Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mi minden történt egy következ
  2008-12-31 16:28:32, szerda
 
  Mi minden történt egy következmények, törvények, erkölcs és gerinc nélküli országban? - Év végi összefoglaló a barikád.hu-tól



2008-12-31 00:53 barikád.hu


Mai vezető anyagunkban visszatekintünk a magunk mögött hagyott 2008-as esztendőre. Kis emlékeztetőt készítettünk, mi minden történt egy következmények, törvények, erkölcs és gerinc nélküli országban: Valószínűleg csak nálunk fordulhat elő, hogy egy köztörvényes cigánybűnöző nem al-, hanem felperes a bíróságon. Csak itt lehetséges, hogy egy adócsalásért elítélt ,,művész" ugyanúgy oszthatja az észt mikroszínházában, mintha mi sem történt volna, s egy ,,humorista" döglődő újságját állami támogatás menti meg a csődtől, miközben a kórházakban lassan gyertyával világítanak. Valószínűleg csak itt történhet meg, hogy a köztársasági elnök hülyének titulálja azokat, akik Nagy-Magyarország alakú matricát ragasztanak autójukra, s a ,,hatalmasok" soviniszta szomszédainkkal versengve ütik a magyart minden lehetséges fórumon. A világ úgy tekint ránk, ,,hála" a lakájmédiának, mint a sokmillió náci országára. Bakancsos nácik grasszálnak az utcákon, s riogatják a tisztes, dolgos cigányokat. Nácik tartják rettegésben a homokosokat, a liberálisokat, a szocialistákat, sőt, még Kövér Lászlót is... Mindez megtörténhetett egy év alatt. De emlékezzünk arra is, milyen kemény évszázadokat hagytunk már magunk mögött!

Szerkesztőségünk a barikád.hu anyagaiból válogatta össze, mi volt az elmúlt 12 hónap legmeghatározóbb, vagy éppen legmegdöbbentőbb belföldi eseménye.

Január

A legkisebb gazember

Tizenkét éves román cigánygyerek tartotta rettegésben a budapesti Blaha Lujza tér átutazó közönségét. A Mauglinak becézett kiskorú bűnöző rablásból, lopásból élt, a kést pedig magabiztosabban forgatta (meg áldozataiban), mint a ceruzát. A szenzációhajhász kereskedelmi sajtó természetesen a sanyarú életkörülmények áldozataként ábrázolta Maugli-Krisztiánt. Az RTL Klub stábja a román nyomortelepre is hazakísérte ,,hősünket", ahol a mini cigánybűnöző népes rokonsága még a mikrofont is kilopta a riporter kezéből.




Február

A legnagyobb üzlet

A Kevin McCabe érdekeltségébe tartozó Esplanade Real Estate Kft nyerte a Fradi-tendert, s a skót üzletember ezzel megvásárolta a Ferencváros labdarúgócsapatát és az ahhoz kapcsolódó 6+2 hektáros ingatlant. A Könyves Kálmán körút és az Üllői út kereszteződésénél fekvő telken az új stadion mellett vélhetően irodaházakat, hotelt és sportkórházat húznak majd fel, míg a focicsapatot szeretnék eljuttatni a nemzetközi porondra. Az új tulajdonos a tendergyőzelem óta már rendezte az FTC milliárdos adósságát, bemutatta a 2012-ben felépülő új stadion terveit, a csapat pedig feljutó helyen várhatta a tavaszt az NB2-ben.




Március

A legnagyobb revans

A Budapesti Katonai Ügyészség vádat emelt hatrendbeli szolgálati visszaélés vétsége miatt Gergényi Péter nyugállományú rendőr vezérőrnagy ellen. Persze a sajtóban mindez eltörpült amellett, hogy a Fővárosi Bíróságon dulakodás támadt a Magyar Gárda több tagja az Országos Cigány Önkormányzat képviselői között, a Gárda feloszlatására kezdeményezett per első tárgyalása előtt, amikor Kolompár Prikézsia Orbán nem vette tudomásul, hogy még ő sem mehetett be egy bezárt terembe.




Április

A legnagyobb szemfényvesztés

2008-ban korunk ,,hőse", a sokoldalú (minden szempontból elég sokoldalú) politikusnő, Horváth Ágnes alaposan felkavarta az amúgy is zavaros állóvizet: miniszterként megadta a kegyelemdöfést a haldokló egészségügynek, leendő apósának vállalkozását fellendítendő, széfeket rakatott még a prosecturákra is, majd az ő eltávolítása adja az év legnagyobb színjátékának, az MSZP-SZDSZ koalíció felbomlásának apropóját. Kóka János, szadesz-elnök az április 27-i rendkívüli küldöttgyűlés után bejelentette, hogy pártja konstruktív ellenzékként (a konstruktív MDF-hez és a legfontosabb magyar sorskérdésekben szintén konstruktívként működő Fideszhez csatlakozva; itt a konstruktív=MSZP-vel együttműködő) folytatja a politizálást.




