Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Zsákutca
  2008-06-30 22:39:15, hétfő
 
  Zsákutca
2008. június 29. vasárnap

ImageAz általános magyar értelmezés szerint a közlekedési szabályokban szerepel ez a fogalom, mint egy jelzőtábla, ami arra figyelmeztet, hogy az adott utcában nincs átjárás a továbbhaladás érdekében, vissza kell fordulni.
Ez a fogalom a mai magyar politikában, mint politikai útirány, még egy közlekedési táblával van kiegészítve, nevezetesen egy egyirányú utcatáblával.

Tehát többnyire az önjelölt ,,pártlistás nem választott" vezető politikusaink lásd: SZDSZ olyan úton vezetik az országunkat, ami egy egyirányú zsákutca.

Itt példaként elég felhozni az Európai Uniós tagságunk Hazánkra gyakorolt hatásait, ami mögött sajnos minden parlamenti párt fölsorakozott.

Ezt nevezik politikai skizofréniának, aminek a lényegi sajátossága, hogy két táborra szakítsa az amúgy is megcsonkított Nemzetet.

Ezen fogalom, természetrajzához tartozik a jogszabályokkal körbebástyázott kezelhetetlen folyamatok gerjesztése, ami abban áll, hogy rosszul feltett kérdésekről tévesen megfogalmazott problémákról folyik a vita, amit a Magyar Országházban politikai munkának hívnak.

A parlamenti pártok munkájának ez a közéletre kiterjedő hatása, viszont az egyéni titkos boldogulásuk egy arcpirító vagyonosodási lehetőséget nyújt a ,,képviselők" számára.

Nincs a pártok között sem kivétel, mert akik voltak azok már lemorzsolódtak, kiszorultak, elhallgatattak jobb esetben, mert voltak drasztikusabb eljárások is, mint tudjuk.

Ennek a politikának a fent tarthatósága viszont megkövetel egy ellenségképet, mind a két vezető politikai oldal szemszögéből.

A két oldal körül létező pártokat magukba olvasztották, tisztelet a kivételeknek, akiknek viszont nincs jogilag megfogalmazható cselekvőképességük.

Ha mégis hallattatják magukat, akkor jön az erkölcsi és anyagi ellehetetlenítés különböző formái, ami abban jelenik meg, hogy az alapvető megélhetési lehetőségeik vállalkozásuk, vagy bárminemű pénzkereseti lehetőségük tönkretétele a családjukra és környezetükre kiterjedően.

Az egyik politikai erőnek természetes ellensége a nemzeti gondolkodás, mivel ők internacionalizmusból átvedlett globalisták, így számukra nincs nemzetben való gondolkodás. A másik oldal képviselői, akik nemzeti liberálisnak vallják magukat, de alapvetően ők is globalisták, mert a nemzeti politizálást csak a globalizmus ellenőrzése alatt tudják elképzelni, legalább is ez a kommunikálják, viszont a cselekedeteik még erre sem utalnak.

A közös jelszavaik demokrácia és jogállamiság, ami legalább annyira hamis ideológia, mint a volt kommunizmus.

A demokrácia, mint a ,,népfenség" nem értelmezhető, mert a népfenség hatalmának gyakorlása értelmezhetetlen, vajon ki felett uralkodik a nép ?

Ki parancsol, és ki engedelmeskedik?

Hol érhető tetten a nemzeti érdekek képviselete akkor, mikor kampánystratégiák és trükkök ezreivel agymosott szavazóbázisokra támaszkodik a politikai irányítás kedve szerint, óriási pénzeket mozgósítva, aminek a politikai következménye a pénzadók irányítása alá vont ország.

A demokrácia csak egy szójáték a nem gondolkodó emberek számára.
Három alappillére van a demokrácia értelmezésének:

SZABADSÁG, a kordonnal körbezárt országház és nemzeti ünnepeink,ahova a nép nem hivatalos.

TESTVÉRISÉG, 2004. december 5.-ei népszavazás és annak előkészítése, kampánya,amit politikusaink rendeztek a mi pénzünkből nagy gonddal a testvériség jegyében.

EGYENLŐSÉG fogalmáról pedig gondolom, meg van a véleménye mindenkinek, ha csak az igazságszolgáltatásra gondolunk, már tiszta képet kaphatunk.

Itt már átértünk a jogállamiság kérdésköréhez, ami szintén hivatkozási alap, csak az a baj, hogy még jelei sincsenek a jogállamiságnak.

Magyarországon az elmúlt ötven évben hazát árultak, akasztottak ártatlan embereket, jogtalanul tárgyalás nélkül kivégeztek anyákat, gyermekeket, tömegbe lövettek és ezt olyan magas szinten csinálták, hogy adott esetben még egy miniszterelnök, vagy miniszter sem volt kivétel, ha a nemzeti gondolkodás árnyéka rá vetődött.

A rendszerváltás után vajon hány tettes lepleződött le és kapta meg méltó büntetését, ugye költői maradt a kérdés, hát ennyit a jogállamiságról és a hamis ideológiákról.

A nemzetinek mondott oldalnak pont ez a rémképe vagy ellenségképe, hogy vigyázz, mert a másik oldal, az kommunista veszéllyel jár, ebből csak annyi igaz, hogy ők voltak a volt kommunisták, de ma már átálltak és ugyanazt az ,,urat" szolgálják mint ők.

A kommunizmusnak már nincs meg a háttérbázisa így nem is létezik, ma vadkapitalizmus van Magyarországon.

Ellenben a nemzeti érdekeink képviseletére soha nagyobb szüksége nem volt az országnak történelme folyamán, mint napjainkban.

