Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Melyik az ártalmasabb áruló
  2016-09-28 09:17:19, szerda
 
   
  Az un. jobboldalnak köszönhetik az un. baloldaliak, hogy még mindig villoghatnak, kampányolhatnak ...

KÉRDÉS: MELYIK AZ ÁRTALMASABB ÁRULÓ?

http://magyaridok.hu/belfold/kulugy-cafolta-gyurcsany-ferencet-1030879/

*

És miért képesek magukat még mindig ,,BALOLDAL"-inak nevezni a legvadabb kapitalistákká vált - volt függetlenített pártvezérek?

Talán, mert megkötötték velük - a demokráciával és szabadság ígéretével kampányoló, magukat rendszerváltoztatónak mondók - azt a bizonyos PAKTUMOT, aminek még a létezését is agyonhallgatják! ??

Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:
- “...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

http://furaila.xfree.hu/256559
*
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=110213&aid=256559
*
És ők azok, akik gátlástalanul megrendezték - rendszerváltozásnak hazudva
- a II. "Trianont"! Mert, bizony,
- a szocializmus csődbevitele,
- a munkás-parasztságra épített rendszer fölszámolása az ezekben a gyárakban dolgozó munkások utcára kerülésével, akik nem rendelkeztek sem anyagi- sem ismereti, sem kapcsolati tőkével az újrakezdéshez;
- az 1945 utáni államosított gyárak és üzemek (az oly világhírű cégek, mint IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági Művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek...Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat, CAOLA,stb)
1988-tól történő kiárusítása a maradék kis ország határain belül megmaradt magyarságot, az 1945 és főleg 1956 után munkássá degradált rétegét érintette végzetesen!
*
Miért volt szükség a rendszerváltozásra?
A válasz megtalálható az ELTITKOLT Magyar szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának 1989-es ülésein készült jegyzőkönyvek kivonatolt részleteiben, melyek itt láthatók::
http://furaila.xfree.hu/234611 http://furaila.xfree.hu/256559

Valamint a másolatából is kiolvasható, hogyan gondolkodtak arról a MUNKÁSSÁGRÓL, amelyiknek a képviseletére még évtizedekig felesküdtek a parlamentben 1990-et követően. http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila...
*
Legkésőbb 1990-ben be kellett volna vallani, hogy amiért az egyetlen párt oly mértékben telepedett rá Magyarország minden üzemére, gyárára és intézményeire
- a FÜGGETLENÍTETT kisz- párt- és szakszervezeti bizottságaival, annak minden infrastrukturális hátterével és az alkalmazottaik bérével, reprezentációs költségeivel
- hogy FELÉLTÉK ezen üzemek, gyárak, és intézmények MINDEN nyereségét... És, már az 1970-es évektől kezdődően - mindent - attól a rothadónak hazudott Nyugattól fölvett kölcsönökből kellett fizetni.
Bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza! Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.
Bővebben itt olvasható: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi...
*
2008-ban tudomásomra jutott, hogy Bajnai Gordon, területfejlesztési törvénybe (T/5311-es) bújtatva megszavaztatta 2008. április 22-én (a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként) amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
* http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog_...
Az 1/4. sz. melléklet Országos jelentőségű logisztikai központok és térségek felsorolását tartalmazza. Összesen 11 nagy térségre osztva Magyarország területét. Ezen térségek a mellékletben a település közigazgatási területét és annak 10 km-es környezetét jelöli.
Logisztikai központok és térségek:

I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely).
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű.
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém).
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács).
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár),
Dél-Buda (Nagytétény),
Csepel Nemzeti Szabadkikötő.
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok.
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás).
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros.
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza).
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa.
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen.

*
A lényeg: AMIT UKRAJNÁBAN SIKERREL kirobbantott polgárháborút, AZT VALÓJÁBAN IDE TERVEZTÉK és tervezik MAGYARORSZÁGRA!
A VESZÉLY MÉG NEM MÚLT EL!
Mármint annak veszélye, hogy újabb és újabb - akár MIGRÁCIÓS PROVOKÁCIÓVAL - ÜRÜGYET kreáljanak a NATO európai támaszpontjának Magyarországon történő kiépítéséhez!
*
Nem véletlen, hogy Bajnai a 2014-es kampányát egy külföldi magyarnak hazudott egyesület, a Haza és Haladás milliókkal támogatta!!!
És az sem véletlen, hogy egy volt miniszterelnök havi 4 millás javadalmazásért tanácsokkal láthatja el az EU nyugati államait! (Lásd Bajnai és Gyurcsány!)
*
PÉLDÁTLAN EZ A REJTETT (NYÍLT) HAZAÁRULÁS! Mert, hogy államtitkokat szolgáltatnak ki Magyarországról, kétsége sem lehet senkinek róla!

És, hogy miért tehetik mindezt meg büntetlenül?

