Belépés
eposz.blog.xfree.hu
(Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) "Isten létezhet Sátán nélkül, Sátán nem létezhet Isten nélkül." Eposz Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
ooOoo
  2019-01-29 10:11:48, kedd
 
  A karbantartás fogalma, feladata

A karbantartás célja, hogy a gépek/berendezések a lehető leghosszabb ideig képesek legyenek a feladataikat ellátni, tehát funkcióképességüket megőrizzék. A funkcióképesség fenntartásához szükséges, hogy megfelelő mértékű elhasználódási tartalék (EHT) álljon rendelkezésre. Az elhasználódási tartalék jelenti a gép használati értékét az üzemeltetésben.

Iron Maiden - Don't Look To The Eyes Of A Stranger
Link

Formed in: 1975

1975-1990 New Wave Of British Heavy Metal (Ős)
1990 - Heavy Metal

Edda Művek - Gyere Őrült
Link

Stress - Meglovagolva A Villámot
Link

Yeah Yeah Yeahs - Machine
Link

AVPR: Opening Titles
Link

Model 500 - Infoworld
Link

Identify: Detroit Techno (Minimal)

Mind Factory - Grooving Draco Tucana
Secluded - Dimension
Link

Identify: Dark - Deep/Minimal Techno

Tao Chu - Shen (Guqin)
Link

Blind Myself - Jó Szándék Kövei
Link

Jó szándék kövei



Hasíts szíjat saját hátból!!!
Hasíts szíjat időben!

Elkoptathatatlanul fekszik az út a törött lábad elé
Amit pont a jó szándék hideg kövei törtek kétfelé

És az utat elhagyók csak ülnek, és a belső fülön át
Dicsőülnek meg, onnan dicsőülnek meg

Hasíts szíjat időben!!!

Elporlaszthatatlanul fekszik az út a törött lábad elé
Amit pont a jó szándék rideg kövei törtek kétfelé

És az utat elhagyók csak ülnek, és a belső fülön át
Dicsőülnek meg, onnan dicsőülnek meg

Miért a példabeszédeddel- akarsz a súlyaidból átaggatni rám,
Hogy beszedd a napi hála-adót
Miért az ivadékaidból akarsz erőt lopni, hiszen már
A te hátadból is készült szíj!

Elporlaszthatatlanul fekszik az út a törött lábad elé
Amit pont a jó szándék rideg kövei törtek kétfelé

És az utat elhagyók csak ülnek, és a belső fülön át;
Dicsőülnek meg, onnan dicsőülnek meg

Hasíts szíjat saját hátból!!!
Hasíts szíjat saját hátból!!!



Nekromanta

A nekromanta fantasy és horror művekben előforduló olyan személy, aki a holtakkal kapcsolatos mágiákkal, a nekromanciával foglalkozik. Elsősorban olyan valakit értenek alatta, aki képes a holtak testét mozgásra bírni vagy a lelkét az életet a haláltól elválasztó mezsgyén keresztül uralma alá hajtani. Ezekhez kapcsolódik még a vér, vagy más testhez kötődő ősi rítusok, mítoszok felelevenítése, ezekből való építkezés. A nekromanta gyakran "életerővel operál", tehát kiszívja másokból, holttestekbe zárja az életenergiát az úgynevezett "életerőt". Lényeges megjegyezni, hogy a nekromanta nem képes a halottnak az életét visszaadni, hanem cselekvésre bírja azokat.

Identify:

Átmenet a Breakbeat/Big Beat és a Trip Hop közt...

A fentibbek közül némelyik Breakbeat Hardcore/Jungle és a Drum And Bass közti átmenetek, de még mindig Breakbeat/Big Beat néhány jellegzetességei figyelhetőek meg, emiatt sokan még mindig annak tartják őket...

The Future Sound Of London - Papua New Guinea
Link

Rave

A rave egy elektronikus zenei műfaj. A legújabb irányzatok közé tartozik a Rave Breaks. A veterán DJ-k, akik csak az 1993 előtti vonalat képviselték, kifejlesztettek egy új irányzatot, mely magába foglalja az Old Skool Rave és a modern Breakbeat jellegzetes vonásait. Jellemzője az egyszerű breakbeat ütemek, erős basszus hangok, dallamos zongora szólamok, szintetizátor riffek, és az ének. Az üteme 135-145 bpm között mozog.

