Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Érdekes és elgondolkodtató írás
  2017-08-29 09:29:56, kedd
 
  Csodálkozva figyelem
Milly
2016.08.31.

Csodálkozva figyelem, a harag és gyűlölet elharapózását a magyarok között. Oda jutottunk, hogy már azt is védik sokan, aki erőszakos cselekményekkel, durva megfélemlítési módszerekkel akar hatást gyakorolni a tőle más gondolkodású emberekre. Ez lenne a helyes módszer? Mégis mi lenne annak a következménye, ha ezt engednénk általánossá válni? Belegondolni is rossz. Irtottuk, kínoztuk mi egymást már eleget! Magyar, magyar ellen gyűlölködik megint? Így akarunk szebb világot teremteni Édes Hazánkban?

A gyűlölet miatti elvakultságukban pedig sokan azokat járatják le, épp azok ellen uszítanak, akik védenek minket. Mindezt azért, mert ,,azok" a ,,másik oldalon" állnak és ráadásul egy csomó hibát követnek el más területen. Mégis mit akarunk? Emigráns országot? Vagy forradalmat, ami megfelelő vezetés és összefogás nélkül az öldöklésbe, széthullásba vezet? Úgy, mint az arab világban láthattuk? Persze igaz, hogy a mostani politika nem tud igazságos lenni, akármelyik oldalról is van szó, de nincs még jobb alternatíva a láthatáron. Ennek épp az az oka, hogy nem vagyunk még elég érettek a jobbra, a szebbre! Elégedetlenkedünk, támadunk, de nem tudunk jobbat. Az ilyen mentalitással csak csöbörből, vödörbe kerülnénk, csak egy másik rossz világba!

Számtalan égi üzenet tartalmazza egy fontos tanácsot, (nem mellesleg Jézus tanítása is) amit szerencsére egyre többen megfogadnak:

Ha szebb világban szeretnénk élni, változtassunk a saját gondolkodásunkon, és életstílusunkon -ha eddig még nem tettük meg! Segítsünk ebben másokat is, de ne erőszakkal, haraggal!

A hőn áhított szebb világ csak akkor fog eljönni, ha magasabb tudatszintre tudunk emelkedni, és ezzel megértjük mi miért történik, és mi a helyes következő lépés.

A harag, és gyűlöletet tulajdonképpen valamilyen félelem következménye. Félünk, mert nem bízunk magunkban, a rejtett magas képességeinkben, vagy az Égi Vezettetésben. A magasabb tudatszintet viszont csak változtatással lehet elérni. Saját magunk változtatásával!

Fejlődésünk természetes feltétele a Bizalom az Égiekben, és a Megértés, az Összefogás Egymással. Legfőképpen a Magyarok összefogására van most szükség. Mert állítólag mi tudjuk elindítani a változást a világban. Valóban? Mire várunk még? Tapsra vagy csodára? Nézzünk magunkba! Gondolatainknak és tetteinknek kisugárzása, energiája van, ami hatással van környezetünkre is, nemcsak a sorsunkra.

Nem baj, ha nem mindenki tart még ott, ahol szerintünk kellene. Ha viszont harcolni kell, akkor ne a hagyományos módszerekhez folyamodjunk, ha nem muszáj. Ne durvuljunk. Belső Erőnk, Diplomáciánk, és az Égi Kapcsolatunk hatására vagy megváltoznak, vagy le tudjuk őket győzni, vagy elmenekülnek. Számtalanszor tapasztaltam. Tehát ez működik!

Csodálkozva figyelem, hogy sokszor még spirituálisnak tartott emberek, sőt ilyen vezetők is kritizálják egymást, időnként elég keményen, és eszük ágában sincs megérteni és elfogadni a különbözőségeket. A saját igazukat szajkózzák, dühösek a másikra, és ezért nem képesek összefogni. Így akarunk mi az Aranykorba átlépni? Oda, ahol nincs harag, gyűlölet és félem? Úgy tűnik, erre még várhatunk. Persze sokan másokat hibáztatnak azért, hogy megfeneklettünk, nem saját magukat.

Látnunk kell, hogy sokmindent még nem tudunk, mert el van takarva előlünk. Ezért például fölösleges azon vitatkozni, hogy szent- e a magyar korona vagy sem. A lényeg, hogy tudjuk, van egy Magas Szellemiség, akit, amit elneveztünk Szent Koronának, mert érezzük, tudjuk, hogy segítségünkre volt és van. Hogy ezt a fizikai világban ráruháztuk a Parlamentben lévő koronára, az nem gondolom, hogy baj lenne, hiszen nincs helyette jobb, és ráadásul ez a korona testesíti meg tudatunkban (esetleg egyelőre) Magyarország Szentségét. Részemről elfogadható az is, hogy ez az igazi, de az se zavar, ha esetleg nem ez. Miért kell emiatt akkora hűhót csapni? Egymást csúnyán lejáratni? Lássuk meg, hogy az a fontos, hogy a Szent Korona tisztelete most egyre inkább összehozza, inspirálja a magyarságot! Ezt akarjuk megakadályozni? Kételkedést, és haragot gerjeszteni? Mire jó ez?

