Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Megmondtuk?!
  2010-02-04 08:07:39, csütörtök
 
   
 
Egyre többen és többet beszélnek róla, hogy mennyire fontos a közösségi média. December elején láthattuk milyen erő van benne, amikor a vicces twitter válasz miatt kirúgott Vodafone alkalmazott mellé állt az “egész internet".

A legtöbb ilyen tömegeket megmozgató eset nem direkt, tudatos tervezéssel indul, és nehéz meghatározni, mi az, ami tényleg beindítja a közösségeket. Az ,,Ok, csörögjetek ránk" történet jó alkalmat adott nekünk arra, hogy egyfajta kísérletbe kezdve megtapasztaljuk, mit lehet kihozni a közösségi médiából.

Meghirdettünk egy állásajánlatnak álcázott kreatív önéletrajz pályázatot. Twitteren, facebookon, és néhány a témával foglalkozó blogbejegyzés kommentjei közt hintettük el a játék linkjét, egyrészt a jobinfo.hu-s állásajánlatot, másrészt a megajob.hu-n megírt bejegyzést.


Én személy szerint úgy érzem, sikeresnek tekinthetjük a kampányt, sokat tanultunk belőle. Rövid időn belül számos retweetet és újraosztást kapott, és jellemzően pozitív visszajelzések érkeztek.

Kicsit tartottam attól, hogy nem fog elegendő számú pályázat érkezni, főleg, hogy Karácsony előtt nem sokkal hirdettük meg a játékot, de szerencsére feleslegesen aggódtam. Igaz elég vegyesre sikeredett a mezőny, volt, aki komoly álláshirdetésnek vélte, volt, aki az önéletrajzot nem álláskeresői szempontból gondolta, de meg tudtuk mozgatni az embereket és a fantáziájukat.

Azt hiszem, hasonlóan látták ezt zsűritagjaink is:

Román Balázs, kreativ.hu:

A beérkezett pályázatok jól megmutatták, hogy manapság sok ember fantáziáját indítja be egy ilyen pozíció, de azt is, hogy a legtöbben egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy vajon mitől lesz valaki megmondóember. Nem csoda, a pozíció legalább annyira nehezen körülírható, mint amennyire új. Nehéz megmondani mitől lesz valaki jó megmondóember, ahogy azt is, mitől figyelnek oda valakire és mi miatt maradnak a legtöbben a háttérben.

Cseh Balázs, b2bonline.blog.hu:

Nekem nagyon tetszett az ötlet, a megmondóemberes megmozdulás. A pályamunkák esetében én kicsit több kreativitást vártam, valahogy úgy érzem, hogy nem merték elengedni a fantáziájukat a résztvevők, de pont ezért én mindenképpen javaslom, hogy folytassátok a dolgot és legyen akár ebben a témában (online megmondó), akár más, esetleg szélesebb közönségnek is szóló témában meghirdetni újabb pályázat.
A nyerteseknek gratulálok ismételten, a prezis megoldás nekem kifejezetten tetszett!

Headhunter, headhunter.blog.hu:

Teljesen máshogy álltak a pályázók a kiíráshoz, volt aki őszinte hangulatú CV-vel, volt aki kisregénnyel, volt aki prezentációval készült. Épp ezért nehezen lehetett összehasonlítani az egyes pályamunkákat, ráadásul volt olyan pályamű, ami a megmondáshoz nem is kapcsolódott. Egy biztos: dicséretes, hogy vették a fáradtságot, az időt, és megpróbálták. Ez már egy pozitív attitűd ebben a magába roskadó társadalomban.

A pozíció, bár jelen esetben fiktív volt, úgy gondolom olyan, amit a közeljövőben egyre több cégnek kellene meghirdetnie, ha szeretne komolyan jelen lenni az online térben.
A közösségi médiának köszönhetően mára meglepően nagy sebességgel és teljesen szabadon történik az információcsere. Nemcsak komoly előnyünk származhat a jelenlétből, de komoly kárunk is, ha nem figyelünk oda.

