Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miért olyan kurva nehéz megérteni, vagy elfogadni...
  2016-02-29 16:01:10, hétfő
 
   
  Történelmi tények az 1990 előtti és utáni Magyarországról

*
Miért olyan nehéz megérteni, vagy elfogadni azt a történelmi tényt, hogy az 1990 előtti hatalomból nőtte ki magát az a politikai "elit", amelyik becsődöltette azt, amit szocializmusnak neveznek, és amelyik levezényelte az un. rendszerváltozást?
*
Vajon hogyan szavazott volna a NÉP, ha tisztázva lett volna - még 1990-ben - hogy a Magyar Szocialista MUNKÁSPÁRT-i hatalom azért adta át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét?

Ennek bizonyítéka az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek EREDETI kivonatolt részletei itt láthatók: http://furaila.xfree.hu/234611
http://furaila.xfree.hu/256559

Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottság ülésein készült jegyzőkönyvekből kivonatolt részletek másolata itt olvasható:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila&blog_MSZMP KB 1989-es jegyzőkönyveiből kivonatolt részletek

*

Miért olyan nehéz belátni, hogy amikor már nem volt jó üzlet a "szovjet-magyar barátság", akkor a politikai "elit" Nyugathoz kezdett dörgölőzni????
*
Miért olyan nehéz bevallani, hogy a FÜGGETLENÍTETT POLITIKAI (párt- kisz- és szakszervezeti-) APPARÁTUSAI FELEMÉSZTETTÉK mindazon anyagi javakat, melyeket a munkás-parasztság megtermelt?
*
Miért olyan nehéz belegondolni, hogy MEKKORA LEHETETT a KÖLTSÉGE az ezeknek
- a fővárosiban és kerületeiben működő;
- a vidéki járásokban- nagyobb városokban;
- MINDEN üzem- gyár- és intézmény élén
működő FÜGGETLENÍTETT párt- kisz- és ágazati szakszervezeti bizottságoknak???

*
Elég lenne egy kis fejben számolás is, hogy kiderüljön mekkora lehetett
- az irodaházainak: MINDEN fenntartási, adminisztrációs és reprezentációs költsége; - a ,,választott" titkárok és a személyzet bére az adott településen!!!

*
Jellemző rájuk, hogy még, akkor sem vettek vissza a PÁRTÁLLAMI KÖLTEKEZÉSBŐL, amikor már a dolgozók bérét sem tudták kifizetni, hanem kölcsönt vettek föl attól a Nyugattól, amit folyamatosan "rothadónak" neveztek!!!
*
Bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza! Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében. Bővebben itt látható:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=98200006.TVR#id=I1_1326320839250& amp;parent=http%3A%2F%2Fnet.jogtar.hu
&rpctoken=720540082&_methods=onPlusOne%2C_ready%2C_close%2C_open%2C
_resizeMe


*

Még az 1980-as években is amellett a Politikai Főiskola mellett kampányoltak, ahol NAPPALI TAGOZATON képezték ki a kommunista kádereket, akik a munkahelyüktől 3 éven át kapták a fizetésüket. Tették ezt akkor, amikor már javában az IMF-től fölvett kölcsönökből FEDEZTÉK MÉRHETETLEN ÖNZŐ KÖLTEKEZÉSÜKET ÉS HATALMI GÉPEZETÜKET!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=828151&aid=257851

*
Ehhez még hozzájött a III/III-as meg a mindenféle titkos szolgálati hálózatot működtető hatalmas besúgó-hálózat KÖLTSÉGE IS!!!!
*
Az 1963-as amnesztia után kiépült a III/III-as pol. oszt. titkos szolg. hálózata oly mértékben, hogy az egy főre jutó számuk kettő volt már akkor, amikor Boross Péter, mint belügyéres átszervezte és többnyire bújtatott polgári állásokban elhelyezte őket...

*

Miért nem nyilvánvaló, hogy kezdett a magát SZOCIALISTÁNAK hazudó HATALOM terhére lenni a ,,SZOVJET-MAGYAR BARÁTSÁG" és a Magyarországon állomásozó szovjet hadsereg??!

