Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bőrkeményedés ellen
  2021-05-19 08:52:46, szerda
 
  A leggyorsabb házi módszerek bőrkeményedés ellen: az almaecetes hámlasztás is sokat segít

A bőrkeményedés nem csupán esztétikai problémát okozhat. Egy idő után a terület megrepedezhet, kisebesedhet, ezáltal pedig a baktériumok is könnyebben bejuthatnak a bőr alá, ahol fertőzéseket, gyulladásokat eredményeznek.

Ha szeretnél minél hamarabb megszabadulni a kellemetlen problémától, érdemes kipróbálnod a következő házi trükköket: gyorsan újra babapuha lesz a lábad, ha ezeket alkalmazod.

Almaecet és Epsom-só
Keira Barr bőrgyógyász szerint az AHA-savak igen hatásosak bőrkeményedés ellen. Kíméletesen hámlasztják a bőr felső rétegét, és puhává varázsolják a lábfejet. A tejsav, a citromsav és az almaecetben található almasav is tökéletes erre a célra, ezért szuper ötlet, ha utóbbit veted be kezelésként. Keverd vízzel 1:4 arányban egy lavórban, és áztasd benne húsz percig a lábaidat. Ha gondolod, utána habkővel is átdörzsölheted óvatosan a felületet. A folyamat végén ne felejts el hidratálni testápolóval.

Loretta Cirado dermatológus is a meleg vizes lábfürdőt ajánlja, hiszen felpuhítja a bőrt, és lehetővé teszi, hogy az anyagok jobban behatoljanak a mélyebb rétegekbe is. A szakértő azt javasolja, egy lavórnyi vízbe tegyél néhány - 2-3 - evőkanálnyi Epsom-sót, illetve esetleg egy kevés szappant vagy illóolajakat, és hagyd ázni a lábadat szintén legalább 20 percig. Az Epsom-só valójában magnézium-szulfát, segít eltávolítani a salak- és méreganyagokat a testből, csökkenti a fájdalmakat, gyulladásokat, eltávolítja az elhalt hámsejteket, regenerálja és puhává varázsolja a bőrt. Sőt, akár a lábszagtól is segít megszabadulni. Ha úgy jobbnak érzed, pici vízzel keverve bőrradírt is készíthetsz vele, és átdörzsölheted a bőrkeményedést.

Szódabikarbóna és citromlé :
Szintén gyorsan megszabadít a bőrkeményedéstől a szódabikarbóna és a citromlé keveréke. Tölts tele egy lavórt meleg vízzel, adj hozzá 3 evőkanál citromlevet, és áztasd benne a lábadat öt percig, majd jöhet a vízhez egy evőkanálnyi szódabikarbóna is. Hagyd hatni még negyedórán keresztül, majd ha gondolod, habkövezz, és testápolózz is mindenképpen. Mindkét összetevő hatékony, mégis kíméletes hámlasztó, akár heti két alkalommal is bevetheted őket.

A teafaolaj híres antibakteriális és gombaellenes hatásáról, és bőrkeményedés ellen is remekül beválik. Készíts lábfürdőt 15 cseppnyi olajjal, és hagyd benne a lábadat negyedórán keresztül. Nemcsak fertőtlenít, és leviszi a gyulladást, de a dudortól is segít megszabadulni: heti 2-3 alkalommal is alkalmazhatod.

Ezekkel a házi trükkökkel eltávolíthatod a bőrkeményedést, azonban ha mégsem válnának be, semmiképp ne próbáld pengével vagy ollóval eltüntetni: ebben az esetben kérd egy profi pedikűrös segítségét.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Bőr,haj,köröm  
Címkék: bőrkeményedéstől, antibakteriális, szódabikarbóna, átdörzsölheted, méreganyagokat, bőrkeményedést, eltávolíthatod, bőrkeményedés, alkalmazhatod, megszabadulni, eredményeznek, megrepedezhet, gyulladásokat, eltávolítani, fertőzéseket, behatoljanak, gombaellenes, testápolóval, dermatológus, mindenképpen, illóolajakat, kisebesedhet, kezelésként, leggyorsabb, citromlevet, evőkanálnyi, bőrgyógyász, kipróbálnod, készíthetsz, kíméletesen, megszabadít, hámlasztják, varázsolják, almaecetben, kellemetlen, problémától, leggyorsabb házi, almaecetes hámlasztás, terület megrepedezhet, kellemetlen problémától, következő házi, almaecetben található, folyamat végén, meleg vizes, anyagok jobban, mélyebb rétegekbe, lavórnyi vízbe, kevés szappant, lábadat szintén, elhalt hámsejteket, citromlé keveréke, lavórt meleg, Keira Barr, Loretta Cirado,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Németh László tollából  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szép álmokat!  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  A Megváltó szolgálatában  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Rátalálsz  Kaffka_Margit  Irgalom és ítélet  A Megváltó szolgálatában  Nem tudhatod  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png férfi  Leonardo da Vinci gondolata  Png lepke  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png kislány  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szívem  Akik bántanak téged  Az igazi szeretetért rendszeri...  Kellemes délutánt kívánok  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Mindig jusson idő nevetni  Adakozás  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Tavaszi kép  Szívem tiéd  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szívem  Alázat  Png telefon  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Alázat  Hiányzik  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  Facebookon kaptam  Adakozás  Bertolt Brecht -től idézet  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Alázat  Akarat  Hiányzik  Örülök, hogy látlak!  Akarat  Nagyi telefonál  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Akarat  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Ami embereknek lehetetlen, az...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Még csak most kezdődik a nap  Kellemes délutánt kívánok  Png nő  Szép estét  Png fotel  Alvó cicák  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szép estét kedves látogatóimna...  Örülök, hogy látlak!  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png cica  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szép álmokat! 
Bejegyzés Címkék
leggyorsabb házi, almaecetes hámlasztás, terület megrepedezhet, kellemetlen problémától, következő házi, almaecetben található, folyamat végén, meleg vizes, anyagok jobban, mélyebb rétegekbe, lavórnyi vízbe, kevés szappant, lábadat szintén, elhalt hámsejteket, citromlé keveréke, lavórt meleg, evőkanálnyi szódabikarbóna, teafaolaj híres, lábadat negyedórán, házi trükkökkel, esetben kérd, profi pedikűrös, bőrkeményedéstől, antibakteriális, szódabikarbóna, átdörzsölheted, méreganyagokat, bőrkeményedést, eltávolíthatod, bőrkeményedés, alkalmazhatod, megszabadulni, eredményeznek, megrepedezhet, gyulladásokat, eltávolítani, fertőzéseket, behatoljanak, gombaellenes, testápolóval, dermatológus, mindenképpen, illóolajakat, kisebesedhet, kezelésként, leggyorsabb, citromlevet, evőkanálnyi, bőrgyógyász, kipróbálnod, készíthetsz, kíméletesen, megszabadít, hámlasztják, varázsolják, almaecetben, kellemetlen, problémától, fájdalmakat, eltávolítja, testápolózz, baktériumok, bejuthatnak, hámsejteket, regenerálja, fertőtlenít, lábszagtól, negyedórán, trükkökkel, eltüntetni, alkalommal, felpuhítja, varázsolja, hidratálni, bevetheted, almaecetes, gyulladást, hámlasztás, esztétikai, könnyebben, alkalmazod, segítségét, trükköket, pedikűrös, felületet, keresztül, összetevő, teafaolaj, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5948
  • e Hét: 14730
  • e Hónap: 46216
  • e Év: 250917
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.