Forrás: Krisztina egypercese
 
 
0 komment , kategória:  Marketing  
Címkék: álláshirdetésnek, összehasonlítani, megmondóemberes, információcsere, állásajánlatnak, megtapasztaljuk, visszajelzések, prezentációval, állásajánlatot, fantáziájukat, megmondóember, társadalomban, zsűritagjaink, pályamunkákat, blogbejegyzés, meghirdettünk, megpróbálták, folytassátok, kisregénnyel, meghatározni, mindenképpen, köszönhetően, közösségeket, nyerteseknek, álláskeresői, önéletrajzot, kapcsolódott, közeljövőben, megmondáshoz, tekinthetjük, feleslegesen, meghirdetnie, kifejezetten, kreativitást, sebességgel, pályamunkák, közösségi média, vicces twitter, legtöbb ilyen, közösségi médiából, állásajánlatnak álcázott, témával foglalkozó, játék linkjét, beérkezett pályázatok, ilyen pozíció, legtöbben egyáltalán, pozíció legalább, megmondóemberes megmozdulás, pályamunkák esetében, nyerteseknek gratulálok, prezis megoldás, egyes pályamunkákat, Román Balázs, Cseh Balázs,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  IGEN így  képre írva  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Magamnak  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Anyák napjára  József Attila - Kopogtatás nél...  Töröld le  Facebookon kaptam  Magamnak  Segíts neki dicsérni Téged  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 15  Mindent de mindent visszakap  Egy gondolat  Zilahy Lajos gondolata  Magyar költészet napja  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  A gyulladáscsökkentő és csonte...  IGEN így  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Szívek  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Tavaszi este  Egy barátság története  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Jan Twardowski - Siessünk  Martin Buber, A haszidim meséi  Esterházy Péterre emlékezünk  Jánosházy György: Fogd a kezem  Nevelőszülőkhöz adták,  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Nem kell hozzá fürdőruhás  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Szívek  Gebhardt Nóra versei II.  Zilahy Lajos mondta  Jázmin  Szép estét  Önmaga ellenére  Borzasztó  Jázmin  Mindig lesz olyan  Hogyan válunk hűségesekké?  képre írva  A felvilágosodás...  Spenót fasírttal  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  39 ígéret  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Gebhardt Nóra versei II.  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Mindent de mindent visszakap  Csend  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Ott van  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
közösségi média, vicces twitter, legtöbb ilyen, közösségi médiából, állásajánlatnak álcázott, témával foglalkozó, játék linkjét, beérkezett pályázatok, ilyen pozíció, legtöbben egyáltalán, pozíció legalább, megmondóemberes megmozdulás, pályamunkák esetében, nyerteseknek gratulálok, prezis megoldás, egyes pályamunkákat, pozitív attitűd, magába roskadó, közeljövőben egyre, online térben, közösségi médiának, álláshirdetésnek, összehasonlítani, megmondóemberes, információcsere, állásajánlatnak, megtapasztaljuk, visszajelzések, prezentációval, állásajánlatot, fantáziájukat, megmondóember, társadalomban, zsűritagjaink, pályamunkákat, blogbejegyzés, meghirdettünk, megpróbálták, folytassátok, kisregénnyel, meghatározni, mindenképpen, köszönhetően, közösségeket, nyerteseknek, álláskeresői, önéletrajzot, kapcsolódott, közeljövőben, megmondáshoz, tekinthetjük, feleslegesen, meghirdetnie, kifejezetten, kreativitást, sebességgel, pályamunkák, csörögjetek, fantáziáját, megmutatták, megmozdulás, újraosztást, tervezéssel, fáradtságot, szempontból, alkalmazott, szerencsére, jelenlétből, meghirdetni, körülírható, közönségnek, bejegyzést, sikeredett, egypercese, beérkezett, kísérletbe, egyáltalán, kommentjei, megmondani, pályázatot, sikeresnek, facebookon, dicséretes, önéletrajz, pályázatok, megmozgató, ismételten, jellemzően, headhunter, származhat, foglalkozó, résztvevők, gratulálok, tartottam, embereket, hangulatú, karácsony, háttérben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 598
  • e Hét: 1727
  • e Hónap: 4086
  • e Év: 56352
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.