Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Meg kell értetni a magyarokkal
  2019-05-29 10:16:16, szerda
 
   
  "... HOGY NINCS TÖBBÉ SZOCIALIZMUS, AZ ÁLLAM MÁR NEM KÉPES ELTARTANI ŐKET, A MAGUK LÁBÁRA KELL ÁLLNIUK, ÖNELLÁTÓKKÁ KELL VÁLNIUK." (Joaquín Almunia, 2006)
*
Ezt az a JOAQUIN ALMUNIA mondta GYURCSÁNY FERENCNEK, aki a legnagyobb bűnt követte el az EURÓPAI UNIÓ Európa Tanácsa nevében MAGYARORSZÁG ellen, amikor négyszemközti beszélgetésre rendelte magához az akkori miniszterelnököt!
*
KI EZ A GYURCSÁNY? címmel megjelent az IF-n egy hosszú írás. Ebből idézek röviden:
,,"Az Európai Tanács rendeletének megfelelően a tagállamoknak minden évben be kell nyújtaniuk aktualizált makrogazdasági és költségvetési előrejelzéseiket, az úgynevezett konvergenciaprogramot. A pénz-és gazdasági ügyekért felelős spanyol szocialista biztos, Joaquín Almunia nyomására azonban a Bizottság megengedte Magyarországnak, hogy a magyar gazdaság állapotát bemutató jelentését tavasz helyett a magyar parlamenti választások után, szeptemberben nyújtsa be. Ezzel az Európai Bizottság a Gyurcsány-kormány cinkosává vált, alapvetően befolyásolva a 2006. áprilisi parlamenti választásokat, amit így újra az MSZP nyert meg.
Gyurcsány Ferenc azonban nem tudta maradéktalanul élvezni a győzelmét. Hihetetlen teher nyomta a vállát. A konvergenciaprogram késleltetett beadása mögött ugyanis egy titkos megállapodás húzódott meg, ami máig nem került nyilvánosságra: 2006 tavaszán, még a választások előtt az Európai Bizottság kézhez kapott egy konvergencia-programot, amelyben a lüktető magyar gazdaságnak megfelelő adatok szerepeltek.
Almunia megkérte Gyurcsány Ferencet, keresse őt fel Brüsszeli irodájában. Gyurcsány magával vitte két miniszterét is, de Almunia ragaszkodott a négyszemközti megbeszéléshez, amin még a tolmácsok sem vehettek részt. Megbízható információink szerint a pénzügyi biztos kertelés nélkül kiterítette lapjait:
- Miniszterelnök úr, miért kívánják önök hamis adatokkal megtéveszteni az EU-t?
Gyurcsány elhűlt, de védekezett:
- Biztosíthatom, hogy a benyújtott adatok valódiak.
Almunia ekkor benyúlt íróasztalának fiókjába és egy hatalmas dossziét tolt a magyar miniszterelnök elé.
- Mi ez? -kérdezte Gyurcsány.
- A csalásaik gyűjteménye. Tudja, miniszterelnök úr, amióta a görögök hasonló trükkel jutottak be az eurózónába, már nem bízunk semmit a véletlenre. Van nekem egy 12 főből álló csapatom, amely arra specializálódott, hogy a csalásokat leleplezze. A magyar minisztériumokban folyó uniós ellenőrzésen a csoport tagjai is részt vettek. Az eredmény ebben a dossziéban található. A csoport vezetője még azt is elmondta, nem volt nehéz dolguk, hiszen a magyar kormány olyan trükközéseket alkalmazott, amelyekkel itt, Nyugat-Európában a nagyvállalatok éltek úgy húsz-harminc évvel ezelőtt, és amelyek olyan átlátszóvá váltak az idők folyamán, hogy ma már errefelé nem használja senki.
Gyurcsányt állítólag az ájulás kerülgette.
- Mi legyen most? - kérdezte.
- Két lehetőséget látunk - mondta Almunia. - Az egyik, hogy az EU nyilvánosságra hozza, hogy önök alaposan meghamisították a makrogazdasági adatokat. Ebben az esetben azonban szankciót is kell alkalmaznunk, meg kell vonnunk Magyarországtól az uniós támogatásokat.
- Ez végzetes lenne - felelte Gyurcsány. - Mi a másik lehetőség?
-A másik lehetőség, ha ön vallja be, hogy manipulálták az adatokat, beismeri, hogy a csalásokat önök követték el. Magyarul, elismeri, hogy hazudtak nekünk.
- De hogyan? - csattant fel Gyurcsány.
- A kivitelezés módját önre bízom. De mihelyst napfényre kerül, hogy a magyar gazdaság milyen helyzetben van, ön azon nyomban nekikezd a gazdaság helyreállítását célzó reformoknak.. Meg kell értetnie a magyarokkal, hogy nincs többé szocializmus, az állam már nem képes eltartani őket, a maguk lábára kell állniuk, önellátókká kell válniuk.
Gyurcsány nyomban elfogadta a feltételeket. Egyetlen kérése volt, hogy mindezt a (2006-os) választások után tehesse meg. Almunia bólintott. A találkozó véget ért.""

