Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Megszabadulhatsz az arcodon lévő szőrtől
  2020-09-12 22:31:06, szombat
 
  Tabutéma, de muszáj beszélni róla: a nők 5-10 százalékát érinti a túlzott szőrösödés arcon, mellkason. Olykor azonban azok is kénytelenek csipesszel kihúzkodni a nemkívánt szőrszálakat az arcukról, akiket ez a probléma nem érint. Van egy jó hírünk: léteznek kevésbé fájdalmas módszerek is az arcon lévő szőrszálak eltávolítására. Lehet, hogy némelyik furán hangzik, de tényleg (!) működnek.

1. Hagyma és bazsalikom
A hagyma bazsalikommal összekeverve lassítja/megakadályozza a szőrszálak növekedését. A paszta elkészítése időigényes, de megéri, mert nagyon hatásos. Minden bőrtípus esetén alkalmazható.

Hozzávalók:
2 közepes hagyma
10-12 bazsalikom levél
Szedd le a hagymahéjon lévő átlátszó hártyákat, és törd össze a bazsalikom levelekkel, amíg pasztaszerű masszát nem kapsz. A masszát kend a nem kívánt szőrszálakra, hagyd fent 20-25 percig, majd mosd le meleg vízzel. Alkalmazd hetente 3-5x 12 hónapon keresztül.

2. Levendula- és teafaolaj
A levendula- és a teafaolaj is olyan összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek megszabadulni a szőrszálaktól. Ez a megoldás a zsíros, pattanásra hajlamos bőrtípus esetén alkalmazható.

Hozzávalók:
1 evőkanál levendula illóolaj
4-6 csepp teafaolaj
Keverd össze az illóolajakat egy csészében. A keveréket egy vattakorong segítségével vidd fel a nem kívánt szőrszálakra. Naponta 2-3x ismételd meg legalább 3 hónapon keresztül.

3. Méz és cukor
Egy kicsit fájdalmas módszer, de gondolj a végeredményre: a szőrszálak jó akár 4-5 hétig sem fognak visszanőni. Ráadásul hámlasztó hatása is van, megújítja a bőrt. Minden bőrtípus esetén alkalmazható.

Hozzávalók:
1 evőkanál méz
2 evőkanál cukor
1 evőkanál víz
Tedd a cukrot egy csészébe, és add hozzá a mézet és a vizet. Tedd a csészét a mikróba 30 másodpercre, ennyi idő elég ahhoz, hogy a cukor elolvadjon. A kapott masszával kend be az arcodnak azon területeit, ahol nemkívánt szőrszál van. Vágj le egy kidobásra ítélt ruhából egy kis csíkot, és helyezd a bekent részre. Hagy hűlni néhány másodpercig, majd távolítsd el a csíkot a szőrszál növekedésével ellentétesen.

4. Zabkása és banán
A banános zabkása nem csak reggelinek tökéletes: a nemkívánt szőrszálakat is eltávolítja. Minden bőrtípus esetén alkalmazható.

Hozzávalók:
2 evőkanál zabkása
1 érett banán
Törd össze a banánt villával. Keverd össze a banánmasszát a zabkásával egy csészében. Kend fel a kapott masszát a problémás területekre, és dörzsöld körkörös mozdulatokkal. Hagyd fent a masszát 15-20 percig, majd mosd le hideg vízzel. Ismételd hetente 1-2x.

5. Tojás és kukoricaliszt
A waxhoz hasonló massza használata kicsit fájdalmas, de rendkívül hatásos. Ha pattanásra hajlamos vagy érzékeny bőre van, ezt a módszert ne alkalmazza.

Hozzávalók:
1 tojás
Fél evőkanál kukoricaliszt
1 evőkanál cukor
Törd fel a tojást, válaszd el a tojásfehérjét. Add a tojásfehérjéhez a kukoricalisztet és a cukrot, és keverd el jól, hogy egy homogén masszát kapj. A masszát kend fel a problémás területre, és hagyd fent 20-25 percig. Ha megszilárdult, fogd meg, és húzd le. Hetente 2-3x alkalmazd.

6. Krumpli és lencse
Elkészítése kicsit hosszadalmas, de megéri. A lencse megkönnyíti a szőrszál eltávolítását, a krumplinak pedig szőkítő hatása van, így ha nem is jönne ki a szőrszál, kevésbé lesz látható. Minden bőrtípus esetén alkalmazható.

Hozzávalók:
1 csésze sárga lencse
1 krumpli
1 evőkanál cítromlé
1 evőkanál méz

A lencsét áztasd be vízbe éjszakára. Reggel tedd a beáztatott lencsét konyhai robotgépbe, és készíts belőle sűrű masszát. Hámozd meg a krumplit, tedd ezt is a robotgépbe. Tedd a krumplis masszát szitába, és nyomkodj ki belőle annyi krumplilevet, amennyit csak tudsz. Keverd össze a lencsemasszát a krumpli levével, majd add a keverékhez a citromlevet és a mézet. A kapott masszát kend a problémás területre. Hagyd fent 20-30 percig. Ha teljesen megszáradt, távolítsd el az ujjaiddal - a szőrszálak is le fognak vele jönni. Hetente 1-2x ismételd.

