Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
mit utálsz az Európai Unióban
  2008-11-23 16:49:41, vasárnap
 
  2008. november 17. hétfő 00:00
Uniós kibeszélő

Mondd, mit utálsz az Európai Unióban? Azt várom, hogy elmondod, pontosan, s talán fel is tárod, miért. Én meg majd a színe után mondom a fonákot. Ha tudom. Ha nem tudom, akkor együtt utáljuk. Nem célom, hogy megszeressed. Csak azt akarom, hogy ismerjük meg jobban.

Bizonyára olvastál már minden féle szép elméleteket, amelyek fontos fogalmakat bonyolult szavakba burkolnak, nem feltétlenül a közérthetőség érdekében. Itt van például a az interaktivitás. Lehetne még jobban bonyolítani, de jobb lenne egyszerűsíteni. Nem érdekel az interaktivitást szolgáló technika, bonyolult programok, trükkök sora. Ehelyett inkább arra kérlek: beszéljük meg. Nem adom ezt a felszólítást címnek, hiszen foglalt. Nem feltétlenül szeretném, ha összetévesztené valaki a MHL-ot a Klub Rádióval. Ettől azonban teremthetünk mi is lehetőséget arra, hogy kimond, ami a szívedet nyomja.

Ehhez én csak kérdezek:

Mondd, mit utálsz az Európai Unióban?

Azt várom, hogy elmondod, pontosan, s talán fel is tárod, miért. Én meg majd a színe után mondom a fonákot. Ha tudom. Ha nem tudom, akkor együtt utáljuk. Nem célom, hogy megszeressed. Csak azt akarom, hogy ismerjük meg jobban. Fényeivel és árnyaival. Reményeivel és kudarcaival. Mert csak így valósulhat meg belőle, ami esély. Ha a véleményrovat nem lenne elég, küld el levélben, s adminisztrátorunk majd beteszi.

Surján László

http://mkdsz.hu/content/view/12293

********************************

Surján úrnak ez a terve elkésett pár esztendőt!
A EU-ba való belépés előtt kellett volna ezt tennie.

Ma már teljesen mindegy. Surján úr a társaival
együtt le van szarva.

*****************************

Ausztria is uniós tagállam, idén szeptembertől vezették be a 13. havi családi pótlékot, amelyet még a határ menti településekről átjáró magyar munkavállalók is megkapnak. Nálunk mintha minden fordítva működne: most kurtítják a 13. havi fizetéseket, nyugdíjakat stb.
Szintén Ausztriában létre tudták hozni a mezőgazdasági kisvállalkozók a saját értékesítési hálózatukat (gondolom, megfelelő támogatás mellett), ahol a saját termékeiket árusítják, nálunk ez is csak kampányszerűen sikerül (egy-egy gyümölcs-zöldség piaci akcióban).
Szerintem, már a kezdet kezdetén el lett rontva minden. Pedig nem kellett volna messze menni, elég lett volna az osztrák példákat alkalmazni. Sajnos nem történt meg.
Én azt vártam az uniós tagságunktól, hogy a jó példa ragadós lesz, s felzárkózik az ország, gazdaságilag is és igényességben is.
Ehelyett annyi történt, hogy aki tud külföldön vállal munkát, a tehetősebbek külföldön vesznek lakást, nyaralót, a vállalkozások (amelyik megteheti) külföldön jegyeztetik be magukat (a kedvezőbb adórendszer miatt). Ezzel egyidejűleg egyre többen csúsznak lefele, egyre kilátástalanabb az élet, egyre több lesz a beteg és a munkanélküli. Megdöbbentő lenne, ha valamilyen csoda folytán nálunk is bevezetnék az eurót, mert kiderülne, hogy a kb. 100 eurós minimálnyugdíjtól kezdve a tízezer (vagy még több) eurós jövedelmekig szóródik a lakosság havi megélhetési forrása, miközben a minimálisan normális életvitelhez legalább 600-1000 euróra lenne szüksége mindenkinek. Jól van ez így?

*

Ne szeressem az EU-t, mert nem váltja le helyettünk a nekünk nem tetsző magyarországi politikai vezetést? Ne szeressem az EU-t, mert a hozzánk hasonló és még kisebb tagországok termékei váltották fel idehaza a korábban hagyományosan sikeres magyar termékeket? Ne szeressem az EU-t, amin belül a frissen csatlakozott visegrádi országok 1 kivétellel jobban élnek, mint az EU-n kívül éltek? Miért pont az EU-t ne szeressem?

