, de az egesz kormanyt, az egesz Parlamentet, de igazabol egesz Magyarorszagot.

A T-Systems ugyanis nem egy tavkozlesi szolgaltato, hanem egy szoftverfejleszto ceg. Meg, ha ugyanannak a cegcsoportnak is a tagja, mint akik (valoszinuleg - mert ezek utan mar az sem biztos) a tavkozlesi hozzaferest szolgaltatjak az irodadban.

Nem tudom, hogy ez kepviseloeknel hogy mukodik, mert en mindig a versenyszferaban dolgoztam, de egy ekkora szervezetnel, mint az Orszaggyules (gondolom odatartozik az irodahaz) altalaban van uzemeltetesi reszleg, akik az ilyen problemak eseteben eljarnak. Ezeknek az elereset elvileg minden dolgozo ismeri, vagy ha nem, hat szol a fonokenek, aki meg tuti.

Abban a szervezetben, ahol az egyszeri dolgozora hagyjak az ilyen problemak megoldasat, altalaban komoly gondok vannak. Mindenkepp javaslom, hogy uljetek le a fonokoddel, es beszeljetek at, hogy hogyan tudnatok javitani a kommunikaicotokon es a munkafelteteleiden.

Sziszikém, te fakocka, az fel se merült, hogy műszaki oka lehet? Hisztis egy manus vagy, hallod, de mi, átlag választók ezt úgy szoktuk intézni, hogy ha hiba van, felhívjuk az ügyfélszolgálatot. Hátha nem egyből a TEK miatt nincs telefonunk - bár, ha rajtatok múlna, ugye... Na, nyugodj meg, lélegezz zacskóba, lesz telefonod, idő kérdése.

Be kell dugni azt a kétfokú vasvillaszerű izét abba a malacorrszerű izébe a falon.
Szívesen! ?

Szia Szilárd!
Képzeld engem már évek óta blokkolnak! Nem engednek dolgozni. Átérzem a helyzeted 🙁 Szörnyű. Többször is írtam már nekik itt facebookon meg e-mailt is aztán mindig csak azt mondják, hogy hívjam a 1412 ( Amúgy hívtad már? Routert újra indítottad?) aztán jön egy szerelő aki vagy anyázza az előző szerelőt vagy a szomszédokat aztán elmondja, hogy innentől minden jó ... DE NEM JÓ! ÉVEK ÓTA SZABOTÁLNAK! Szóval örülj, hogy neked csak most kezdték 🙁 Kitartást! Telekom Kitti hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Ákost ne idézz azt nem szeretik!
Amúgy, hogy bírod? Minden okés? Nem jó, hogy nem lehet LANozni bent mi? Ha gondolod ugorj át melózni!

Gergő
A Dühős ügyfél

Szerintem valaki eldobott egy vírusos szenyát a folyosón és ez megfertőzte a zinternetet.

Bocsánat, kicsit hosszúra nyúlt, de így is kimaradt egy csomó nagyon szellemes komment. A végére - hogy visszazökkenjen mindenki a magyar rögvalóba - ide pakolom ugyaninnen, mármint Szilárd alól az összes szurkolóját. Ő speciel nem ironizált, halál komolyan írta:

Tisztelt Németh Szilárd - azért elég elszomorító, hogy milyen alja népek élnek ebben az országban. Nem kell velük foglalkozni 🙂 Az ilyen emberek nem érdemlik meg, hogy magyar levegőt szívjanak és magyar földet tapossanak. Azért érdekes, hogy minden, a kormány által biztosított kedvezményt igénybe vesznek, és minden elért eredményt élveznek. Fogalmuk sincs arról, mi lenne ebben az országban, ha az elmúlt 8 évben nem az Ön pártja kormányozott volna. Nekem viszont van fogalmam arról, ha 2002. és 2010. között nem a balmaffia lett volna kormányon, már Ausztria szintjén élhetnénk. Adjon Isten Önnek sok erőt és egészséget az eljövendő igen nehéz, harcokkal teli évekhez. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok ! Köszönjük, hogy ilyen igaz magyar hazafiakból álló kormány és Fidesz frakció van 🙂