(Részlet, a Nemzeti Internet Figyelő 2011. február 16. 01:26:35-i számában- KI EZ A GYURCSÁNY... címmel megjelent írásból.)
https://internetfigyelo.wordpress.com/2011/09/24/ki-ez-a-gyurcsany---avagy-,,gyur csanyt-az-ajulas-kerulgette"/

*
2018-ban kioktató kijelentést tett JUDITH SARGENTINI is - mint az Európa Parlament zöldpárti képviselője - a legutóbbi Magyarország elleni kötelezettszegési eljárás során SZIJJÁRTÓ PÉTERNEK:

,,MEG KELL VÉGRE ÉRTETNI A MAGYAROKKAL, HOGY VÉGET ÉRT A SZOCIALIZMUS, NINCS TÖBBÉ INGYEN KENYÉR!" (Judith Sargentini)

Szijjártó Péter akkor csak annyit tudott mondani, hogy "Magyarországon valójában diktatúra volt..." mert az EP képviselők hangos bekiabálásokkal belefojtották a szót.
*
IDEJE LENNE 30 ÉV UTÁN AZ 1989-es MSZMP KB ülésein készült JEGYZŐKÖNYVEK tartalmát nyilvánosságra hozni! Ezekből a jegyzőkönyvekből egyértelműen kiderülne, hogy valójában a SZOCIALISTA (hazudott) ÁLLAM CSŐDJE miatt vált SZÜKSÉGESSÉ az un. RENDSZER-VÁLTOZTATÁS.
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: specializálódott, előrejelzéseiket, miniszterelnököt, jegyzőkönyvekből, helyreállítását, magyarországtól, meghamisították, magyarországnak, internetfigyelo, bekiabálásokkal, miniszterelnök, nagyvállalatok, nyilvánosságra, makrogazdasági, magyarországon, megbeszéléshez, maradéktalanul, négyszemközti, biztosíthatom, támogatásokat, belefojtották, megtéveszteni, beszélgetésre, jegyzőkönyvek, információink, választásokat, költségvetési, íróasztalának, tagállamoknak, trükközéseket, szeptemberben, ellenőrzésen, ragaszkodott, szocializmus, magyarország, késleltetett, legnagyobb bűnt, akkori miniszterelnököt, hosszú írás, tagállamoknak minden, pénz-és gazdasági, magyar gazdaság, magyar parlamenti, titkos megállapodás, választások előtt, lüktető magyar, négyszemközti megbeszéléshez, pénzügyi biztos, benyújtott adatok, hatalmas dossziét, magyar miniszterelnök, csalásaik gyűjteménye, HOGY NINCS TÖBBÉ SZOCIALIZMUS, ÁLLAM MÁR NEM KÉPES ELTARTANI ŐKET, MAGUK LÁBÁRA KELL ÁLLNIUK, ÖNELLÁTÓKKÁ KELL VÁLNIUK, Joaquín Almunia, JOAQUIN ALMUNIA, GYURCSÁNY FERENCNEK, EURÓPAI UNIÓ Európa Tanácsa, Európai Tanács, Európai Bizottság, Gyurcsány Ferenc, Gyurcsány Ferencet, Nemzeti Internet Figyelő, JUDITH SARGENTINI, Európa Parlament, SZIJJÁRTÓ PÉTERNEK, KELL VÉGRE ÉRTETNI MAGYAROKKAL, HOGY VÉGET ÉRT SZOCIALIZMUS, NINCS TÖBBÉ INGYEN KENYÉR, Judith Sargentini, Szijjártó Péter, IDEJE LENNE, UTÁN AZ, MSZMP KB, ÁLLAM CSŐDJE, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Ratkós beszületései a szereplő...  Facebookon kaptam  Graffiti bölcsesség  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  A haj állapotának javítása egy...  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  virágvasárnap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Sonka vásár  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  Nárcisz  Facebookon kaptam  Alvó baby  képre írva  A máj egészségének javítása te...  