Alműfajok

* Breakbeat Hardcore: Acen, Brainstorm Crew, The Prodigy
* Goa: Hallucinogen, Astral Projection, Astrix
* Hardcore Techno: Paul Elstak, Evil Activities, Angerfist
* Hard Trance: Cosmic Gate, DJ Scot Project, Walt
* Hardstyle: Headhunterz, Noisecontrollers, Zatox
* Freeform: DJ Sharkey
* Happy Hardcore: DJ Vibes, Scooter, Blümchen, Kozmix
* Rave Breaks: Slipmatt, Billy Bunter, Ratpack, Damage Inc, DJ Deluxe, Andy F

A rave és a droghasználat

Ezt a zenei stílust sokan az Ecstasy drog használatához kötik, mivel a zene egyes rajongói gyakorta szedték partikon.

Ezt már szeretem, van egy lista, nem kell össze-vissza keresgélnek találomra youtube-on...

x'D

"Best" Breakbeat Artists

Azt majd "Én" eldöntöm melyik lesz "best", legalábbis énnálam... Pontosabban majd az intelligens tudatos/tudattalan energiák.

=(^.^)=

The Prodigy
The Crystal Method
Hybrid
Freestylers
Bomfunk MC's
Juzhin
The Chemical Brothers
Bassnectar
Plump DJs
Sub Focus
Evil Nine
Overseer
Ils
Fatboy Slim
Stanton Warriors
Pendulum (?)
Hyper
Amon Tobin
Adam Freeland
Way Out West
Dub Pistols


Hm... Ez csak az első oldal a 48-ból? Hm...

x'D



Link

Julius Robert Mayer

Julius Robert Mayer, 1814-1878, német orvos és természettudós, 1842-ben felállította az energiamegmaradás törvényét, és ebből következtetett a mechanikai mozgás, illetve a hő ekvivalenciájára: ,,Hő és mozgás egymásba alakulnak." (,,Bemerkungen über das mechanische Áquivalent der Warme" (,,Észrevételek a hő mechanikai ekvivalenciájáról"), 1851.); ,,Az erők tehát: lerombolhatatlan, átalakuló, imponderábilis objektumok."; ,,Amilyen kevéssé következtethető az esési erő és a mozgás összefüggéséből, hogy az esési erő lényege a mozgás volna, ugyanolyan kevéssé érvényes ez a következtetés a hőre. Sokkal inkább ennek ellenkezőjére szeretnénk következtetni, mégpedig hogy a mozgásnak - legyen az bár egyszerű mozgás, vagy éppen rezgőmozgás, mint a fényé, a kiáradó hőé stb. - ahhoz, hogy hővé váljék, abba kell maradnia mozgásként." (,,Bemerkungen über die Krafte der unbelebten Natur" (,,Észrevételek az élettelen természet erőiről"), 1842.) Lásd még ,,Robert Mayer über die Erhaltung der Kraft. Vier Abhandlungen" (,,Robert Mayer az erőmegmaradásról. Négy értekezés"), Albert Neuburger gondozásában, Leipzig, évszám nélkül. Ebben megtalálhatók a fent említett írások, valamint a következő két értekezés: ,,Die organische Bewe- gung in ihrem Zusammenhang mit dem Stoffwechsel" (,,Az organikus mozgás az anyagcserével való összefüggésében"), 1845.; és ,,Über die quantitative und qualitative Bestimmung der Krafte" (,,Az erők mennyiségi és minőségi meghatározásáról"), 1841. E Mayer-féle törvény jelentőségéről lásd még az 1918. április 16-i előadást -: ,,Erdensterben und Weltenleben. Anthroposophische Lebensgaben. Bewusst- seins-Notwendigkeiten für Gegenwart und Zukunft" (,,Földi-halál és világban-élés. Az antropozófia élet-adományai. Tudati szükségszerűségek a jelen és a jövő számára"), GA

http://www.antropozofia.hu/ga293/17

Holisztika

A holisztika az elemzés, rendszerértelmezés egy módszere, illetve szemlélető módja. A tudományos elemzésben a holisztikus elemzés egy rendszernek vagy a rendszer egy vetületének egészét vizsgálja, hasonlítja vagy azonosítja.

Jelentése

Holo- görög eredetű (hólos) tudományos értelemben használt szó-előtag. Jelentése teljes, egész.

Tudományos alkalmazása

A daktiloszkópiában az azonossági pontok számszerű kategóriái mellett a leggyakoribb vizsgálati mód a holisztikus elemzés, amikor az ujjlenyomatok egész képét hasonlítják össze.

