Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Negatív energiák ellen
  2015-09-29 17:35:44, kedd
 
 



Így szabadítsd fel magad a negatív energiák alól!

Gondolkodtál már azon, hogy miként tudnád feloldani a benned felgyülemlett negatív energiákat? Hogyan szabadulj meg teljesen a nyomasztó érzésektől, hogy újult erővel folytasd a napot? A jó hír az, hogy tényleg képes vagy erre. Képes vagy megtisztítani magad a negatív energiáktól.


Ahogy az égő villanykörte vonzza a molylepkéket, úgy vonzza a fény az alacsony energiákat. Minél fényesebben, minél magasabb energiaszinten rezegsz, annál könnyebben vonzod magadhoz a negatív energiákat. Ha emberek között vagyunk, folyamatosan ki vagyunk téve az energiaáramlásoknak, aminek nem szabhatunk gátat. Így akarva-akaratlan egy folyamatos energiacsere kellős közepén vagyunk, ahol pozitív és negatív energiák forrongnak köztünk és környezetünk között.

A negatív gondolatok, a rossz szándék, a szenvedés, a gyűlölet, a rágalom mind-mind szennyezik fénylényünket, lehúzzák rezgésszintünket, ellopják boldogságunkat. Ezért fontos az, hogy időről időre megtisztítsuk magunkat ezektől a negatív energiáktól, hogy rendszeresen leporoljuk lelkünkről azt a szennyet, amit a nem hozzánk tartozó energiák hagytak maguk után.

Itt van néhány egyszerű módszer arra, hogyan frissítsük fel elménket, hogyan kerekedjünk felül a negatív érzéseken és energiákon:

1 Menj ki a friss levegőre, napfényre
A napfény és friss levegő elképesztő frissítő hatással bírnak. A természet energiái mindig közelebb visznek önmagunkhoz, tisztasággal töltenek meg. Lélegezz mélyen és képzeld magad elé, hogyan telsz meg szeretettel, fénnyel és pozitivitással minden egyes belélegzéskor, és hogyan távozik belőled minden nemű negatív erő.

2. Égess zsályát vagy füstölőt
A füstölők égetése ősrégi szokás. Fogalmazd meg szándékodat - a saját és családtagjaid, valamint a lakás megtisztulását -, majd égess el egy kis zsályát vagy gyújts meg egy füstölőt. Miután átjárt mindent, nyiss ablakot, hogy a negatív energiák távozhassanak.

3. Gyújts meg egy sólámpát
Kevesen tudják, hogy a sólámpa több mint egy esztétikus dekoráció a sarokban - vannak neki ugyanis gyógyító tulajdonságai is. A himalájai kősóról például azt tartják, hogy eltávolítja a negatív ionokat a levegőbe. A sólámpa lényegében egy hatalmas sókristály, amely szépséget és nyugalmat sugároz, így segít a pozitív energiákra koncentrálni.

4. Nyugtató fürdő
Nincs is jobb, mint elmerülni egy kád jó meleg vízben, amibe tettünk egy pár kanál szódabikarbónát, némi tengeri sót és emellé pedig levendula- vagy teafa olajat csepegtetünk a vízbe a biztos hatás érdekében. A szódabikarbóna alkalizál, a tengeri só pedig ásványi anyagokkal telít. A kellemes, érzékeket felébresztő fürdő segít ellazulni, megnyugodni, energetikailag feltöltődni és belső valónkra összpontosítani, ha pedig itt is vizualizáljuk a testünkből kioldódó negatív energiákat, még jobb hatást érhetünk el. A fürdő után érdemes alaposan lemosni testünket.

5. A szentelt víz ereje
Akár vallásosak vagyunk akár nem, a szentelt víz igen hatásos, ha negatív energiákról van szó - a víz ugyanis az általános felfogás szerint eleve a szennyeződések eltávolítója. Ha nincs otthon szentelt vizünk, akkor a következő imával is sokat segíthetünk:

,,Mennyei Atyánk, kérlek, töltsd el ezt a vizet gyógyító Fényeddel, Szereteteddel és Energiáddal. Köszönöm neked, Víz Angyala, hogy megáldod ezt a vizet, ami megtisztítja, védi és meggyógyítja azt, aki iszik belőle vagy megmártózik benne! Köszönöm ezt a szent vizet. Ámen."

