Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ha MINDEN eszköz MEGHIÚSUL
  2012-09-15 10:42:20, szombat
 
  HA MINDEN ESZKÖZ MEGHIÚSUL
-írta David Wilkerson





Ha tovább hiszünk, akkor is, ha minden eszköz meghiúsul, az egy olyan dolog, ami Istennek rendkívül tetszik és kedves. Jézus azt mondta Tamásnak: ,,Mivel látsz engem, hiszel: boldogok, akik nem látnak és hisznek." (János 20,29).

Boldogok azok, akik akkor is hisznek, mikor az ima válasz bizonyítéka hiányzik - a reménységen túl is bíznak, mikor minden eszköz már meghiúsult.

Valaki eljutott a reménytelenség helyére - a reménység végéhez - az eszközök végéhez. Haldoklik egy hozzátartozója, és az orvosok lemondtak róla. Látszólag elkerülhetetlen a halál. Elfogyott a reménység. Az imában kért csoda nem történik meg.

Akkor jön a Sátán hadserege és megtámadja az elmédet félelemmel, haraggal, nyomasztó gondolatokkal: ,,Most hol van az Istened? Addig imádkoztál, amíg el nem fogytak a könnyeid. Böjtöltél. Ráálltál ígéretekre. Bíztál."

Istenkáromló gondolatok jutnak eszedbe: ,,Hiába imádkoztál. Hiába hittél. Ne fordulj el Istentől - csak ne bízz benne többé. Nem éri meg!"

Még az is felmerül, hogy megkérdőjelezed Isten létezését. Évszázadok óta használja Sátán ezeket az eszközöket. Még a legkomolyabb múltbeli istenfélő férfiak és nők is szenvedtek ilyen démoni támadásokat.

Ha a halál árnyéka völgyén jársz, halljad ezt a szót: A sírás néhány sötét, borzalmas éjszakán át még tart - és abban a sötétségben majd hallod az Atya suttogását: ,,Veled vagyok. Most még nem mondhatom meg, hogy miért, de jön majd az a nap, mikor megértesz mindent. Látni fogod, hogy része volt a tervemnek. Nem volt véletlen. Nem a te hibád miatt volt. Tarts ki. Hadd, hogy öleljelek át a fájdalmad órájában."

Kedvesem, Isten mindig a szeretet és a jóság szerint cselekszik. Mikor minden eszköz meghiúsul - a szeretete még győzedelmeskedik. Ragaszkodj a hitedhez. Állj erősen az Igéjében. A világon nincs más remény.

Gyöngyiblog
"Mert Te vagy a szeretet, ki átölelsz minden nap. ISTENEM"
Link Link



 
 
0 komment , kategória:  Gyöngyi Blog  
Címkék: győzedelmeskedik, megkérdőjelezed, elkerülhetetlen, hozzátartozója, reménytelenség, gondolatokkal, legkomolyabb, istenkáromló, gyöngyiblog, sötétségben, támadásokat, bizonyítéka, reménységen, félelemmel, ígéretekre, meghiúsult, imádkoztál, suttogását, megtámadja, ragaszkodj, szenvedtek, cselekszik, gondolatok, évszázadok, eszközöket, fájdalmad, megértesz, wilkerson, haldoklik, nyomasztó, öleljelek, hadserege, reménység, létezését, borzalmas, használja, reménytelenség helyére, reménység végéhez, eszközök végéhez, orvosok lemondtak, imában kért, elmédet félelemmel, legkomolyabb múltbeli, halál árnyéka, sírás néhány, sötétségben majd, fájdalmad órájában, jóság szerint, világon nincs, MINDEN ESZKÖZ MEGHIÚSUL, David Wilkerson, Mert Te,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Nem számIt  Albert Einstein gondolata  A Megváltó szolgálatában  Albert Einsteinről  69 éve hunyt el Albert Einstei...  képre írva  Png virág  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Elköszönt  Erdőn  Facebookon kaptam  Akarat  Nem méltó hozzád  Neked tudnod kell  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png telefon  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png rózsa csokor  Reggel van  A sors  Png férfi  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akarat  Alázat  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Kerüld el az evangélium örömén...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Mindig jusson idő nevetni  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png virág  Akarat  Egy bizonyos határt  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Png csokor  Facebookon kaptam  Akarat  A másik dolog,  Még csak most kezdődik a nap  Mai harmónia kártyám  Akarat  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Jónás Tamás – Végtelen b...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Idő  Éretlen vers  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A sors  Szép estét kedves látogatóimna...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Szívem  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Tavaszi kép  Nem számIt  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Alvó cicák  Éretlen vers  Akarat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Csak a fogyatkozás látható  Akik bántanak téged  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akarat 
Bejegyzés Címkék
reménytelenség helyére, reménység végéhez, eszközök végéhez, orvosok lemondtak, imában kért, elmédet félelemmel, legkomolyabb múltbeli, halál árnyéka, sírás néhány, sötétségben majd, fájdalmad órájában, jóság szerint, világon nincs, győzedelmeskedik, megkérdőjelezed, elkerülhetetlen, hozzátartozója, reménytelenség, gondolatokkal, legkomolyabb, istenkáromló, gyöngyiblog, sötétségben, támadásokat, bizonyítéka, reménységen, félelemmel, ígéretekre, meghiúsult, imádkoztál, suttogását, megtámadja, ragaszkodj, szenvedtek, cselekszik, gondolatok, évszázadok, eszközöket, fájdalmad, megértesz, wilkerson, haldoklik, nyomasztó, öleljelek, hadserege, reménység, létezését, borzalmas, használja, meghiúsul, tervemnek, lemondtak, böjtöltél, elfogyott, szeretete, rendkívül, istenfélő, mondhatom, látszólag, történik, eljutott, kedvesem, ráálltál, éjszakán, boldogok, felmerül, hitedhez, igéjében, tamásnak, átölelsz, istentől, hiányzik, haraggal, eszközök, órájában, szeretet, könnyeid, múltbeli, véletlen, istennek, istened, fogytak, eszedbe, fordulj, férfiak, árnyéka, völgyén, elmédet, halljad, végéhez, helyére, szerint, orvosok, világon, tetszik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3286
  • e Hét: 7513
  • e Hónap: 18566
  • e Év: 79867
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.