Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mr. és Mrs. Magukfajta 2008.
  2008-07-26 08:28:12, szombat
 
  Mr. és Mrs. Magukfajta 2008.

2008-07-26 05:04 barikád.hu

Néhány nappal ezelőtt a hírszerző.hu szavazást indított Mr. és Mrs. Csőcselék címmel, amelyet aztán Mr. és Mrs. Turbómagyarra finomítottak. Amikor megláttuk az ,,alkotást", azt hittük, a partizaninfo oldalán járunk, de megdöbbenésünkre a magát mértékadónak beállító hírszerző evezett ilyen sekély vizekre.
A jelöltek a kormányellenes tüntetéseken rendszeresen feltűnő elégedetlenek, akik végső elkeseredésükben az utcára vonulnak, hogy tiltakozzanak az országban uralkodó elviselhetetlen állapotok miatt.
Kipellengérezésük finoman szólva sem elegáns, ugyanakkor a szavaztatás felvetése nem is rossz. Nem szégyen egy jó ötletet felhasználni, mégha az ellenérdekelt félnek is jutott az eszébe.
Ezennel útnak indítjuk a Mr. és Mrs. Magukfajta 2008 versenyt. Kutyaharapást szőrivel.
Nekünk azonban nem kellett az egyszerű emberek közül válogatni, a balliberális oldal prominenseinek tekintélyes létszáma több fordulót tesz lehetővé. Nézzük a jelölteket!

Lévai Katalin1. Lévai Katalin
Az első forduló egyetlen női indulója. Egyetlen esélye (és szerencséje) az egyenlőség, mert egy kevésbé befolyásolható és béketűrő társadalomban a magafajtát maximum zoknistoppolásra alkalmaznák.
Ha kedvelik a hazánkat minden nemzetközi fórumon lejárató, a brüsszeli jólétben regényeket írogató finnyás úriasszonyokat, szavazzanak Katalinra!

Gusztos Péter2. Gusztos Péter
Ő az az úriember, aki nem érti (dramaturgiailag!!!), mit keres a Szent Korona a honvédtiszt-avatáson egy köztársaságban. Mi pedig nem értjük (pusztán dramaturgiailag) mit keres egy ilyen tudatlan provokátor a Parlamentben. (lehet, hogy a Szent Korona dramaturgiai szerepét az egyetemen tanítják, annak megértéséhez az érettségi nem elég?) Ha szívesen elmagyarázná Gusztos képviselőnek, miért fontos egy magyar embernek a Szent Korona hagyománya, szavazzon Péterre!

Iványi Gábor3. Iványi Gábor
A lelkész úrnak teológiai aggályai vannak a Magyar Himnusszal, ezért nem is szívesen énekli. Izraeli gyermekek magyarországi üdültetését viszont bármikor szívesen megszervezi, ha alkalom adódik rá. Kicsit spórolós, de ez a mai világban akár erény is lehet: régebben beszélték ugyanis, hogy az általa vezetett Wesley János Lelkészképző Főiskola dolgozóit - picit törvénytelenül - elbocsátotta, s még a jogos jussukat sem adta ki. Ha szívesen folytatna Iványi úrral teológiai vitákat, egy klikket mindenképp megér.

Léderer4. Léderer András
A melegek legodaadóbb hazai patrónusa. Nővel még nem láttuk, igaz, férfival sem. De a coming out-ját már nagyon várjuk. Léderer képviselő azonban csak a homokosokat részesíti meleg fogadtatásban, a kereszténységtől pl. kirázza a hideg. Hamvazószerdán, a negyvennapos böjt kezdetekor húslevessel és babgulyással ,,kedveskedik" politikai ellenfeleinek. A nyilas idők visszatérésétől nagyon fél. Ha szeretné Léderer urat megnyugtatni, hogy nincs mitől tartania, szavazzon rá!

Orosz József5. Orosz József
Hát igen! Itt van Ő, a mindenben más, a mindenben kisebbségi. Aki ezen a cúnya, rossz Magyarországon kapott azért, mert zsidó. Aki ezen a cúnya, rossz Magyarországon kapott azért, mert meleg. Aki ezen a cúnya, rossz Magyarországon kapott azért, mert van, létezik.
Erre mondják mifelénk, hogy paranoia. Nem lehet, hogy antiszemita melegek verték meg? Vagy éppen homokosgyűlölő zsidók? Ha Ön is langyosan szereti a kóser szilvát, szavazzon Józsefre!

