Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Jupiter Kegyelmi Ideje
  2014-12-08 19:40:32, hétfő
 
   
 



A Jupiter Kegyelmi Ideje

December 8-án, késő este a Jupiter bolygó hátráló, azaz retrográd mozgásba kezd.

A Jupiter képviseli azt az oldalunkat, amely a kapcsolatainkban és döntéseinkben bölcs szeretetként működik, képes fogadni a tanításokat, érzékelni és megérteni az égi rend szerinti működést a földi, emberi világban.

Most, hogy a Jupiter a karma kerekével ellentétesen fog járni, kapunk egy újabb lehetőséget arra, amit az utóbbi 3 hónapban elszalasztottunk, halogattunk, vagy nem tettünk meg teljes szívvel-lélekkel. A kozmikus működés, a természet rendje ilyenkor még erősebben érzékelhető, a gyakorlati síkon is. A látszólag normálisnak elfogadott dolgokkal ellentétesen, valójában az égi rendnek megfelelően haladnak a dolgok.

Szinte kiabál az égről, hogy ez az időszak az újbóli ön-magunkba nézésről szól!

A Jupiter éppen csak végighaladt az Oroszlán csillagkép lehajló feje alatt, éppen csak el(sem)érte annak testét, máris visszafordul, hogy újra végigjárja ezt az utat! Április 8-ig (minő véletlen, újra egy nyolcas..) halad visszafelé, egészen a Rák csillagkép elengedő ágának omikron csillagáig, ahol mélyen lent az ösztönvilágunkat megjelenítő Hydra lehajló feje ragyog! Miért is e visszatérés? Miért az ismétlődés?

A jelen időszak nem elégszik meg félmegoldásokkal, felületes változásokkal ? minőségi, igazi fejlődésre van most lehetőségünk, amely csak úgy működik, hogy képesek vagyunk belenézni önmagunkba, szembesülni saját eddigi magatartásunkkal, működésünkkel.

Új lehetőséget kapunk tehát, hogy rálássunk magunkra és arra, hogy mit érdemes még elengedni magunkból, hogy feloldjuk azokat a kötelékeket, amelyek eddig szükségesek voltak, éltettek, ám most már az önálló és teljességgel élt létezésünket gátolják! Itt az ideje a köldökzsinór elvágásának, bármilyen értelemben. Itt az ideje elengedni a segítő kezeket, gyermekeket, szülőket, eddigi támogatóinkat és a saját lábunkra állva stabilizálódni.

Aki eddig nehezen szembesült saját hibáival, az új lehetőségeket kap, hogy a félelmek oldásával és tiszta meglátásokkal megtegye ezt.

A Hydra lehajló feje ugyanakkor a sors iránti alázat fontosságát is hangsúlyozza ? mint ahogyan azt a régi bölcsesség is üzeni, nincs más dolgunk valójában, mint a kellő időben engedni és a kellő időben fogadni. Ennyi a ritmus, zajlik magától, nem kell sürgetni sem. Megmutatkoznak az igazságok és nem az, amit annak hittünk, hanem az, ami ?az? igaz.
Az oroszlán Jupiteren keresztül, bármilyen helyzetben vagyunk, a szeretet és az igazság együttműködtetését tanuljuk. Amire ebben az időben rálátunk, ami ekkor kiderül, az mögött érdemes a magasabb összefüggéseket is meglátni.

Ha merjük nagyra nyitni szemünket, a tudás, a bölcsesség uraivá válunk, ami nem más, mint önnön működésünk ismerete és saját sorsunk uralása.

Kegyelmi idő, hogy bepillantást nyerjünk saját jellemünkbe - s ez által sorsunkba.