Május

A legnagyobb merénylet

Gyurcsány: A mi dolgunk az, hogy ne engedjünk az erőszak csábításának. A mi dolgunk az, hogy megvédjük a tisztességet. A mi dolgunk az, hogy ne ijedjünk meg. Ne ijedjünk meg akkor sem, hogyha bántanak bennünket. A mi dolgunk az, hogy ne dőljünk be a provokátoroknak. A mi dolgunk az, hogy azt mondjuk, hogy valamennyiünké a haza.
És ekkor lépett színre Ő, a MERÉNYLŐ. Piros pólós, pocakos, MSZP-hívőnek álcázott göndör férfi állt fel a zsírpecsétes sörpadra, a bal kezében szorongatott Marx-kötet a földön landolt, a jobb kezében tartott pisztolyon pedig diszkréten megcsillant a májusi Nap fénye. A revolverrel egyenesen a miniszterelnököt vette célba, aki bár észlelte a veszélyt, halált megvető bátorsággal intette nyugalomra rémült rajongóit. A támadóról hamar kiderült, hogy szélsőbaloldali aktivista, aki az éhezőkért és a hajléktalanokért demonstrált a maga sajátos módján.





Június

Az év elnökválasztása

A liberális törpepárt rendkívüli tisztújító küldöttgyűlés összehívása mellett döntött, miután kiderült, volt némi huncutság abban az egy évvel ezelőtti elnökválasztásban, amikor is Kóka János került az SZDSZ élére. A júniusi szavazáson Fodor Gábor mindössze két szavazattal előzte meg riválisát, így ő lett az új elnök - nem mintha ez a későbbiekben sokat javított volna a párt helyzetén. Pedig ,,szegény Kóka" a hónap elején még dalban is elmondta, mennyire fontosak neki a kékmadarak.





Július

Az év tojászápora

Július 5-én a szokásos éves buzivonaglásra került sor az Andrássy úton. A rendőrség ,,addig" soha nem látott biztonsági intézkedések közepette óvta az aberráltakat a jogosan felháborodott egészséges emberektől. Budapest legszebb sugárútját kerítéselemekkel borították, aki a Deák téren közéjük keveredett csak a menet végén, a Felvonulási téren menekülhetett ki a fertőből. Az Oktogonnál a hazafiak tojászáporral üdvözölték a buzikat, mire a rendőrök ultra erős könnygáztámadással reagáltak. Eközben zengett a ,,Magyar rendőr buzit véd!". A provokáció során a rendőrökkel is történtek összecsapások, s ne felejtsük el megemlíteni az Orosz József és Horn Gábor által beszedett pofonokat sem... Mindezek mellett, éppen ezen a napon érte egységes támadás a nemzeti hírportálok közül a Szent Korona Rádió, a HunHír.Hu, a kuruc.info és a barikád.hu szerverét.





Augusztus

A legnagyobb szerver-támadás

A kuruc.info-nak a buzivonaglás óta nem sikerült magához térnie (a pár napos újraéledéseket leszámítva). Szilvásy György titokminiszter mindent elkövetett annak érdekében, hogy a honlap amerikai szervere felülvizsgálatot indítson. A miniszter nem szívesen beszélt, de mindenki el tudja képzelni, milyen módszereket eszközölt annak érdekében, hogy terrorfenyegetésre utaló bizonyítékokat tudjon felmutatni a kuruc.info-val kapcsolatban. Végül Szilvásy erőlködései elérték céljukat: az amerikai Fortress ITX adatközpont eltávolíttatta szerveréről a honlapot. Ez a lépés azonban nem jelentette a radikális hírportál végét...





Szeptember

A legnagyobb blama

Almássy Kornél személyében egyetlen kihívója akadt Dávid Ibolyának, az MDF örökös elnökasszonyának, aki sorsát nem kívánta a szavazatokra bízni: egy hangfelvétellel állt elő, mely szerinte bizonyította, Almássy adatokat akart róla gyűjteni. Riválisa erre vissza is lépett a megmérettetéstől, ám két héttel később kitálalt: csak azért fújt visszavonulót, mert feleségét és mellette álló párttársait is megfenyegették. Almássy Kornél állításait abszurdnak nevezték, s kizárták őt a pártból, így Dávid Ibolyának nem kellett felkelnie az elnöki székből. Később aztán, miután Vas János kilépésével a minimális létszám alá csökkent, s így kis híján meg is szűnt az MDF parlamenti frakciója, megpróbálták visszakönyörögni Almássyt, de ez már egy másik történet...