********************************

Mit is?

Nem szeretek utálkozni, de a kérdésre pontokba szedtem a választ:
1., A magyar politikai elitet!
- mert először kiárusították az országot az akkori uniós országoknak, majd a nincstelenségünk és erőtlenségünk okán másodrendű uniós polgárként bevittek bennünket és most éppen haladunk a harmadrendű uniós polgárság fele.
2., A kettős mércét!
- mert azért valljuk be, hogy az unióban egyenlők közt is vannak egyenlőbbek, ráadásul a később csatlakozó országok még deklaráltan sem kapták meg azokat a jogokat, amik az alapítókat megilletik.
3., "A piac (a pénz) az Isten" - szemléletet! (Ezzel visszautalok a Chilei elnökasszonyra)
- mert az Unióban továbbra is a "szabadpiac" és a tőke hatalma a meghatározó! Keresztény gyökerek? Szolidaritás? Az elesettek segítése? Jóvátétel? (Ez utóbbi pedig haj de nagyon fontos lenne!) - Ugyan már!
4., A nemzetek (legalább is a kicsik) ledarálását!
- mert a jelenlegi szemlélet a nemzeti összetartozást legföljebb egyesületi szinten engedné létezni. Nem egyenlő nemzetek kölcsönös érdeke alapján létrejött szövetségről van szó, hanem betagozódásról, hódításról. A XXI. századi Német-Római Birodalom született újjá.


*****************************

Azt kifogásolom, hogy az Unió még olyan esetekben sem szólhat bele egy ország belügyeibe, amikor láthatja, hogyan teszi tönkre a vezetés az országot minden téren. A gazdasági romlás az egész közösség érdekeit sérti, vagyis az Unió érdekeit is.
Én akkor is ellene szavaztam, mert nem az a kormány volt éppen hatalmon, aki tudott volna tisztességesen bánni a lehetőségekkel.


******

Nem azt kaptuk az uniós tagságtól, amit vártunk, de ez a mi hibánk is. Vajon miért csak hozzánk hordták a szemetet, vajon miért csak nálunk címkézték át az árut, vajon miért mindig nálunk mennek a legrosszabbul a dolgok, vajon miért mi lettünk a sereghajtók?
Ne csak az uniót szidjuk, a fentieket is gondoljuk végig amikor jövőre szavazunk. Egyáltalán nem mindegy milyen erős lesz az ország érdekképviselete, és nem mindegy, hogy a megválasztásra kerülő képviselők szívvel-lélekkel képviselik-e hazájukat vagy csak a saját karrierjük számít.

***

Sok lényeges elhangzott. Mégis, a legfontosabb kimaradt!
Miért is nem lehetett Európa keresztény gyökereire hivatkozni az úniós "alkotmány" preambulumában? Miért is van az, hogy az úniós országoknak létkérdés, a török vendégmunkások munkája, de tiltani akarják a hitük gyakorlását? Miért volt, hogy amikor az úniós parlament elé került hazánk problémája (lásd: "Orbán feljelentette Magyarországot"), az úniós kommunisták épp úgy összezártak, mint idehaza szokták? (Vagy rosszul emlékszem?)
Határozott véleményem, hogy amíg csak (gazdasági) érdekeket látunk, addig nem lesz jobb az Únió. Nekünk, úniós tagoknak kellene jobbá tennünk. Nekünk, akik Magyarországon sem tudunk javítani?
Itthon kellene kezdeni! Sürgősen!


