Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szerelem, szeretet, duálpár- ikerláng-szerelem
  2016-09-04 07:36:52, vasárnap
 
  A legfontosabbnak azt tartom, hogy a FIATALOK TANULJANAK MEG SZERETNI!!!
NE FOGADJÁK EL a most divatos, EGYMÁS HASZNÁLATBA-VÉTELÉRE való kapacitálást! Mert, az, hogy a nő és a férfi úgy tekint egymásra kizárólag, mint a szexuális élvezkedés tárgyára, nagyon degradáló!!! Magyarul: LEFOKOZZA EMBER-VOLTUNKAT!
Arról nem is beszélve, hogy míg ,,használ" valakit az ember, addig nincs módja arra, hogy megtalálja a duál-párját, ikerlángját!

Mert tudd meg, hogy MINDEN EMBER ÚGY SZÜLETIK A VILÁGRA, hogy ÉL VALAHOL A MÁSIK NEMBŐL EGY EMBER, AKI NEKI SZÜLETETT!!!
- Akivel csodálatos boldogság minden kontaktus, még a távolból is!
- Akire, ha csak rágondolsz, áramütés-szerű bizsergés járja át a testedet, lelkedet! Hát, még a fizikai együttlét!
- Akivel tökéletesen működik a telepatikus kapcsolat.
- Akivel ugyanarra gerjedsz és minden egyes együtt töltött pillanat pozitív élménnyel tölt el még akkor is, ha netalán-tán összevesztek valamin, mert olyan természetes, hogy közben a SZERETET-ÉRZÉS MEGMARAD és magától értetődő a BÉKÜLÉS!!!

Az ikerláng szerelem https://www.youtube.com/watch?v=G-shNjWSgVM&list=RDRuCMQW5KIHo&index=2

Egy ilyen kapcsolatból született gyermeknek lesz boldog a gyermekkora, mert egy GYERMEK SAJÁT LÉTJOGOSULTSÁGÁT IS MEGKÉRDŐJELEZI, ha ANYA-APA NEM SZERETI EGYMÁST! Mert ez az ami annyira fájdalmas egy gyereknek, mint talán, semmi más!!!
Ezért lenne fontos, hogy MINDEN GYEREK SZERELEMBŐL FOGANVA JÖJJÖN A VILÁGRA!!!
De: ha EZ nem adatik meg, akkor legalább a kölcsönös szeretet legyen meg a pároknál egymás iránt.

Visszatérve a duál-pár- ikerláng témára: az is lehet, hogy hiába várod, keresed egy életen át, mert valami miatt nem találkozol vele, vagy nem lehettek egymáséi...

Az is lehet, hogy többször is megadatik, hogy úgy éld meg párkapcsolatodat, mint a duál-pároddal, de olyan kapcsolat, mint amilyen az ikerláng-szerelem az egészen más.

Az valóságos küldetés! https://www.youtube.com/watch?v=RuC...

Az a LEGKEGYETLENEBB, ha mégis megtalálod az eleve neked rendelt SZERELMETES PÁRODAT és pl. egy HÁBORÚ elszakít egymástól. A háború, vagy a DESPOTA HATALOM, amelyikbe mi (az én nemzedékem) beleszülettünk a II. világháború után. Ilyen DESPOTA DIKTATÚRÁBAN kellett annak a nemzedéknek FELNŐNIE ÉS MEGÉLNIE AZ IFJÚSÁGÁT, amelyikhez tartozom!!!

Az a legszörnyűbb, hogy folytatódik ellenünk és főleg a fiatalok elleni támadás. Életünk irányítói továbbra is azok, akik valóban 7 millióban határozták és határozzák meg a magyarság ,,ideális" lélekszámát, miközben tárt karokkal várják és fogadják pl. a kínaiakat, vagy fogadnák a bevándorlókat.

A minap olvastam egy újsághírt, melyben a szerző, ,,a történelem temetőjéből előbújó zombik"-nak nevezte a magyarokat!!! (Az is igaz, hogy túlnépesedés van a földön, de ez ránk magyarokra egyáltalán nem, sőt az ellenkezője érvényes!)

Az a társadalom, amelyik nem képes reprodukálni önmagát, kipusztulásra van ítélve! Márpedig, az 1990 utáni hatalom is egymás használatbavételére igyekszik kapacitálni fiataljait. Miközben, virágzó ,,iparágak" képviselői (szépségipar, szórakoztatóipar...) gazdagodnak meg ebből!!!