A közgazdaságtan makrogazdasági szakterületén a holisztikus az egyik legfontosabb szemléleti mód. A piac szereplői arra törekednek, hogy minél több információt figyelembe tudjanak venni a hosszútávú szerződések viszonylatában, de a meglepetések vagy manipulációk így is komoly károkat tudnak okozni.

Politika

A hadtudományban széles körben elterjedt és jól alkalmazható a holisztikus szemlélet. Idézet egy a NATO-ról szóló tanulmányból: ,,...A NATO katonai erő alkalmazásának holisztikus megközelítése azt hozza magával, hogy egyidejűleg kell készen állni a válságmegelőzés, a válságkezelés, a békefenntartás, a béketeremtés, a katasztrófaelhárítás és a humanitárius segítségnyújtás feladataira..."

Az ökológia és a környezetvédelem számos példát ad holisztikus elemzésekre. Az 1987-es Brundtland-jelentésben például az emberi társadalom problémáiról, a környezet és a fejlődés összefüggő kérdéseiről találhatunk egy holisztikus tanulmányt. A jelentés hiányosságaként emlegetik ugyanakkor, hogy nem elemezte elég mélyrehatóan a környezet eltartóképességét, és nem fordított figyelmet a környezettudatos szemlélet terjesztésére sem.

Holisztika a vallásban

A holisztikus elv legátfogóbb vallási szemlélete a panteizmus elnevezésű irányzatban érvényesül. A panteizmus szerint a világ (minden apró eleme) és Isten egy és ugyanaz.

Holisztikus gyógyítás

Az alternatív gyógyítási irányzatok divatos kifejezése. A holisztikus gyógyítás során az orvos arra törekszik, hogy a beteget ne csak a tünetei vagy a szervei állapota alapján gyógyítsa, hanem a páciens általános fizikai és pszichés állapotát, környezetét, az orvossal való együttműködésének problémáit is fel kívánja tárni.

Részlegesen holisztikus egy gyógyítási eljárás abban az esetben, ha a beteget magát holisztikus módon vizsgálták, de környezetét részletesen nem tárták fel. A teljes holisztikus elemzésnek általában jogi akadályai is vannak. Ilyenek az adatkezelési szabályok, a magánlakás sérthetetlensége, a családi és anyagi körülmények adatkezelése, stb. Ezek természetesen nem áthidalhatatlanok, de a gyógyítónak a vizsgálat előtt tisztáznia kell ezeket a jogi előírásokat és a páciensnek is hozzá kell járulnia életkörülményeinek ilyen mélységű vizsgálatához.

A holisztikus gyógyítást gyakran úgy tüntetik fel, mintha az az alternatív gyógyászat sajátja volna, míg a ,,hivatalos orvostudomány" kizárólag a tünetek kezelésére törekedne. Ezzel szemben azonban az orvostudomány is vizsgálja a betegségek komplex hatásait, a holisztikus szemléletet számos tudományosan elfogadott pszichoterápia is alkalmazza, és az orvos-beteg kapcsolat problémáit az orvosi egyetemeken is oktatják. Egy angliai felmérés szerint a megkérdezett ,,holisztikus" természetgyógyászok többsége a malária ellen kizárólag gyógyszeres kezelést ajánlott, és szót sem ejtettek az olyan egyszerű megelőzési módokról, mint például a szúnyogháló. A megkérdezett hivatásos orvosok körében ez az arány éppen ellentétes volt.

9.3.1. Az általános figyelemzavar típusai és jellemzői

A figyelem koncentrációjának és intenzitásának zavara (figyelemfáradás): az ilyen gyermekek nagy lendülettel látnak hozzá a feladatvégzéshez, de láthatóan egyre lassulnak, megnő a hibaszám azokban a feladatokban is, ahol kezdetben jól teljesítettek. Végül kifáradva félúton abba is hagyják a feladat befejezését. Látszólag dolgoznak tovább, de valójában nincs már figyelmi energia a teljesítés követésére. Nem egyszerűen lassabbak vagy fáradékonyabbak, mint a többiek, hanem a figyelmi koncentráció szintjét nem tudják hosszan megtartani.

Hallgatók figyelmébe!
A figyelem fáradása, az intenzitás csökkenése egy grafikonnal jól szemléltethető. A függőleges koordinátára tegyük az intenzitás százalékos értékét, a vízszintesre a figyelmi időt.
Készítsék el egy figyelem fáradékony gyermek figyelmi grafikonját egy órai hospitálás alatt!

A figyelem terjedelmének zavara: a figyelem és a rövid távú emlékezet működésének együttes problémája. A felnőttek átlagos figyelmi terjedelme 5-7+2, 12 éves gyermekeké 5-7+2, a 6 év körülieké pedig 2-3+2 tárgy, személy vagy jelenség.