Plusz tippek
- Legyél türelmes, ha kipróbálod ezeket a házi szőrszál eltávolító módszereket, mert rendszerint az eredményhez időre van szükség.

- Mindegyik módszer előtt gőzöld az arcodat, hogy a pórusok kitáguljanak.

- A kezelések után mindig alaposan moss arcot.

Figyelem! Ha a szőrszálakon kívül más férfias változásokat is tapasztalsz (kisebb mell, mélyülő hang), keresd fel az orvosod!
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Hasznos-ötletes  
Címkék: kukoricalisztet, tojásfehérjéhez, eltávolítására, megakadályozza, lencsemasszát, bazsalikommal, eltávolítását, megszilárdult, végeredményre, tojásfehérjét, kukoricaliszt, mozdulatokkal, növekedésével, szőrszálaktól, megszabadulni, banánmasszát, alkalmazható, szőrszálakra, ellentétesen, szőrszálakat, hosszadalmas, kitáguljanak, szőrszálakon, változásokat, összetevőket, illóolajakat, krumplilevet, segítségével, összekeverve, hagymahéjon, vattakorong, pasztaszerű, növekedését, másodpercre, másodpercig, elkészítése, túlzott szőrösödés, nemkívánt szőrszálakat, arcon lévő, hagyma bazsalikommal, szőrszálak növekedését, paszta elkészítése, hagymahéjon lévő, bazsalikom levelekkel, masszát kend, vattakorong segítségével, kicsit fájdalmas, cukor elolvadjon, kapott masszával, arcodnak azon, kidobásra ítélt, bekent részre,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Akik bántanak téged  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Rátalálsz  Ne kapaszkodj magasabbra,  A Megváltó szolgálatában  Kövesd a cowboyt!  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Kellemes délutánt kívánok  Alázat  Sokan azt tartják  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Alvó cicák  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Alázat  Png nő  Png lepke  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Png fotel  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png virág  Tavaszi kép  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Adakozás  Egy maradéktalanul uralt világ  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  képre írva  Akarat  Akarat  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Szép álmokat!  Nagyon különös  Neked tudnod kell  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Elköszönt  Gonosz démon-álarc  Akarat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Adakozás  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Az engedelmesség miért nem vál...  Nem tudhatod  Elköszönt  Nagyi telefonál  Örülök, hogy látlak!  Tavaszi kép  George Gordon Lord Byron: Inez...  Egy lelki imádság  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png fotel  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Png csokor  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Reggel van  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
túlzott szőrösödés, nemkívánt szőrszálakat, arcon lévő, hagyma bazsalikommal, szőrszálak növekedését, paszta elkészítése, hagymahéjon lévő, bazsalikom levelekkel, masszát kend, vattakorong segítségével, kicsit fájdalmas, cukor elolvadjon, kapott masszával, arcodnak azon, kidobásra ítélt, bekent részre, szőrszál növekedésével, banános zabkása, banánt villával, kapott masszát, problémás területekre, masszát 15-20, waxhoz hasonló, homogén masszát, problémás területre, lencse megkönnyíti, szőrszál eltávolítását, krumplinak pedig, lencsét áztasd, beáztatott lencsét, krumplis masszát, krumpli levével, ujjaiddal &#8211, házi szőrszál, eredményhez időre, pórusok kitáguljanak, kezelések után, szőrszálakon kívül, kukoricalisztet, tojásfehérjéhez, eltávolítására, megakadályozza, lencsemasszát, bazsalikommal, eltávolítását, megszilárdult, végeredményre, tojásfehérjét, kukoricaliszt, mozdulatokkal, növekedésével, szőrszálaktól, megszabadulni, banánmasszát, alkalmazható, szőrszálakra, ellentétesen, szőrszálakat, hosszadalmas, kitáguljanak, szőrszálakon, változásokat, összetevőket, illóolajakat, krumplilevet, segítségével, összekeverve, hagymahéjon, vattakorong, pasztaszerű, növekedését, másodpercre, másodpercig, elkészítése, területekre, módszereket, megkönnyíti, citromlevet, rendszerint, tapasztalsz, eltávolítja, kénytelenek, eredményhez, keverékhez, hozzávalók, szőrszálak, levelekkel, bazsalikom, eltávolító, kipróbálod, pattanásra, robotgépbe, megszáradt, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 645
  • e Hét: 5490
  • e Hónap: 36976
  • e Év: 241677
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.