Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Terrorfenyegetettségi törvény és a NATO
  2016-02-07 07:30:22, vasárnap
 
  NEM ÁRT, HA TUDUNK ARRÓL, HOGY az ALAPTÖRVÉNY 51/A törvény módosításítási tervezetében mit is terveznek Magyarország (és a benne élő magyarság maradékai) ellen.
*
Vegyük sorra az Alaptörvény 51/A.módosítási tervezetében rejlő veszélyes csapdákat!
*
2. cikk 3. bek.-ben ez olvasható:
,,
(3) Az Alaptörvény egységes szerkezetű szövegét az Alaptörvény e módosításának hatálybalépését követően haladéktalanul közzé kell tenni a hivatalos lapban."
Komment és kérdés:
HOGYAN KELL ÉRTELMEZNI AZT, HOGY EZT A TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁST "HALADÉKTALANUL MEG KELL JELENTETNI HIVATALOS LAPBAN"???

*
*
Ugyanakkor, ,,"A 2011. évi CXIII. törvény 38. § (7) bekezdése alapján 2016.01.12-tól 30 évig ,,NEM NYILVÁNOS!""
Komment és kérdés:
UGYANAKKOR 30 ÉVRE VONATKOZÓ TITKOSÍTÁS lenne ÉRVÉNYBEN??? IDÉZEM A SZÖVEGET: """Az 51/A. törvény módosítása
*
*
,,,,Részletes indokolás
Az 1. cikkhez
,,A módosítás célja, hogy jelentős terrorfenyegetettség - ideértve a fegyveres vagy kibertérből érkező fenyegetéseket is - esetére is biztosítson a Kormánynak azonnali intézkedési jogkört az Országgyűlés utólagos megerősítése mellett.""
Komment és kérdés:
A migránsok tömeges beáramlása nem jelent ,,fegyveres fenyegetést", mert fegyvertelenül érkeznek az országba - egy esetleges, erre vonatkozó EU-törvény elfogadása miatt. Amit, ha nem tartunk be, akkor akár még a Euro-Gend-For-t is http://www.eurogendfor.org/ ránk szabadíthatják! Mint, ahogy ezt tette Gyurcsány is 2006-ban!
*
A PROVOKATÍV ŐSZÖDI BESZÉDET KÖVETŐ - egyébként jogos népharag kiprovokálása csak ÜRÜGY volt a 2006-os véres rendőri beavatkozásra... http://furaila.xfree.hu/43588
Gyurcsány Ferenc azzal indította a 2016-os EP-választási kampányát, hogy:
- "... az Európai Unió kezébe adná az erőszak-monopóliumot."
*
Az EU-Rendörségi különítmény már réges-régen létezik - és méghozzá hatalmas hatáskörrel és felhatalmazással!
Jelenleg már egy 3.000 emberböl álló európai Különleges-bevetési-egység, nevének nyelvtörö rövidítése Euro-Gend-For ( European Gendamarie Force/Europäische Polizeitruppe).

A Parancsnoksága az Észak-italiai Vicenzaban van messze az EU-központtól.

A hatalmas probléma a dologban, hogy: Eurogendfor a jövöben európaszerte az EU-tagállamokban kiiktatja (hatályon kívül helyezi) a nemzeti jogot és nemzeti souverénitást! Egy az EU-tagállamokban történö bevetésröl egy Haditanács dönt, ami az Eurogendforban résztvevö és az érintett állam védelmi- és biztonsági(Belügyi)minisztereiböl áll - igy van ez az új EU-Rendörségi Alapító-Okmányában melyet a Velseni(NL) szerzödés tisztán és egyértelmüen szabályoz.

Megfigyelök számára ez nem más mint egy tiszta EU-megszálásijog.


