Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Proteines hajpakolások az egészségesebb hajért
  2020-08-30 00:06:20, vasárnap
 
  Az otthon készített proteines hajpakolások egészségessebbé varázsolják a hajkoronát. Ezek a pakolások megszüntetik a hajhullást, vastagabbá teszik a hajszálakat és elősegítik a haj gyorsabb növekedését. Mivel a hajunk is keratin nevű fehérjékből áll, így a proteines pakolások segítik, hogy a haj erősebbé és selymesebbé váljon.

Viszont proteinnel nemcsak kívülről táplálhatja a haját, hanem rendszeres fogyasztásával elő is segítheti, hogy a haja minél egészségesebb és szebb legyen. Ezek a pakolások olyan más összetevőket is tartalmaznak, amelyek segítenek a haj textúrájának javításában, illetve annak lágyabb és puhább megjelenést biztosítanak.

A kókusztej például megakadályozza a hajszálak töredezését, az avokádó pedig a meglévő károsodásokat próbálja helyrehozni. A tojás fényt és erőt kölcsönöz a hajszálaknak, a shikakaipor pedig nemcsak a haj növekedését segíti elő, hanem szinte minden hajproblémán segíteni tud.

A tojás nemcsak egészségessé, de fényessé is varázsolja a hajat. Üssön fel egy kistányérban egy tojást, majd keverjen hozzá egy kanál kókuszolajat és ugyanennyi mézet. Keverje össze az elegyet, majd vigye fel a hajára. Tegyen a fejére egy zuhanysapkát és egy törülközőt, majd egy óra múlva mosson a szokásos módon hajat.

A shikakaiport a samponjához is keverheti, de vízzel egy pasztát is készíthet belőle, amelyet aztán hajpakolásként is alkalmazhat. A shikakaipor egy természetes hajkondicionáló, amely erősíti a hajat és elősegíti annak növekedését. Nemcsak tisztít, hanem megelőzi az irritációt, megszünteti a fejbőr korpásodását. A hajat erőssé, fényessé varázsolja, illetve megakadályozza a hajszálak töredezését. Mivel szaponint is tartalmaz, ezért van egy enyhe habzó hatása. Indiában már több száz éve használják ezt a port nemcsak hajmosásra, de hajápolásra is.

A túró és a kókusztej elegye is jót tesz a hajával. Keverjen össze 3-4 evőkanál túrót annyi kókusztejjel, hogy egy hajra könnyen felvihető masszát kapjon. Hagyja a haján egy órán keresztül, majd alaposan mosson hajat. A tejfehérjék a haj gyorsabb növekedését segítik elő, amellett, hogy nagyszerűen ápolják a hajat.

A túrót avokádóval is összekeverheti és ezekből is kitűnő hajmaszkot tud készíteni. Az avokádót minden esetben pépesítse, hiszen csak így tudja a hajára egyenletesen felvinni. Az avokádó értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal van tele, amelyek a hajat egészségessé és selymessé teszik.

Ha erősebb hajat szeretne, akkor banánpépet és kókusztejet keverjen össze és ezt használja hajpakolásként. Ez a száraz és sérült hajszálat is rövid időn belül rendbe teszi, így érdemes hetente legalább egy alkalommal ilyen természetes pakolással kényeztetni a hajkoronáját.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Bőr,haj,köröm  
Címkék: hajkondicionáló, egészségessebbé, fogyasztásával, összekeverheti, hajpakolásként, megakadályozza, károsodásokat, egészségesebb, tartalmaznak, egyenletesen, egészségessé, vitaminokkal, textúrájának, összetevőket, kókusztejjel, kókuszolajat, zuhanysapkát, shikakaiport, korpásodását, kistányérban, hajproblémán, hajszálaknak, biztosítanak, hajkoronáját, megszüntetik, hajpakolások, megjelenést, táplálhatja, növekedését, nagyszerűen, javításában, alkalmazhat, töredezését, természetes, shikakaipor, hajápolásra, otthon készített, pakolások megszüntetik, proteines pakolások, haja minél, pakolások olyan, kókusztej például, hajszálak töredezését, avokádó pedig, meglévő károsodásokat, tojás fényt, shikakaipor pedig, tojás nemcsak, kanál kókuszolajat, szokásos módon, természetes hajkondicionáló, fejbőr korpásodását,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Paul David Tripp Április 19  Png férfi  Leonardo da Vinci gondolata  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A jó emberek mindig szépek mar...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Tanuld meg ezt a versemet  Még csak most kezdődik a nap  Nagyi telefonál  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Csak a fogyatkozás látható  Fekete István - Akác  Jó éjszakát  Neked tudnod kell  Fehér virág  Alázat  A sors  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  210 éve született a SZÓZAT meg...  Rátalálsz  A televizió nem a kultúrát kép...  Egy maradéktalanul uralt világ  Zilahy Lajos gondolata  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Alázat  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nagyi telefonál  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Nem számIt  Png rózsa csokor  képre írva  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Erdőn  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Akarat  Szép álmokat!  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam Krisztinától  Kövesd a cowboyt!  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Png csokor  Soha ne kedvezz...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png nő  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Elköszönt  Irgalom és ítélet  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Nagyi telefonál  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szép estét kedves látogatóimna...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Paul David Tripp Április 20  Alázat  Lóhere  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Hazára minden embernek szükség...  Gonosz démon-álarc  Hogy lehet megtartani  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
otthon készített, pakolások megszüntetik, proteines pakolások, haja minél, pakolások olyan, kókusztej például, hajszálak töredezését, avokádó pedig, meglévő károsodásokat, tojás fényt, shikakaipor pedig, tojás nemcsak, kanál kókuszolajat, szokásos módon, természetes hajkondicionáló, fejbőr korpásodását, hajat erőssé, enyhe habzó, port nemcsak, kókusztej elegye, hajra könnyen, órán keresztül, túrót avokádóval, avokádót minden, hajára egyenletesen, avokádó értékes, hajat egészségessé, alkalommal ilyen, hajkondicionáló, egészségessebbé, fogyasztásával, összekeverheti, hajpakolásként, megakadályozza, károsodásokat, egészségesebb, tartalmaznak, egyenletesen, egészségessé, vitaminokkal, textúrájának, összetevőket, kókusztejjel, kókuszolajat, zuhanysapkát, shikakaiport, korpásodását, kistányérban, hajproblémán, hajszálaknak, biztosítanak, hajkoronáját, megszüntetik, hajpakolások, megjelenést, táplálhatja, növekedését, nagyszerűen, javításában, alkalmazhat, töredezését, természetes, shikakaipor, hajápolásra, megszünteti, selymesebbé, hajszálakat, fehérjékből, helyrehozni, varázsolják, kényeztetni, kókusztejet, samponjához, tejfehérjék, alkalommal, varázsolja, elősegítik, irritációt, hajmaszkot, avokádóval, ugyanennyi, vastagabbá, törülközőt, használják, hajkoronát, banánpépet, proteinnel, anyagokkal, rendszeres, hajmosásra, pakolással, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 4845
  • e Hónap: 36331
  • e Év: 241032
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.