Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A csakrák betegségei
  2017-10-10 01:02:10, kedd
 
  A csakrák betegségei folytatása:

6. A SZEXCSAKRA BETEGSÉGEI






A hízástól a féltékenységig

Az odaadás, a no misztériumának megtestesítője a szexcsakra vagy szakrálcsakra. Zavaraira számtalan betegséggel reagálhat a szervezetünk, például hízással vagy impotenciával.


Az örök vágy női princípiumát és misztériumhelyét testesíti meg. A csakra fő témája a férfi- és női polaritás, amely egy harmadik témán - a kapcsolaton, szerelmen belül - oldódik fel, összekapcsolva a két pólust. A szexcsakra a gyökércsakrával együtt felelős az emberi szexualitás örömeiért és szenvedéseiért. Fontos tudnunk, hogy a férfi- és női szexualitás alapvetően más módon fejeződik ki. A nőknél például gyakran szorosan összetartozik a szerelem és a szexualitás, a férfiaknál viszont a kettő sokszor külön működik. Úgy tűnik, a nőknél szorosabb a kapcsolat a szív- és a szexcsakra között, míg a férfiaknál inkább a szex- és a köldökcsakra kapcsolódik össze.

Nagymértékben a szexcsakra energiáitól függ, hogy valaki fél-e megnyílni a másik nemnek.


A szexcsakra jellemzői:

Elhelyezkedése: a nemi szerveknél

Eleme: a víz

Hozzá tartozó testrészek: nyelv, nemi szervek, izmok

Színe: a narancs mint a színkör meleg pólusa

Megerősítései: Közeledem másokhoz. Kinyilvánítom szükségleteimet

Tanulási feladata: odaadás, belebocsátkozás valamibe

Kövei: borostyán és karneol

Illóolajai: kardamom, szantálfa, ilang-ilang

A szexcsakra tipikus témái: a féltékenység, az ingázás a szabadság és a kötöttség között, a szenvedély kezelése.

A szexcsakra szabályozza testünk folyadékháztartását, amely a menstruációhoz hasonlóan a hold befolyásolása alatt áll. A termékenység, a női és férfiidentitás bölcsője. Ennél a csakránál is fel kell oldani a régi félelmeket, amelyek a szexualitással kapcsolatosak. Ehhez a csakrához tartoznak a párkapcsolati problémák: a közelség és távolság, az odaadás és a dominancia.

A puritán társadalmakban a szexcsakra energiái gyakran elzáródnak. Az ilyen személy szürke, bátortalan és gátlásos.

Az elutasítástól való félelem gátolja e csakra működését, ami görcsös testtartáshoz vezet. Ezen úgy segíthetünk, hogy járás közben tudatosan előrenyomjuk a medencéket, ezzel erősítve a csakrát.


A szexcsakra zavaraira visszavezethető fizikai betegségek:

• Bélgörcsök: Felfúvódáshoz és székrekedéshez vezethetnek. Gyakran egy nem kívánt függőség következményei. Egy kapcsolaton belül az elnyomott neheztelés gyakran okoz bélgörcsöket. A bélgörcs testi szinten fejezi ki a kapcsolat görcsét.

• Felfúvódás: Gyakran utal arra, hogy az érintett érzelmileg erjed, forrong. Sokszor egy ki nem mondott konfliktusról van szó a kapcsolaton belül. A felfúvódás bűzzel jár, ami megteremti a távolságot két ember között. Ha tisztázod kapcsolatodat és félelem nélkül fejezed ki szükségleteidet, sok esetben megszűnik a felfúvódás.

• Gombás fertőzések: Ha leginkább a nemi szerveken jelennek meg, akkor a szexcsakra működésének enyhe zavarát jelzik, de részben a gyökércsakráét is.

• Hajproblémák: A haj a szexualítás archetipikus szimbóluma, a vonzerőt szimbolizálja. Az idő előtti kopaszodás a szexcsakra zárlatára vezethető vissza.

• Hereproblémák: Majdnem mindig a férfi szexualitástól való félelmére utal.

• Hízás: Az altesten felgyülemlő zsírpárnák védőpáncélt képeznek, ami a szexualitás elleni, többnyire tudattalan védekezést jelenti.

• Hólyaggyulladás: A legfőbb oka az, hogy az illető nem tud elengedni, ami a szex- és a gyökércsakra gyakori problémája.

