Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Jobbik mesterségesen keltett válsága
  2018-06-01 10:10:51, péntek
 
   
  Pongrátz András: A JOBBIK SÚLYOS MORÁLIS VÁLSÁGBA KERÜLT, írja az ORIGO

Ritkán írok véleményt, de ezzel a hírrel kapcsolatban is megvannak a történelmi tényekről a bizonyítékaim.
Ezek a következők:
Pongrátz Gergely már 2000-ben tisztában volt azzal, hogy a magyarságnak indián-sorsot szántak a háttérhatalom magyarországi képviselői. 2000-ben már Csoóri lemondott és az akkori elnöki jelöltek mellett kampányoltunk, mi a Magyar Nők Világfórumának tagjai.

http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=257487&kid=194887&sort=

Ismét jelen voltunk Ausztráliától Kanadáig, az elszakított területekről... a maradék kis országunkból Nyíregyházától Sopronig...

És, akkor hazamenvén, ezekről a nagyszabású világtalálkozókról, bekapcsolva a híradót, mit látok és hallok?
Pongrátz Gergely könnyeivel küszködve nyilatkozik, hogy:

- "Visszalépek a Magyarok Világszövetségének elnöki jelöltségétől Boross Péter javára."


Csak hüledeztem... Hát ezért volt a nagy fölhajtás?
Boross Péter addig még csak tagja sem volt a Világszövetségnek!

DE, amit akkor még mondott Pongrátz Gergely, az azóta is itt motoszkál bennem:

- "Magyar testvéreim, könyörgöm fogjunk össze! Merjünk indiánok lenni!"
*
Nahát, ezen azóta is töröm a fejemet, hogy miért akarhatja egy 1956-os szabadságharcos azt, hogy rezervátumba legyünk zárva a saját hazánkban...?
Pongrátz Gergelynek írtam egy levelet,
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=194886&aid=257487__
amire nem jött válasz közvetlen, hanem kaptam egy meghívót a könyvbemutatójára.

Ott megkérdeztem tőle mikor beszélhetnék vele?
Akkor átadott nekem egy névjegykártyát, rajta a kiskunmajsai címével... és ezzel meg is hívott oda, ahol ő létesített egy 1956-os múzeumot...
Már éppen szerveztem az utazást, amikor hallom, hogy hirtelen meghalt szívrohamban...
*
Azután, hogy mégsem Boross Péter lett az új MVSZ-elnök, azóta is mostohaként bánnak a Magyarok Világszövetségével...
Boross Péter, mint miniszterelnöki tanácsadó, el tudta érni, hogy a Magyarok Világszövetsége ne kapjon semmilyen állami támogatást. Miközben, Boross Péter alapítványai - a mindenkori ilyen-olyan oldalas - kormányoktól megkapta a maga milláit!!!

De ez sem ilyen egyértelmű, mert Borossnak vendéglátós vezérigazgatói tapasztalata volt már 1990 előtt is abban, hogy a nem eléggé látogatott vendéglátós egységeket kiadja GEBBINBE!
Vagyis, a kiszemelt üzlet vezetője úgy működtethette kedve szerint, ahogy szerinte nyereségessé lehetett volna tenni.
Így került az erdélyi Patrubány Miklóshoz a Magyarok Világszövetsége gebinbe!!!
Vagyis, azóta is Patrubány "működteti" a saját költségén a Magyarok Világszövetségét, amely a világ összmagyarságát lenne hivatott képviselni.
*
Boross Péter, ezt úgy idézhette elő, hogy még az un. rendszerváltozás elején - mint titokminiszter - újjászervezte a III/III-as meg a ki tudja még hanyas titkos szolgálatokat.
Ez azt jelentette, hogy a régi jól bevált ügynököket mindenféle bújtatott polgári- hatalom-közeli állásban elhelyezte... Ők (és jogutódaik) azóta is gondoskodnak arról, hogy senki ne érvényesülhessen a titkos szolgálatok hatalmi MEGBÍZÓINAK tudta és beleegyezése nélkül.

A Jobbik sem térhet el attól a forgatókönyvtől, amit a MEGBÍZÓK megírtak vezetői számára!!!!

Hihetetlen, hogy még Pongrátz Gergely is meghajolt Boross akarata előtt 2000-ben!

Erről az egészről Pongrátz Andrásnak is tudnia kell, hogyan és miért halt meg oly hirtelen Pongrátz Gergely!!! Tudnia kell arról is, hogy olyan hatalmi játszmák zajlanak a háttérben, ami hirtelen halálával járhat annak aki, szembe mer menni vele/velük! Csengey Dénestől napjainkig - hirtelen halállal haltak hosszú sora a bizonyíték!

