Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az 1956-os forradalom emlékére gyászmenetet szerveznék
  2016-11-14 14:28:01, hétfő
 
   
  https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1165279710174690

*

Gyászmenetünkkel felhívhatnánk a politikusok figyelmét halálba kergetett, illetve az országból száműzött, vagy a társadalom peremére kontraszelektált - ezzel belső száműzetésre kényszerített NEHÉZSORSÚ honfitársainkra!

Másfelől üzenet és figyelmeztetés lenne az előző választási ciklusokban a hatalommal visszaélőknek és figyelmeztetés a mostani kétharmados többség dölyfösen fennhéjázóinak is.

Szeretném, ha látnák mennyien kiállunk nehézsorsú honfitársaink mellett!

Szeretném, ha egy picit is elgondolkodnának a felelősségen! Mert mindannyian felelősök vagyunk hazánk és a benne élők sorsáért. Erről a felelősségről feledkeztek meg az 1989 utáni un. rendszerváltó pártok politikusai.

Megfeledkeztek a ,,KISEMBERRŐL", azokról, akiket szinte lenullázott állapotban ért a rendszerváltozás nevezetű felfordulás.

Ők azok, akik még javában azt hitték, hogy építik a szocializmust, miközben már a bért is a rothadónak hazudott Nyugattól fölvett kölcsönökből fizették számukra.
1989-es államcsőd képei

http://furaila.xfree.hu/234611

Ők azok, akiket egyszerűen kiöntöttek - mint a gyereket a fürdővízzel - magukra hagyva őket... Mert eladósították nem csak az országot, hanem a benne élőket is. Holott, nem a szerencsétlen lenullázott gyári szakmunkások tehettek arról, hogy nem lehetett a bérből és fizetésből lakást venni, csak hitelre!
De még megélni is csak nehezen lehetett... Mostanra meg már sehogyan...

A kétharmados többség is - pedig mindezzel nem törődve - rajtuk üli halotti torát!

Gyurcsány volt az egyetlen igazmondó, aki bevallotta, hogy mindenben HAZUDTAK. Mert tudván-tudva azt, hogy az osztálytársadalom megszűntével, megszűnt a baloldali politizálás létjogosultsága is. Ezért mondta az őszödi beszédében, hogy majd belegebedett abba a látszattevékenységbe négy évig, amit folytattak országépítés és a benne élők sorsának jobbítása helyett!!!!
*
Gyurcsány mellett 2006-ban hűségesküt tett az akkori szoc.lib. képviselők többsége, átruházva rá minden további felelősséget...
*
Ezért, Gyurcsány Ferenc nagyon is keményen hozzátette HALÁLOSZTÓ tevékenységét és még ma is sokan követik "értelmiségi" körökből is. Nem csak a fagyoskodó mamájának gyűjteni akarók, kiknek meg sem fordul a fejükben, hogy a milliárdossá váló kisfia miért hagyja fagyoskodni az édesanyját?
Hanem azok, akik még mindig sokan tapsikolnak neki és oda is szavaznak majd, ha oda kerülnek a szavazófülkébe!
*
Éppen ezért, felelőtlenség úgy beszélni egy volt miniszterelnökről, mint egy félkegyelműről! Főleg, akkor, amikor szabadlábon itt mozoghat közöttünk, mint KÖZSZEREPLŐ és nyomatja a médiában a világrengető, gyűlölettől fröcsögő hazugságait!!!
*
*
Most, pedig arra kérem a tisztelt Olvasót, hogy próbálja meg beleélni magát azoknak a kisembereknek a helyzetébe, kiknek évtizedekig az volt az egyetlen érdemük, hogy mertek "kicsik lenni"!!! (Kovács László emeszpés és EU-s képviselő tanácsa szerint.)

- Ők azok, akiket belehajszoltak 1968-ban az új gazdasági mechanizmusba, amit meg lehetett csinálni ,,gebinben"... Vagyis, lehetett melózni a kötelező nyóóócóra mellett még másik nyolcat másodállásban a vállalatnál...
*

- Ők azok, akiket már nem vettek föl a főiskolákra, egyetemekre alanyi jogon...
*
- Nekik már nem jutott a tanácsi bérlakásokból... Nekik már meg kellett vásárolni a panelt (ha a párt, a kisz, meg a szakszervezeti titkár is javasolta) OTP-hitelre, 30 évre eladósodva... Mire kifizették, belehaltak a napi 16 órás robotba!!!!
*
- Ők azok, akik mindezt túlélve, de teljesen lepukkanva (anyagi- ismereti- és kapcsolati tőke nélkül) ért a rendszerváltozás...
*
- Ők azok, akik pillanatok alatt elveszítették a gyári munkájukat, mert kiprivatizálták alóluk a gyárat...
*
- Ők azok, akik aztán állás nélkül maradva, nem tudván fizetni a lakás rezsijét, törlesztő részleteit, az utcára kerülve, mint hajléktalanok megtöltötték a nagyvárosok tereit, aluljáróit...
*
- Ők azok, kiknek gyerekei apa nélkül és az unokák, pedig nagyszülők nélkül nőnek majd föl... Minderről semmit nem tudva... Szégyenkezve szüleik miatt, hogy nem vitték semmire! Pedig, lehet, hogy a Horthy-korszak saját földjén gazdálkodó földművesei; - vagy saját műhellyel rendelkező kézművesei stb voltak őseik!
*
- Ők azok, akik még mindig fizetik a II. világháborús holokauszt miatt az un. ,,jóvátételt" ...
*
*
Vagy, gondoljon mindenki bele abba az élethelyzetbe, amelyikben az 1980-as évek (rock- punk) zenészei és más, a diktatúra ellen LÁZADÓ és a pol.osztály III/III-as ügyosztálya által száműzött művészeink kényszerültek!
*
Akik valójában előkészítették a rendszerváltozást, aminek UGYANAZOK lettek a kárvallottjai és haszonélvezői is, mint akik 1990 előtt is azok voltak!
*
,,Köszönhető" ez annak a bizonyos PAKTUMNAK, melyre itt látható a bizonyíték több, mint tíz éve:

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225166&aid=257851



És, amiről még a mai napig nem lehet sem írni, sem beszélni!

Nem sorolom...
*
Elegem van minden - a szocializmusban biztos egzisztenciát teremtő- majd a rendszerváltozásban azt tőkésítő és ettől a mai napig dölyfösen MAGABIZTOS - engem lehurrogóból!
*
Én csak leírom, hogy mit produkált az élet, a RENDSZERVÁLTOZÁS (a szocializmus) VESZTESEI SZÁMÁRA!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: rendszerváltozás, kontraszelektált, gyászmenetünkkel, elgondolkodnának, létjogosultsága, szocializmusban, kiprivatizálták, honfitársainkra, fennhéjázóinak, félkegyelműről, előkészítették, szavazófülkébe, figyelmeztetés, belehajszoltak, megfeledkeztek, szakszervezeti, élethelyzetbe, egzisztenciát, eladósították, mechanizmusba, felelősségről, haszonélvezői, kárvallottjai, kényszerültek, másodállásban, tevékenységét, elveszítették, szocializmust, honfitársaink, visszaélőknek, felhívhatnánk, szerencsétlen, kisembereknek, felelőtlenség, hajléktalanok, kényszerített, politikusok figyelmét, országból száműzött, társadalom peremére, előző választási, hatalommal visszaélőknek, mostani kétharmados, benne élők, felelősségről feledkeztek, 1989 utáni, rendszerváltozás nevezetű, rothadónak hazudott, benne élőket, szerencsétlen lenullázott, kétharmados többség, egyetlen igazmondó, osztálytársadalom megszűntével, Gyurcsány Ferenc, Kovács László, VESZTESEI SZÁMÁRA, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nem számIt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Akik bántanak téged  Szép napot kívánok  Esti kép  Szabolcska Mihály – Ákác...  Tavaszi kép  Idő  Az engedelmesség miért nem vál...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Krisztinától  Egy lelki imádság  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png virág  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Idő  Jó éjszakát  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Akarat  képre írva  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Paul David Tripp Április 21  A boldog családok mind hasonló...  Szívem  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Bertolt Brecht -től idézet  Amikor Jézus rátapos a lábadra  A televizió nem a kultúrát kép...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Egy bizonyos határt  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Fehér virág  Png fotel  Szívem tiéd  Mindig jusson idő nevetni  Még csak most kezdődik a nap  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Irgalom és ítélet  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Régi emberek, akikre máig büsz...  Esti kép  Akarat  Nem méltó hozzád  George Gordon Lord Byron: Inez...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png cica  Csak a fogyatkozás látható  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
politikusok figyelmét, országból száműzött, társadalom peremére, előző választási, hatalommal visszaélőknek, mostani kétharmados, benne élők, felelősségről feledkeztek, 1989 utáni, rendszerváltozás nevezetű, rothadónak hazudott, benne élőket, szerencsétlen lenullázott, kétharmados többség, egyetlen igazmondó, osztálytársadalom megszűntével, baloldali politizálás, őszödi beszédében, akkori szoc, fagyoskodó mamájának, milliárdossá váló, volt miniszterelnökről, tisztelt Olvasót, egyetlen érdemük, kötelező nyóóócóra, tanácsi bérlakásokból, szakszervezeti titkár, gyári munkájukat, lakás rezsijét, utcára kerülve, nagyvárosok tereit, 1980-as évek, diktatúra ellen, bizonyos PAKTUMNAK, bizonyíték több, szocializmusban biztos, rendszerváltozás, kontraszelektált, gyászmenetünkkel, elgondolkodnának, létjogosultsága, szocializmusban, kiprivatizálták, honfitársainkra, fennhéjázóinak, félkegyelműről, előkészítették, szavazófülkébe, figyelmeztetés, belehajszoltak, megfeledkeztek, szakszervezeti, élethelyzetbe, egzisztenciát, eladósították, mechanizmusba, felelősségről, haszonélvezői, kárvallottjai, kényszerültek, másodállásban, tevékenységét, elveszítették, szocializmust, honfitársaink, visszaélőknek, felhívhatnánk, szerencsétlen, kisembereknek, felelőtlenség, hajléktalanok, kényszerített, rendszerváltó, bérlakásokból, megtöltötték, lehurrogóból, megszűntével, országépítés, belegebedett, felelősséget, száműzetésre, szakmunkások, kölcsönökből, szocializmus, világháborús, felelősségen, milliárdossá, világrengető, szégyenkezve, politikusai, közszereplő, lenullázott, felfordulás, kisemberről, nagyvárosok, fagyoskodni, politizálás, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 271
  • e Hét: 548
  • e Hónap: 9152
  • e Év: 45093
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.