Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Huszeint kivégezték, Bush-t és
  2006-12-31 12:12:58, vasárnap
 
 
Huszeint kivégezték, Bush-t és Blair-t még nem

Kivégezték Szaddám Huszeint. A sokszorta több ember meggyilkolásáért felelős George Bush és Tony Blair falhoz állítására még várni kell. Nyugati adatok szerint Irakban legalább 150 ezer őslakos haláláért felelős az Izrael érdekében tömegpusztító Washington-London páros.

Huszein kivégzése csupán Amerika és a cionista lobbi végrángásainak egyike, semmit sem érnek vele a muszlim világ fokozottabb felbosszantásán kívül. Szánalmas, hogy azok diktátorozzák, akik egyrészt évtizedekig támogatták, és akiknek háborús és emberiség elleni bűntetteihez képest Huszein maga volt Teréz anya. Nem mellesleg felvilágosult rezsimjében a nőknek és a polgároknak általában sokkal több szsbadságjoga volt, mint a szaúdi alattvalóknak, akiknek ura azonban az USA szövetségese. A jelentések szerint Huszein bátran, férfiasan halt meg, a BBC szerint visszautasította a kámzsa viselését is. Formálisan 148 siíta halálával vádolták, miközben Bushék csupán Fallúdzsában több ezer civilt gyilkoltattak meg.

Helyi idő szerint hajnali 6 óra 5 perckor akasztották föl Szaddám Huszeint Bagdadban. Állítólag nem próbált ellenállni, semmit se kért; egy Koránt tartott a kezében, amelyet valakinek el kívánt küldeni. A kivégzés minden mozzanatát filmre vették. A muzulmánokat világszerte felháborította Szaddám felakasztása.

Szaddám Huszein életútja

Szaddám Huszein egyszerű parasztcsaládban született 1937. április 28-án, Tikrit városának közelében. 1979 és 2003 között állt Irak élén, egyszemélyben volt államfő, a hadsereg főparancsnoka, a Baath párt iraki parancsnokságának titkára és a párt fegyveres szárnyának első embere, miközben három vesztes háború fűződik nevéhez Irán, Kuvait, illetve az Amerikai Egyesült Államok ellenében. Politikai pályája tulajdonképpen 1957-ben kezdődött, amikor csatlakozott az akkor még illegális Baath párthoz. Egy évvel később letartóztatják, mert állítólag megölte sógorát. Az 50-es évek végén már ismét aktív, részt vesz egy Baath-párti puccskísérletben, amelyet azonban levernek és Huszein Egyiptomba menekül, ahonnan 1963. februárjában tér haza, miután megölik Abdul Karim Kaszemet, az akkori rendszer erős emberét.

1968. júliusában a Baath párt hatalomra jutása nyomán előbb a belbiztonsági erők vezetője, majd 1979. júliusában átveszi a hatalmat. 1980. szeptemberében indítja meg az Irán elleni háborút, amelyet hallgatólagosan, és nemcsak hallgatólagosan az amerikaiak is támogatnak, a nyolcéves háború azonban kudarccal végződik. 1990. augusztusában következik az úgynevezett Öböl-háború, Kuvait lerohanása, amelyet a következő évben egy déli síita felkelés és egy észak-iraki kurd lázadás leverése követ.

Huszein addig jó fiú volt a Nyugat és Amerika számára, amíg nem ment szembe az amerikai-zsidó érdekekkel és nem próbálta meg önállósítani magát.

2003. tavaszán aztán megindul az amerikaiak nagy támadása, amely Szaddám Huszein rendszerének bukásához vezet. A bukott vezető hónapokig bujkál, 2003. december 13-án tudják csak elfogni az amerikaiak szülővárosa, Tikrit közelében. Pere, pontosabban a 148 (azaz egyszáznegyvennyolc, az angolszász-cionista koalíció csupán Fallúdzsában civilek ezreit mészárolta le - a szerk.) síita lemészárlásával végződött 1982-es dudzsaili mészárlás pere október 19-én kezdődött, de Szaddám Huszein már az előző nyáron, a vizsgálóbíró első kihallgatásán visszautasította a háborús bűnök és a népirtás vádját. Ez év novemberében aztán megszületik a halálos ítélet, kötél általi halálra ítélik az emberiség elleni bűntettekért.

