Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Érdekesség
  2018-12-18 22:41:27, kedd
 
  NAGY DÓZISÚ INTRAVÉNÁS C-VITAMIN INJEKCIÓ MEGSEMMISÍTI A RÁKOT, MÉGSEM SZABADALMAZTATHATÓ

A cikk nagy betűkkel hirdeti ugyanis, hogy az intravénás C-vitamin- egy embercsoporttal folytatott kísérletsorozatban- szinte kiírtja a rákos sejteket, közben viszont az egészséges sejteket életben tartja.
A University of Kansas kutatócsoportja nagy koncentrációjú C-vitamint fecskendezett a rákos kísérleti alanyok vénáiba. Az eredmény elsöprő volt. A C-vitamin hatékonyan semmisítette meg a rákos sejteket, miközben az egészséges sejteket érintetlenül hagyta.

Építve a korábbi úttörő kutatások eredményeire (az 1970-es években a néhai Linus Pauling, kétszeres Nobel-díjas tudós biokémikus munkájára) a terápiás hatású C-vitamint új kutatások alá vetették. Először in vitro módon laborban fecskendezték petefészekrákos sejtekbe, majd egerekbe és végül 22 emberi alanyba.

A BBC News is hírt adott a tényről, miszerint mindhárom modellben kedvező eredményeket lehetett elérni a C-vitaminnal, amely megcélozta a petefészek rákos sejtjeit, miközben elkerülte az egészséges sejteket. A nagy dózisú C-vitamin hatásától a hagyományos kemoterápiás kezelések abban térnek el, hogy azok elpusztítják az összes sejtet, mind az egészséges mind pedig a malignus sejteket, ami végül a beteg halálát okozza.

A betegek keresik a biztonságos és olcsó rákkezelési alternatívákat “- mondta Dr. Jeanne Drisko, a tanulmány társszerzője. És hozzátette: “Az intravénás C-vitamin potenciálisan rákölő tulajdonságokkal rendelkezik a tudományos kutatások és a korai klinikai adatok alapján."

A kutatók elismerték: a C-vitamint érintő további kutatásokat valószinűtlennek tartják, mert a gyógyszergyárak nem szabadalmaztatnak vitaminokat!

A következő lépés az ilyen típusú kutatások életében jellemzően az lenne, hogy azonos paraméterekkel egy nagyszabású klinikai vizsgálatot végeznek el több emberen, és amennyiben az eredményeket reprodukálni lehet, megerősítést nyer a gyógymód, szabadalmaztatják azt. Bár ez az új tanulmány a saját módján is meggyőző, szabadalmaztatása és kipróbálása egy sokkal nagyobb emberi mintát alapul véve talán sosem lesz kivitelezhető.

Az ok pedig- mondja a kutató csapat az, hogy az ilyen vizsgálatokhoz sokkal több pénzre lenne szükség, ami jellemzően a gyógyszeripari cégektől származna a kifejlesztendő szabadalmaztatott gyógyszer finanszirozásánál. A gyógyszercégek viszont egyáltalán nem érdekeltek egy olyan "gyógyszer" előnyeinek propagálásában ami nem is gyógyszer, hanem valójában egy természetes anyag. Mi lenne akkor a multimilliárdos hagyományos rák iparággal?



Chemtrail infuenza: Már van?

Beteg vagy, bedugult az orrod, a tested fáj, izzadsz, köhögsz, tüsszögsz és még arra sincs elég energiád, hogy felkelj az ágyból.
Bár a tünetek arra utalnak, ez nem influenza. Dr. Len Horowitz szerint ez összeesküvés. Az ő teóriája nem összeesküvés elméletre alapszik, hanem magára az összeesküvés tényére.
Az elmúlt 10 évben, Horowitz Amerika egyik leginkább vitatott orvosi tekintélyévé vált. A 48 éves egyetemet végzett egészségügyi kutató állítja, hogy az Egyesült Államok kormánya lepaktált az gyógyszeripari nagyvállalatokkal annak érdekében, hogy a népesség nagy részét megbetegítsék.
A vezető média tudósításai szerint a kórházak sürgősségi osztályai tele vannak olyan páciensekkel, akik valamiféle bizarr felső légúti fertőzéssel kerültek be, de a tünetek nem tűnnek igazán vírusnak. A tudósítások szerint ez a különös "influenza" nem reagál az influenza ellenes védőanyagokra sem.
Ez teljes mértékben abszurd és semmi értelme sincs!" mondja Dr. Leonard Horowitz. Az az igazság, hogy már 1998 vége és 1999 eleje óta megfigyeltük ezt a fajta járványt. Azok, akik ezt a bizarr betegséget elkapták jellemzően száraz köhögéstől szenvedtek, mely nem utal semmilyen normális vírusos vagy bakteriális fertőzésre. Ha a betegséget valóban vírus vagy baktérium okozta volna, akkor láz is fellépett volna, de ez nem történt meg. Továbbá, a betegség lefolyása több hétig, akár hónapokig is tartott. A tünetek között jelen volt még homloküregi nyomás, köhögés, gyengeség, és általános rossz közérzet, az emberek egyszerűen cudarul érezték magukat.
A micoplasma nem igazán sorolható a gombafajták közé,nem vírus, és nem is mondható baktériumnak. Nincs sejtfala sem. A micoplasma a sejtmag belsejében mélyen helyezkedik el, ezáltal akadályozva meg, hogy mérni lehessen az ellene fellépő immun reakciót. Ez egy ember által alkotott biológiai fegyver. A már említett patent riportból világosan kiderül, hogyan okoz ez felsőlégúti fertőzést, amely gyakorlatilag megegyezik a most is tapasztalt tünetekkel.
Chemtrail (repülőgép után húzott csík) elpusztítja az emberi immunrendszert