****

Több rosszat, mint jót. Elsősorban a globalizáció és annak (vívmányai) aggasztanak. Fogyasztó társadalom lettünk, mindenünk a reklám, a csillogó felszín. Féltem a családok egységét, hitét, a csillogással együtt járó butítását felnövekvő gyerekeinknek. Féltem a kialakult és évszázadokon át bevált értékrendünket. Nem kívánom, hogy párbajjal védjék becsületüket a tisztelt országszolgák, de elvárom, hogy olyan emberek vezessék az országot, valamint képviseljék hazánkat, akik soha, de soha nem szennyeződtek be még a visszaélések gyanújával sem. Az Unió pedig egyelőre úgy tűnik a nemzeti létünket fenyegeti. Ezt pedig megszenvedik városaink, községeink, falvaink, tanyáink, lebontva: iskoláink, egyházaink, kultúránk. Az egységes magyar nemzet, a határok megnyílása után is álom maradt. Márpedig ma nincs kompromisszum, néven kell nevezni a történelmet, az igazságot, s nem félteni bárkinek is az érzékenységét.
Magyarnak kell lennünk végre, mert, hanem elvesztünk ebben a felületes, lelketlen világban.
Megtoldom azzal, hogy épp ma utasították el a Hét Krajcár Kiadó pályázatát, amelyet a Hét Krajcár századik évfordulójára adott be a Kiadó. Oda neked Móricz, oda neked minden, ami érték. A klasszikusokat le kell fordítani magyarra. Ez maradt nekünk az Unió jóvoltából...

*******

A lényeget az előttem szólók már elmondták. Azon azért mégis el lehetne gondolkodni, hogy valóban minden EU előírás-e, amit erre való hivatkozással ráerőltetnek az országra. A hangulatos piacok megszűntetése és plázává alakítása, nevetséges előírásokra való hivatkozással egyes termékek árusításának betiltása, számlaadási kötelezettség egy karalábéért stb. Görögország és Spanyolország is tagja az EU-nak. Az ottani piacokra ezek az EU-s előírások nem vonatkoznak? És ez csak egy példa volt a sok közül.

*****************************

Nem szeretem az Unió vízfejét, a mindent egységesen eldöntünk és a végén már megint vannak nálunk egyenlőbbek. Lásd előttem szólól mezőgazdasági bajait! Nem vártam sokat, így nem is csalódtam. A csalódás még Phare programok idején ért. Csatlakozásunk előtt. Elmesélem dihéjban: Pályáztattunk, az elbírálási szempontokat ki kellett küldeni határidőre. Megtettük. Választ nem kaptunk. Döntöttünk, majd fél év után jött a válasz: rossz az értékelési rendszerünk, nem lehet 5-s skálán osztályozni, csak feket vagy fehér lehet.(Műszaki dolgokról van szó, aminek értékeléséhez legalább 5 szempontot kell figyelembe venni) A sorok közt olvasni tudók, ezt követően belga győztest hirdettek. És lőn. Megkaptuk a támogatást. OK, de nekem keserű maradt a szám, hogy az Unió sem jobb a Deákné vásznánál, azaz a korrupció ott is virágzik. Hát ezt nem szeretem, meg mindazt amit már előttem elmondtak.

********************************

Nem szeretem az Uniót. Én hiába vagyok Fideszes ellene szavaztam. Több évig éltem kint, miután német a férjem és ha jót akartunk enni, magyar élelmiszert vittünk ki, amit hazajövetelünk után is tettünk ha kimentünk anyósomékhoz.
Rossz minőségű élelem. Akkor még keresték a magyar árut, most meg hozzák a sok kémiailag fertőzött élelmiszert hazánkba. Csak a Kárpát medence földje, vize kellett nekik. Globalizáció, rossz minőségű élelmiszer, keresztény hit rombolása, saját érdekek figyelembevétele. Ez az Unió. Nem kellett volna. Ha már oda kerültünk legalább harcolnánk a jogos érdekeinkért és több kedvezményeket csikarhatnánk ki. Vigyünk nekik is MAGYAR ÁRUT, a kínait és a saját rossz minőségűt fogyasszák el ők is. Alkotmányuk selejt.

*****

Szerintem gondjaink nem az unió létéből erednek, hanem a "merjünk kicsik lenni" mentalitásból. Mérnökként több alkalommal jártam nyugaton, de mondhatom, nem kellett szégyenkeznem sem felkészültségem, sem munkám miatt. A ma külföldön dolgozó magyarok (túlnyomó) többségével is elégedettek. Tehát gondjaink a saját szolgalelküségünkből, bátortalanságunkból adódnak.
Természetesen az unio nem tökéletes, a demokrácia, az emberi (egyéni és közösségi) jogok minimumának a megkövetelése ugyan olyan fontos lenne, mint a pénzügyi fegyelemre figyelés