Ma reggel hajnali 6 óra 5 perckor felakasztották, holttestét nemsokkal dél előtt mutatták először be a világ hírtelevíziói, amelyek magáról a kivégzésről nem közöltek képeket. Korábban a cionista média fel volt háborodva, ha az ő embereik holttestét mutogatták valamely arab csatornán.

Elszántan és bátran ment a halálba a szombat hajnalban kivégzett Szaddám Huszein megbuktatott iraki diktátor - számolt be az ítéletvégrehajtásról Muaffak ar-Rubai iraki nemzetbiztonsági tanácsadó, aki jelen volt az exelnök kivégzésén. A politikus az Irakíja televíziónak azt nyilatkozta, hogy Szaddám Huszein nem próbált ellenállni, semmit se kért; egy Koránt tartott a kezében, amelyet valakinek el kívánt küldeni. Az ítéletvégrehajtás minden mozzanatát filmre vették, attól kezdve, hogy Szaddámot az amerikaiak átadják az iraki hatóságoknak, egészen az akasztásig. Itt azt lehet látni, ahogy maszkos emberek a nyaka köré tekernek egy fekete textildarabot, majd arra helyezik a kötelet. Huszein fejére nem húztak csuklyát, ami eltakarta volna az arcát. A felvételen - amit a CNN hírtelevízió is bemutatott - a kivégzés pillanatát nem lehetett látni.

Egy szemtanú szerint a volt iraki elnök ellenkezni próbált, amikor cellájából kivezették, de közvetlenül a halála előtt nyugodt volt. Élete utolsó pillanatáig Irak elnökének tartotta magát, és azt mondta "mártírként vállalja a halált". Szaddám Huszein - mielőtt a kötelet a nyakába tették - azt kiáltotta, hogy Allah hatalmas, a nemzet győz, és a palesztinok arabok. Sajtóforrások szerint pillanatok alatt meghalt.

Az amerikai televíziók az összes országos tévécsatornák mindegyike már kora estétől folyamatosan élő adásban kapcsolta az iraki fővárost. Az ítélet végrehajtásának pontos idejét még pénteken este közölték. A volt iraki elnököt pénteken adták át az iraki hatóságoknak az amerikaiak, Szaddámot ugyanis amerikaiak őrizte börtönben tartották fogva.

Pénteken Bagdadban egész nap kijárási tilalom volt és az amerikai külügyminisztérium szóvivője szerint az amerikai csapatokat is készültségbe helyezték. Az Egyesült Államok terrorkormánya fokozott készültséget rendelt el sok nagykövetségén is.

Az ex-diktátor kivégzésénél hét tanú volt jelen, és bár az iraki kormány szerint felvételeket nem lehetett készíteni, most mégis az derült ki, hogy a kivégzést végig rögzítette az iraki állami televízió, sőt fényképek is készültek róla, és a kivégzést bemutatják majd az iraki televízióban is. Egyre több részlet derül ki egyébként a kivégzésről.

Például az, hogy nemcsak Szaddám Huszeint, hanem féltestvérét, Barzan al-Tikrítit és a volt főbírót, Avad al-Bandart is kivégezték. Később Núri al-Máliki iraki kormányfő cáfolta az állami televízió jelentését, amely szerint Huszeinnel egyetemben két vádlott-társa halálos ítéletét is végrehajtották volna. A kormányfő közölte: a ő ítéletüket a ma kezdődő muzulmán vallási ünnep végén hajtják végre. Kiderült az is, hogy a tanúk közül néhányan táncra percdültek örömükben a kivégzés után. A kivégzést még pirkadat előttre időzítették, mert a napfelkeltével kezdődik a muszlimok nagy ünnepe.