Ezekkel az egyszerű dolgokkal megtisztíthatjuk magunkat a negatív energiáktól, de könnyíthetünk lelkünkön imádkozással is, vagy azzal, hogy egyszerűen elképzeljük magunkat egy védőburokban, ami megóv minket a rossz erőktől. A kulcs abban rejlik, hogy képzeljük el a biztonságot, majd valósítsuk meg azt.
Egyed Zsuzsanna / Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: rezgésszintünket, megtisztíthatjuk, szódabikarbónát, összpontosítani, pozitivitással, energetikailag, szennyeződések, energiaszinten, megtisztulását, boldogságunkat, szódabikarbóna, távozhassanak, vizualizáljuk, könnyíthetünk, megtisztítani, tulajdonságai, felgyülemlett, belélegzéskor, megtisztítsuk, fénylényünket, szereteteddel, családtagjaid, imádkozással, gondolkodtál, tisztasággal, védőburokban, villanykörte, meggyógyítja, molylepkéket, környezetünk, eltávolítója, rendszeresen, megtisztítja, energiacsere, folyamatosan, csepegtetünk, negatív energiák, benned felgyülemlett, nyomasztó érzésektől, negatív energiáktól, alacsony energiákat, negatív energiákat, folyamatos energiacsere, negatív gondolatok, rossz szándék, rágalom mind-mind, negatív érzéseken, friss levegőre, természet energiái, füstölők égetése, lakás megtisztulását, sólámpa több, Mennyei Atyánk, Egyed Zsuzsanna,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Mindent de mindent visszakap  Ott van  Vito Giaquinto gondolata  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Emlékezz  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 13  Szeretem ujjad karcsuságait,  Gebhardt Nóra versei II.  Kertem  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Zilahy Lajos mondta  Sorsunk miatt...  Alvó cica  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Sorsunk miatt...  Mindig lesz olyan  Jó nap volt  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Előfordul, hogy  A pitypang legendája  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Nagy és kis csodák  A pitypang legendája  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Ma van a magyar költészet napj...  Jó éjszakát  Hamvas Béla  Müller Péter tollából  Pitypang szökőkút  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Márai Sándor tollából  Sík Sándor - Ha jő a perc  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Különleges  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  képre írva  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Segíts neki dicsérni Téged  Paul David Tripp Április 15  Nem kell hozzá fürdőruhás  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Alvó cica  képre írva  Pitypang szökőkút  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Walter Chrysler mondta  Kertem  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Latinovits Zoltán tollából  A hagyma antibakteriális hatás...  képre írva  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  képre írva  Ady Endre - Mindegy átka 
Bejegyzés Címkék
negatív energiák, benned felgyülemlett, nyomasztó érzésektől, negatív energiáktól, alacsony energiákat, negatív energiákat, folyamatos energiacsere, negatív gondolatok, rossz szándék, rágalom mind-mind, negatív érzéseken, friss levegőre, természet energiái, füstölők égetése, lakás megtisztulását, sólámpa több, esztétikus dekoráció, sarokban &#8211, himalájai kősóról, negatív ionokat, sólámpa lényegében, hatalmas sókristály, pozitív energiákra, biztos hatás, szódabikarbóna alkalizál, testünkből kioldódó, fürdő után, általános felfogás, szennyeződések eltávolítója, következő imával, vizet gyógyító, szent vizet, egyszerű dolgokkal, rossz erőktől, kulcs abban, rezgésszintünket, megtisztíthatjuk, szódabikarbónát, összpontosítani, pozitivitással, energetikailag, szennyeződések, energiaszinten, megtisztulását, boldogságunkat, szódabikarbóna, távozhassanak, vizualizáljuk, könnyíthetünk, megtisztítani, tulajdonságai, felgyülemlett, belélegzéskor, megtisztítsuk, fénylényünket, szereteteddel, családtagjaid, imádkozással, gondolkodtál, tisztasággal, védőburokban, villanykörte, meggyógyítja, molylepkéket, környezetünk, eltávolítója, rendszeresen, megtisztítja, energiacsere, folyamatosan, csepegtetünk, koncentrálni, energiáktól, biztonságot, felébresztő, szándékodat, kerekedjünk, eltávolítja, feltöltődni, megnyugodni, fényesebben, megmártózik, önmagunkhoz, energiáddal, elképzeljük, szeretettel, energiákról, segíthetünk, gondolatok, energiákat, energiákra, testünkből, energiákon, lelkünkről, érzésektől, lényegében, frissítsük, anyagokkal, szabhatunk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3931
  • e Hét: 14045
  • e Hónap: 27794
  • e Év: 232495
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.