Hallgatók figyelmébe!
Néhány példa a terjedelem zavarára: vizuális terjedelmi zavar: tábláról másol. Elolvassa a táblai szöveget, de csak a töredékét írja le a füzetbe. Auditív terjedelmi zavar: instrukcióknak csak az elejére vagy csak a végére figyel.

A figyelem tartósságának zavara esetében a gyermek figyelme könnyen felszínes, szórt, megzavarható. Az információ nem kerül feldolgozásra, csak a figyelmi szűrőn halad át. Folyamatos ingerkereső, de az inger nem jut el a feldolgozásig. A szórt, felszínes figyelem mindig hipermotilis viselkedéssel párosul Képtelen huzamosabb ideig ugyanazt a tevékenységet figyelme fókuszában megtartani.

Hallgatók figyelmébe!
Tanulásban akadályozott (ezen belül főleg az enyhén értelmi fogyatékos tanulók) legtipikusabb figyelmi zavara.

Ábrázolják a szórt, felszínes figyelemzavar figyelmi görbéjét!

A figyelem megoszthatóságának zavara: a gyermek a feladatvégzés során nem képes egyszerre párhuzamosan, két vagy több szempontot figyelembe venni, csak az egyiket követi. Tünetei: letapad egy tevékenységnél, csak arra figyel.

Hallgatók figyelmébe!
Ilyen, amikor olvas, de nem érti, hogy mit olvasott, mert csak az olvasás egyik tartalmi részletére figyel, a többi tartalomra már nem.

A figyelem átvitelének zavara: a gyermek nem tud gyorsan és megbízhatóan "kapcsolgatni" a különböző figyelmi helyzetek között. (Torda, 2000 alapján)

Hallgatók figyelmébe!
A figyelem tapadása szintén tipikusnak mondható a tanulásban akadályozott tanulók munkavégzésénél. Feladatlapnál pl. nem veszi észre a művelet változását, továbbra is az előző művelet szabályait követi.

A figyelem impulzivitásának zavara: a hiperkinetikus figyelemzavar (ADD) jellemzője. A figyelem könnyen elterelhető, vagy csak rövid ideig tartható fenn.
Nem kitartó semmilyen tevékenységben sem, bár a számára érdekfeszítő helyzetben képes jól koncentrálni. A részletekre nem figyel, felületes, ugyanakkor gyakran egy teljesen lényegtelennek tűnő dolognál ragad le, és terelődik más vágányra a gondolatmenete.
Általában képtelen megszervezni és rendben tartani környezetét, tevékenységét.
Legkésőbb az iskoláskor idején már szembeötlő, hogy nagyon változó intenzitással koncentrál, csapong, befejezés nélkül átcsap másik információ követésébe.

