|
2020-05-08 09:44:03, péntek
|
|
|
Sok nő küzd narancsbőrrel, ami nem igazán nyújt szép látványt. Léteznek olyan táplálékok, amelyek elősegítik, hogy hidratáltak maradjunk. Ezek a táplálékok magas antioxidáns-tartalommal rendelkeznek, amely hatás elősegíti az oxidatív stressz szintjének a csökkenését és a szervezetben felgyülemlett méreganyagok mielőbbi kiürülését. Ezek együttesen elősegítik a narancsbőr mihamarabbi felszámolását.
A sáfrány olyan gyulladáscsökkentő összetevőket tartalmaz, amelyek meggátolják az újabb zsírsejtek termelődését. Ez pedig megakadályozza a narancsbőr megjelenését. A sáfrány egy igen hasznos fűszer, amellyel szinte minden ételt megízesíthetünk, kiváltképp a leveseket és a húsételeket.
A szeder és a fekete áfonya elősegíti a kollagéntermelést. Mindkettőnek nagy szerepe van a bőr textúrájának javításában és a narancsbőr elleni küzdelemben. A sötét bogyók tele vannak értékes antioxidáns vegyületekkel, ezek jelentősen képesek lecsökkenteni a gyulladást, ami a legfőbb ellensége a narancsbőrnek. Ezeknek a gyümölcsöknek a rendszeres fogyasztása még a bőr szárazságát is megakadályozza, illetve a bőr idő előtti öregedését is meggátolja. Nemcsak a finom vonalakat, hanem a mélyebb ráncokat is csökkenteni tudják.
A grépfrút gyulladáscsökkentő tápanyagokban gazdag, és mivel sok vizet tartalmaz, így nagyszerűen hidratálja a bőrt is, így védekezve a narancsbőr kialakulása ellen. Ezen kívül a bőr integritását is javítani tudja.
Az avokádó nemcsak rostokban bővelkedik, de egészséges, telítetlen zsírokban is gazdag. A rost segít stabilizálni a vércukorszintet és segít megszabadulni az olyan méreganyagoktól, amelyek nagyban hozzájárulnak a narancsbőr kialakulásához.
Leginkább a víz segíti elő a test méregtelenítési folyamatait, megszabadítja a szervezetet a felhalmozódó méreganyagoktól is. A bőrsejteknek folyamatosan szükségük van a hidratációra, így érdemes naponta legalább 2-2,5 liter vizet elfogyasztani.
A bőr állapotán a halak rendszeres fogyasztása is segíthet. Heti két alkalommal fogyasszon makrélát, lazacot vagy pisztrángot, mivel ezek omega-3 zsírsavakban bővelkednek, ezek segítenek csökkenteni a gyulladást, amely nagyban felelőssé tehető a narancsbőr kialakulásáért. A halak ezen kívül niacinamidban és D-vitaminban is gazdagok, amely vitaminok nemcsak a bőrrák kialakulását csökkentik, de a bőr hidratációját is segítenek fenntartani.
Forrás : Link |
|
|
0 komment
, kategória: Natúr kezelések |
|
Címkék: méreganyagoktól, méregtelenítési, megízesíthetünk, vércukorszintet, megakadályozza, kialakulásához, kialakulásáért, tápanyagokban, lecsökkenteni, megszabadítja, hidratációját, narancsbőrrel, elfogyasztani, narancsbőrnek, vegyületekkel, hozzájárulnak, niacinamidban, felszámolását, megszabadulni, gyümölcsöknek, felgyülemlett, méreganyagok, összetevőket, termelődését, felhalmozódó, textúrájának, mindkettőnek, integritását, stabilizálni, folyamatosan, bőrsejteknek, megjelenését, hidratációra, zsírsavakban, rendelkeznek, kialakulását, táplálékok magas, oxidatív stressz, szervezetben felgyülemlett, narancsbőr mihamarabbi, sáfrány olyan, újabb zsírsejtek, narancsbőr megjelenését, igen hasznos, fekete áfonya, narancsbőr elleni, sötét bogyók, legfőbb ellensége, rendszeres fogyasztása, finom vonalakat, mélyebb ráncokat, narancsbőr kialakulása,
|
|
|
|
táplálékok magas, oxidatív stressz, szervezetben felgyülemlett, narancsbőr mihamarabbi, sáfrány olyan, újabb zsírsejtek, narancsbőr megjelenését, igen hasznos, fekete áfonya, narancsbőr elleni, sötét bogyók, legfőbb ellensége, rendszeres fogyasztása, finom vonalakat, mélyebb ráncokat, narancsbőr kialakulása, avokádó nemcsak, rost segít, olyan méreganyagoktól, narancsbőr kialakulásához, test méregtelenítési, felhalmozódó méreganyagoktól, bőrsejteknek folyamatosan, halak rendszeres, narancsbőr kialakulásáért, halak ezen, bőrrák kialakulását, méreganyagoktól, méregtelenítési, megízesíthetünk, vércukorszintet, megakadályozza, kialakulásához, kialakulásáért, tápanyagokban, lecsökkenteni, megszabadítja, hidratációját, narancsbőrrel, elfogyasztani, narancsbőrnek, vegyületekkel, hozzájárulnak, niacinamidban, felszámolását, megszabadulni, gyümölcsöknek, felgyülemlett, méreganyagok, összetevőket, termelődését, felhalmozódó, textúrájának, mindkettőnek, integritását, stabilizálni, folyamatosan, bőrsejteknek, megjelenését, hidratációra, zsírsavakban, rendelkeznek, kialakulását, szervezetben, fogyasztása, bővelkednek, kialakulása, antioxidáns, fenntartani, nagyszerűen, szervezetet, tartalommal, folyamatait, csökkenteni, húsételeket, meggátolják, küzdelemben, szárazságát, javításában, pisztrángot, mihamarabbi, hidratáltak, csökkenését, narancsbőr, telítetlen, kiváltképp, egészséges, elősegítik, táplálékok, vitaminban, rendszeres, jelentősen, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
48 db bejegyzés |
e év: |
529 db bejegyzés |
Összes: |
49322 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 209
- e Hét: 2347
- e Hónap: 33833
- e Év: 238534
|
|
|