**

A gazdasági alárendeltség, kiszolgáltatottság sokféle, a vártnál is több káros következmnyét viseljük. Ebből csak egyet emel ki, a magyar mezőgazdaság csaknem teljes tönkre tételét. Nem sorolom fel, hogy hány tízezer sertés, tehén, juh tünt el a hazai gazdaságból, és az állatok termékei a boltokból, piacainkról. Apáink, nagyapáink foroghatnak sírjukban,mert utódaik osztrák, német tejet isznak, és még az sem biztos, hogy a tej, valóban tej. - Özönlik az ellenőrizhetetlen minőségű, tartalmú élelmiszer hozzánk. Még egyetlen felfedett hamisítót, átdátumozót, rossz minéséget árulót sem vontak felelóségre. - A magyar gazdának nincs egyenlő esély biztosítva sem a termelés,sem az értékesítés területén. Sőt hátrányt szenvednek.
És itt van a nemezetiségi kérdés. E tekintetben a legnagyobb részemre a kiábrándultság. Erről majd máskor.

*

Hazai bajaink ellen való orvosság.

Ok okozati összefüggések és a megoldás. Válasz a MIÉRT, MIT és HOGYAN arisztotelészi hármas kérdésekre.


Ok: Az Európai Unió ill. a Lisszaboni Szerződés, amely beteljesíteni törekszik azt a hazánkban uralkodó erkölcsi, jogi és gazdasági válságot, amelynek függetlenségünk EU csatlakozással elkövetett feladása a legfőbb okozója. Benne vagyunk egy rossz üzletben. Évente 4.500 mldFt sarcot fizetünk az EU-nak és csak ezret kapunk vissza támogatásnak hazudva és ráadásul megmondják, hogy mire költhessük.

A rossz üzletből ki kell lépni! Nem lehetetlen!

Az ok kijavításának eszköze csak egy olyan gondolkodási mód (paradigma) lehet, amely alapjaiban tér el az okot eredményező gondolkodási módtól. Ez pedig a Szent Korona értékrend.


Okozat: Az amit nap, mint nap tapasztalunk. Roncs társadalom lettünk. A fejünk fölött a lábunk alól eladtak mindenünket. A Földünket, a Vizeinket és a Levegőnket. Vezetőink idegen hatalomnak engedelmeskednek. Tel-Avivba, Brüsszelbe és Washingtonba járnak jelenteni. Elárulták a nemzetet és megtagadták határon túlélő testvéreinket.
Megoldás: A Szent Korona. Vissza kell helyezni közjogi máltóságába, helyre kell állítani Történelmi Alkotmányunk 1944-ben megszakadt jogfolytonosságát.
Ehhez nem elég a kormányváltás, nem elég a programváltás. Gyökeres rendszerváltásra van szükség, ami 3 módon lehetséges:
- Alkotmányozó Nemzetgyűlés ill.
- Időközi, vagy rendes választáson való eredményes megmérettetés útján.
Az eredményes megmérettetéshez nemzeti egységre, a lehető legszélesebb alapon való összefogásra van szükség.
Ha mindannyian egyet akarunk. Ha mindannyian másképpen is akarjuk azt az egyet, már akkor is egység az. Mert: az is jót akar, aki másképpen akarja a jót, de ehhez még az is szükséges, hogy mindenki igazán jót akarjon." (Wass Albert)

Igazán jót akar ma az:

Aki Független Magyarországot akar,
Aki vallja, hogy Magyarország a magyaroké.
Aki az ősi hagyományainkra épülő utat akarja járni, amely nem kapitalizmus és nem is szocializmus (vagyis felvállalja 1956 három legfontosabb üzenetét, a Szent Korona eszme 3 legfontosabb alaptételét)
Aki nemet mond a globalizációra, az Európai Unióra és a NATO-ra,
Aki nem elégszik meg a kormányváltással, programváltással, hanem gyökeres rendszerváltást akar.
Aki vissza akarja helyezni a Szent Koronát közjogi méltóságába, aki helyre akarja állítani 1944-ben megszakadt Történelmi Alkotmányunk jogfolytonosságát,
Aki kétkamarás parlamentet és abba nem "pártkatonákat", hanem az egyes társadalmi rétegek által hitelesnek minősített személyeket akar bejuttatni,
Aki feláll a két lábára és verekszik. Védi azt, amiről úgy érzi, hogy az övé. A maga jussát az élethez. A maga jussát a szabadsághoz. A maga jussát ehhez a földhöz, melyen született, s mely a hazája. Verekszik másokért is, mindenkiért. A mások jussáért, a mások szabadságáért. A még csak meg sem születettekért is verekszik. Mindenkiért és mindenki helyett.
A lehető legszélesebb alapon való összefogásra a lehetőséget az a felismerés adja, hogy mi magyarok valamennyien (államalkotó ill. állam alapító minőségben) születésünk jogán elsősorban a Szent Korona tagjai vagyunk, s csak azután tartozunk valamely társadalmi réteghez (gazdák, iparosok, kereskedők, papok, tanítók, tanárok, munkások és tisztviselők) ill. vagyunk tagjai valamely pártnak, vagy egyéb szerveződésnek. A Szent Korona tagságunk, ez a kegyelmi állapot az ami bennünket, valamennyiünket összeköt határon innen és határon túl.

Nekünk ezen az alapon kell egységet teremtenünk és összefognunk.

Nekünk a Szent Korona tagságunk bázisán kell szerveződnünk. Olyan magukat hitükben és tudatukban magyarnak valló emberekből, akik ezt tettekkel is hajlandók bizonyítani településenkénti és társadalmi csoportonkénti korona-sejteket kell alapítani.
Ezek közreműködésével kell alulról szerveződve kiválasztani (nem megválasztani!) Alkotmányozó Nemzetgyűlés esetén azokat a küldötteket, akik az Alsóház tagjaként a területi képviseletet látják el, ill. az egyes társadalmi rétegek által hitelesnek minősített személyeket, akik a Felsőházban kapnak helyet. Előrehozott ill. rendes választás esetén ezek a küldöttek értelemszerűen területi- megyei-, valamint országos listás országgyűlési képviselőjelöltek.

Nem kellenek a pártok. A több párt rendszer ideje lejárt!
A pártok megosztanak, szembe állítanak és gyűlöletet keltenek.

Az ország 3 részre szakadt. MSZP-sekre, FIDESZ-esekre és egyebekre.
Egységet, összefogást nem lehet teremteni sem szegfű, sem narancs alatt.

Egység, összefogás csak és kizárólag a Szent Korona alatt teremthető meg.

- Máig is a Szent Korona Országa vagyunk, mint ahogy ezredéven át 1944 március 19-ig a német megszállásig is voltunk.

Ezen az állapoton sem a német, sem az orosz, sem pedig a rendszerváltásnak csúfolt módszer- ill. "gengszterváltás" sem változtatott.

- Törvényes államformánk: Királyság. Magyar Királyság, mint ahogy az elcsatolt nemzet részeinké Magyarországi Királyság.

Kényszer hatás alatt élünk köztársasági keretek között: Népünket sem a Magyar Köztársaság, sem pedig a Magyar Népköztársaság kikiáltása előtt nem kérdezték meg, hogy milyen államformában kíván élni.

- Alkotmányunk máig is a Szent Korona Alkotmánya, nem pedig a jelenlegi alkotmánynak csúfolt tákolmánny", amely nem alkotmány, hanem következmény (szankció) nélküli "csonka" jogszabályokkal tűzdeelt puszta alaptörvény csupán, amelynek legfőbb megszegője az Országgyűlés. Úgy szegik meg, ahogy akarják.
Jelenlegi Alkotmányunk a Szent Korona helyett ránk erőltetett és a Szent Korona szellemével szembenálló diktatórikus Alkotmány.

- Ősi jogodnál fogva, mint államalapító, ill. államalkotó a Szent Korona tagja vagy, akár tudod, akár nem, akár elhiszed, akár nem. A Szent Korona tagság egy kegyelmi álllapot, amit azzal kaptunk, hogy a Szent Korona Tagjai vagyunk.

- Jogaink és kötelezettségeink nem ilyen, vagy olyan párt, vagy egyéb szerveződés értékrendjéből, hanem sumer, szkíta, pártus, hun, avar és magyar őseink több tízezer éves hagyatékára épülő először a Vérszerződésben, majd István királyunk intelmeiben, később az Aranybullában majd Werbőczy Hármas Könyvében testet öltő Történelmi Alkotmányunkból, az emberiség legősibb alkotmányából fakadnak.

