Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miért kellene látni a harmadik szemmel?
  2014-08-29 22:25:07, péntek
 
   
  A harmadik szem

A harmadik szem látás (Égi hang)

A harmadik szem az energiatest szerves része - minden ember szellemlényi felépítéséhez hozzátartozik-a homlok közepén helyezkedik el. Ez egy isteni adomány, amelyet csak a kiérdemelt tiszta lelkek és egyben "krisztusi küldetést" teljesítő személyek kaphatják meg. Isten tud csak ilyen képességet adni, de ezt szigorúan ki kell érdemelni. Hogy milyen tisztán lát a személy az mind attól függ, hogy mennyire volt a lelke ezelőtti életében illetve életeiben tiszta, jóságos... A harmadik szem látásnak 3 fázisa, lépcsője van.

1.Alapfokú látás: foltok, színek látása. A betegséget képes behatárolni, az illető személy ottlététől függetlenül. Információt is tud szerezni, de ez nem minden esetben sikerül.

2.Középfokú látás: ezzel a tudással egyre több ember rendelkezik. Ez a látás fokozatosan alakul ki. Ezen látók közel olyan képességekkel rendelkeznek mint a "tisztán látók". Tisztán látják a szerveket, esetleg részletezni tudják, és már le tudnak informálni néhány dolgot.

3.Tisztán látás: csak kevés ember rendelkezik ezzel. A harmadik szem látást ne tévesszük össze a látomásokkal és az aura látással. Az aura látás egyik foka a harmadik szem látásnak. Különben minden embernek van harmadik szeme, ez egészen kicsi korban működik is. A kisbabák lehetőséget kapnak arra, hogy lássanak. Mindenki tiszta lappal indul. Ez a képesség 3-4 éves korig tart, de van olyan kisgyermek, akinek megmarad a látóképessége. A harmadik szem egyes esetekben már az anyaméhben is működik. A magzatnál kb. 6 hónapos koráig fejlődik ki a harmadik szem. Ezt külső tapasztalat szerzésre használják fel a babák, akik a Teremtő Atyával kapcsolatban vannak. Ő felméri a helyzetet, hogy a szülők megérdemlik e őt. Ha igen, akkor megszületik, ha pedig nem akkor lelkét felhívják /eltanácsolják/, és a kisbaba meghal. Ez bármikor megtörténhet a szülésig. A kisgyermekeknél a harmadik szem minek a hatására csukódik be? Isten akaratára és az önbüntető rendszer hatására. Vannak egyes esetek, amikor feloldozást kapnak. A harmadik szemet becsülni és védeni kell, mert pillanatok alatt jön, de ugyanígy távozik. A harmadik szem nem játék. Bioenergiával működik, csak a tisztánlátók kaphatnak szféraenergiát. Ők több órán keresztül is képesek "nézni" mert újratöltődnek (öntöltődők). Sajnos azok akik nem öntöltődők, azoknak elég nagy gondot okoz a lemerülés. A harmadik szem túlterhelése és a bioenergiakészlet fokozatos nullán való léte agylágyulást, idegbénulást és halált is okozhat. Ez természetesen nem mindig van így, mert a büntető rendszerek is működnek.

Miért kell látni a harmadik szemmel?

A harmadik szem látás segíti az emberiséget a tudományos megismerésben. A harmadik szem az orvostudomány számára igen jelentős fordulópont lenne, de nem ismerik el ezt a képességet. A harmadik szem egy szimbólum amely mögött egy olyan képesség húzódik meg, aminek segítségével valaki nem a szemével hanem mint egy röntgenfelvétel lát. Itt nem fényvisszaverődés észlelésről van szó, hanem olyan képességről van szó, amelynek nincs szüksége a külső fényre ahhoz, hogy eseményeket, tárgyakat, képeket ismerjen fel. Olyan szemről van szó, amellyel sötétben is lehet látni. Nevezhetnénk ezt -kissé leegyszerűsítve- hatodik érzéknek. Ez a képesség mindenkiben szunnyad, csak eddig azért szorult háttérbe, mert nem volt szükség a szellemi, lelki fejlődés érdekében. Már ezelőtt is sok embernek nyílt meg így ez a belső szeme, de nem tulajdonítottak neki jelentőséget. A harmadik szem látással kapcsolatban az előzőekben leírtakat szó szerint az égi hang közölte. Saját tapasztalatból a következőket tenném hozzá: A harmadik szem látás egy fantasztikus, szinte minden képzeletet felülmúló isteni adomány. A tisztánlátó csukott szemmel lát elképzelhetetlen nagy távolságokba vagy az anyagvilág belsejébe.