Ezt jól tudják mind a két oldalon és ez a fő gondja a központi hatalomnak is, ami nem magyarországi székhelyű és ezért született meg a másik ellenségkép a nacionalizmus képében.
A Fidesz megfogalmazásában ,,beteges nacionalizmus"

Így vezetik országunkat, egy egyirányú zsákutcában a politikai váltógazdálkodás jegyében az álkommunisták, eredeti kommunista beidegződéssel és az álnemzetiek, akik pedig brüsszeli megfeleléskényszerben szenvednek.

Ebben a felsorolásban nem érdemes az SZDSZ, és az MSZP között különbséget tenni, mert ők együtt a nagyobbik rossz.

A kisebbik rossz a nemzetinek mondott oldal, de az útjelző táblát ők sem akarják eltávolítani.

Az egyirányú zsákutca táblákat csak egy radikális nemzeti gondolkodású és cselekedetű oldal tudja eltávolítani az országunk útjából.

Hazánk boldogulásának útján, nem kell egyik oldalhoz sem tartozni, de Magyarnak lenni kötelező!


Bozzay József

Újpest 2008-06-28

http://magyarsors.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2654&I temid=88
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: értelmezhetetlen, váltógazdálkodás, szavazóbázisokra, ellehetetlenítés, jogállamiságnak, megfogalmazható, jogállamiságról, engedelmeskedik, jogszabályokkal, körbebástyázott, vadkapitalizmus, skizofréniának, lemorzsolódtak, magyarországon, kommunizmusnak, rendszerváltás, elhallgatattak, boldogulásának, beidegződéssel, értelmezésének, megfogalmazott, miniszterelnök, kezelhetetlen, kommunikálják, környezetükre, kérdésköréhez, megcsonkított, politikusaink, vagyonosodási, cselekedeteik, ideológiákról, ellenségképet, drasztikusabb, következménye, magyarországi, továbbhaladás, közlekedési szabályokban, adott utcában, továbbhaladás érdekében, közlekedési táblával, egyirányú utcatáblával, önjelölt „, egyirányú zsákutca, lényegi sajátossága, jogszabályokkal körbebástyázott, parlamenti pártok, közéletre kiterjedő, egyéni titkos, arcpirító vagyonosodási, pártok között, fent tarthatósága, alapvető megélhetési, Európai Uniós, Magyar Országházban, Bozzay József,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó éjszakát  Facebookon kaptam  képre írva  Szép álmokat!  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Szép estét kedves látogatóimna...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Hogyan válunk hűségesekké?  Eduardo Sacheri gondolata  A sorsod  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Zilahy Lajos gondolata  Eduardo Sacheri gondolata  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Bársony székben  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  A Magyar Költészet napja alkal...  Emlékezz  Paul David Tripp Április 14  Magamnak  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Szép estét kedves látogatóimna...  A felvilágosodás...  Paul David Tripp Április 13  Pitypang szökőkút  Alvó cica  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Egyszerű  Gebhardt Nóra versei II.  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó nap volt  A sorsod  Spenót fasírttal  Magamnak  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Kertem  Csend  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Anyák napjára  Különleges  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Az ember  Esterházy Péterre emlékezünk  Erdei gyöngyvirág  különleges  Minden tavaszból őrizz..  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Sorsunk miatt...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Jan Twardowski - Siessünk  Jó éjszakát  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
közlekedési szabályokban, adott utcában, továbbhaladás érdekében, közlekedési táblával, egyirányú utcatáblával, önjelölt &#8222, egyirányú zsákutca, lényegi sajátossága, jogszabályokkal körbebástyázott, parlamenti pártok, közéletre kiterjedő, egyéni titkos, arcpirító vagyonosodási, pártok között, fent tarthatósága, alapvető megélhetési, egyik politikai, nemzeti gondolkodás, másik oldal, nemzeti politizálást, globalizmus ellenőrzése, közös jelszavaik, volt kommunizmus, népfenség hatalmának, nemzeti érdekek, politikai irányítás, politikai következménye, pénzadók irányítása, demokrácia csak, demokrácia értelmezésének, kordonnal körbezárt, testvériség jegyében, véleménye mindenkinek, jogállamiság kérdésköréhez, elmúlt ötven, rendszerváltás után, hamis ideológiákról, nemzetinek mondott, rémképe vagy, kommunista veszéllyel, volt kommunisták, nemzeti érdekeink, országnak történelme, központi hatalomnak, másik ellenségkép, nacionalizmus képében, egyirányú zsákutcában, politikai váltógazdálkodás, nagyobbik rossz, kisebbik rossz, útjelző táblát, radikális nemzeti, országunk útjából, értelmezhetetlen, váltógazdálkodás, szavazóbázisokra, ellehetetlenítés, jogállamiságnak, megfogalmazható, jogállamiságról, engedelmeskedik, jogszabályokkal, körbebástyázott, vadkapitalizmus, skizofréniának, lemorzsolódtak, magyarországon, kommunizmusnak, rendszerváltás, elhallgatattak, boldogulásának, beidegződéssel, értelmezésének, megfogalmazott, miniszterelnök, kezelhetetlen, kommunikálják, környezetükre, kérdésköréhez, megcsonkított, politikusaink, vagyonosodási, cselekedeteik, ideológiákról, ellenségképet, drasztikusabb, következménye, magyarországi, továbbhaladás, álkommunisták, nacionalizmus, fölsorakozott, vállalkozásuk, felsorolásban, képviseletére, jogállamiság, szabályokban, problémákról, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 988
  • e Hét: 4752
  • e Hónap: 8497
  • e Év: 161993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.