- A jelenlegi hatalom törvénytelen (illegitim). Megtévesztésünkkel, választási csalás eredményeként a Btk. 211.§ e.) bekezdése szerint minősülő, 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető bűncselekmény elkövetésével, törvénytelenül bitorolja a hatalmat.

Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni.

Erre nem csak Szent Korona Alkotmányunk ellenállási záradéka, hanem jelenlegi, alkotmánynak csúfolt, "tákolmányunk" iis kötelez bennünket, amelynek 1949. évi XX. tv. 2. § (3) bekezdése kimondja:

Senkinek a tevékennysége sem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetőleg kizárólagos birtoklására."

Kormányváltás helyett rendszerváltásra, a jelenlegi hatalom megdöntésére, 1949-ben megszakadt Történelmi Alkotmányunk Szent Korona Eszme alapján való jogfolytonosságának helyreállítására irányuló törekvésünk törvényes (legitim).

*****

Azon nem kell vitatkozni, hanem ott kell az EU-t hagyni vízfejekkel, delegáltakkal együtt...mert csak félrevisz és lehúz, minden értelemben.

****

Ha már beszavazott a sok barom. Rengeteg balhém volt a NEM miatt, de hiába, csupán a közvetlen hozzátartozóim követtek. Még az egyház is szövegelt folyamatosan az egyetemességről és más hasonlókról.

500 évvel ezelőtt kiátkoztak volna, az fix.

Most persze néznek, mint Jenő az éjféli misén, hogy mi lett belőle.

Mára valószínűleg sejtik, mekkora szarba estek, de mintha elfelejtették volna, hogy kilépni is lehet. Arról pedig ne dumáljanak nekem - volt rá eset -, hogy akkor azonnal vissza is kell fizetni mindent.

Kell? Oké, majd. Amikor lesz rá pénzünk. Addig várjanak.


****

A tagországok fizetik a nagylábon élő EU-s bürokratákat, az uniós rendszer minden költségét amellett, hogy nem sokat kapunk érte cserébe. Csak néhányan a tűzhöz közeálló lobbisták és kiszolgálóik. Ehhez még hozzájön, hogy a mi országunk a legkevésbé támogatott az euban, de azt a kicsit is lenyúlják ilyen bajnaiféléken keresztül.

