Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Őstörténetünk ismerete és az EU-konform tudás szükségessége
  2016-03-21 21:33:47, hétfő
 
   
  A magyar ősnyelv és őstörténet, amiről hallgat a tudomány!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fau3flFiLaQ
*
*
Ezzel az egész őstörténetünkbe való belefeledkezéssel csak az a gondom, hogy mi itt BELTERJESEN hiába osztjuk egymásközt ezeket a dicső múltról szóló előadásokat, ha közben az iskolákban - általánostól a fölsőfokúakig - még mindig a finn-ugor-elméletet kérik... és, ha valaki diplomát akar szerezni bizony, azt kell felmondani. A diplomát, viszont úgy használják, mint valami JOGOSÍTVÁNYT bármihez! Akár kompetenciát a hatalomban való részvételhez! Anélkül ma már csak az árokparton kapirgálhatsz "közmunka-díjért"!
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1004129886289674
*
Ahhoz, hogy életben maradjunk, muszáj EU-konformitásra is törekednünk! Ha már megszavaztuk azt a kurva EU-tagságunkat!
Arról nem is beszélve, hogy míg mi elmerülünk a dicső ŐSISÉGBEN, azalatt ÁTGÁZOLNAK rajtunk az EU-val összhangban lévő tudással rendelkezők!!!
*
Míg mi évszámra végigüljük ezeket az előadásokat, azalatt megy az EP-kampány és képviselőket szavaznak a EP-be és minden megy tovább az EU népességcsökkentő politikája szerint. Lásd: Susan Georg LUGANOI TANULMÁNYÁT! Garantáltan e-szerint működik az EU!
*
Idéznék a programból, hogy képben legyél!
*
"... a liberális rendnek fenn kell maradnia, ezért csak egy megoldást javasolhatunk: a lakosság létszámát kell csökkenteni. Csak ez az egyedüli lehetséges módja annak, hogy a liberális világgazdasági rend fennmaradhasson." ... "De hogyan érhető el a lakosság-csökkenés? A szokásos módszerek: világháborúk, etnikai-nyelvi csoportok kiirtása, és az egyéb durva, direkt módszerek ma már nem alkalmazhatók. Ezek ugyanis túl költségesek és nem elég hatékonyak"... "Fogalmazzunk meg először néhány alapelvet!"

"Az alkalmazandó módszereknek:
* olcsónak kell lenniük,
* nem szabad semmilyen speciális berendezést igényelniük továbbá
* az "áldozatok" kiválasztását nem vállalhatja senki, azt magukra az "áldozatokra" kell bízni,
* az államoknak nem kell közvetlenül részt venni a munkában. Jobb ha azt ráhagyja a magánszektorra."

"Ha a népességcsökkentési tervet jól átgondoljuk, és megfelelő erőforrásokat és akciókat rendelünk hozzá, a stratégia valószínűleg sikeres lesz. A stratégiának két területre kell készülnie: a születésszám csökkentésre, és a halálozási számok növelésére."
*
Bővebben itt olvashatsz róla: http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/item/2793-a-luganoi-tanulm%C3%A1ny
*
*
Mindezt elhallgatni az emberek elől, miközben gőzerővel zajlik az EP-kampány és ismét és ismét képviselőket fog az ország küldeni az EU-ba - enyhén szólva TISZTESSÉGTELEN!
*
*
Míg leszarjuk és agyonhallgatjuk a leújabbkori TÖRTÉNELMI TÉNYEKET, azalatt a "lágerek népe" abból a kárpótlásból, amit évtizedek óta a NEHÉZSORSÚ MAGYAROK is fizetnek nekik - létrehozza azt az újkori "arisztokráciát", amivel megteremtik hatalmukat az európai nemzetek - köztük a magyar nemzet tagja i fölött!!!!
*
*
Hamarosan mi már csak rezervátumban tengethetjük hátralévő maradékaink életidejét!
Ismerem ugyanis azt a kompetenciával rendelkező politikust és követőit, valamint a programját, amivel el fogja tudni érni!!! Igaz, kell majd hozzá az is, hogy hazánkban épülhessen ki a NATO európai támaszpontja! Erről már 2008-ban törvényt fogadott el az akkori parlament!
A 2003. évi XXVI. Törvény T/5311-es sz. módosítása lehetővé tenné a NATO számára - az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog
*
"Az 1/4. sz. melléklet Országos jelentőségű logisztikai központok és térségek felsorolását tartalmazza. Összesen 11 nagy térségre osztva Magyarország területét. Ezen térségek a mellékletben a település közigazgatási területét és annak 10 km-es környezetét jelöli.
Logisztikai központok és térségek:
I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely).
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű.
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém).
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács).
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár),
Dél-Buda (Nagytétény),
Csepel Nemzeti Szabadkikötő.
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok.
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás).
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros.
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza).
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa.
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen."
*
Bajnai ezt követően - talán ezért? - szinte tálcán MEGKAPTA a miniszterelnökséget. Majd újra kampányolhatott 2014-ben ezerrel, méghozzá az ős-MDF-es HAZA és HALADÁS-sal (azóta Egyesületével) összeáll a kép... Legalább is számomra!
*
Na, a lényeg: hogy megszavazta a parlament és azóta sem valósulhatott meg, már csak az ÜRÜGYRE lenne szükség, mint 1956-ban az akkori SZU-katonaság megszállására.