Kérdés:
Vajon, véletlen, hogy a mostani migrációs invázió kapcsán szóba sem jött még eddig az Euro-Gend-For bevetése?
Mint EU és NATO tagországnak mi a teendője a magyar kormánynak akkor, ha pont a NATO és az EURO-GEND-FOR részéről érkezne a ,,fegyveres támadás"?
*
*
Ugyanez a gond az alábbi szöveg tartalmával is:
,,,,2015. évi ... törvény
egyes törvényeknek a terrorveszély-helyzettel kapcsolatos módosításáról
1. §
,,9. ellátja a rendkívüli állapot, a szükségállapot, a megelőző védelmi helyzet, a terrorveszély-helyzet, a váratlan támadás és a veszélyhelyzet esetén a hatáskörébe utalt rendvédelmi feladatokat, továbbá rendkívüli állapot idején és váratlan támadás esetén közreműködik az államhatárt fegyveresen vagy felfegyverkezve átlépő személyek kiszorításában, valamint elfogásában és lefegyverzésében," ,,
*
*
Kérdés:
Mit jelent ez?
,,,,4. §
(1) A Hvt. 64. § (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:
,,(1) A rendkívüli állapot, a szükségállapot, a megelőző védelmi helyzet, a terrorveszély-helyzet és a váratlan támadás idején alkalmazható szabályokat, a bevezethető rendkívüli intézkedéseket ez a fejezet állapítja meg. A NATO Válságreagálási Rendszerrel összhangban álló nemzeti intézkedések önállóan, illetve a bevezetett rendkívüli intézkedésekkel összhangban alkalmazhatók." ,,
*
Komment:

Tartok attól, hogy EZ A TÖRVÉNY-MÓDOSÍTÁS LEHETŐSÉGET FOG ADNI a Bajnai Gordon, területfejlesztési törvénybe bújtatott (T/5311-es) módosításának ÉRVÉNYESÍTÉSÉRE. A T/5311-es módosítást 2008. április 22-én (a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként) MEGSZAVAZTATOTT az akkori parlament. Ez azért veszélyes, mert ez a módosítás lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog__

Bajnai ezt követően - talán ezért? - szinte tálcán MEGKAPTA a miniszterelnökséget. Majd újra kampányolhatott 2014-ben ezerrel, méghozzá az ős-MDF-es HAZA és HALADÁS-sal INDOKLÁS:

Boross annyira akarta a NATO-t, hogy képes volt az akkori népszavazási küszöböt levinni, hogy érvényes legyen. Mondván, hogy:
- "...oda be kellett lépni!".
Lásd a korábbi képet az újságcikkről!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=185005&aid=242747
(Heti Válasz XI. évfolyam, 17. sz. 2011. április 28.)

*
Erre a PAKTUM minden áron való betartatása miatt volt ,,szükség". Hogy soha ne lehessen még csak beszélni sem az általa újjászervezett titkosszolgálatokról - sem az előttiről, sem semmiről, amivel tönkretették Magyarországot és a benne élőket.

Na, a lényeg: hogy megszavazta a parlament és azóta sem valósulhatott meg ez a logisztikai központ építése...

Már csak az ÜRÜGYRE lenne szükség, mint 1956-ban az akkori SZU-katonaság megszállására. Sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"! Amit egyébként GERGÉNYI PÉTER, mint civil nézelődő - tisztes távolból a tér szélén álldogálva - végig figyelemmel kísért!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225159&aid=257851

*

Az Alaptörvényt bevezető hatalom bebetonozását jelenti ez a módosítás. A migránsok általi fenyegetettség csak ÜRÜGYÜL szolgált/szolgál!