Mire képes a magasszinten látó, ha isteni engedélyt kap?

-Színesen, röntgenképszerűen látja a belső szerveket, azoknak minden elváltozását, még a legkisebbeket is. Bármilyen nagyságú mikroszkopikus elemzést tud adni egyetlen sejtről vagy annak sejtmagjáról. Követni tudja a sejtek vagy bacilusok szaporodását, mozgását, így hihetetlenül pontos diagnosztizálást képes végezni perceken belül. Tévedni nem tud, mivel ugyanúgy látja, mintha a két fizikai szemével nézné. Fénykép alapján vagy az illető személyi adatainak ismeretében bármely távolságból képes diagnosztizálni. Követni tudja a gondolatok irányát, látja azt, akire mi gondolunk.

-Élő kapcsolatot tud teremteni a szellemvilággal, kommunikálni képes velük. A kommunikáció gondolati képekkel történik. Kivételes esetben isteni személyekkel is kapcsolatba kerülhet. "Beszélhet" a fák vagy az állatok lelkével, a bennünket körülvevő szellemvilággal, belső vezetőinkkel, védőangyalainkkal.

-"Oda utazik" a világon ahova szeretne. Ha a Mars vagy a a Hold felszínét akarja látni, akkor látja, vagy akár a Föld belsejébe tekinthet.

-Információt kérhet az AKAHSA krónikából a messzi múlttal, jelennel vagy a jövővel kapcsolatban. Kérhet szellemgyógyászokat segítségül, vagy gyógyító tanácsokat.

Mi a látóképesség tudományos magyarázata?

A harmadik szem , egy röntgen és egy elektronmikroszkóp, valamint egy információs adó és vevő készülék együtteséhez hasonlítható. De csak hasonlítható, mert a legfejlettebb földi csúcstechnikánkat is messze felül múló energia szervünk. A távolbalátás alapja a kozmikus "látóagyhoz" való csatlakozás. Ez a kozmikus isteni látóagy hasonlítható egy rendkívüli fejlettségű központi műholdhoz, amely a világon mindent érzékel, és minden létezővel kapcsolatban van. Ez a látóagyat a harmadik szem látók egy kettős piramisnak érzékelik. A távinformáció ezen keresztül érkezik és továbbítódik. A kommunikáció mindig színes képekben történik. A harmadik szem bioenergiával illetve az ehhez hasonló szféraenergiával működik A röntgenezéshez hasonlóan a harmadik szem látás nagyon erős energia-koncentrációt igényel. Azt, hogy milyen erős koncentrációra van szükség jól bizonyítja az, hogy a szféraenergia nélkül "nézők" tíz perc alatt lemerítik az egész bioenergia tartalékukat. a harmadik szem a szellemlények általános kommunikációs szeme. A szellemlények kommunikációjának alapja a harmadik szem látáson keresztül küldött gondolati képek cseréje. A harmadik szem látás nem mese és misztikum, hanem szellemlényi valóságunk része. Azt is jelzi, hogy milyen szabadság és lehetőség vár ránk a szellemvilágban, ha az oda feljutást kiérdemeljük. Aki nem találkozott ezen képességgel annak első hallásra ma még hihetetlen, de létezését, csodás valóságát kézzelfoghatóan bizonyítani lehet. Képzeljük el mi lenne ma a világban, ha látnánk egymás gondolatát?!

Jézus a harmadik szem látóképességét használva tudott az emberek életében, gondolataiban olvasni, és beszélni égi Atyjával. A szentek egy részének is meg volt ez a képessége. A buddhizmusban és más keleti vallásokban régóta ismert a harmadik szem, ezt Buddha homlokán ábrázolták. A látóképességek valóságáról többször meggyőződtem. A könyv megírásában is nagy segítségemre voltak tisztánlátó gyógyító társaim.

A fenti idézet teljes egészében Dömötörffy Sándor: Az ember és a természettudomány című könyvéből való.

