Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Leszületésünk titkai
  2015-11-09 15:57:39, hétfő
 
  Leszületésünk titkai






A létezés életeken átívelő, nagy utazás. Mielőtt egy új leszületés megtörténik, a lélek megtervezi születésének körülményeit, és életének bizonyos mozzanatait.

A köztes létben, egy, a mienknél jóval magasabb intelligencia szinten működik a lélek. Kiválasztja azokat a küldetéseket, sorsfeladatokat, amelyeket el szeretne végezni a következő élete során, és az ehhez megfelelő körülményeket is megtervezi, beépíti. Megválasztja a helyet, ahova születni szeretne, ezt nagyban befolyásolja az is, mely nemzethez, lélekcsoporthoz, lélekcsaládhoz tartozik.

Megválasztja az országot, a családi körülményeket, és magukat a szülőket is. Ennek tudatában, mindannyian érezhetjük, hogy szülőnek lenni, bizony, nemes feladat egy ember számára. Bizonyos esetekben elgondolkodtató az is, hogy ha egy magasabb intelligenciaszinten tudtuk, hogy a számunkra legmegfelelőbb település az, ahova megszülettünk, akkor miért is akarunk elmenni, elköltözni onnan? Hiszen sorsunkat itt tudjuk beteljesíteni. Meglehet, hogy egy más helyen könnyebb lenne az életünk, de ha kitérünk egy feladat elől, és nem küzdünk meg vele, akkor nincs fejlődés.

A születés körülményei:

A leszületendő kis lélek már tudja, mikor, mely csillagállás, és milyen kozmikus körülmények között szeretne leszületni.

A születéskor magunkhoz vett kozmikus energiák egy életre meghatározóak. Ezért is lehet felelőtlen vállalkozás az, amikor egy gyermek születésének idejét, vagy körülményeit előre meg akarja határozni a szülő.

A gyermek már előre pontosan tudja, hogy az általa vállalt küldetéshez mely energiák lesznek a legmegfelelőbbek. Maga a szülés is szimbolikus, beavatás az anyának, és a gyermeknek is.

A természetes úton születő gyermekek általában az életben is jobban képesek megküzdeni céljaikért, hiszen születésükkel már átéltek egy igen küzdelmes, de sikeres utazást, amikor is önerőből a napvilágra küzdötték magukat.

Ennek tudatában például felelőtlen dolog egy szülés előtt előre császármetszést kérni, ha nincs ennek komoly fizikai oka.

Egy gyermek nem csak anyagi felelősség.

Manapság a világ annyira matéria központú lett, hogy egy gyermek leszületése előtt a szülők gyakran csak az anyagi körülményeket veszik figyelembe, és más lényegi kérdésekkel nem is foglalkoznak. Holott, a gyermek eleve hozza magával mindazokat a lehetőségeket, ami által az anyagi létezése biztosítva lesz. Sokkal inkább érdemes a szülőnek a kevésbé látható feltételekről gondoskodnia.

Érdemes elgondolkodni azon, hova is érkezik a gyermek? Milyen családi körülmények, milyen kapcsolatok, milyen viszonyok, milyen érzelmek közé? A szülő felelőssége elsősorban ezekben a dolgokban kell, hogy megjelenjen.

Ha például a szülők közül csak az egyik fél akarja a gyermeket, vagy valaki a családban nagyon ellenzi a gyermekáldást, ez a gyermek lelkében nyomot hagy. Lelki stabilitása, biztonságérzete függ attól, hogy mindkét szülő egyformán biztos legyen a gyermekvállalásban. Ezek a születés környékén megélt családi viszonyok felnőttként is, akár egy életen át elkísérik az embert.

Az is fontos, hogy ne akarjuk tudatosan befolyásolni a gyermek nemét, ne akarjunk csak lányt, vagy csak fiút magunknak, hiszen a gyermek nem azért születik, hogy az egónkat kényeztesse - épp ellenkezőleg. A gyermek nem tanulni, hanem alapvetően tanítani jön a szüleit!

Gyermekbetegségek:

Számtalan példa szolgál arra, hogy amikor gyermekünknél megjelenik egy betegség, vagy magatartásbeli probléma, akkor ezek oka, gyökere, valójában a szülőkben, vagy a szülők közötti kapcsolatban keresendő. Már csecsemőkorban tapasztalhatjuk, hogy a gyermek viselkedése pontosan olyan, amilyen a szülők lelkivilága...

