Belépés
koszegimarika.blog.xfree.hu
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti."--- "Nem az a fontos, a ... Kőszegi Marika
1955.09.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Padlizsánkrémrecept Hozzávalók: két darab közepes méretű
  2021-04-15 20:01:47, csütörtök
 
   
 



1. Padlizsánkrémrecept

Hozzávalók: két darab közepes méretű padlizsán, három gerezd fokhagyma, két evőkanál tökmagolaj, három evőkanál olívaolaj, egy teáskanálnyi mustár, petrezselyemzöld, zeller zöld, só, bors.


Elkészítése: a padlizsánt grillen, vagy sütőben megsütjük, majd meghámozzuk. A fokhagyma gerezdeket egy csepp olajban megsütjük és a padlizsánnal együtt tálba tesszük, botmixerrel pépesítjük. A petrezselyem zöldet és a zeller levelet apróra vagdossuk, rászórjuk a padlizsánra és hozzáadjuk a mustárt és a kétféle olajat, majd krémesre keverjük, sózzuk, borsozzuk. Fél órára hűtőbe tesszük és kenyérrel, zöldségekkel tálaljuk.

2. Padlizsánkrémrecept
Hozzávalók: két kilogramm padlizsán, másfél deciliter olaj, egy pohár tejföl (2dl), egy pohár majonéz (2dl), két kávés kanál mustár, két közepes fej vöröshagyma, só, bors.

Elkészítés: a padlizsánokat, ha teheted, akkor a szabadban süsd meg, mert az igazi ízéhez a füst elmaradhatatlan. Ha nincs rá lehetőséged, akkor természetesen a sütő is megfelel. Sütés után hámozd meg és pépesítsd. (lehet fakéssel is hagyományosan, de érdemes összeturmixolni). Tedd bele az apróra vágott hagymát, az olajat a sót, és kavard jól össze! Azután jöhet a majonéz és a tejföl. Jól összekavarjuk, hogy igazi krémes állagot kapjunk! Jó étvágyat! Forrás: Ketkes.com



 
 
0 komment , kategória:  Ételek-italok  
Címkék: petrezselyemzöld, összeturmixolni, elmaradhatatlan, padlizsánokat, hagyományosan, összekavarjuk, természetesen, teáskanálnyi, padlizsánnal, petrezselyem, zöldségekkel, botmixerrel, lehetőséged, elkészítése, vöröshagyma, padlizsánra, meghámozzuk, hozzáadjuk, gerezdeket, hozzávalók, pépesítjük, padlizsánt, tökmagolaj, elkészítés, padlizsán, megsütjük, pépesítsd, fokhagyma, kenyérrel, borsozzuk, kilogramm, rászórjuk, szabadban, vagdossuk, deciliter, olívaolaj, teáskanálnyi mustár, padlizsánt grillen, fokhagyma gerezdeket, csepp olajban, padlizsánnal együtt, petrezselyem zöldet, zeller levelet, kétféle olajat, pohár tejföl, pohár majonéz, szabadban süsd, igazi ízéhez, füst elmaradhatatlan, apróra vágott, Padlizsánkrémrecept Hozzávalók,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyon különös  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Kellemes délutánt kívánok  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Adakozás  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Albert Einsteinről  Bertolt Brecht -től idézet  Gonosz démon-álarc  Az igazi szeretetért rendszeri...  Alázat  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Németh László tollából  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Akarat  Kellemes délutánt kívánok  Png csokor  Albert Einstein gondolata  Hazára minden embernek szükség...  Mi lenne ha  Fekete-erdő desszert  Png nő  Facebookon kaptam  Alázat  Mai harmónia kártyám  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Makszim Gorkij gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét  Akarat  Próbálj meg ...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Png virág  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Alázat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  A boldog családok mind hasonló...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Png kislány  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Kövesd a cowboyt!  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Png csokor  Erdőn  Png virág  Julian Brass gondolata  Png ház  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Elköszönt  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Őrizkednünk kell...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Png telefon  Png rózsa csokor 
Bejegyzés Címkék
teáskanálnyi mustár, padlizsánt grillen, fokhagyma gerezdeket, csepp olajban, padlizsánnal együtt, petrezselyem zöldet, zeller levelet, kétféle olajat, pohár tejföl, pohár majonéz, szabadban süsd, igazi ízéhez, füst elmaradhatatlan, apróra vágott, petrezselyemzöld, összeturmixolni, elmaradhatatlan, padlizsánokat, hagyományosan, összekavarjuk, természetesen, teáskanálnyi, padlizsánnal, petrezselyem, zöldségekkel, botmixerrel, lehetőséged, elkészítése, vöröshagyma, padlizsánra, meghámozzuk, hozzáadjuk, gerezdeket, hozzávalók, pépesítjük, padlizsánt, tökmagolaj, elkészítés, padlizsán, megsütjük, pépesítsd, fokhagyma, kenyérrel, borsozzuk, kilogramm, rászórjuk, szabadban, vagdossuk, deciliter, olívaolaj, keverjük, étvágyat, fakéssel, krémesre, tálaljuk, evőkanál, megfelel, mustárt, levelet, kétféle, majonéz, közepes, érdemes, sütőben, állagot, grillen, kapjunk, teheted, olajban, tesszük, hagymát, ízéhez, hámozd, olajat, mustár, vágott, másfél, tejföl, apróra, azután, zöldet, zeller, hűtőbe, forrás, együtt, krémes, ketkes, kavard, sózzuk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 69029 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 8452
  • e Hét: 18657
  • e Hónap: 58269
  • e Év: 287206
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.