• Impotencia: Gyakran az érzelmek túl erős ellenőrzésére vagy a szexualitás túlhangsúlyozására utal.

• Méhmióma: A méh izomzatának egy része túlzottan megvastagodik, és kerek domborulatot hoz létre. Ez a mióma jelentheti azt is, hogy a belső gyermeket kell táplálni. A szexualitásnak csak akkor lehet örülni, és energiáit alkotóan átalakítani, ha a belső gyermek már nem él.

• Méhproblémák: Szinte minden nő elégedetlen a mellével, hiszen vagy kicsinek, vagy túl nagynak tartja. Ez a feszültség gyakran a mell megbetegedéséhez vezet. A mell betegségénél sokszor a nőiesség elutasításáról van szó.

• Menstruációs problémák: Mindig a női energiák zárlatával függnek össze a szexcsakrában.

A fájdalmas és elhúzódó menstruáció a szexcsakra alacsony energiaszintjére utal. A szokatlanul erős menstruáció és a köztes vérzés pedig a csakra nagyobb aktivitását jelzi.

A ciklus második szakaszában fellépő menstruáció előtti tünetegyüttes, ami magában foglalja a mell feszülését, a felfúvódást és az indokolatlan sírást, elnyomott női szükségletekre utal.

• Petefészek-fájdalmak: A női energiák visszatartására s ezzel gyakran a szexcsakra zárlatára utalnak.

• Prosztatapanaszok: Mindig az alkotó férfierők elnyomására utal, ami azt jelenti, hogy a szexcsakrában részleges vagy teljes zárlat van.

• Szexuális zavarok: Alapvetően a szexcsakra energiáinak diszharmóniájára vezethetők vissza.

• Vaginizmus: Gyakran annak a jele, hogy az érintett bűnösnek érzi magát szexuális vágyai miatt. Ez a tünet gyakran lép fel azoknál a nőknél, akiket gyermekkorukban megerőszakoltak.


Gyakorlat a szexcsakra energetizálásához:

Medenceemelés:

A gyakorlat időtartama: általában öt-tíz perc, de bármeddig lehet végezni. A gyakorlatot kortól, edzettségtől függetlenül bárki elvégezheti.


Mi kell hozzá?

• szabad hely a padlón, ahova kényelmesen lefekhetsz;

• egy kellemes, tiszta, meleg, kiszellőztetett szoba;

• külső zajok kikapcsolása.


Feküdj hanyatt lazán, hunyd le a szemedet, és húzd fel a térdedet annyira, hogy a lábfejed kényelmesen a földön maradjon. Emeld meg lassan a medencédet, majd engedd le. A gerinced közben maradjon a talajon. Lassan és élvezettel végezd a gyakorlatot - hiszen a jóga nem csak aszkézis!

A gyakorlat alatt összpontosíts a szexcsakrádra! Képzeld el, hogy a nemi szerveiden keresztül lélegzel ki és be. Tudatosan lazítsd el a szexcsakrádat!

Megjegyzés:

• Ezt a gyakorlatot áldott állapotban lévők is elvégezhetik.

• Kellemes légkört teremthetsz a gyakorlat végzéséhez, ha a csakrához illő illóolajat párologtatsz illóolajlámpában.


A szexcsakra zavaraira visszavezethető lelki problémák:

• Étvágytalanság: Mindig arra utal, hogy túl kevés energiát használ fel a szervezet.

• Étkezési zavarok: Legtöbbször a saját nem elutasítására vezethetők vissza.

• Kapcsolati problémák: Korunkban a szexcsakra legfőbb problémája. Olyan emberek vonzanak bennünket, akikben van valami, ami belőlünk hiányzik, és tudattalanul arra vágyunk, hogy a belőlünk hiányzó energiákat társunk élje meg helyettünk. De egyetlen csakra energiáját sem élheti meg más helyettünk, mindenkinek a saját csakráit kell feloldania, harmonizálnia.

• Kreativitási problémák: Ha elakad bennünk a kreativitás áramlása, ha nincsenek jó ötleteink, nem tudjuk jól megoldani gondjainkat, akkor legtöbbször a szex- és a torokcsakra is gátolt.

• Orgazmusproblémák: Mindig a szexcsakra gátolt működésével függ össze.


Így harmonizálhatod a szexcsakrádat:

• Kapcsolati problémáidat nyíltan beszéld meg társaddal, lehetőség szerint közösen oldjátok meg!