Hallgatók figyelmébe!
Készítsenek egy esettanulmányt egy figyelemzavar diagnózissal jellemzett tanulásban akadályozott vagy tanulási zavar tüneteket mutató tanulóról! Nevezzék meg és bizonyítsák be a megnevezett figyelemzavar típusát a tünetek felsorolásával!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: jellegzetességei, meghatározásáról, sérthetetlensége, impulzivitásának, példabeszédeddel, lerombolhatatlan, környezetvédelem, noisecontrollers, ekvivalenciájára, feladatvégzéshez, környezettudatos, erőmegmaradásról, notwendigkeiten, összefüggéséből, összefüggésében, hiányosságaként, kifejlesztettek, figyelemfáradás, funkcióképesség, segítségnyújtás, következtethető, válságmegelőzés, munkavégzésénél, fáradékonyabbak, esettanulmányt, viszonylatában, tevékenységnél, alkalmazásának, hadtudományban, békefenntartás, szemléltethető, tevékenységben, intenzitásának, természettudós, pszichoterápia, imponderábilis, karbantartás fogalma, karbantartás célja, lehető leghosszabb, feladataikat ellátni, funkcióképesség fenntartásához, elhasználódási tartalék, törött lábad, utat elhagyók, belső fülön, példabeszédeddel- akarsz, súlyaidból átaggatni, napi hála-adót, ivadékaidból akarsz, nekromanta fantasy, holtakkal kapcsolatos, nekromanciával foglalkozik, Iron Maiden, Look To The Eyes Of Stranger, Wave Of British Heavy Metal, Heavy Metal, Edda Művek, Gyere Őrült, Meglovagolva Villámot, Yeah Yeah Yeahs, Opening Titles, Detroit Techno, Mind Factory, Grooving Draco Tucana, Minimal Techno, Blind Myself, Szándék Kövei, Trip Hop, Breakbeat Hardcore, Drum And Bass, Future Sound Of London, Papua New Guinea, Rave Breaks, Skool Rave, Brainstorm Crew, Astral Projection, Hardcore Techno, Paul Elstak, Evil Activities, Hard Trance, Cosmic Gate, Scot Project, Happy Hardcore, Billy Bunter, Damage Inc, Andy, Breakbeat Artists, Crystal Method, Bomfunk MC, Chemical Brothers, Plump DJs, Evil Nine, Fatboy Slim, Stanton Warriors, Amon Tobin, Adam Freeland, Julius Robert Mayer, Robert Mayer, Vier Abhandlungen”, Albert Neuburger, Anthroposophische Lebensgaben,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Szép estét kedves látogatóimna...  Png telefon  Png fotel  A Megváltó szolgálatában  Reggel van  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Nevem  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Adakozás  A másik dolog,  Png lepke  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Németh László tollából  Png kutya  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  s immár én is felragyogva, ért...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Egy maradéktalanul uralt világ  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Leonardo da Vinci gondolata  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Ami embereknek lehetetlen, az...  Próbálj meg ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam Krisztinától  Png nő  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Mi lenne ha  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Reggel van  Németh László tollából  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Fekete István - Akác  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Makszim Gorkij gondolata  Png csokor  Bertolt Brecht -től idézet  Akarat  Szép estét  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Nem méltó hozzád  Zilahy Lajos gondolata  Erdőn  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Zilahy Lajos gondolata  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A sors  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Az igazi szeretetért rendszeri...  Reménység és erő Krisztustól e...  Alvó cicák  Png rózsa csokor  Png csokor  Tanuld meg ezt a versemet  Soha ne kedvezz...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png rózsa csokor  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Png nő  Éretlen vers 
Bejegyzés Címkék
karbantartás fogalma, karbantartás célja, lehető leghosszabb, feladataikat ellátni, funkcióképesség fenntartásához, elhasználódási tartalék, törött lábad, utat elhagyók, belső fülön, példabeszédeddel- akarsz, súlyaidból átaggatni, napi hála-adót, ivadékaidból akarsz, nekromanta fantasy, holtakkal kapcsolatos, nekromanciával foglalkozik, holtak testét, haláltól elválasztó, nekromanta gyakran, életét visszaadni, fentibbek közül, elektronikus zenei, legújabb irányzatok, veterán DJ-k, 1993 előtti, modern Breakbeat, egyszerű breakbeat, üteme 135-145, zenei stílust, zene egyes, intelligens tudatos, első oldal, energiamegmaradás törvényét, mechanikai mozgás, erők tehát, mozgás összefüggéséből, mozgás volna, élettelen természet, fent említett, organikus mozgás, anyagcserével való, erők mennyiségi, antropozófia élet-adományai, jövő számára&#8221, tudományos elemzésben, holisztikus elemzés, rendszernek vagy, vetületének egészét, azonossági pontok, leggyakoribb vizsgálati, ujjlenyomatok egész, közgazdaságtan makrogazdasági, egyik legfontosabb, piac szereplői, hosszútávú szerződések, meglepetések vagy, hadtudományban széles, holisztikus szemlélet, humanitárius segítségnyújtás, környezetvédelem számos, emberi társadalom, fejlődés összefüggő, holisztikus tanulmányt, jelentés hiányosságaként, környezet eltartóképességét, környezettudatos szemlélet, panteizmus elnevezésű, panteizmus szerint, alternatív gyógyítási, holisztikus gyógyítás, orvos arra, tünetei vagy, szervei állapota, páciens általános, orvossal való, gyógyítási eljárás, beteget magát, teljes holisztikus, adatkezelési szabályok, magánlakás sérthetetlensége, vizsgálat előtt, jogi előírásokat, holisztikus gyógyítást, tünetek kezelésére, betegségek komplex, holisztikus szemléletet, orvos-beteg kapcsolat, orvosi egyetemeken, angliai felmérés, megkérdezett &#8222, malária ellen, olyan egyszerű, megkérdezett hivatásos, arány éppen, általános figyelemzavar, figyelem koncentrációjának, ilyen gyermekek, hibaszám azokban, feladat befejezését, teljesítés követésére, figyelmi koncentráció, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 868 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 84
  • e Hét: 569
  • e Hónap: 2994
  • e Év: 13928
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.