Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Minden gondolatodnak teremtő ereje van
  2017-10-10 00:11:14, kedd
 
   
  Minden gondolatodnak teremtő ereje van





Valódi TUDÁS csak MEGTAPASZTALÁSBÓL születik. Ezért élünk újabb és újabb életeket.

Azért kínáljuk föl mégis szavainkat, mert azok gondolkodásra ösztönözhetnek, s gondolataid révén olyan eseményeket vonzhatsz életedbe, amelyek világosabb megértést és több tudást eredményezhetnek.

A TANÍTÓ VALÓJÁBAN CSAK GONDOLKODÁSRA ÖSZTÖNÖZ.

Nem túl könnyű ezt meglelni, mert valamennyien, akár éppen testben élünk, akár nem, a megértés más és más fokán állunk.

A tanulásnak, illetve a fejlődésnek valójában nincs szigorúan meghatározott menetrendje.

Valamennyien megértésünk jelenlegi szintje, illetve pillanatnyi nézőpontunk alapján hozzuk mozgásba gondolatainkat, amelyek aztán ilyen-olyan tapasztalásokat vonzanak életünkbe.

Utóbb ezekből az élményekből szűrjük le ismereteinket.

Csodálatos, jelenleg testben élő lény vagy, aki döntően abban az anyagi világban összpontosulsz, amelyben tartózkodsz.

Fizikai látóköröd azonban csak azon dolgok érzékelését teszi számodra lehetővé, amelyek az anyagi dimenzió részei.

S noha számtalan életélményt szereztél már - az anyagi és a nem anyagi világban egyaránt -, tudatosan nem emlékszel ezekre a korábbi életekben szerzett tapasztalataidra. Ez teszi lehetővé, hogy tudatosan figyelj jelenlegi életedre, s arra, amit éppen most akarsz elérni.

Testben élő lény vagy ebben a fizikai dimenzióban, a Föld bolygón, mert így akartad, s életutadat járva éppen azt a döntést valósítod meg; amit testi megszületésed előtt meghoztál.

Azon részed, amely testi megszületésed előtt a döntést meghozta, jelenleg is benned van. Ezt nevezzük BELSŐ LÉNYEDNEK, ugyanis az emberi nyelvben nincs pontos szó, amely leírná ezen részedet. Ez egy szélesebb látókörű, bölcsebb, s a jelenlegi korodnál sokkal idősebb részed, amely fölötte áll testi születésnek és halálnak.

Ez az a részed, amelyik tudatában van minden tapasztalásnak, amelynek valaha részese voltál az anyagi és a nem anyagi világban egyaránt.

S annak ellenére, hogy jelenleg a fizikai dimenzióban összpontosulsz, ha hagyod, ott is hozzájuthatsz a belső lényed birtokában lévő tudáshoz.

Ahogy az élet, úgy a fejlődés sem ér véget soha. Mindkettő örök. S bár a testi létnek van kezdete és vége, ANNAK BEFEJEZŐDÉSE EGYÁLTALÁN NEM JELENTI AZ ÉLET VÉGÉT IS, AHOGY A FEJLŐDÉS VÉGÉT SEM!

S amíg minden életélmény egyúttal a fejlődés része is, a testi lét olyan jellegű fejlődésre nyújt lehetőséget, amit csak az anyagi dimenzióban szerezhetünk meg. Ez az oka annak, hogy mindenki, aki most éppen testben él, tudatosan és konkrétan fizikai létre vágyott.

AZ ÉLETEDBEN ELŐFORDULÓ VALAMENNYI ESEMÉNYT TE MAGAD TEREMTED.

Fizikai életed eseményeit gondolataid révén teremted meg.

Szó szerint minden egyes gondolatod teremtést indít el!

Amikor olyanra gondolsz, amit akarsz, akkor ezen gondolataiddal elindítod annak megteremtődését, s így vágyad beteljesedését. Ám ugyanígy, amikor olyanra gondolsz, amit nem akarsz, ezen gondolataiddal elindítod annak megteremtődését, amit NEM akarsz!

Függetlenül attól, hogy gondolataid áhított vagy éppen nem kívánt eseményekre irányulnak - tehát olyanra, ami lelkes izgalommal és örömmel tölt el, illetve amitől félsz, s ami bánatot okoz neked -, MINDEN GONDOLATODNAK TEREMTŐ EREJE VAN!

Ha ebből az új nézőpontból veszed szemügyre élettapasztalatodat, azonnal rájöhetsz, hogyan is vonzottad gondolataiddal életedbe az eddigi eseményeket.

Minden gondolatnak ereje van! Ha gyakran gondolsz valamire, az végül még akkor is megvalósul a fizikai világban, ha a gondolatokhoz nem társult erős érzelem. Az egyes gondolatok teremtő ereje különböző, illetve fizikailag azok különböző sebességgel manifesztálódnak.

Az intenzív érzelemmel társuló gondolataid a legerőteljesebbek, akár pozitívak azok (tehát célod irányába mutatóak) és pozitív érzelemmel kísértek, akár negatívak (tehát a célodtól eltérő irányba mutatóak) és negatív érzelemmel kísértek. Minél intenzívebb érzés jár át az adott gondolat megformálásakor, annál gyorsabban valósul az meg. De amint már mondtuk, az erős érzelemtől mentes gondolat is manifesztálódik, ha azt gyakran gondolod!