• Egyértelműen jelöld ki határaidat, és szükségleteiddel kapcsolatban tisztázd szabadságodat és kötöttségeidet!

• Viselj narancsszínű fehérneműt!


7. A GYÖKÉRCSAKRA BETEGSÉGEI






A gyökércsakra meghatározza azt az energiát, ami az élethez rendelkezésedre áll. Felelős a fizikai erőnlétedért, vitalitásodért, és ez a csakra vezérel minden tisztulási folyamatot. E csakrához tartozik a munka is. Talán soha nem kapott ennyi ember állami támogatást, mint manapság, ami arra utal, hogy kultúránknak egészségtelen kapcsolata van a gyökércsakrával.

Az egyik oldalon a munka egyre többet követel, ami az energia többségét a gyökércsakrában köti meg. Másrészről pedig egyre kevesebb embernek van munkája, ami hosszú távon a gyökércsakra bezárulásához, majd ennek következményeként krónikus kimerültséghez és energiahiányhoz vezet.


A gyökércsakra betegségei

Az első csakra betegségei az életenergia felelőtlen kezelésével függenek össze. Vagy állandóan túl sok energiát adsz le, vagy nem használod fel meglévő energiáidat. Mindkét eljárás fizikai és lelki problémákhoz vezet. A jól működő gyökércsakra esetében megfelelően váltakozik az aktivitás és a nyugalom. A megfeszítés fázisa után az ellazulás fázisának kell következnie, amikor az életenergia akadálytalanul áramlik az egész szervezetben.

Az első csakrával összefüggő minden fizikai megbetegedés fő oka a belső és külső stressz. A munkában az idő optimális beosztásával teheted egészségesebbé a gyökércsakrádat. Ha nem tudod magad kipihenni, akkor az állandó adrenalinkiválasztás izomgyengeséget, kimerültséget, szívbetegséget, gyomorfekélyt és emésztési problémákat okoz. Lelki síkon pedig növeled a félelmeidet, alvászavarok léphetnek fel, kialakulhat súlyosabb depresszió is.

A gyökércsakránk megfelelő működéséhez helyes arányban kell váltakoznia az aktivitásnak és a nyugalomnak. A megfeszítés fázisa után az ellazulás fázisának kell következnie, amikor az életenergia akadálytalanul áramlik az egész szervezetben. E csakra betegségei az életenergia felelőtlen kezelésével függnek össze. Vagy nagyon sok energiát adunk le, vagy lusták vagyunk használni energiáinkat. Mindkét dolog fizikai és lelki problémákhoz vezet. Az olyan ellazulási technika, mint az autogén tréning , segít felépíteni az energiát, és nagy figyelmet kell szentelni az egészséges alvásnak és a táplálkozásnak is.

Ha ritkán aktiváljuk ezt a csakrát, akkor állandóan energiahiánnyal küszködünk. Ebben az esetben rendszeresen kell testi gyakorlatokat végezni, sportolni, vagy legalább egyszer naponta olyan testmozgást gyakorolni, amikor felgyorsul a légzésünk és alaposan megizzadunk. Ezzel ösztönözni tudjuk a csakra energiáját és megnyílik ez az energiaközpont is. A gyökércsakrához tartozik a vese is. Jobban meg tudjuk érteni ennek a csakrának a működését, ha elképzeljük a mellékveséket, amelyek hormonjai az ember aktivitására reagálnak. Az emberi testet a mellékvesék stabilizálják a stressz helyzetben, mindez az adrenalin, noradrenalin, kortizol révén történik, melyeket a mellékvesék választanak ki. Stressz esetén a mellékvesekéreg nagyobb mennyiségű adrenalint választ ki, ennek hatására több vér és energia jut az izmokba, a szívbe, tüdőbe és agyba. Ha nem tudunk pihenni, akkor az állandó adrenalin kiválasztás izomgyengeséget, kimerültséget, szívbetegséget, gyomorfekélyt és emésztési problémát okoz.