*
Sürgősen tenni kellett valamit!
*
Kapóra jött nekik az NDK-sok hazánkba menekülése a saját Stázijuk elől.
*
Megrendezték először azt a bizonyos határt megnyitó "Pikniket" - egy, a titkos szolgálatok (III/III-as pol oszt. a külföldi titk.szolg.) által elkészített forgatókönyv szerint.
*
A szerepeket kiosztották és akkor már OV is megkapta az övét...
*
Majd 1989 jun. 16-án Nagy Imre és a többi 56-os mártír "újratemetését" is megrendezték, ahol elmondhatta azt a beszédet, amit előzőleg megkapott instrukciók szerint kellett megírnia, v. elmondania.
*
A Kossuth térre kivezényelt kiskorú középiskolások előtt kikiáltották (Szűrös Mátyás) a III. Magyar Köztársaságot...
Azóta is minden, és mindenki a titkos szolgálatok forgatókönyve szerint történik és cselekszik. Senki más nem rúghat labdába!!!
*
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: jegyzőkönyveiből, jegyzőkönyvekből, szocializmusnak, törvényrendelet, adminisztrációs, magyarországról, privatizálható, szakszervezeti, munkahelyüktől, felemésztették, szocialistának, magyarországon, költekezésüket, függetlenített, középiskolások, reprezentációs, bizottságoknak, költekezésből, irodaházainak, becsődöltette, jegyzőkönyvek, köztársaságot, forgatókönyve, újratemetését, megrendezték, kampányoltak, kölcsönökből, kerületeiben, vállalatokat, levezényelte, belegondolni, kikiáltották, forgatókönyv, folyamatosan, ingatlanokat, magyarország, 1990 előtti, történelmi tényt, 1989-es MSZMP, munkás-parasztság megtermelt, vidéki járásokban-, személyzet bére, adott településen, dolgozók bérét, máig érvényben, 1980-as években, kommunista kádereket, mindenféle titkos, 1963-as amnesztia, magát SZOCIALISTÁNAK, saját Stázijuk, bizonyos határt, Magyar Szocialista MUNKÁSPÁRT-i, MSZMP KB, Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottság, FÜGGETLENÍTETT POLITIKAI, APPARÁTUSAI FELEMÉSZTETTÉK, MEKKORA LEHETETT, PÁRTÁLLAMI KÖLTEKEZÉSBŐL, Politikai Főiskola, NAPPALI TAGOZATON, FEDEZTÉK MÉRHETETLEN ÖNZŐ KÖLTEKEZÉSÜKET ÉS HATALMI GÉPEZETÜKET, KÖLTSÉGE IS, Boross Péter, SZOVJET-MAGYAR BARÁTSÁG”, Nagy Imre, Szűrös Mátyás, Magyar Köztársaságot, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
George Byron - Ahogy itt jár -...  Még csak most kezdődik a nap  Fekete-erdő desszert  Akik bántanak téged  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szép estét kedves látogatóimna...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  A televizió nem a kultúrát kép...  Garai Gábor - Takarítás  Éretlen vers  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Egy hatékony szolga  Jó éjszakát  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Kellemes délutánt kívánok  Rátalálsz  Popper Péter szavai  Az igazi szeretetért rendszeri...  Alázat  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png csokor  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Krisztinától  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Nagyi telefonál  Akarat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Alázat  Sokan azt tartják  Varga János Veniam - Fontos sz...  Akik bántanak téged  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Régi emberek, akikre máig büsz...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Hogy lehet megtartani  Szép napot kívánok  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Minden harmadik...  Png csokor  Még csak most kezdődik a nap  Egy maradéktalanul uralt világ  Png virág  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Sose bánj semmit  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Bounty krémes  Éretlen vers  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam Annuska bar...  A boldog családok mind hasonló...  Elköszönt  Gonosz démon-álarc  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Adakozás  Akarat  Png férfi  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Png virág  Nem számIt  A kételkedés kezelése  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
1990 előtti, történelmi tényt, 1989-es MSZMP, munkás-parasztság megtermelt, vidéki járásokban-, személyzet bére, adott településen, dolgozók bérét, máig érvényben, 1980-as években, kommunista kádereket, mindenféle titkos, 1963-as amnesztia, magát SZOCIALISTÁNAK, saját Stázijuk, bizonyos határt, titkos szolgálatok, külföldi titk, szerepeket kiosztották, többi 56-os, jegyzőkönyveiből, jegyzőkönyvekből, szocializmusnak, törvényrendelet, adminisztrációs, magyarországról, privatizálható, szakszervezeti, munkahelyüktől, felemésztették, szocialistának, magyarországon, költekezésüket, függetlenített, középiskolások, reprezentációs, bizottságoknak, költekezésből, irodaházainak, becsődöltette, jegyzőkönyvek, köztársaságot, forgatókönyve, újratemetését, megrendezték, kampányoltak, kölcsönökből, kerületeiben, vállalatokat, levezényelte, belegondolni, kikiáltották, forgatókönyv, folyamatosan, ingatlanokat, magyarország, máskülönben, átszervezte, bizonyítéka, gépezetüket, mérhetetlen, instrukciók, településen, kivezényelt, fenntartási, cikkelyének, szocialista, fizetésüket, szolgálatok, nyilvánvaló, elmondhatta, apparátusai, elkészített, fővárosiban, kiosztották, kiderüljön, dörgölőzni, bizonyíték, történelmi, rothadónak, kivonatolt, szerepeket, kommunista, napjainkig, korlátozás, választott, vásárolhat, munkáspárt, menekülése, parasztság, elmondania, mindenféle, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 799
  • e Hét: 2509
  • e Hónap: 11113
  • e Év: 47054
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.