Avar János6. Avar János
Nyugalom, nem hagyjuk ki az ATV-s kvartett másik három tagját sem, de a legerősebb versenyző Avar János. Igaz, hogy egyslágeres előadó, de azt az egyet mesterfokon képviseli: kedvenc szólama Orbán Viktor és a szélsőjobb összekacsintása. A Vasárnapi Hírekben többet van leírva a náci szó, mint a nürnbergi per iratanyagában. A hiba ezzel csak az, hogy Magyarországon nincsenek nácik. Ha szeretné Avar fejében oldani a ,,kavart" (igen, belátjuk, pici kínrím), szavazzon Jánosra!

Félix Péter (fotó: mno.hu)7. Félix Péter
Bevalljuk, korábban vajmi keveset tudtunk az úriemberről (a marginális jelentőségű Füstirtók Egyesületének vezetőjeként tevékenykedett), de az utóbbi időben igencsak megnőtt az ismertsége, s bizonyos, fel nem vállalható körökben az ázsiója is. Történt ugyanis, hogy e derék honpolgár Füstirtóból Turulirtóvá lépett elő, s egy nejlondarabbal letakarta a XII. kerületi Turul-szobrot. A lelkes nácivadászok érdeméremmel jutalmazták tettét, mi pedig azzal, hogy ,,magukfajtává" tettük, s helyt adtunk neki ebben a rendkívül erős mezőnyben! Csak az Önök szavazataira vár! Hajrá!

Kolompár Orbán8. Kolompár Orbán
Ó, a ,,nagy" vad. A szerkesztőség kedvence. A kicsi ember nagy öntudattal. A Jobbik- és gárdafób cigány. Egy rettegő kisebbség rettegő vezére. A Gárda-rendezvények legmegbízhatóbb résztvevője, aki úgy követi a gárdistákat helyszínről helyszínre, mint Szabó Pisti az Eddát.
Aki egykori kiskunmajsai magányát pezsgő budapesti közéletre cserélte fel. Aki még él, hálás lesz a Magyar Gárdának, hisz a szervezet új értelmet adott mindennapjainak. A pénzzel nem tud bánni (nem szeret osztozni), de elhatárolódásra felszólító nyílt levelet álmából felkeltve is bármikor ír! Voksoljanak gyorsan!

Kende Péter (fotó: index.hu)9. Kende Péter
Jaj, őt is nagyon szeretjük. Ő az, aki orgonalila ingében mindig készségesen fasisztázik egy picit. Megjelenik tárgyalásokon, falusi cigánypiknikeken, nemzeti rendezvények ellentüntetésein. Megteheti, hisz ma már csak kutat és ír. Olyan sikerkönyveket, mint a Viktor és a Viktor2. Akik személyesen találkoztak szembe vele, panaszkodnak, hogy régi kisgyermekkori félelmeiket élték újra. Valahogy így képzelték el a zsákos bácsit... Ha Önök is várják az újabb leleplező könyvet, szavazzanak szaporán!

Demszky Gábor10. Demszky Gábor
A Turul elleni vörös-kék hadjárat főparancsnoka. Budapest teljesítmény nélküli, mégis örökös főpolgármestere. ,,Megnyerő" mosolyába már nem egy feleség gabalyodott bele. Az iránta érzett szeretet csúcspontja a 2007. március 15-i SZDSZ rendezvény volt, ahol a főpolgármester csak esernyők árnyékában tudta megtartani beszédét, mert rajongóinak imádata tojászáporként tárgyiasult. Lágytojás kedvelők, ide klikkeljenek!