Úgyhogy, nem kell itt a nagy felhajtást csinálni a Jobbik körül. Az összes jobbikos hajcihő mind figyelemelterelés a magyarság sorskérdéseiről!
Addig nincs gondja a háttérhatalom MEGBÍZOTT MEGBÍZÓINAK, míg a nép ezekkel a mondvacsinált kizárásosdival foglalkozik és eszébe sem jut saját kezébe venni - sorsának jobbrafordulása érdekében - az ügyeket!
*
Bóna Mária Ilona
*
http://www.origo.hu/itthon/20180530-duro-dorat-maradasra-keri-toroczkai-es-pongra tz-andras.html?utm_source=hirkereso
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: érvényesülhessen, világszövetségét, rendszerváltozás, szabadságharcos, sorskérdéseiről, forgatókönyvtől, összmagyarságát, jobbrafordulása, világszövetsége, miniszterelnöki, világfórumának, névjegykártyát, kizárásosdival, titokminiszter, nyíregyházától, vezérigazgatói, működtethette, jelöltségétől, mondvacsinált, háttérhatalom, magyarországi, kampányoltunk, szolgálatokat, újjászervezte, bizonyítékaim, ausztráliától, megkérdeztem, kiskunmajsai, szívrohamban, országunkból, területekről, nyereségessé, beszélhetnék, kapcsolatban, rezervátumba, beleegyezése, hírrel kapcsolatban, történelmi tényekről, magyarságnak indián-sorsot, háttérhatalom magyarországi, akkori elnöki, elszakított területekről, nagy fölhajtás, 1956-os szabadságharcos, saját hazánkban, kiskunmajsai címével, 1956-os múzeumot, mindenkori ilyen-olyan, maga milláit, kiszemelt üzlet, erdélyi Patrubány, saját költségén, Pongrátz András, JOBBIK SÚLYOS MORÁLIS VÁLSÁGBA KERÜLT, Pongrátz Gergely, Magyar Nők Világfórumának, Ausztráliától Kanadáig, Nyíregyházától Sopronig, Magyarok Világszövetségének, Boross Péter, Pongrátz Gergelynek, Magyarok Világszövetségével, Magyarok Világszövetsége, Patrubány Miklóshoz, Magyarok Világszövetségét, Pongrátz Andrásnak, Csengey Dénestől, MEGBÍZOTT MEGBÍZÓINAK, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Őrizkednünk kell...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nem méltó hozzád  George Byron - Ahogy itt jár -...  Nem számIt  Png férfi  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Julian Brass gondolata  Png virág  Leonardo da Vinci gondolata  Lóhere  Boldog születésnapot a ma ünne...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Még csak most kezdődik a nap  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Nem számIt  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png férfi  Erdőn  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  George Byron - Ahogy itt jár -...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Németh László tollából  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Leonardo da Vinci gondolata  Őrizkednünk kell...  Reménység és erő Krisztustól e...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Kerüld el az evangélium örömén...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Németh László tollából  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Annuska bar...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Png férfi  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Akarat  Szívem tiéd  Reggel van  Bounty krémes  Leonardo da Vinci gondolata  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  A sors  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fehér virág  Albert Einsteinről  Minden harmadik...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szép álmokat!  Egy maradéktalanul uralt világ  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lóhere  Egy lelki imádság  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Hiányzik  Makszim Gorkij gondolata  Rátalálsz  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
hírrel kapcsolatban, történelmi tényekről, magyarságnak indián-sorsot, háttérhatalom magyarországi, akkori elnöki, elszakított területekről, nagy fölhajtás, 1956-os szabadságharcos, saját hazánkban, kiskunmajsai címével, 1956-os múzeumot, mindenkori ilyen-olyan, maga milláit, kiszemelt üzlet, erdélyi Patrubány, saját költségén, világ összmagyarságát, titkos szolgálatok, egészről Pongrátz, nagy felhajtást, összes jobbikos, magyarság sorskérdéseiről, háttérhatalom MEGBÍZOTT, mondvacsinált kizárásosdival, érvényesülhessen, világszövetségét, rendszerváltozás, szabadságharcos, sorskérdéseiről, forgatókönyvtől, összmagyarságát, jobbrafordulása, világszövetsége, miniszterelnöki, világfórumának, névjegykártyát, kizárásosdival, titokminiszter, nyíregyházától, vezérigazgatói, működtethette, jelöltségétől, mondvacsinált, háttérhatalom, magyarországi, kampányoltunk, szolgálatokat, újjászervezte, bizonyítékaim, ausztráliától, megkérdeztem, kiskunmajsai, szívrohamban, országunkból, területekről, nyereségessé, beszélhetnék, kapcsolatban, rezervátumba, beleegyezése, tapasztalata, kormányoktól, gondoskodnak, alapítványai, magyarságnak, visszalépek, nagyszabású, elszakított, megbízóinak, mostohaként, nyilatkozik, szolgálatok, bekapcsolva, vendéglátós, foglalkozik, szerveztem, egységeket, gergelynek, hüledeztem, létesített, bizonyíték, mindenféle, felhajtást, képviselni, egyértelmű, jelentette, látogatott, következők, napjainkig, testvéreim, ügynököket, könnyeivel, támogatást, hihetetlen, képviselői, mindenkori, elhelyezte, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 332
  • e Hét: 1169
  • e Hónap: 9773
  • e Év: 45714
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.