A kimerült szervezetet a kortizol nevű mellékvesekéreg-hormon energiával látja el. A kimerültség miatt kortizol ürül a vérbe, ez pedig izomgyengeséget, magas vérnyomást, cukorbetegséget és immun megbetegedést okoz. De okozhat hideg kezet és lábat, alacsony vérnyomást, csökkent aktivitást, különösen reggel. Ezek a tünetek a kortizol kiválasztás zavarára utalnak, ez pedig depresszióhoz és mániás reakciókhoz vezet. A túl aktív mellékvese, melynek zavarát tartós megterhelés okozza, vészjeleket küld hasmenés, hirtelen izomgörcsök, felgyorsult légzés, heves szívdobogás formájában. A kortizol szabályozza többek között a víz és ásványianyag-háztartást, továbbá a test zsír- és szénhidrát-anyagcseréjét is.


Fizikai megbetegedések:

• Aranyér: Ennél a panasznál a véredények nem lazulnak el székeléskor, vagyis ilyenkor nem szánsz elég időt székelésre, mivel állandó rohanásban élsz. A székelés szimbolikusan az életet jelzi: nyugalomra és ellazulásra van szükséged.

• Bélgyulladás: A bélgyulladás fő tünetei a hasmenés és a sipolyképződés. E betegség okai a tartós stressz és az elnyomott düh. Azokat az embereket érinti, akik drámaian reagálnak minden eseményre, és félnek a kudarctól.

• Fogínygyulladás: Gyakran az önbizalom hiánya okozza, amely a gyökércsakra jellemzője. Fogínygyulladást okozhat a C-vitamin hiánya is.

• Hasmenés: Mindig a félelem vagy bizonytalanság tünete. Szimbolikusan a gyökércsakra egyik fontos témájára utal: arra, hogy az illető nem képes elengedni.

• Hátproblémák: Egyenesség- és tartásproblémákra utalnak, arra, hogy mennyire biztosan viselkedsz és jársz az életben. A bűntudat is okozhat hátfájdalmakat, hiszen tonnányi bűnt hordhat a hátán az érintett.

• Reuma: A mozgékonyság hiányából fakadó megmerevedésre utal. Ilyenkor a test drasztikusan fejezi ki magát, és nagy fájdalmakkal járhat a betegség.

• Székrekedés: Állandó stresszre utal. Nem engeded, hogy csökkenjen benned a nyomás, így sok terhet kell magaddal cipelned. Az elengedéstől való félelem váltja ki.

• Veseproblémák: Párkapcsolati problémákra utal.

• Magas vérnyomás: Nem tudsz ellazulni, ezért szíved és véredényeid sem pihennek eleget. A szó valódi értelmében állandó nyomás alatt állsz.

• Alacsony vérnyomás: Nem saját szükségleteid szerint élsz, hanem szüleid vagy a társadalom elvárásai szerint. Nem állsz ellen a feléd irányuló elvárásoknak.


Lelki megbetegedések:

• Depresszió: A valódi depressziót - ellentétben a depresszív hangulattal - terápiásan kell kezelni. Ez a betegség a gyökércsakra energetikai zárlatára vezethető vissza. Az időskori depressziót a testi leépülés megtapasztalása okozza. Az érintett nem ismeri fel, hogy e kor tanulási feladata az, hogy a szellem felé forduljon, és ezért a régi időket sírja vissza.

• Alvászavarok: Gyakran a stressz tünetei, és annak jele, hogy nem tudsz átkapcsolni az aktív fázisról a passzívra.

• Fogbetegségek: A fogak állapota a vitalitás kifejezője. Ha fogproblémáid vannak, akkor energiahiányban szenvedsz, és elnyomod agressziódat, nem engeded problémáidat a felszínre jutni.


Általános tanácsok a gyökércsakra megerősítéséhez:

• Fogadd el hibáidat. Aki cselekszik, az hibázik is. Az állandó önellenőrzés és a tökéletességre való törekvés csak beteggé tesz.

• Szüntesd meg a versengő magatartást.

• Szaunázz rendszeresen.

• Rendszeresen kocogj, kertészkedj, tartózkodj minél többet a természetben.

• Hordj vörös vagy földszínű ruhákat.