Az a politikai, társadalmi formáció, amelyik nem családban, mint a társadalom legkisebb sejtjében gondolkodik, abban veszélybe kerül a magánélet!!! Ott az ember nem több, mint egy RABSZOLGA, akinek TERMÉKENYSÉGÉT úgy akarják SZABÁLYOZNI, mint valami TENYÉSZÁLLATÉT! (Lásd pl. a meddővé-tételi törvényt 2006-ban, vagy az otthonhoz jutás nehézségeit és lehetetlenségeit!)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szórakoztatóipar, létjogosultságát, párkapcsolatodat, lehetetlenségeit, legkegyetlenebb, legfontosabbnak, megkérdőjelezi, beleszülettünk, tenyészállatét, termékenységét, kipusztulásra, bevándorlókat, kapcsolatból, összevesztek, kapacitálást, reprodukálni, legszörnyűbb, diktatúrában, túlnépesedés, telepatikus, természetes, tökéletesen, gondolkodik, szabályozni, ikerlángját, folytatódik, gazdagodnak, szépségipar, szerelemből, temetőjéből, ellenkezője, szerelmetes, kapacitálni, visszatérve, világháború, lélekszámát, most divatos, szexuális élvezkedés, fizikai együttlét, telepatikus kapcsolat, ikerláng szerelem, ilyen kapcsolatból, kölcsönös szeretet, pároknál egymás, duál-pár- ikerláng, valóságos küldetés, eleve neked, nemzedéknek FELNŐNIE, fiatalok elleni, magyarság „, minap olvastam, történelem temetőjéből, FIATALOK TANULJANAK MEG SZERETNI, FOGADJÁK EL, EGYMÁS HASZNÁLATBA-VÉTELÉRE, LEFOKOZZA EMBER-VOLTUNKAT, MINDEN EMBER ÚGY SZÜLETIK VILÁGRA, VALAHOL MÁSIK NEMBŐL EGY EMBER, NEKI SZÜLETETT, SZERETET-ÉRZÉS MEGMARAD, GYERMEK SAJÁT LÉTJOGOSULTSÁGÁT IS MEGKÉRDŐJELEZI, ANYA-APA NEM SZERETI EGYMÁST, MINDEN GYEREK SZERELEMBŐL FOGANVA JÖJJÖN VILÁGRA, SZERELMETES PÁRODAT, DESPOTA HATALOM, Ilyen DESPOTA DIKTATÚRÁBAN, FELNŐNIE ÉS MEGÉLNIE AZ IFJÚSÁGÁT, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Paul David Tripp Április 21  Hogy lehet megtartani  A kételkedés kezelése  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Png ház  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Szép estét  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Kellemes délutánt kívánok  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Png ház  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Paul David Tripp Április 20  Julian Brass gondolata  Nem számIt  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png fotel  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png lepke  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Alázat  Akarat  Kellemes délutánt kívánok  Gonosz démon-álarc  Png lepke  Png lepke  Popper Péter szavai  A Megváltó szolgálatában  Mindig jusson idő nevetni  Paul David Tripp Április 21  A jó emberek mindig szépek mar...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Hiányzik  Reménység és erő Krisztustól e...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Még csak most kezdődik a nap  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Akarat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Zilahy Lajos gondolata  Reménység és erő Krisztustól e...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Radikális szeretet  Bounty krémes  Png férfi  Szép álmokat!  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Fekete-erdő desszert  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Szép estét  Ágai Ágnes – Csendélet  Az igazi szeretetért rendszeri...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Minden harmadik...  A másik dolog, 
Bejegyzés Címkék
most divatos, szexuális élvezkedés, fizikai együttlét, telepatikus kapcsolat, ikerláng szerelem, ilyen kapcsolatból, kölcsönös szeretet, pároknál egymás, duál-pár- ikerláng, valóságos küldetés, eleve neked, nemzedéknek FELNŐNIE, fiatalok elleni, magyarság &#8222, minap olvastam, történelem temetőjéből, ellenkezője érvényes, 1990 utáni, társadalom legkisebb, meddővé-tételi törvényt, otthonhoz jutás, szórakoztatóipar, létjogosultságát, párkapcsolatodat, lehetetlenségeit, legkegyetlenebb, legfontosabbnak, megkérdőjelezi, beleszülettünk, tenyészállatét, termékenységét, kipusztulásra, bevándorlókat, kapcsolatból, összevesztek, kapacitálást, reprodukálni, legszörnyűbb, diktatúrában, túlnépesedés, telepatikus, természetes, tökéletesen, gondolkodik, szabályozni, ikerlángját, folytatódik, gazdagodnak, szépségipar, szerelemből, temetőjéből, ellenkezője, szerelmetes, kapacitálni, visszatérve, világháború, lélekszámát, nemzedéknek, gyermekkora, nehézségeit, használatba, nemzedékem, tanuljanak, határozzák, egyáltalán, rágondolsz, megtalálja, élvezkedés, megtalálod, magyarokra, társadalom, határozták, társadalmi, képviselői, csodálatos, magyarokat, gyermeknek, találkozol, amelyikhez, történelem, fiataljait, veszélybe, bizsergés, kölcsönös, kontaktus, magánélet, fájdalmas, született, ugyanarra, igyekszik, élménnyel, shnjwsgvm, politikai, családban, kapcsolat, kizárólag, együttlét, gyereknek, degradáló, megadatik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1546
  • e Hét: 3256
  • e Hónap: 11860
  • e Év: 47801
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.