Október

A legnagyobb baleset

Október 6-án Debrecenből Budapest felé tartó intercitybe rohant bele hátulról egy Nyíregyházáról a fővárosba közlekedő vonat. A Monorierdőn történt súlyos baleset okát kutatva már korán felmerült a kábellopás gyanúja, mely rövidesen beigazolódott. Ennek következtében lemondott a közlekedésügyi miniszter és a MÁV vezetője is. A kábellopás is főként cigányok által elkövetett bűncselekmény, így kijelenthető, hogy a Kolompárék által hangoztatott ,,nemlétező cigánybűnözés" ebben az esetben 4 halálos és 26 sérült áldozatot számlált.





November

Az év magyarverése

November elsején a felvidéki Dunaszerdahelyen került sor a DAC és az Slovan Pozsony közötti labdarúgó meccsre. A szlovák kormány mindent megtett, hogy a nap a magyaroknak ne úgy sikerüljön, ahogy az elvárható lenne egy EU-s országban. A mérkőzés után a Romantikus Erőszak és Hungarica zenekarok koncerteztek volna, de szlovák titkosszolgálat a rendezvény előtti napon ezt betiltatta. Már a meccset megelőzően minden eddiginél provokatívabb volt a tót rendőrök fellépése, ugyanis a magyar buszokat már a határ átlépését követően szinte kilométerenként ellenőrizték. A stadionban aztán elszabadult a pokol: a szlovák rendőrállatok viperákkal, gumibotokkal ütötték a magyarokat. Lengyel Krisztiánt egy (17 éves felvidéki fiút) mentőhelikopterrel kellett kórházba vinni. Sokáig keringett az a hír, hogy életét vesztette. Budapesten eközben spontán tüntetés szerveződött, a szlovák követség elé, ahol fiatalok egy csoportja felgyújtott egy szlovák zászlót. A rendőrség már másnap nyomozni kezdett ezügyben. A politikai pártok közül elsőkén a Jobbik szólalt meg, és három napra rá tüntetést szervezett a szlovák rendőrterror ellen, ahol a Romantikus Erőszak zenekar bepótolhatta felvidéki elmaradt fellépését.





December

A legnagyobb per

Dr. Pataki Árpád bíró - eleget téve a kormányzat akaratának - első fokon feloszlatta a Magyar Gárda Egyesületet az egy éve tartó kirakatper zárásaként. Indoklása gyakorlatilag megegyezett az ügyészség abszurd véleményével, miszerint az egyesület működése félelmet kelt egyes társadalmi csoportokban. Bár a feloszlatás a Magyar Gárda Mozgalom működését nem érintette, a balliberális média és sajtó örömtáncot járt a hír hallatán.










Az alábbi alkotással a barikád.hu szerkesztősége szeretne minden Kedves Olvasójának sikerekben gazdag, Boldog Új Esztendők kívánni!
Adjon az Isten szebb jövőt!

Az év videó klippje:
Hungarica - A SZABADSÁG betűi

http://www.youtube.com/watch?v=f16b2H77bZw&eurl=http://barikad.hu/node/21934& amp;feature=player_embedded