********

Úgy emlékszem Svédország (?) sem osztja az Eu-s elképzeléseket maradéktalanul. Csakhogy kilépés nyista!! Nincs kijárat. Ez egy egyajtós szerkentyű!
Aztán az is érdekes lenne, kinek az érdeke diktálta az EU-s tagságunkat? Ha jól emlékszem nagyon keveseket érdekelt a NATO-s,meg az EU-s tagság.
Majd visszafizeti a pénzt a Demszkáj, meg a Gyurtmány. Érdekes lenne ui.,ha a szomszédom hitelét nekem kellene visszafizetnem!? Hogy ránk költötte a pénzt a kormány? Majd, ha bebizonyítják, elhiszem!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: engedelmeskednek, programváltással, kormányváltással, érdekképviselete, nincstelenségünk, rendszerváltásra, figyelembevétele, megmérettetéshez, helyreállítására, közreműködésével, településenkénti, jogszabályokkal, függetlenségünk, felkészültségem, összetévesztené, kilátástalanabb, alkotmányunkból, hagyományainkra, interaktivitást, rendszerváltást, valamennyiünket, vérszerződésben, gengszterváltás, egyetemességről, születettekért, csoportonkénti, maradéktalanul, kedvezményeket, tisztességesen, lehetőségekkel, törvénytelenül, magyarországot, egyszerűsíteni, népköztársaság, csatlakozásunk, megválasztásra, színe után, közérthetőség érdekében, interaktivitást szolgáló, felszólítást címnek, szívedet nyomja, terve elkésett, határ menti, mezőgazdasági kisvállalkozók, saját értékesítési, saját termékeiket, kezdet kezdetén, osztrák példákat, uniós tagságunktól, tehetősebbek külföldön, kedvezőbb adórendszer, lakosság havi, Európai Unióban, Klub Rádióval, Surján László, Szintén Ausztriában, Német-Római Birodalom, Krajcár Kiadó, MAGYAR ÁRUT, Európai Unió, Lisszaboni Szerződés, Szent Korona, Történelmi Alkotmányunk, Alkotmányozó Nemzetgyűlés, Wass Albert, Független Magyarországot, Európai Unióra, Szent Koronát, Szent Korona Országa, Magyar Királyság, Magyarországi Királyság, Magyar Köztársaság, Magyar Népköztársaság, Szent Korona Alkotmánya, Jelenlegi Alkotmányunk, Szent Korona Tagjai, Werbőczy Hármas Könyvében, Történelmi Alkotmányunkból, Szent Korona Alkotmányunk, Történelmi Alkotmányunk Szent Korona Eszme,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép napot kívánok  Varga János Veniam - Fontos sz...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Esti kép  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Nem tudhatod  Régi emberek, akikre máig büsz...  Idő  Örülök, hogy látlak!  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Kaffka_Margit  Png csokor  Facebookon kaptam  Szívem  210 éve született a SZÓZAT meg...  s immár én is felragyogva, ért...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Neked tudnod kell  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Próbálj meg ...  Szép estét  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  A kételkedés kezelése  Jó éjszakát  Nem tudhatod  Hiányzik  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Png telefon  Őrizkednünk kell...  Mindig jusson idő nevetni  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Szívem tiéd  Png cica  Akarat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Paul David Tripp Április 20  Png lepke  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Alázat  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Erdőn  Garai Gábor - Takarítás  Nevem  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nagyi telefonál  Alázat  Zilahy Lajos gondolata  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Kellemes délutánt kívánok  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Bounty krémes  Png cica  Ami embereknek lehetetlen, az...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Örülök, hogy látlak!  Adakozás  Albert Einsteinről 
Bejegyzés Címkék
színe után, közérthetőség érdekében, interaktivitást szolgáló, felszólítást címnek, szívedet nyomja, terve elkésett, határ menti, mezőgazdasági kisvállalkozók, saját értékesítési, saját termékeiket, kezdet kezdetén, osztrák példákat, uniós tagságunktól, tehetősebbek külföldön, kedvezőbb adórendszer, lakosság havi, minimálisan normális, hozzánk hasonló, korábban hagyományosan, frissen csatlakozott, kérdésre pontokba, magyar politikai, akkori uniós, harmadrendű uniós, kettős mércét, unióban egyenlők, később csatlakozó, alapítókat megilletik, tőke hatalma, elesettek segítése, jelenlegi szemlélet, nemzeti összetartozást, ország belügyeibe, országot minden, gazdasági romlás, egész közösség, uniós tagságtól, uniót szidjuk, ország érdekképviselete, megválasztásra kerülő, saját karrierjük, legfontosabb kimaradt, úniós országoknak, török vendégmunkások, hitük gyakorlását, úniós parlament, úniós kommunisták, csillogó felszín, családok egységét, csillogással együtt, tisztelt országszolgák, visszaélések gyanújával, nemzeti létünket, egységes magyar, határok megnyílása, előttem szólók, hangulatos piacok, ottani piacokra, példa volt, mindent egységesen, elbírálási szempontokat, értékelési rendszerünk, sorok közt, magyar árut, jogos érdekeinkért, saját rossz, unió létéből, megkövetelése ugyan, pénzügyi fegyelemre, gazdasági alárendeltség, magyar mezőgazdaság, hazai gazdaságból, állatok termékei, ellenőrizhetetlen minőségű, magyar gazdának, értékesítés területén, nemezetiségi kérdés, legnagyobb részemre, hazánkban uralkodó, legfőbb okozója, rossz üzletben, rossz üzletből, olyan gondolkodási, okot eredményező, fejünk fölött, lábunk alól, lehető legszélesebb, egyes társadalmi, maga jussát, mások jussáért, mások szabadságáért, kegyelmi állapot, alapon kell, területi képviseletet, több párt, pártok megosztanak, német megszállásig, rendszerváltásnak csúfolt, elcsatolt nemzet, jelenlegi alkotmánynak, kegyelmi álllapot, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 297
  • e Hét: 3399
  • e Hónap: 14510
  • e Év: 168006
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.