Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
5. rész: A tíz évvel ezelőtti őszödi beszéd...
  2016-09-23 18:27:26, péntek
 
   
  TÍZ ÉVVEL EZELŐTT MONDTA EL GYURCSÁNY FERENC ŐSZÖDÖN AZ ELHÍRESÜLT BESZÉDÉT

Az őszödi beszéd, mint provokáció, ürügyül szolgált - az egyébként jogos - népharag kiprovokálására
*
Ami elgondolkodtató az egész beszéd-részleteiben azt kiemeltem.



5. KIEMELÉS a beszédből: A ,,kivégzett" társadalmi csoportokról

*
5. ,,"És persze még gondolkodhatunk nagyon sokáig, meg kib..ott sok elemzést el lehet végezni, hogy melyik társadalmi csoportot hogy fogja végezni(?), azt tudom nektek mondani."" (Gyurcsány Ferenc)
*
*
KOMMENT:
*
Már akkor LEHETETT TUDNI, amikor NATO- és EU-tagország lettünk, hogy semmi és senki nem mentheti meg a LEPUSZTÍTÁSOS- ,,ÖNMAGÁTÓL" KIPUSZTULÓ MEGSEMMISÜLÉSTŐL azt a társadalmi csoportot, amelyikhez tartozóit MUNKÁS-PARASZT társadalmi helyzetben ért az 1990-es rendszerváltozás.
*
Ezek a MUNKÁSOK eleinte még megnyerhetők voltak arra, hogy az MSZP-re szavazzanak, mert abban bíztak, hogy hátha még ÁTMENTHETŐ lehet számukra is valami a SZOCIALIZMUSBÓL, amit valójában az új: 1945- de leginkább az 1956 után kinevelt MUNKÁS-PARASZTSÁGGAL építtettek föl.

Viszont, ahogy teltek-múltak az évek, egyre nyilvánvalóbbá kezdett válni számukra is, hogy a BALOLDALI politikusokra sem lehet már számítani a sorsuk jobbrafordulásában.

Sőt, már EGYIK PÁRTÉRA SEM LEHET SZÁMÍTANI! A magukat jobboldalinak és demokratikus néppártinak sulykoló Fideszre sem!!!


Ugyanis, hiába az összes nemzetmentő pártprogram, ha az nem egyezik az EU nemzeteket gyengítő- ,,NÉPESSÉGCSÖKKENTŐ" programjával!


Ezt a programot Susan Georg dolgozta ki és ,,LUGANOI TANULMÁNY" címmel elhíresülve bejárta már az egész világot.
*
Ebből idézném az ide vonatkozó NÉPIRTÁSOS részletet:
*
,,... liberális rendnek fenn kell maradnia, ezért csak egy megoldást javasolhatunk: a lakosság létszámát kell csökkenteni. Csak ez az egyedüli lehetséges módja annak, hogy a liberális világgazdasági rend fennmaradhasson." ... ,, De hogyan érhető el a lakosság-csökkenés? A szokásos módszerek: világháborúk, etnikai-nyelvi csoportok kiirtása, és az egyéb durva, direkt módszerek ma már nem alkalmazhatók. Ezek ugyanis túl költségesek és nem elég hatékonyak." ... ,,Fogalmazzunk meg először néhány alapelvet!"

,,Az alkalmazandó módszereknek:
* olcsónak kell lenniük,
* nem szabad semmilyen speciális berendezést igényelniük továbbá
* az "áldozatok" kiválasztását nem vállalhatja senki, azt magukra az "áldozatokra" kell bízni,
* az államoknak nem kell közvetlenül részt venni a munkában. Jobb ha azt ráhagyja a magánszektorra."

,,Ha a népességcsökkentési tervet jól átgondoljuk, és megfelelő erőforrásokat és akciókat rendelünk hozzá, a stratégia valószínűleg sikeres lesz. A stratégiának két területre kell készülnie: a születésszám csökkentésre, és a halálozási számok növelésére."
(Susan Georg: Luganói tanulmány:
http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/item/2793-a-luganoi-tanulm%C3%A1ny )

*
*
Ebből is láthatjuk, hogy oly módon behatároltak, bekerítettek minket: egyszerű magyar állampolgárokat - a jobb- és baloldalon kiválasztódott politikusok és az őket támogató titkos szolgálat MEGBÍZÓI és az általuk irányított média - hogy nincs az a SZERVEZKEDÉS, amelyik hatékonyan felléphetne a NATO-val és az Európai Unióval BEBIZTOSÍTOTT párt-politikusokkal szemben!
*
*
*
A Gyurcsány-beszéddel sikerült az egyébként jogos népharagot kiváltani és ezreket az utcára és a Kossuth térre szólítani.
Azonban, október 23-án a magyar rendőrséget és az azonosíthatatlan- idegen nyelven beszélő rendfenntartókat kivezényelték Gyurcsányék a békés ünnepinek nevezett megemlékezőkre.
http://furaila.xfree.hu/43588
Ezek a rendfenntartók kegyetlenül rátámadtak a békés "ünneplőkre" és futni hagyták a békés tömegre ,,rányomott" provokátorokat.
Az azonosíthatatlan rendfenntartók sokszor valamilyen idegen nyelven beszéltek egymással és nem is értették, hogy ki is az ellenség... Lehet, hogy az akkor uralkodó Gyurcsány Ferenc un. baloldali hatalmat védendő, az Euro-Gend-For-tól kért és kapott segítséget?
http://www.eurogendfor.org/
*
Semmit nem értek el a tüntetésekkel! Hiszen, Gyurcsány BIZALMI SZAVAZÁST kért maga mellett 2006. október 6-án.
Természetesen, 207-en (165 ellenében) bizalmat szavaztak Gyurcsány mellett.
http://www.irodalmilap.net/?q=cikk/2006-majus-26-hangzott-el-gyurcsany-ferenc-osz oedi-beszede-2
*
*
A szavazási eredmény ÜZENETE A MÁNAK:

Nyugodtan TOVÁBB lehet HAZUDNI és SEMMIT sem CSINÁLNI havi egy milliós javadalmazásért a ,,magyar"- és az EU parlamentben és a TÁRSADALMI élet MINDEN területén!
*
*
Még szerencse, hogy mi: egyszerű magyar (állam)polgárok, nem csak TÁRSADALMI lények vagyunk, hanem MAGÁNEMBEREK is, akik megvédhetnék önmagukat és szeretteiket a magánéletükben.
Hogyan, ha a politika - titkos ügynökök által - a magánéletünkre is rátelepszik?
Erről, majd egy újabb sorozat fog szólni.
*
(Vége a sorozatnak)
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: azonosíthatatlan, rendszerváltozás, megsemmisüléstől, rendfenntartókat, kiprovokálására, szocializmusból, javadalmazásért, gondolkodhatunk, állampolgárokat, elgondolkodtató, fennmaradhasson, nyilvánvalóbbá, magánéletünkre, megemlékezőkre, kiválasztódott, provokátorokat, rendfenntartók, politikusokkal, magánéletükben, magánszektorra, világgazdasági, természetesen, kiválasztását, lepusztításos, kivezényelték, alkalmazhatók, politikusokra, jobboldalinak, erőforrásokat, javasolhatunk, tüntetésekkel, parasztsággal, bebiztosított, bekerítettek, parlamentben, fogalmazzunk, őszödi beszéd, egyébként jogos, társadalmi csoportot, 1990-es rendszerváltozás, 1956 után, magukat jobboldalinak, összes nemzetmentő, programot Susan, egész világot, megoldást javasolhatunk, lakosság létszámát, egyedüli lehetséges, liberális világgazdasági, szokásos módszerek, egyéb durva, alkalmazandó módszereknek, ÉVVEL EZELŐTT MONDTA EL GYURCSÁNY FERENC ŐSZÖDÖN AZ ELHÍRESÜLT BESZÉDÉT, Gyurcsány Ferenc, LEHETETT TUDNI, KIPUSZTULÓ MEGSEMMISÜLÉSTŐL, EGYIK PÁRTÉRA SEM LEHET SZÁMÍTANI, Susan Georg, LUGANOI TANULMÁNY”, Európai Unióval BEBIZTOSÍTOTT, Gyurcsány BIZALMI SZAVAZÁST, ÜZENETE MÁNAK, Nyugodtan TOVÁBB, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png csokor  Ágai Ágnes – Csendélet  Png telefon  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Kellemes délutánt kívánok  Őrizkednünk kell...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Krisztinától  Julian Brass gondolata  Soha ne kedvezz...  Őrizkednünk kell...  Png férfi  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Radikális szeretet  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Zilahy Lajos gondolata  Hazára minden embernek szükség...  Png csokor  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Akarat  Hazára minden embernek szükség...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Akarat  A másik dolog,  Őrizkednünk kell...  Popper Péter szavai  képre írva  Elköszönt  Png csokor  Png ház  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szívem  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Ágai Ágnes – Csendélet  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Png telefon  Nevem  Png csokor  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Szép álmokat!  Nagyi telefonál  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Jó éjszakát  Zilahy Lajos gondolata  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Szép napot kívánok  Erdőn  Popper Péter szavai  Hogy lehet megtartani  Alázat  Szívem  Radikális szeretet  Png férfi  Jó éjszakát  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Reggel van  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy bizonyos határt  Png kislány 
Bejegyzés Címkék
őszödi beszéd, egyébként jogos, társadalmi csoportot, 1990-es rendszerváltozás, 1956 után, magukat jobboldalinak, összes nemzetmentő, programot Susan, egész világot, megoldást javasolhatunk, lakosság létszámát, egyedüli lehetséges, liberális világgazdasági, szokásos módszerek, egyéb durva, alkalmazandó módszereknek, stratégia valószínűleg, születésszám csökkentésre, halálozási számok, őket támogató, általuk irányított, magyar rendőrséget, azonosíthatatlan- idegen, békés ünnepinek, rendfenntartók kegyetlenül, békés tömegre, azonosíthatatlan rendfenntartók, akkor uralkodó, szavazási eredmény, milliós javadalmazásért, politika &#8211, újabb sorozat, azonosíthatatlan, rendszerváltozás, megsemmisüléstől, rendfenntartókat, kiprovokálására, szocializmusból, javadalmazásért, gondolkodhatunk, állampolgárokat, elgondolkodtató, fennmaradhasson, nyilvánvalóbbá, magánéletünkre, megemlékezőkre, kiválasztódott, provokátorokat, rendfenntartók, politikusokkal, magánéletükben, magánszektorra, világgazdasági, természetesen, kiválasztását, lepusztításos, kivezényelték, alkalmazhatók, politikusokra, jobboldalinak, erőforrásokat, javasolhatunk, tüntetésekkel, parasztsággal, bebiztosított, bekerítettek, parlamentben, fogalmazzunk, behatároltak, világháborúk, születésszám, szervezkedés, demokratikus, megnyerhetők, módszereknek, programjával, alkalmazandó, stratégiának, megvédhetnék, valószínűleg, csökkentésre, csoportokról, szeretteiket, magánemberek, részleteiben, berendezést, költségesek, nemzetmentő, pártprogram, vállalhatja, felléphetne, eurogendfor, gyurcsányék, szavazzanak, csökkenteni, irodalmilap, rátelepszik, néppártinak, rendőrséget, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 241
  • e Hét: 518
  • e Hónap: 9122
  • e Év: 45063
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.