https://kolozsvaros.com/rovidek/szilus-allamtitkart-megtamadta-a-szisztema/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyomásgyakorlási, versenyszferaban, nemzetbiztonsagi, rezsicsökkentés, magyarországról, indítványaikban, visszazökkenjen, nemzetgazdasági, odaröppenhessen, tömegközlekedés, magyarországot, szabályozásért, magyarorszagot, kepviseloeknel, előszeretettel, hibabejelentőt, felzárkóztatni, cegcsoportnak, befolyásoddal, hazugságokkal, kommunikációs, malacorrszerű, szolgaltatjak, vasvillaszerű, szövetségesei, facebookozunk, másodállásban, álhírportálok, bekapcsolgató, kényszeríteni, szülőanyjának, elmagyarázzák, mérhetetlenül, összefutottak, osszeeskuves, ellenőrizzük, délelőtt azzal, nemzet gázszerelője, nemzet veje, nyilvános helyre, bizonyos sármelléki, magyar adófizetők, tömegközlekedés kínjainak, normál kerékvágásba, fostalicskát ezerrel, kormány megvéd, tömeges migrációt, kormány ellen, nyomásgyakorlási kísérletnek, magyar választók, kommunikációs igazgató, fejlett ipari, Tamás Róbert, Mészáros Lölö, Tiborcz István, Széles Gábor, Hidvéghi Balázs, Judith Sargentini, Soros György, Lepsényi István, Nemzetgazdasági Minisztérium, Németh Szilárddal, Rezsicsökkentés Szülőanyjának, Szia Szilárd, ÉVEK ÓTA SZABOTÁLNAK, Telekom Kitti, Tisztelt Németh Szilárd, Adjon Isten Önnek, Hajrá Magyarország,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Müller Péter tollából  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Facebookon kaptam  Az agyat és a csontokat is erő...  Facebookon kaptam  Nem kell ide békemenet  Esti kép  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Talpra vándor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kávé  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Sajnos ezt elBalogozták  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gősi Vali - Tükre lennék...  Facebookon kaptam  A gyomorrontás tojással is kez...  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Az élet  ...és mégis ráismersz  Akinek vaj van a fején...  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Cicus virággal  Facebookon kaptam  Minden jónak végeszakad egysze...  Minden jónak végeszakad egysze...  Facebookon kaptam  Ted Engstrőm gondolata  Paul David Tripp Március 17  Heltai Jenő: Szabadság  Mélységes szomorúsággal  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Üdvözöllek az oldalamon  Március 15-re emlékve  Isten áldja  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Március  Könnyáztatta asszonysorsok  Esti kép  Facebookon kaptam  Magyarország ilyen hely.  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Alvó kislány  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul David Tripp Március 17  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyet értesz?  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Cicus virággal  Atyám !  Mindig tud adni ,  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Cicus virággal  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Facebookon kaptam  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Atyám !  Facebookon kaptam  Mély, puha álom - sárga féltés  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Az élet  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  Csendes éjszakán  Imádkozás Krisztus értelméért  Facebookon kaptam  1848. március 15-én  Ibolya  Sajnos ezt elBalogozták  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  A kávé  Tavaszról álmodom,  Szent-Györgyi Albert gondolata  Alvó cica  Gősi Vali - Tükre lennék...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Gyönyörködjünk a március 15 ti... 
Bejegyzés Címkék
délelőtt azzal, nemzet gázszerelője, nemzet veje, nyilvános helyre, bizonyos sármelléki, magyar adófizetők, tömegközlekedés kínjainak, normál kerékvágásba, fostalicskát ezerrel, kormány megvéd, tömeges migrációt, kormány ellen, nyomásgyakorlási kísérletnek, magyar választók, kommunikációs igazgató, fejlett ipari, hazánkban működő, hócipőm kezd, teljesen biztos, aljas liberális, ugyanolyan ember, nagy Nemzeti, perc alatt, kovetkezo nemzetbiztonsagi, oldaladat napi, kicsit segitek, egesz kormanyt, egesz Parlamentet, tavkozlesi szolgaltato, tavkozlesi hozzaferest, versenyszferaban dolgoztam, ekkora szervezetnel, ilyen problemak, elereset elvileg, egyszeri dolgozora, manus vagy, kétfokú vasvillaszerű, malacorrszerű izébe, helyzeted &#128577, előző szerelőt, szomszédokat aztán, vírusos szenyát, csomó nagyon, végére &#8211, magyar rögvalóba, összes szurkolóját, ilyen emberek, kormány által, balmaffia lett, eljövendő igen, nyomásgyakorlási, versenyszferaban, nemzetbiztonsagi, rezsicsökkentés, magyarországról, indítványaikban, visszazökkenjen, nemzetgazdasági, odaröppenhessen, tömegközlekedés, magyarországot, szabályozásért, magyarorszagot, kepviseloeknel, előszeretettel, hibabejelentőt, felzárkóztatni, cegcsoportnak, befolyásoddal, hazugságokkal, kommunikációs, malacorrszerű, szolgaltatjak, vasvillaszerű, szövetségesei, facebookozunk, másodállásban, álhírportálok, bekapcsolgató, kényszeríteni, szülőanyjának, elmagyarázzák, mérhetetlenül, összefutottak, osszeeskuves, ellenőrizzük, valószínűnek, hangsúlyozta, szolgáltatót, repülőtérről, fostalicskát, hogyaszongya, gázszerelője, uzemeltetesi, blokkolnalak, érdekeltségi, valoszinuleg, minisztérium, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 167
  • e Hét: 1825
  • e Hónap: 18618
  • e Év: 151535
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.