Közzétette: www.fenyorveny.hu
 
 
0 komment , kategória:  Fényörvény: üzenetek-tanítások  
Címkék: szükségleteiddel, illóolajlámpában, fogínygyulladást, diszharmóniájára, megbetegedéséhez, energiaszintjére, misztériumhelyét, energiahiányhoz, gyökércsakrában, gyökércsakrával, gyökércsakrádat, gyökércsakrához, energiahiánnyal, izomgyengeséget, mellékvesekéreg, visszavezethető, kiszellőztetett, megerőszakoltak, gyermekkorukban, visszatartására, megtapasztalása, hólyaggyulladás, rendelkezésedre, szükségleteidet, harmonizálhatod, energiahiányban, megerősítéséhez, cukorbetegséget, fogínygyulladás, belebocsátkozás, szükségleteimet, tökéletességre, féltékenységig, akadálytalanul, szexualitásnak, megbetegedések, csakrák betegségei, szexcsakra vagy, örök vágy, harmadik témán, gyökércsakrával együtt, emberi szexualitás, nőknél például, férfiaknál viszont, kettő sokszor, nőknél szorosabb, szexcsakra között, férfiaknál inkább, köldökcsakra kapcsolódik, szexcsakra energiáitól, másik nemnek, szexcsakra jellemzői, SZEXCSAKRA BETEGSÉGEI, GYÖKÉRCSAKRA BETEGSÉGEI,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bounty krémes  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Png kislány  Png cica  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Popper Péter szavai  Kaffka_Margit  George Gordon Lord Byron: Inez...  Csak a fogyatkozás látható  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Hiányzik  Png telefon  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Kaffka_Margit  Akarat  Nagyi telefonál  Egy maradéktalanul uralt világ  Jó éjszakát  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Garai Gábor - Takarítás  A jó emberek mindig szépek mar...  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png cica  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Fekete István - Akác  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szívem tiéd  A másik dolog,  Facebookon kaptam Krisztinától  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Jó éjszakát  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Kerüld el az evangélium örömén...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Alázat  Még csak most kezdődik a nap  Németh László tollából  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png fotel  Fekete-erdő desszert  Próbálj meg ...  Png ház  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Szívem  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Akarat  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  George Gordon Lord Byron: Inez...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png kutya  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nem méltó hozzád  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Akik bántanak téged  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Akarat  Garai Gábor - Takarítás 
Bejegyzés Címkék
csakrák betegségei, szexcsakra vagy, örök vágy, harmadik témán, gyökércsakrával együtt, emberi szexualitás, nőknél például, férfiaknál viszont, kettő sokszor, nőknél szorosabb, szexcsakra között, férfiaknál inkább, köldökcsakra kapcsolódik, szexcsakra energiáitól, másik nemnek, szexcsakra jellemzői, nemi szerveknél, narancs mint, színkör meleg, szexcsakra tipikus, kötöttség között, szenvedély kezelése, szexcsakra szabályozza, menstruációhoz hasonlóan, hold befolyásolása, régi félelmeket, szexualitással kapcsolatosak, csakrához tartoznak, párkapcsolati problémák, puritán társadalmakban, szexcsakra energiái, ilyen személy, elutasítástól való, szexcsakra zavaraira, kapcsolaton belül, elnyomott neheztelés, bélgörcs testi, kapcsolat görcsét, érintett érzelmileg, felfúvódás bűzzel, nemi szerveken, szexcsakra működésének, szexualítás archetipikus, vonzerőt szimbolizálja, szexcsakra zárlatára, férfi szexualitástól, altesten felgyülemlő, szexualitás elleni, gyökércsakra gyakori, része túlzottan, mióma jelentheti, belső gyermeket, szexualitásnak csak, belső gyermek, feszültség gyakran, mell megbetegedéséhez, mell betegségénél, nőiesség elutasításáról, szexcsakra alacsony, szokatlanul erős, köztes vérzés, csakra nagyobb, ciklus második, mell feszülését, indokolatlan sírást, alkotó férfierők, szexcsakrában részleges, szexcsakra energiáinak, érintett bűnösnek, tünet gyakran, szexcsakra energetizálásához, gyakorlat időtartama, gyakorlatot kortól, térdedet annyira, lábfejed kényelmesen, földön maradjon, gerinced közben, gyakorlatot &#8211, gyakorlat alatt, nemi szerveiden, gyakorlatot áldott, gyakorlat végzéséhez, csakrához illő, szexcsakra legfőbb, belőlünk hiányzó, saját csakráit, kreativitás áramlása, szexcsakra gátolt, gyökércsakra meghatározza, élethez rendelkezésedre, fizikai erőnlétedért, csakra vezérel, egyik oldalon, munka egyre, energia többségét, gyökércsakrában köti, gyökércsakra bezárulásához, gyökércsakra betegségei, első csakra, életenergia felelőtlen, megfeszítés fázisa, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 9503
  • e Hónap: 23408
  • e Év: 153115
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.