Bóna Mária Ilona

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felhatalmazással, lefegyverzésében, felfegyverkezve, hatálybalépését, válságreagálási, intézkedésekkel, megszavaztatott, kampányolhatott, érvényesítésére, szükségállapot, fenyegetéseket, haladéktalanul, veszélyhelyzet, módosításítási, fegyvertelenül, minisztereiböl, szabadíthatják, parancsnoksága, újjászervezett, eurogendforban, magyarországot, kiszorításában, módosításaként, fenyegetettség, intézkedéseket, alkalmazhatók, polizeitruppe, terrorveszély, módosításáról, beavatkozásra, módosításának, tagállamokban, megszálásijog, valósulhatott, souverénitást, megszállására, törvény módosításítási, hivatalos lapban, módosítás célja, fegyveres vagy, migránsok tömeges, országba –, 2006-os véres, 2016-os EP-választási, hatalmas probléma, jövöben európaszerte, nemzeti jogot, érintett állam, tiszta EU-megszálásijog, mostani migrációs, magyar kormánynak, alábbi szöveg, TUDUNK ARRÓL, HOGYAN KELL ÉRTELMEZNI AZT, HOGY EZT TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁST, HALADÉKTALANUL MEG KELL JELENTETNI HIVATALOS LAPBAN, ÉVRE VONATKOZÓ TITKOSÍTÁS, IDÉZEM SZÖVEGET, PROVOKATÍV ŐSZÖDI BESZÉDET KÖVETŐ, Gyurcsány Ferenc, Európai Unió, European Gendamarie Force, Europäische Polizeitruppe, Észak-italiai Vicenzaban, EU-Rendörségi Alapító-Okmányában, Mint EU, NATO Válságreagálási Rendszerrel, TÖRVÉNY-MÓDOSÍTÁS LEHETŐSÉGET FOG ADNI, Bajnai Gordon, LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT, HALADÁS-sal INDOKLÁS, Heti Válasz XI, GERGÉNYI PÉTER, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ne hagyd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 26  Szép estét  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Karinthy Frigyes: Almafa  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Jó éjszakát  Jó éjszakát  képre írva  Paul David Tripp Március 26  Egy hét kihagyás  Mire jók ?  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Kövesd a vezetőt  Amikor még kicsi voltál...  Paul David Tripp Március 26  Manna OWell tollából  Nem hazudnak  Esti Ima !  Manna OWell tollából  Haja van  Facebookon kaptam  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne hagyd  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Benedek Elek - Virágvasárnap  Inkább ad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Szép estét kedves látogatóimna...  Apu  Facebookon kaptam  Levél lány  Jó éjszakát  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sárkány  Facebookon kaptam  Nem jár  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Odaadja  A máj egészségét biztosító és ...  képre írva  Facebookon kaptam  Amikor még kicsi voltál...  Facebookon kaptam  Rács mögé 
Bejegyzés Címkék
törvény módosításítási, hivatalos lapban, módosítás célja, fegyveres vagy, migránsok tömeges, országba &#8211, 2006-os véres, 2016-os EP-választási, hatalmas probléma, jövöben európaszerte, nemzeti jogot, érintett állam, tiszta EU-megszálásijog, mostani migrációs, magyar kormánynak, alábbi szöveg, rendkívüli állapot, megelőző védelmi, váratlan támadás, veszélyhelyzet esetén, hatáskörébe utalt, államhatárt fegyveresen, következő rendelkezés, bevezethető rendkívüli, fejezet állapítja, bevezetett rendkívüli, akkori parlament, módosítás lehetővé, egész ország, ős-MDF-es HAZA, akkori népszavazási, korábbi képet, általa újjászervezett, benne élőket, logisztikai központ, akkori SZU-katonaság, őszödi beszéd, migránsok általi, felhatalmazással, lefegyverzésében, felfegyverkezve, hatálybalépését, válságreagálási, intézkedésekkel, megszavaztatott, kampányolhatott, érvényesítésére, szükségállapot, fenyegetéseket, haladéktalanul, veszélyhelyzet, módosításítási, fegyvertelenül, minisztereiböl, szabadíthatják, parancsnoksága, újjászervezett, eurogendforban, magyarországot, kiszorításában, módosításaként, fenyegetettség, intézkedéseket, alkalmazhatók, polizeitruppe, terrorveszély, módosításáról, beavatkozásra, módosításának, tagállamokban, megszálásijog, valósulhatott, souverénitást, megszállására, kiprovokálása, bebetonozását, európaszerte, alkalmazható, újságcikkről, magyarország, törvényeknek, tervezetében, tagországnak, egyértelmüen, monopóliumot, kialakítását, tönkretették, megerősítése, népszavazási, országgyűlés, alaptörvényt, kirobbantani, közreműködik, intézkedések, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 11
  • e Hét: 634
  • e Hónap: 3760
  • e Év: 35490
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.