Zentai Anna
Forrás:Angyalforrás: http://angyalforras.hu/Aktualis-energiak/A-Jupiter-Kegyelmi-Ideje


 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Címkék: kapcsolatainkban, magatartásunkkal, félmegoldásokkal, ösztönvilágunkat, elszalasztottunk, összefüggéseket, megmutatkoznak, stabilizálódni, döntéseinkben, változásokkal, működésünkkel, meglátásokkal, támogatóinkat, lehetőségeket, szeretetként, bepillantást, ellentétesen, angyalforras, köldökzsinór, lehetőségünk, teljességgel, visszafordul, létezésünket, angyalforrás, hangsúlyozza, halogattunk, megjelenítő, lehetőséget, tanításokat, szükségesek, visszatérés, végighaladt, elvágásának, gyermekeket, kötelékeket, érzékelhető, karma kerekével, újabb lehetőséget, kozmikus működés, természet rendje, gyakorlati síkon, látszólag normálisnak, újbóli ön-magunkba, ösztönvilágunkat megjelenítő, jelen időszak, köldökzsinór elvágásának, ideje elengedni, segítő kezeket, saját lábunkra, félelmek oldásával, sors iránti, régi bölcsesség, Jupiter Kegyelmi Ideje, Zentai Anna,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akarat  Facebookon kaptam  Alázat  Albert Einstein gondolata  Png rózsa csokor  Hogy lehet megtartani  Mai harmónia kártyám  Akarat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Rátalálsz  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Ágai Ágnes – Csendélet  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png telefon  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Png telefon  Az engedelmesség miért nem vál...  Kövesd a cowboyt!  Mi lenne ha  Png nő  Csak a fogyatkozás látható  Amikor Jézus rátapos a lábadra  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png fotel  Németh László tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  Nevem  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Erdőn  Ami embereknek lehetetlen, az...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Png ház  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Soha ne kedvezz...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Albert Einstein gondolata  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Akarat  A másik dolog,  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  A boldog családok mind hasonló...  Png cica  Ami embereknek lehetetlen, az...  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Erdőn  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Szívem  Alázat  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Mírjam barát...  képre írva  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam Krisztinától  Mit beszél, nem értem, hogy m...  A boldog családok mind hasonló...  Nevem  Png nő  Örülök, hogy látlak!  Leonardo da Vinci gondolata  Popper Péter szavai  Akarat  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Annuska bar...  Zilahy Lajos gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Leonardo da Vinci gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Albert Einstein gondolata 
Bejegyzés Címkék
karma kerekével, újabb lehetőséget, kozmikus működés, természet rendje, gyakorlati síkon, látszólag normálisnak, újbóli ön-magunkba, ösztönvilágunkat megjelenítő, jelen időszak, köldökzsinór elvágásának, ideje elengedni, segítő kezeket, saját lábunkra, félelmek oldásával, sors iránti, régi bölcsesség, kellő időben, oroszlán Jupiteren, időben rálátunk, mögött érdemes, magasabb összefüggéseket, bölcsesség uraivá, kapcsolatainkban, magatartásunkkal, félmegoldásokkal, ösztönvilágunkat, elszalasztottunk, összefüggéseket, megmutatkoznak, stabilizálódni, döntéseinkben, változásokkal, működésünkkel, meglátásokkal, támogatóinkat, lehetőségeket, szeretetként, bepillantást, ellentétesen, angyalforras, köldökzsinór, lehetőségünk, teljességgel, visszafordul, létezésünket, angyalforrás, hangsúlyozza, halogattunk, megjelenítő, lehetőséget, tanításokat, szükségesek, visszatérés, végighaladt, elvágásának, gyermekeket, kötelékeket, érzékelhető, szembesülni, megfelelően, normálisnak, jellemünkbe, fontosságát, végigjárja, bölcsesség, helyzetben, gyakorlati, elfogadott, csillagkép, működésünk, ismétlődés, fejlődésre, oldalunkat, ugyanakkor, önmagunkba, visszafelé, értelemben, csillagáig, szembesült, valójában, dolgokkal, bármilyen, elengedni, belenézni, felületes, látszólag, keresztül, oldásával, erősebben, magunkból, feloldjuk, jupiteren, rálássunk, igazságok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 675
  • e Hét: 5256
  • e Hónap: 19161
  • e Év: 148868
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.