Hiszem, hogy a chemtraileken keresztül történik a lakosság vegyszeres mérgezése, mely kisebb-nagyobb mértékben elnyomja az általános immun erőnket, attól függően, hogy milyen mértékű és intenzitású a kibocsátott méreganyag. A gyenge és rosszul működő immunrendszer következtében az emberek fogékonnyá válnak bizonyos fertőzésekre, mint pl. a micoplasma és más lehetséges fertőzésekre." állítja Dr. Horowitz.

Akkor kezdtem először komolyabban foglalkozni a chemtrailekkel, amikor az észak idahoi otthonom felett is tapasztaltam a jelenséget. Lefotóztam a csíkokat és kapcsolatba léptem az állami Környezetvédelmi Hivatallal. Nekik fogalmuk sem volt a jelenséggel kapcsolatban, és átirányítottak a Légierőhöz. Ezután az egészségügyi és mérgezési ügyekkel foglalkozó központhoz irányítottak. Körülbelül egy hét múlva kaptam egy levelet a központ egy magas beosztású vegyészétől melyben belátták, hogy valóban kimutatható volt bizonyos mennyiségű etilén dibromide az üzemanyagban. Az etilén dibromide egy közismerten rákkeltő anyag, melyet éppen ezért kivontak az ólommentes üzemanyagból.
Most hirtelen mégis megjelent a magasan közlekedő hadirepülőgépek üzemanyagában.


Természetesen a mai világban, ahol a biológiai fegyverek teljes arzenálja áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy likvidáljuk az ellenséget nem cél és nem is szükséges az emberek meggyilkolása. Sokkal jobb üzlet krónikusan megbetegíteni az embereket, így azok az államra lesznek utalva, úgymond függővé válnak attól. Ekkor lehet bevetni a katonai-gyógyszeripari együttest és a nemzetközi gyógyszeripari kartellt, akik majd jó pénzért eladják a gyógyszereket a szóban forgó országoknak, hogy ott legalább elviselhetővé váljon a helyzet és valamiféle egészségeshez hasonlító állapot jöjjön létre. Az adott ország teljesen le van igázva és ellenőrizhető válik azáltal, hogy függőségi helyzet áll fenn és még hatalmas méretű profitra is szert lehet tenni. Az emberek betegek és gyengék, képtelenek ellenállni és fegyverkezni. Ez a megoldás tehát sokkal jövedelmezőbb és kívánatosabb, mint például egy nukleáris bomba bevetése, hiszen az megsemmisítené egyben az infrastruktúrát is, de ez nem a cél. A cél az, hogy az embereket semmisítsék meg, nem pedig a saját infrastruktúrát.

Kik is a népirtás valódi célpontjai? Ha valóban az a cél, hogy csökkentsék a Föld bolygó népességének számát, akkor miért nem történik ez?
Nézzük csak például Afrikát, és más harmadik világbeli országot, ahol nagy számban üti fel a fejét a HIV/AIDS vírus. Azt is vegyük itt figyelembe, hogy az Amerikában élő fertőzöttek 73 százalékban latin és afroamerikai származásúak. A statisztikák szerint az amerikai (fertőzött) meleg férfiak 55 százaléka már elhalálozott. Ez is azt mutatja, hogy a fő cél még mindig a kisebbségek számának csökkentése.
Nem a teljes emberiség kiirtása a cél, hanem csak bizonyos fajok eltüntetése. Ennek elérésében jó úton haladnak, és a kivitelezés eszköze fantasztikusan működik anélkül, hogy bárkinek is szemet szúrna mi is történik valójában. Az egyik motiváció természetesen a pénz, a profit minél nagyobb hajszolása, de van azonban egy másik motiváló erő is: ez pedig a gonosz démoni indíttatás, és a hatalomvágy, ami a Rockefellereket oly nagy mértékben jellemzi.