Minap például egy csodálatos Szent Korona Szertartáson vettem részt, ahol olyan Egységet, Isteni odaadást és jószándékot, türelmet tapasztaltam, ami ritkaság. Nagyrészt parasztemberekből állt a 2-300 fős "közönség." Ők még élik az Egységet a Teremtővel. Azért tettem zárójelbe a közönség szót, mert Mi Mindannyian Együtt voltunk alakítói az eseményeknek -az érzelmeinkkel, odaadásunkkal, hitünkkel- nemcsak nézői. A mi érzelmeink is hozzátettek a műsorhoz, így lett olyan csodálatos, felemelő élményünk. Persze a szakszerű, precíz és odaadó szervezés is nélkülözhetetlen az ilyen program sikeréhez.

Lássuk be végre, hogy folytonos kritizálásokkal, haraggal, gyűlölettel, agresszióval nem tudunk szebb világot teremteni, magunknak sem és másoknak sem! Csak magasabb tudatszinten fogjuk megkapni a helyes lépések kulcsát! Legalább azok értsék ezt meg ezt, akik hisznek abban, hogy itt az ideje jobbítani világunkat! Válasszuk azt a Lelkünk és az Égiek által súgott módszert, ami valóban célhoz vezet! Hallgassunk rájuk.

Kívánok mindenkinek egy szebb holnapot, és az Isteni Terv szerinti Megértést és Emelkedettséget!

Milly



 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Címkék: különbözőségeket, elvakultságukban, gondolkodásunkon, nélkülözhetetlen, életstílusunkon, változtatásával, képességeinkben, cselekményekkel, gondolatainknak, emelkedettséget, kritizálásokkal, megfeneklettünk, megfélemlítési, környezetünkre, változtatással, spirituálisnak, tulajdonképpen, megakadályozni, segítségünkre, számtalanszor, érzelmeinkkel, következménye, elharapózását, változtassunk, mentalitással, odaadásunkkal, vezettetésben, összefogására, széthullásba, tudatszintet, tudatszintre, tapasztaltam, belegondolni, agresszióval, diplomáciánk, folyamodjunk, magyarok között, helyes módszer, gyűlölet miatti, csomó hibát, arab világban, mostani politika, ilyen mentalitással, másik rossz, fontos tanácsot, saját gondolkodásunkon, helyes következő, magasabb tudatszintet, hagyományos módszerekhez, saját igazukat, magyar korona, fizikai világban, Édes Hazánkban, Összefogás Egymással, Belső Erőnk, Magas Szellemiség, Szent Koronának, Magyarország Szentségét, Szent Korona, Szent Korona Szertartáson, Mindannyian Együtt, Isteni Terv,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam Krisztinától  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  Kövesd a vezetőt  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó kutyák  Esti kép  virágvasárnap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Levél lány  képre írva  Esti kép  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Március  Vérnyomáscsökkentés  Devecsery László - Húsvét  Kékfestőről pár szóban  Agárdi Gábor gondolata  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Éveim  2004-es kivégzés után  Agárdi Gábor gondolata  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam  Nem látom őket  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Március 25  A szeretetről  Alvó kisfiú  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 25  Heltai Jenő: Március  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti képek  Nem azt látja  Facebookon kaptam  Szép estét  Az erdőterápia egészségre gyak...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Játékos kis cicák  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  A szeretetről  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . .  Márciuzs 24.  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Facebookon kaptam  Alvó kutyák  Mi van, ha?  Várnai Zseni - Éveim  Virágvasárnap a húsvét előtti  Szép estét  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Levél lány  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Alvó kisfiú  Virágvasárnap: az élet és a re...  Alvó cica  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Március  Leereszkedés és olvadás  Az út  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Alvó kisfiú  Alvó baby  Paul David Tripp Március 26  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 28  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  Boldogság  Esti kép  Az a nap, amelyik nevetés nélk... 
Bejegyzés Címkék
magyarok között, helyes módszer, gyűlölet miatti, csomó hibát, arab világban, mostani politika, ilyen mentalitással, másik rossz, fontos tanácsot, saját gondolkodásunkon, helyes következő, magasabb tudatszintet, hagyományos módszerekhez, saját igazukat, magyar korona, fizikai világban, korona testesíti, csodálatos Szent, közönség szót, ilyen program, helyes lépések, ideje jobbítani, szebb holnapot, különbözőségeket, elvakultságukban, gondolkodásunkon, nélkülözhetetlen, életstílusunkon, változtatásával, képességeinkben, cselekményekkel, gondolatainknak, emelkedettséget, kritizálásokkal, megfeneklettünk, megfélemlítési, környezetünkre, változtatással, spirituálisnak, tulajdonképpen, megakadályozni, segítségünkre, számtalanszor, érzelmeinkkel, következménye, elharapózását, változtassunk, mentalitással, odaadásunkkal, vezettetésben, összefogására, széthullásba, tudatszintet, tudatszintre, tapasztaltam, belegondolni, agresszióval, diplomáciánk, folyamodjunk, tudatszinten, kapcsolatunk, elmenekülnek, módszerekhez, megváltoznak, magyarország, parlamentben, gondolkodású, szertartáson, módszerekkel, eseményeknek, kisugárzása, tetteinknek, tartalmazza, mindenkinek, csodálkozva, szerencsére, hagyományos, gyűlölettel, hallgassunk, kételkedést, forradalmat, mindannyian, gerjeszteni, magyarságot, fejlődésünk, alternatíva, legfőképpen, jószándékot, természetes, megfogadnak, elfogadható, kritizálják, gyűlölködik, általánossá, elneveztünk, hibáztatnak, hozzátettek, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 316
  • e Hét: 1934
  • e Hónap: 9802
  • e Év: 51747
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.