Írta: Zentai Anna (astronet.hu

Forrás: http://elozoeletek.blogspot.hu/2015/03/leszuletesunk-titkai.html és
http://joportal.hu

Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
Címkék: legmegfelelőbbek, császármetszést, lélekcsoporthoz, tapasztalhatjuk, sorsfeladatokat, biztonságérzete, elgondolkodtató, legmegfelelőbb, csecsemőkorban, magatartásbeli, lélekcsaládhoz, születésükkel, leszületésünk, elgondolkodni, intelligencia, gyermekünknél, leszuletesunk, körülményeket, gyermekáldást, feltételekről, meghatározóak, lehetőségeket, beteljesíteni, megszülettünk, gondoskodnia, csillagállás, befolyásolja, megválasztja, küldetéseket, leszületendő, ellenkezőleg, kapcsolatban, befolyásolni, körülményeit, születésének, foglalkoznak, létezés életeken, lélek megtervezi, köztes létben, mienknél jóval, következő élete, ehhez megfelelő, családi körülményeket, ember számára, számunkra legmegfelelőbb, feladat elől, születés körülményei, születéskor magunkhoz, életre meghatározóak, gyermek születésének, általa vállalt, természetes úton, Zentai Anna,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy lelki imádság  Facebookon kaptam Krisztinától  Hogy lehet megtartani  Nem tudhatod  Hazára minden embernek szükség...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Lóhere  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Minden harmadik...  A boldog családok mind hasonló...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Tavaszi kép  Egy maradéktalanul uralt világ  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Hogy lehet megtartani  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Nem számIt  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Boldog születésnapot a ma ünne...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Png ház  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Paul David Tripp Április 21  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Reggel van  Szép estét kedves látogatóimna...  A boldog családok mind hasonló...  Hazára minden embernek szükség...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szép napot kívánok  Szép estét kedves látogatóimna...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Nagyon különös  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Paul David Tripp Április 19  Nem méltó hozzád  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Hazára minden embernek szükség...  A jó emberek mindig szépek mar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png ház  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Bounty krémes  Szép estét  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Akik bántanak téged  Illyés Gyula - Milyen hamar.  210 éve született a SZÓZAT meg...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png csokor  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Nem számIt  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Alázat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m... 
Bejegyzés Címkék
létezés életeken, lélek megtervezi, köztes létben, mienknél jóval, következő élete, ehhez megfelelő, családi körülményeket, ember számára, számunkra legmegfelelőbb, feladat elől, születés körülményei, születéskor magunkhoz, életre meghatározóak, gyermek születésének, általa vállalt, természetes úton, igen küzdelmes, napvilágra küzdötték, szülés előtt, világ annyira, gyermek leszületése, szülők gyakran, anyagi körülményeket, gyermek eleve, anyagi létezése, kevésbé látható, szülő felelőssége, dolgokban kell, szülők közül, családban nagyon, gyermek lelkében, születés környékén, gyermek nemét, egónkat kényeztesse, szülők közötti, gyermek viselkedése, szülők lelkivilága, legmegfelelőbbek, császármetszést, lélekcsoporthoz, tapasztalhatjuk, sorsfeladatokat, biztonságérzete, elgondolkodtató, legmegfelelőbb, csecsemőkorban, magatartásbeli, lélekcsaládhoz, születésükkel, leszületésünk, elgondolkodni, intelligencia, gyermekünknél, leszuletesunk, körülményeket, gyermekáldást, feltételekről, meghatározóak, lehetőségeket, beteljesíteni, megszülettünk, gondoskodnia, csillagállás, befolyásolja, megválasztja, küldetéseket, leszületendő, ellenkezőleg, kapcsolatban, befolyásolni, körülményeit, születésének, foglalkoznak, körülmények, kapcsolatok, mindannyian, stabilitása, körülményei, felnőttként, kényeztesse, születéskor, megjelenjen, vállalkozás, szimbolikus, felelőssége, küldetéshez, természetes, viselkedése, kiválasztja, lelkivilága, megtörténik, mozzanatait, kérdésekkel, elozoeletek, leszületése, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 214
  • e Hét: 1022
  • e Hónap: 14927
  • e Év: 144634
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.