Forrás:http://tttweb.hu/gyujtemenyek
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Címkék: elképzelhetetlen, szféraenergiával, diagnosztizálást, szellemvilággal, kisgyermekeknél, tulajdonítottak, kézzelfoghatóan, szellemvilágban, diagnosztizálni, röntgenfelvétel, leegyszerűsítve, röntgenezéshez, tapasztalatból, látóképességek, szféraenergiát, koncentrációra, látóképességét, mikroszkopikus, bioenergiával, legfejlettebb, orvostudomány, buddhizmusban, megismerésben, gondolataiban, természetesen, távinformáció, szféraenergia, hozzátartozik, kommunikációs, felépítéséhez, eltanácsolják, látóképessége, legkisebbeket, képességekkel, szellemlények, újratöltődnek, harmadik szem, energiatest szerves, isteni adomány, kiérdemelt tiszta, mind attól, lelke ezelőtti, betegséget képes, illető személy, tudással egyre, látás fokozatosan, aura látással, aura látás, kisbabák lehetőséget, szülők megérdemlik, kisbaba meghal, hatására csukódik, Teremtő Atyával, Dömötörffy Sándor,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Egy gondolat  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Mindig lesz olyan  Eduardo Sacheri gondolata  Szép estét kedves látogatóimn...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vidámság  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egy gondolat  Alvó kislány  képre írva  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Paul David Tripp Április 13  Különleges  Spenót fasírttal  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Borzasztó  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Robin Wight pitypang szobra  Hogyan válunk hűségesekké?  IGEN így  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Alvó cica  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Megígért békesség  Szeretem ujjad karcsuságait,  Vannak emberek  Tanmese  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  képre írva  IGEN így  Minden tavaszból őrizz..  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Szép estét kedves látogatóimna...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy barátság története  A hagyma antibakteriális hatás...  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Gebhardt Nóra versei II.  Vannak emberek  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Mindent de mindent visszakap  Andrássy Réka - A bolond Böske  Emlékezz  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  James Allen  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Emlékezz  Pitypang szökőkút  Robert Merle tollából 
Bejegyzés Címkék
harmadik szem, energiatest szerves, isteni adomány, kiérdemelt tiszta, mind attól, lelke ezelőtti, betegséget képes, illető személy, tudással egyre, látás fokozatosan, aura látással, aura látás, kisbabák lehetőséget, szülők megérdemlik, kisbaba meghal, hatására csukódik, önbüntető rendszer, harmadik szemet, tisztánlátók kaphatnak, bioenergiakészlet fokozatos, büntető rendszerek, harmadik szemmel, tudományos megismerésben, orvostudomány számára, szimbólum amely, olyan képesség, szemével hanem, külső fényre, képesség mindenkiben, belső szeme, előzőekben leírtakat, következőket tenném, tisztánlátó csukott, anyagvilág belsejébe, magasszinten látó, belső szerveket, sejtek vagy, illető személyi, gondolatok irányát, kommunikáció gondolati, állatok lelkével, bennünket körülvevő, világon ahova, messzi múlttal, jövővel kapcsolatban, látóképesség tudományos, legfejlettebb földi, távolbalátás alapja, kozmikus isteni, rendkívüli fejlettségű, világon mindent, kettős piramisnak, távinformáció ezen, kommunikáció mindig, ehhez hasonló, röntgenezéshez hasonlóan, szféraenergia nélkül, egész bioenergia, szellemlények általános, szellemlények kommunikációjának, emberek életében, látóképességek valóságáról, könyv megírásában, fenti idézet, természettudomány című, elképzelhetetlen, szféraenergiával, diagnosztizálást, szellemvilággal, kisgyermekeknél, tulajdonítottak, kézzelfoghatóan, szellemvilágban, diagnosztizálni, röntgenfelvétel, leegyszerűsítve, röntgenezéshez, tapasztalatból, látóképességek, szféraenergiát, koncentrációra, látóképességét, mikroszkopikus, bioenergiával, legfejlettebb, orvostudomány, buddhizmusban, megismerésben, gondolataiban, természetesen, távinformáció, szféraenergia, hozzátartozik, kommunikációs, felépítéséhez, eltanácsolják, látóképessége, legkisebbeket, képességekkel, szellemlények, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 59
  • e Hét: 4573
  • e Hónap: 9611
  • e Év: 139318
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.