Hááát ez már rázós kérdés és ha valaki szeretné a választ tudni, akkor gondolkodjon el azon is, hogy az építést- bontást- és az újbóli ,,építést" UGYANAZ a HATALOM irányítja és ellenőrzi...
A gerjesztett NÉPHARAG és általános feszültség pedig része a régi rend bontási terveinek.
A forradalmi hangulat, pedig tökéletes táptalaja a további manipulációknak, melyek segítségével a (háttér)HATALOM ÁTMENTHETI erejét, sőt MEGERŐSÍTHETI, kiterjesztheti azt az ÚJ ,,RENDBEN".
*
A fentiekre való tekintettel, ,,... tanácsosabb lenne a tömegek számára, ha az utcai tüntetések, zavargások, felforgatások helyett, inkább a rendszertől való függetlenedésre, valós alternatívák keresésére használná energiáit és forrásait! Egyébként is, minél kevésbé függ a rendszertől, annál kevesebb oka lehet ellene tüntetni. Sőt, ezáltal a rendszert fenntartó hatalmat is gyengíti.
Egy önállóan gondolkodó, önfenntartásra képes ember, vagy ilyen emberek közössége ezerszer nagyobb sebet képesek ütni az elnyomó "fenevad" testén, akármilyen utcakőnél, vagy Molotov-koktélnál!""
*
Azok, akik egy ilyen ország lakosságára rá akarják szabadítani a migránsok áradatát, azok annak az országnak és lakosainak esküdt ellenségei!!!!

https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1124178677618127

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: törvényrendelet, manipulációknak, magyarországról, kampányolhatnak, támaszpontjának, agyonhallgatják, javadalmazásért, függetlenedésre, reprezentációs, alkalmazottaik, módosításaként, kapitalistákká, miniszterelnök, függetlenített, porcelángyártó, megszavaztatta, magyarországon, magyarországra, privatizálható, székesfehérvár, kiterjesztheti, önfenntartásra, bizottságaival, szakszervezeti, polgárháborút, jegyzőkönyvek, közigazgatási, demokráciával, képviseletére, gátlástalanul, intézményeire, bizottságának, felforgatások, szobrászipari, provokációval, kötöttárugyár, legvadabb kapitalistákká, bizonyos PAKTUMOT, ismert paktumot, szocializmus csődbevitele, gyárakban dolgozó, 1945 utáni, válasz megtalálható, parlamentben 1990-et, egyetlen párt, alkalmazottaik bérével, 1970-es évektől, rothadónak hazudott, máig érvényben, egész ország, település közigazgatási, 2014-es kampányát, MELYIK AZ ÁRTALMASABB ÁRULÓ, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Lehel Hűtőgépgyára, Magyar Gyapjúfonó, Woolmark Company, Habselyem Kötöttárugyár…, Egyesült Izzólámpa, Villamossági Művek, Dunai Cementművek, Magyar Gépipar, Csepel Művek…, Épület-szobrászipari Vállalat, Hollóházi Porcelángyártó Vállalat, ELTITKOLT Magyar, Munkáspárt Központi Bizottságának, Bajnai Gordon, LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT, Csepel Nemzeti Szabadkikötő, AMIT UKRAJNÁBAN SIKERREL, VALÓJÁBAN IDE TERVEZTÉK, VESZÉLY MÉG NEM MÚLT EL, MIGRÁCIÓS PROVOKÁCIÓVAL, Lásd Bajnai, PÉLDÁTLAN EZ REJTETT, HATALOM ÁTMENTHETI, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mit beszél, nem értem, hogy m...  Ágai Ágnes – Csendélet  s immár én is felragyogva, ért...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png ház  Png fotel  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Albert Einstein gondolata  Jó éjszakát  Egy lelki imádság  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Akarat  Garai Gábor - Takarítás  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Kaffka_Margit  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Paul David Tripp Április 21  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  képre írva  Fekete István - Akác  Alázat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Adakozás  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Mai harmónia kártyám  Jó éjszakát  Erdőn  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az engedelmesség miért nem vál...  Bertolt Brecht -től idézet  Alázat  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam Krisztinától  Albert Einstein gondolata  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png férfi  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Png telefon  Png fotel  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Fekete-erdő desszert  Bounty krémes  Tavaszi kép  Alázat  Popper Péter szavai  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png ház  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Szívem  Png rózsa csokor  Zilahy Lajos gondolata 
Bejegyzés Címkék
legvadabb kapitalistákká, bizonyos PAKTUMOT, ismert paktumot, szocializmus csődbevitele, gyárakban dolgozó, 1945 utáni, válasz megtalálható, parlamentben 1990-et, egyetlen párt, alkalmazottaik bérével, 1970-es évektől, rothadónak hazudott, máig érvényben, egész ország, település közigazgatási, 2014-es kampányát, külföldi magyarnak, volt miniszterelnök, választ tudni, építést- bontást-, újbóli &#8222, gerjesztett NÉPHARAG, régi rend, forradalmi hangulat, további manipulációknak, fentiekre való, tömegek számára, utcai tüntetések, rendszertől való, rendszert fenntartó, önállóan gondolkodó, ilyen ország, migránsok áradatát, törvényrendelet, manipulációknak, magyarországról, kampányolhatnak, támaszpontjának, agyonhallgatják, javadalmazásért, függetlenedésre, reprezentációs, alkalmazottaik, módosításaként, kapitalistákká, miniszterelnök, függetlenített, porcelángyártó, megszavaztatta, magyarországon, magyarországra, privatizálható, székesfehérvár, kiterjesztheti, önfenntartásra, bizottságaival, szakszervezeti, polgárháborút, jegyzőkönyvek, közigazgatási, demokráciával, képviseletére, gátlástalanul, intézményeire, bizottságának, felforgatások, szobrászipari, provokációval, kötöttárugyár, újrakezdéshez, megerősítheti, szolgáltatnak, államtitkokat, magyarország, félismeretek, államosított, lehetetlenné, alternatívák, ingatlanokat, szabadkikötő, parlamentben, gondolkodtak, segítségével, felsorolását, tiszaújváros, hűtőgépgyára, részleteiben, gondolkodjon, parasztságra, kölcsönökből, megrendezték, fölszámolása, villoghatnak, jobboldalnak, villamossági, munkásságról, rendelkeztek, kialakítását, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 659
  • e Hét: 1496
  • e Hónap: 10100
  • e Év: 46041
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.