Nem látom őket  Várnai Zseni - Éveim  Sok ember olyan,  virágvasárnap  képre írva  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  Facebookon kaptam  A nagy természet  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A nagy természet  Esti kép  A szeretetről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Benedek Elek - Virágvasárnap  Agárdi Gábor gondolata  Az erdőterápia egészségre gyak...  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  A csend aranyat ért  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Egy hét kihagyás  Kövesd a vezetőt  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét  Facebookon kaptam  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam  Haja van  Márciuzs 24.  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Nárcisz  Sárkány  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  A haj állapotának javítása egy...  Alvó kisfiú  Devecsery László - Húsvét  Nem jár  Az angyali üdvözlet  Kékfestőről pár szóban  A nagyhét eseményei  Szép estét kedves látogatóimna...  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
legnagyobb bűnt, akkori miniszterelnököt, hosszú írás, tagállamoknak minden, pénz-és gazdasági, magyar gazdaság, magyar parlamenti, titkos megállapodás, választások előtt, lüktető magyar, négyszemközti megbeszéléshez, pénzügyi biztos, benyújtott adatok, hatalmas dossziét, magyar miniszterelnök, csalásaik gyűjteménye, görögök hasonló, csalásokat leleplezze, magyar minisztériumokban, csoport tagjai, eredmény ebben, dossziéban található, csoport vezetője, magyar kormány, nagyvállalatok éltek, idők folyamán, ájulás kerülgette, makrogazdasági adatokat, esetben azonban, uniós támogatásokat, másik lehetőség, csalásokat önök, kivitelezés módját, gazdaság helyreállítását, maguk lábára, találkozó véget, legutóbbi Magyarország, jegyzőkönyvekből egyértelműen, specializálódott, előrejelzéseiket, miniszterelnököt, jegyzőkönyvekből, helyreállítását, magyarországtól, meghamisították, magyarországnak, internetfigyelo, bekiabálásokkal, miniszterelnök, nagyvállalatok, nyilvánosságra, makrogazdasági, magyarországon, megbeszéléshez, maradéktalanul, négyszemközti, biztosíthatom, támogatásokat, belefojtották, megtéveszteni, beszélgetésre, jegyzőkönyvek, információink, választásokat, költségvetési, íróasztalának, tagállamoknak, trükközéseket, szeptemberben, ellenőrzésen, ragaszkodott, szocializmus, magyarország, késleltetett, befolyásolva, egyértelműen, rendeletének, megállapodás, alkalmaznunk, manipulálták, feltételeket, konvergencia, megfelelően, miniszterét, választások, szocialista, gazdaságnak, szerepeltek, aktualizált, úgynevezett, kiterítette, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 237
  • e Hét: 860
  • e Hónap: 3986
  • e Év: 35716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.