barikád.hu


http://barikad.hu/node/21934
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felülvizsgálatot, legmegdöbbentőbb, hajléktalanokért, miniszterelnököt, visszakönyörögni, szenzációhajhász, elnökasszonyának, mikroszínházában, legmeghatározóbb, dunaszerdahelyen, megmérettetéstől, kerítéselemekkel, szerkesztőségünk, elnökválasztása, titkosszolgálat, szomszédainkkal, hangfelvétellel, szélsőbaloldali, visszatekintünk, megtörténhetett, szemfényvesztés, provokátoroknak, magabiztosabban, kilométerenként, konstruktívként, sorskérdésekben, életkörülmények, bizonyítékokat, közlekedésügyi, kegyelemdöfést, érdekeltségébe, egészségügynek, szocialistákat, nyíregyházáról, valamennyiünké, újraéledéseket, magunk mögött, köztörvényes cigánybűnöző, adócsalásért elítélt, észt mikroszínházában, kórházakban lassan, köztársasági elnök, magyart minden, sokmillió náci, legkisebb gazember, budapesti Blaha, kést pedig, szenzációhajhász kereskedelmi, sanyarú életkörülmények, román nyomortelepre, mini cigánybűnöző, riporter kezéből, Kövér Lászlót, Blaha Lujza, Kevin McCabe, Esplanade Real Estate Kft, Könyves Kálmán, Budapesti Katonai Ügyészség, Gergényi Péter, Fővárosi Bíróságon, Magyar Gárda, Országos Cigány Önkormányzat, Kolompár Prikézsia Orbán, Horváth Ágnes, Kóka János, Fodor Gábor, Orosz József, Horn Gábor, Szent Korona Rádió, Szilvásy György, Végül Szilvásy, Fortress ITX, Almássy Kornél, Dávid Ibolyának, Debrecenből Budapest, Slovan Pozsony, Romantikus Erőszak, Lengyel Krisztiánt, Pataki Árpád, Magyar Gárda Egyesületet, Magyar Gárda Mozgalom, Kedves Olvasójának, Boldog Új Esztendők,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szeretettel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Március 15-re emlékve  Mély, puha álom - sárga féltés  Őri István - Dal az életről  Amikor még rangja volt...  Dóró Sándor: Ma  Csörög a telefonom  Az embernek fiatal korában van  Isteni zsebkendők  Facebookon kaptam  Alvó cica  A magyar sajtó napja március 1...  Az embernek fiatal korában van  Házi botox  Kakaós piskóta  Esti kép  A csonk és a facsemete  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Fújjad márciusi szél . . .  Esti kép  Facebookon kaptam  Szent Pio atya!  Facebookon kaptam  Szeretettel  Facebookon kaptam  Alvó cica  Nemzeti  Evan Esar tollából  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Facebookon kaptam  Cicus virággal  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Keresd azt a valakit,...  Facebookon kaptam  Sajnos ezt elBalogozták  Talpra vándor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor 5 éves voltam,  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Dóró Sándor: Ma  Facebookon kaptam  Meghitt estéken . . .  Facebookon kaptam  Mély, puha álom - sárga féltés  Müller Péter tollából  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Az embernek fiatal korában van  Esti kép  Alvó baby  Házi botox  Facebookon kaptam  Minden jónak végeszakad egysze...  Meghitt estéken . . .  Facebookon kaptam  A nemzet csak akkor...  Facebookon kaptam  Tavaszról álmodom,  Mi a különbség  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  mindent a népért...  Facebookon kaptam  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Alvó kislány  Ez a miénk!  Esti kép  Síró nő  Müller Péter tollából  mindent a népért...  Szent Pio atya!  Tavaszról álmodom,  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Mélységes szomorúsággal  Esti kép  Talpra vándor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A gyász  Imádkozás Krisztus értelméért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fújjad márciusi szél . . .  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Intelem  Aztán itt van egy másik szerep...  Jó éjszakát  Esti kép 
Bejegyzés Címkék
magunk mögött, köztörvényes cigánybűnöző, adócsalásért elítélt, észt mikroszínházában, kórházakban lassan, köztársasági elnök, magyart minden, sokmillió náci, legkisebb gazember, budapesti Blaha, kést pedig, szenzációhajhász kereskedelmi, sanyarú életkörülmények, román nyomortelepre, mini cigánybűnöző, riporter kezéből, legnagyobb üzlet, skót üzletember, ahhoz kapcsolódó, focicsapatot szeretnék, nemzetközi porondra, 2012-ben felépülő, csapat pedig, legnagyobb revans, sajtóban mindez, bezárt terembe, legnagyobb szemfényvesztés, haldokló egészségügynek, április 27-i, konstruktív MDF-hez, legfontosabb magyar, legnagyobb merénylet, erőszak csábításának, zsírpecsétes sörpadra, földön landolt, jobb kezében, revolverrel egyenesen, miniszterelnököt vette, támadóról hamar, hajléktalanokért demonstrált, maga sajátos, liberális törpepárt, júniusi szavazáson, későbbiekben sokat, párt helyzetén, hónap elején, szokásos éves, rendőrség &#8222, jogosan felháborodott, menet végén, hazafiak tojászáporral, rendőrök ultra, provokáció során, napon érte, nemzeti hírportálok, legnagyobb szerver-támadás, honlap amerikai, amerikai Fortress, lépés azonban, radikális hírportál, legnagyobb blama, szavazatokra bízni, hangfelvétellel állt, elnöki székből, minimális létszám, másik történet, legnagyobb baleset, fővárosba közlekedő, kábellopás gyanúja, közlekedésügyi miniszter, felvidéki Dunaszerdahelyen, szlovák kormány, elvárható lenne, mérkőzés után, rendezvény előtti, meccset megelőzően, magyar buszokat, határ átlépését, stadionban aztán, szlovák rendőrállatok, szlovák követség, csoportja felgyújtott, szlovák zászlót, politikai pártok, szlovák rendőrterror, kormányzat akaratának, ügyészség abszurd, egyesület működése, balliberális média, alábbi alkotással, felülvizsgálatot, legmegdöbbentőbb, hajléktalanokért, miniszterelnököt, visszakönyörögni, szenzációhajhász, elnökasszonyának, mikroszínházában, legmeghatározóbb, dunaszerdahelyen, megmérettetéstől, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 348
  • e Hét: 2006
  • e Hónap: 18799
  • e Év: 151716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.