(Esther és Jerry Hicks)

Közzétette: www.fenyorveny.hu
 
 
0 komment , kategória:  Fényörvény: üzenetek-tanítások  
Címkék: tapasztalataidra, manifesztálódnak, eredményezhetnek, tapasztalásokat, megteremtődését, megformálásakor, manifesztálódik, gondolatainkat, összpontosulsz, tapasztalásnak, gondolataiddal, ösztönözhetnek, beteljesedését, meghatározott, gondolkodásra, megszületésed, hozzájuthatsz, gondolatodnak, ismereteinket, gondolatokhoz, befejeződése, szerezhetünk, valamennyien, dimenzióban, nézőpontból, nézőpontunk, pillanatnyi, menetrendje, gondolataid, fejlődésnek, megértésünk, intenzívebb, függetlenül, eseményekre, lehetőséget, élményekből, fejlődésnek valójában, élményekből szűrjük, anyagi világban, anyagi dimenzió, korábbi életekben, fizikai dimenzióban, döntést valósítod, döntést meghozta, emberi nyelvben, szélesebb látókörű, jelenlegi korodnál, belső lényed, testi létnek, fejlődés része, anyagi dimenzióban, eddigi eseményeket, Valódi TUDÁS, TANÍTÓ VALÓJÁBAN CSAK GONDOLKODÁSRA ÖSZTÖNÖZ, BELSŐ LÉNYEDNEK, ANNAK BEFEJEZŐDÉSE EGYÁLTALÁN NEM JELENTI AZ ÉLET VÉGÉT IS, AHOGY FEJLŐDÉS VÉGÉT SEM, ÉLETEDBEN ELŐFORDULÓ VALAMENNYI ESEMÉNYT TE MAGAD TEREMTED, MINDEN GONDOLATODNAK TEREMTŐ EREJE VAN, Jerry Hicks,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Mélységes szomorúsággal  Az embernek fiatal korában van  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A gyász  Keresd azt a valakit,...  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  Aztán itt van egy másik szerep...  Könnyáztatta asszonysorsok  Esti kép  Az ünnepről  Egyet értesz?  Minden jónak végeszakad egysze...  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  Esti kép  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  Őri István - Dal az életről  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Rőzsehordó nő szobra  Jóga férfiaknak  Amikor még rangja volt...  Az ünnepről  Rochefoucauld - a bölcs  Amikor még rangja volt...  Könnyáztatta asszonysorsok  Nem kellett volna!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Csörög a telefonom  Csendes éjszakán  Evan Esar tollából  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nem kell ide békemenet  Ibolya  Nyíljatok meg  Egyet értesz?  Facebookon kaptam  Amikor 5 éves voltam,  Amikor 5 éves voltam,  Amikor még rangja volt...  Facebookon kaptam  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Az agyat és a csontokat is erő...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Por  A tékozló és Isten gondviselés...  Facebookon kaptam  Meghitt estéken . . .  Ne feledjük: a föld jóval több...  Alvó baby  Paul David Tripp Március 17  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Esti kép  Amikor még rangja volt...  Az élet  Jóga férfiaknak  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Rochefoucauld - a bölcs  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  Szép estét  Rejtő Jenő versei  Facebookon kaptam  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Esti kép  A gyomorrontás tojással is kez...  Szép estét kedves látogatóimna...  Vágy, élet és sugár  Imádkozás Krisztus értelméért  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  A csonk és a facsemete  Alvó cica  Facebookon kaptam  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Facebookon kaptam  Sajnos ezt elBalogozták  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  1848. március 15-én 
Bejegyzés Címkék
fejlődésnek valójában, élményekből szűrjük, anyagi világban, anyagi dimenzió, korábbi életekben, fizikai dimenzióban, döntést valósítod, döntést meghozta, emberi nyelvben, szélesebb látókörű, jelenlegi korodnál, belső lényed, testi létnek, fejlődés része, anyagi dimenzióban, eddigi eseményeket, fizikai világban, egyes gondolatok, intenzív érzelemmel, célodtól eltérő, adott gondolat, erős érzelemtől, tapasztalataidra, manifesztálódnak, eredményezhetnek, tapasztalásokat, megteremtődését, megformálásakor, manifesztálódik, gondolatainkat, összpontosulsz, tapasztalásnak, gondolataiddal, ösztönözhetnek, beteljesedését, meghatározott, gondolkodásra, megszületésed, hozzájuthatsz, gondolatodnak, ismereteinket, gondolatokhoz, befejeződése, szerezhetünk, valamennyien, dimenzióban, nézőpontból, nézőpontunk, pillanatnyi, menetrendje, gondolataid, fejlődésnek, megértésünk, intenzívebb, függetlenül, eseményekre, lehetőséget, élményekből, érzékelését, eseményeket, sebességgel, életélményt, születésnek, tartózkodsz, gondolatnak, fizikailag, egyáltalán, érzelemmel, életutadat, közzétette, izgalommal, irányulnak, csodálatos, megvalósul, gondolatok, birtokában, gyorsabban, világosabb, szavainkat, érzelemtől, eseményeit, előforduló, valamennyi, fejlődésre, gondolatod, életélmény, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 546
  • e Hét: 2291
  • e Hónap: 10557
  • e Év: 127210
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.