Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
2017 a Nap éve lesz
  2016-12-31 00:12:23, szombat
 
   
  2017 év a Nap éve lesz, mert minden év egy planétának erejének van alárendelve. A mi kultúránk, az őseink, Napvalláshoz tartoztak, mert a Nap-ban a Teremtőt, az Istent, Atyaistent, Őstevőt, Öreg Istent, Teremt-Ő-t tisztelték. És mint tudjuk, hogy Nap mindenkire ragyog így mindenki részesül kegyeiből.
*
Számmisztikailag 1 es év lesz, ami bizony a kezdés, a magvetés ideje, és ezért amit most elültetünk, az 8 évig fog nekünk növekedni, virágzani, ezért nem mindegy hogy mit ültetünk.
*
A Nap a legfontosabb égitestünk, tömegénél, méreténél fogva is Ő a fény, a világosság, nélküle nem létezne az élet, a tudatosság, a felébredés, teremtés, újjászületés szimbóluma.
Sok szempontból fontos, mivel a fény minden kommunikációnak az alapja, hisz ez által működik a fizikai látásunk is.
Mivel 8 évig fog tartani a hatása, nem mindegy hogy hogyan kezdődik el.
Ezért szükséges hogy levonjuk ez előző év tapasztalatait, és összegezzünk, mert ha ugyan azokat a hibákat követjük el, akkor nemcsak ezt az évünket rontjuk le hanem a következő 8 évet is.
*
Ha jól tervezünk, ez nekünk 8 évig fog kamatozni.
*
A Nap mivel az újjászületéssel is kapcsolatos, megpiszkálja tudat alatt azt, ami belénk van kódolva, mert tudatosítani csak úgy lehet, hogy felhozunk valamit a tudattalanunkból.
Sokszor tudjuk, hogy mit kellene csinálni, de nem azt tesszük, sokszor hallom, hogy ,, igen, tudom, de....“ mostantól nincs már több ,,de"!
*
2017 ösztönzőleg fog hatni, mert megpiszkálva felszínre kerülnek rejtett tartalékaink, és másképp nézünk majd magunkra és a külvilágra is. Sok ember nincs is tisztában hogy milyen képessége, tehetsége van, csak éli szürke hétköznapi életét.
*
2017 az önmegvalósítás éve, mert sok ember nem azt csinálja amit szeretne, nem úgy él, nem azzal, rossz döntéseket hoz, stb, és ettől nem teljes az élete. Ahhoz hogy azt csináld amit szeretnél meg kell találnod Ön-Mag-ad, és most lesznek olyan helyzetek, konfliktusok amik majd megmutatják, hogy egy egy élethelyzet mit hozhat ki belőled, hogyan reagálod le, és ki vagy Te!
*
Az Önmegvalósításhoz hozzátartozik a helyes Önértékelés.
Az Önmegvalósítás az, ha a reális céljaimat élem meg minden olyan helyzetben amit elém tesz a sors. A sors által hozott eseményből a legjobbat hozom ki magadból és a helyzetből. Folytatása következik.
*
http://fenykert.net/.../2017-es-kivansag-aldas-boldogsag-ege.../
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: számmisztikailag, tudattalanunkból, kommunikációnak, újjászületéssel, önmegvalósítás, tapasztalatait, hozzátartozik, napvalláshoz, legfontosabb, újjászületés, megpiszkálva, tudatosítani, megpiszkálja, konfliktusok, összegezzünk, tartalékaink, megmutatják, élethelyzet, alárendelve, kapcsolatos, ösztönzőleg, szempontból, önértékelés, mindenkire, külvilágra, tisztelték, felébredés, szimbóluma, tudatosság, világosság, döntéseket, hétköznapi, elültetünk, égitestünk, planétának, helyzetben, planétának erejének, magvetés ideje, legfontosabb égitestünk, fény minden, fizikai látásunk, hibákat követjük, évünket rontjuk, helyes Önértékelés, reális céljaimat, sors által, legjobbat hozom, Öreg Istent,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
s immár én is felragyogva, ért...  Akarat  Png virág  Radikális szeretet  A jó emberek mindig szépek mar...  A sors  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Akarat  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Paul David Tripp Április 20  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Adakozás  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Png férfi  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Bertolt Brecht -től idézet  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Régi emberek, akikre máig büsz...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png csokor  Png telefon  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Png telefon  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png kutya  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Bounty krémes  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Jó éjszakát  Nem méltó hozzád  Sokan azt tartják  Png nő  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Egy maradéktalanul uralt világ  Adakozás  Őrizkednünk kell...  A boldog családok mind hasonló...  Paul David Tripp Április 20  Alvó cicák  képre írva  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Jó éjszakát  Alázat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Hazára minden embernek szükség...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  s immár én is felragyogva, ért...  Rátalálsz  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély... 
Bejegyzés Címkék
planétának erejének, magvetés ideje, legfontosabb égitestünk, fény minden, fizikai látásunk, hibákat követjük, évünket rontjuk, helyes Önértékelés, reális céljaimat, sors által, legjobbat hozom, számmisztikailag, tudattalanunkból, kommunikációnak, újjászületéssel, önmegvalósítás, tapasztalatait, hozzátartozik, napvalláshoz, legfontosabb, újjászületés, megpiszkálva, tudatosítani, megpiszkálja, konfliktusok, összegezzünk, tartalékaink, megmutatják, élethelyzet, alárendelve, kapcsolatos, ösztönzőleg, szempontból, önértékelés, mindenkire, külvilágra, tisztelték, felébredés, szimbóluma, tudatosság, világosság, döntéseket, hétköznapi, elültetünk, égitestünk, planétának, helyzetben, helyzetből, folytatása, következik, atyaistent, eseményből, tehetsége, képessége, tisztában, méreténél, tömegénél, virágzani, tervezünk, tartoztak, kultúránk, boldogsag, kamatozni, következő, felhozunk, szükséges, felszínre, mostantól, növekedni, legjobbat, kegyeiből, helyzetek, szeretnél, céljaimat, reagálod, teremtés, fenykert, kerülnek, magvetés, csinálni, látásunk, csinálja, levonjuk, kezdődik, szeretne, magadból, részesül, mindenki, teremtőt, erejének, találnod, követjük, ültetünk, magunkra, kivansag, sokszor, tartani, csináld, fizikai, működik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 539
  • e Hét: 1376
  • e Hónap: 9980
  • e Év: 45921
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.