Az ürügy is megvolt 2006-ban, amit az őszödi beszéddel sikerült kirobbantani pl a TV-székház "ostromát"! és az azt követő - egyébként jogos - népharagot.

Csakhogy, akkor még nem volt kész ez a törvényjavaslat!

Ezért kell Borossnak és a mögötte álló érdekcsoportoknak Bajnai Gordon, aki tenni is fog azért, hogy a maradék kis országunk egész területe NATO támaszponttá váljon - a logisztikai központok kiépítésével.
*
*
Addig is megy az uszítás ezerrel... jobb- és baloldalra osztottsággal, a cigány-magyar, zsidó-magyar ellentétek szításával, MIGRÁCIÓS INVÁZIÓVAL...miközben a magyarok egy részét felkészítik a rezervátum életre. Ahol aztán nem lesznek maradékaink útban sem az EU-val, sem a NATO-val kompatibilis ,,tudással" rendelkezőknek!
*
Tudom, hogy jót akarsz/akartok, de könyörgöm, nem így kellene csinálni, mert ez színtiszta kibaszás a magyarsággal szemben a saját fajtája részéről!!!!!!!!!!!!!!! is!!!!!!!!!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tisztességtelen, őstörténetünkbe, fennmaradhasson, agyonhallgatjuk, törvényjavaslat, kampányolhatott, arisztokráciát, rendelkezőknek, székesfehérvár, magánszektorra, világgazdasági, kompetenciával, közigazgatási, fölsőfokúakig, rezervátumban, alkalmazhatók, javasolhatunk, egyesületével, erőforrásokat, kiválasztását, konformitásra, kapirgálhatsz, osztottsággal, megszállására, valósulhatott, megszavaztuk, valószínűleg, támaszpontja, felsorolását, mellékletben, módszereknek, stratégiának, kialakítását, világháborúk, jogosítványt, kárpótlásból, magyar ősnyelv, egész őstörténetünkbe, dicső múltról, hatalomban való, árokparton kapirgálhatsz, kurva EU-tagságunkat, dicső ŐSISÉGBEN, liberális rendnek, megoldást javasolhatunk, lakosság létszámát, egyedüli lehetséges, liberális világgazdasági, szokásos módszerek, egyéb durva, alkalmazandó módszereknek, stratégia valószínűleg, Susan Georg LUGANOI TANULMÁNYÁT, TÖRTÉNELMI TÉNYEKET, NEHÉZSORSÚ MAGYAROK, Törvény, LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT, Csepel Nemzeti Szabadkikötő, Bajnai Gordon, MIGRÁCIÓS INVÁZIÓVAL…, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
210 éve született a SZÓZAT meg...  Minden harmadik...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Nem méltó hozzád  Mai harmónia kártyám  Régi emberek, akikre máig büsz...  Egy bizonyos határt  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Szép estét  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Nagyi telefonál  George Byron - Ahogy itt jár -...  A kételkedés kezelése  Alázat  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Németh László tollából  Ágai Ágnes – Csendélet  Idő  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Elköszönt  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Idő  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Rátalálsz  Png kutya  Reggel van  Akarat  Popper Péter szavai  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Hiányzik  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy bizonyos határt  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Tavaszi kép  Nevem  Minden harmadik...  Kövesd a cowboyt!  Szabolcska Mihály – Ákác...  Alázat  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Sose bánj semmit  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Png fotel  Facebookon kaptam  Akarat  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
magyar ősnyelv, egész őstörténetünkbe, dicső múltról, hatalomban való, árokparton kapirgálhatsz, kurva EU-tagságunkat, dicső ŐSISÉGBEN, liberális rendnek, megoldást javasolhatunk, lakosság létszámát, egyedüli lehetséges, liberális világgazdasági, szokásos módszerek, egyéb durva, alkalmazandó módszereknek, stratégia valószínűleg, születésszám csökkentésre, halálozási számok, emberek elől, ország küldeni, leújabbkori TÖRTÉNELMI, európai nemzetek, magyar nemzet, kompetenciával rendelkező, akkori parlament, egész ország, település közigazgatási, ős-MDF-es HAZA, akkori SZU-katonaság, őszödi beszéddel, mögötte álló, logisztikai központok, uszítás ezerrel&#8230, részét felkészítik, rezervátum életre, magyarsággal szemben, saját fajtája, tisztességtelen, őstörténetünkbe, fennmaradhasson, agyonhallgatjuk, törvényjavaslat, kampányolhatott, arisztokráciát, rendelkezőknek, székesfehérvár, magánszektorra, világgazdasági, kompetenciával, közigazgatási, fölsőfokúakig, rezervátumban, alkalmazhatók, javasolhatunk, egyesületével, erőforrásokat, kiválasztását, konformitásra, kapirgálhatsz, osztottsággal, megszállására, valósulhatott, megszavaztuk, valószínűleg, támaszpontja, felsorolását, mellékletben, módszereknek, stratégiának, kialakítását, világháborúk, jogosítványt, kárpótlásból, kompetenciát, alkalmazandó, részvételhez, csökkentésre, tengethetjük, születésszám, képviselőket, fogalmazzunk, magyarország, kompatibilis, tiszaújváros, támaszponttá, szabadkikötő, kiépítésével, kirobbantani, magyarsággal, általánostól, nagykanizsa, logisztikai, garantáltan, megszavazta, tanulmányát, elhallgatni, felkészítik, vállalhatja, rendelkezők, igényelniük, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1278
  • e Hét: 2988
  • e Hónap: 11592
  • e Év: 47533
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.