 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Címkék: valószinűtlennek, rendelkezésünkre, tulajdonságokkal, környezetvédelmi, multimilliárdos, embercsoporttal, gyógyszergyárak, infrastruktúrát, hadirepülőgépek, petefészekrákos, rockefellereket, kutatócsoportja, paraméterekkel, chemtrailekkel, koncentrációjú, alternatívákat, gyógyszeripari, fantasztikusan, megsemmisítené, gyógyszercégek, immunrendszert, kifejlesztendő, propagálásában, vizsgálatokhoz, átirányítottak, védőanyagokra, gyakorlatilag, következtében, ellenőrizhető, megbetegítsék, fecskendezett, fecskendezték, elviselhetővé, jövedelmezőbb, immunrendszer, üzemanyagában, cikk nagy, intravénás C-vitamin-, embercsoporttal folytatott, rákos sejteket, egészséges sejteket, rákos kísérleti, eredmény elsöprő, korábbi úttörő, 1970-es években, néhai Linus, terápiás hatású, petefészek rákos, nagy dózisú, hagyományos kemoterápiás, összes sejtet, egészséges mind, NAGY DÓZISÚ INTRAVÉNÁS C-VITAMIN INJEKCIÓ MEGSEMMISÍTI RÁKOT, MÉGSEM SZABADALMAZTATHATÓ, Linus Pauling, Jeanne Drisko, Horowitz Amerika, Egyesült Államok, Leonard Horowitz, Környezetvédelmi Hivatallal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Müller Péter tollából  Somlyó Zoltán - Orgonával  Baranyi Ferenc - N i n c s  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Otthon  Facebookon kaptam  Különleges  Otthon  Szép estét  Kertem  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Töröld le  Pitypang szökőkút  Jázmin  Facebookon kaptam  40 felett  Jánosházy György: Fogd a kezem  A hagyma antibakteriális hatás...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Vidámság  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Egyszerű  Zilahy Lajos mondta  Mindent de mindent visszakap  Paul David Tripp Április 13  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Az ember  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Paul David Tripp Április 15  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  James Allen  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Walter Chrysler mondta  "Ez egy csoda"  Ma van a magyar költészet napj...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  A felvilágosodás...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Jázmin  Facebookon kaptam  Vidámság  különleges  Horváth Szilvia tollából  különleges  A felvilágosodás...  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Annyira tisztelem a szabadságo...  Jó éjszakát  Hamvas Béla  Szép estét kedves látogatóimn...  Erdei gyöngyvirág  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  Esterházy Péterre emlékezünk  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
cikk nagy, intravénás C-vitamin-, embercsoporttal folytatott, rákos sejteket, egészséges sejteket, rákos kísérleti, eredmény elsöprő, korábbi úttörő, 1970-es években, néhai Linus, terápiás hatású, petefészek rákos, nagy dózisú, hagyományos kemoterápiás, összes sejtet, egészséges mind, malignus sejteket, beteg halálát, betegek keresik, tanulmány társszerzője, intravénás C-vitamin, tudományos kutatások, korai klinikai, kutatók elismerték, következő lépés, ilyen típusú, nagyszabású klinikai, eredményeket reprodukálni, saját módján, sokkal nagyobb, kutató csapat, ilyen vizsgálatokhoz, gyógyszeripari cégektől, kifejlesztendő szabadalmaztatott, gyógyszercégek viszont, természetes anyag, multimilliárdos hagyományos, tünetek arra, összeesküvés tényére, gyógyszeripari nagyvállalatokkal, népesség nagy, vezető média, kórházak sürgősségi, tudósítások szerint, influenza ellenes, fajta járványt, bizarr betegséget, betegséget valóban, betegség lefolyása, tünetek között, emberek egyszerűen, gombafajták közé, sejtmag belsejében, ellene fellépő, ember által, emberi immunrendszert, chemtraileken keresztül, lakosság vegyszeres, általános immun, kibocsátott méreganyag, emberek fogékonnyá, észak idahoi, állami Környezetvédelmi, jelenséggel kapcsolatban, magas beosztású, etilén dibromide, közismerten rákkeltő, ólommentes üzemanyagból, magasan közlekedő, biológiai fegyverek, rendelkezésünkre ahhoz, emberek meggyilkolása, államra lesznek, nemzetközi gyógyszeripari, szóban forgó, adott ország, emberek betegek, megoldás tehát, nukleáris bomba, megsemmisítené egyben, embereket semmisítsék, saját infrastruktúrát, népirtás valódi, statisztikák szerint, kisebbségek számának, teljes emberiség, kivitelezés eszköze, egyik motiváció, profit minél, másik motiváló, gonosz démoni, valószinűtlennek, rendelkezésünkre, tulajdonságokkal, környezetvédelmi, multimilliárdos, embercsoporttal, gyógyszergyárak, infrastruktúrát, hadirepülőgépek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 226
  • e Hét: 3302
  • e Hónap: 6644
  • e Év: 59352
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.