Szavazás:
Ön kire szavazna?
Lévai Katalin

0% ( )
Gusztos Péter

0% ( )
Iványi Gábor

0% ( )
Léderer András

0% ( )
Orosz József

0% ( )
Avar János

0% ( )
Félix Péter

0% ( )
Kolompár Orbán

0% ( )
Kende Péter

0% ( )
Demszky Gábor

0% ( )
Összes szavazat: 0
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kereszténységtől, megdöbbenésünkre, ellentüntetésein, elkeseredésükben, zoknistoppolásra, cigánypiknikeken, visszatérésétől, főpolgármestere, dramaturgiailag, mindennapjainak, elhatárolódásra, elviselhetetlen, összekacsintása, legmegbízhatóbb, kormányellenes, magyarországon, főpolgármester, úriasszonyokat, sikerkönyveket, prominenseinek, befolyásolható, kisgyermekkori, nejlondarabbal, homokosgyűlölő, tevékenykedett, köztársaságban, hamvazószerdán, tojászáporként, törvénytelenül, magyarországi, elégedetlenek, egyesületének, társadalomban, ellenérdekelt, kutyaharapást, tárgyalásokon, partizaninfo oldalán, magát mértékadónak, kormányellenes tüntetéseken, utcára vonulnak, országban uralkodó, szavaztatás felvetése, ellenérdekelt félnek, egyszerű emberek, balliberális oldal, első forduló, kevésbé befolyásolható, magafajtát maximum, hazánkat minden, brüsszeli jólétben, ilyen tudatlan, egyetemen tanítják, Lévai Katalin1, Lévai Katalin, Gusztos Péter2, Gusztos Péter, Szent Korona, Iványi Gábor3, Iványi Gábor, Magyar Himnusszal, Wesley János Lelkészképző Főiskola, Léderer András, Orosz József5, Orosz József, Avar János6, Avar János, Orbán Viktor, Vasárnapi Hírekben, Félix Péter, Füstirtók Egyesületének, Füstirtóból Turulirtóvá, Kolompár Orbán8, Kolompár Orbán, Szabó Pisti, Magyar Gárdának, Kende Péter, Demszky Gábor10, Demszky Gábor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Március 15 emlékére virágba bo...  Ted Engstrőm gondolata  Facebookon kaptam  Ted Engstrőm gondolata  Hernádkak  Atyám !  Kezdet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent Pio atya!  Könnyáztatta asszonysorsok  Dóró Sándor: Ma  Ne engedd el kezem!  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Aztán itt van egy másik szerep...  Esti kép  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Imádkozás Krisztus értelméért  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Facebookon kaptam  Csendes éjszakán  Szép Álmokat  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Nem kell ide békemenet  Meghitt estéken . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Facebookon kaptam  Szép Álmokat  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 15  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  William Shakespeare-től idéze...  Ne engedd el kezem!  Tavaszról álmodom,  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Az ünnepről  Facebookon kaptam  Házi botox  A közszereplő  Szép Álmokat  Ibolya  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Könnyáztatta asszonysorsok  Talpra vándor  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Alvó baby  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Talpra vándor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Nem kell ide békemenet  Március 15-re emlékve  Csörög a telefonom  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  mindent a népért...  Sötétség és világosság  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Amikor még rangja volt...  Esti kép  Facebookon kaptam  Kakaós piskóta  Alvó baby  képre írva Március 15 -re emlé...  Nem kellett volna!  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Intelem  Nemzeti  Mi a különbség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jóga férfiaknak  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Evan Esar tollából  Könnyáztatta asszonysorsok  Evan Esar tollából  A szív és a cselekvés egységes...  Szép Álmokat  Minden jónak végeszakad egysze...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Dóró Sándor: Ma  Ez a miénk!  Tavaszról álmodom,  Paul David Tripp Március 17 
Bejegyzés Címkék
partizaninfo oldalán, magát mértékadónak, kormányellenes tüntetéseken, utcára vonulnak, országban uralkodó, szavaztatás felvetése, ellenérdekelt félnek, egyszerű emberek, balliberális oldal, első forduló, kevésbé befolyásolható, magafajtát maximum, hazánkat minden, brüsszeli jólétben, ilyen tudatlan, egyetemen tanítják, magyar embernek, lelkész úrnak, általa vezetett, jogos jussukat, klikket mindenképp, melegek legodaadóbb, coming out-ját, homokosokat részesíti, negyvennapos böjt, nyilas idők, mindenben kisebbségi, kóser szilvát, legerősebb versenyző, egyet mesterfokon, szélsőjobb összekacsintása, hiba ezzel, marginális jelentőségű, utóbbi időben, nejlondarabbal letakarta, lelkes nácivadászok, rendkívül erős, szerkesztőség kedvence, kicsi ember, rettegő kisebbség, gárdistákat helyszínről, zsákos bácsit&#8230, újabb leleplező, feleség gabalyodott, iránta érzett, főpolgármester csak, kereszténységtől, megdöbbenésünkre, ellentüntetésein, elkeseredésükben, zoknistoppolásra, cigánypiknikeken, visszatérésétől, főpolgármestere, dramaturgiailag, mindennapjainak, elhatárolódásra, elviselhetetlen, összekacsintása, legmegbízhatóbb, kormányellenes, magyarországon, főpolgármester, úriasszonyokat, sikerkönyveket, prominenseinek, befolyásolható, kisgyermekkori, nejlondarabbal, homokosgyűlölő, tevékenykedett, köztársaságban, hamvazószerdán, tojászáporként, törvénytelenül, magyarországi, elégedetlenek, egyesületének, társadalomban, ellenérdekelt, kutyaharapást, tárgyalásokon, fogadtatásban, főparancsnoka, szerkesztőség, ellenfeleinek, tiltakozzanak, iratanyagában, turbómagyarra, babgulyással, érdeméremmel, elmagyarázná, partizaninfo, finomítottak, nácivadászok, klikkeljenek, dramaturgiai, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 167
  • e Hét: 1825
  • e Hónap: 18618
  • e Év: 151535
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.