Különös sérüléseket lehet látni Huszein holttestén

Felvételeket mutatott be az iraki televízió a szombat hajnalban kiivégzett Szaddám Huszein holttestéről. A felvételt a CNN amerikai hírtelevízió is átvette. A szemcsés, gyenge minőségű képeken azt lehetett látni, ahogy a volt diktátort fehér lepelbe csavarva cipelik. A lepel szabadon hagyta az egykori iraki vezető fejét, amin olyan sérülések voltak, amelyeket a kivégzése előtti pillanatban készült felvételeken még nem lehetett látni.

Közben már megkezdődtek a találgatások a temetéséről is. A muszlim szokások szerint ugyanis a halottat 24 órán belül el kell temetni. Szaddám Huszeint valószínűleg titokban temetik el Irakban. A bagdadi bábkormány ugyanis elutasította a család kérését, hogy adják ki nekik a holttestet. Egy neve elhallgatását kérő kormányzati tisztségviselő úgy nyilatkozott, hogy Szaddám holtteste nem hagyhatja el az országot.

Eltérően ítélik meg a kivégzést a nagyhatalmak

Világszerte felháborította az arabok és a muzulmánok többségét Szaddám Huszein kivégzése. Abdel-Bari Atvan, a londoni székhelyű al-Kudsz al-Arabi című lap szerkesztője az al-Dzsazíra televízióban az összes arab és muzulmán kigúnyolásának minősítette, hogy a kivégzést közvetlenül az íd al-adha muzulmán ünnep előtt hajtották végre.

Musir al-Maszri, a palesztin kormányzó Hamász mozgalom egyik parlamenti képviselője azt mondta: Szaddám Huszein kivégzése az Egyesült Államok bűnös, terrorista politikájának és az ellenállás erői ellen világszerte viselt háborújának bizonyítéka. Halaf al-Alaján, az iraki parlament egy szunnita képviselője bűntettnek nevezte a kivégzést, amelyet - mint fogalmazott - egy, az Egyesült Államok által őrzött hadifogoly ellen követtek el.

Az Iraktól távolabbi országok iszlám vezetőinek többsége szerint Szaddám Huszein megérdemelte a büntetést, de a halálos ítélet végrehajtása tovább növeli az Amerika-ellenességet.

A tömeggyilkos Bush ismét hazudik

Szaddám kivégzése fontos mérföldkő az iraki demokrácia építésének útján, de még korántsem jelenti a halálos erőszak végét - közölte az amerikai diktátor (kivételesen igazságmag is van a mondatban, hiszen az amik még elgyilkolgatnak egy darabig Irakban - a szerk). A terrorista amerikai elnök fogalmaz így írásos nyilatkozatában, amelyet a volt diktátor kivégzése után hoztak nyilvánosságra. Az elnöki nyilatkozat szerint Szaddám pere korrekt volt, és ez az igazságszolgáltatás az iraki nép tanúságtétele arról, hogy évtizedek elnyomása után előre akar haladni. Fontos mérföldkő ez Irakban ahhoz, hogy az ország olyan demokrácia legyen, amely képes kormányozni és megvédeni önmagát és szövetséges lehet a terrorizmus elleni háborúban - hangsúlyozza a tömeggyilkos Bush a nyilatkozatban. Bush diktátor már a kivégzés megtörténte előtt tudott a kivégzés pontos időpontjáról és körülményeiről.

Tragikus hibának minősítette Szaddám Huszein kivégzését Konsztantyin Koszacsov, az orosz parlament alsóháza külügyi bizottságának elnöke. Véleménye szerint az ellentétektől szabdalt Irak a szétesés határára került.

Margaret Beckett brit külügyminiszter úgy nyilatkozott, hogy a diktátort az iraki nép ellen elkövetett néhány bűnéért most elszámoltatták. Franciaország tudomásul vette a kivégzést, amely közleményük szerint egy szuverén nemzet és az iraki hatóságok döntése volt. John Howard ausztrál miniszterelnök, az USA csatlósa jelentős eseményként értékelte a kivégzést, mint mondta: az irakiak tisztességes (na ne, egy amerikai utasításra, amerikai ellenőrzés alatti per, mint tisztességes - a szerk.) bírósági tárgyalást biztosítottak a volt diktátor számára. India csalódottságának és aggodalmának adott hangot, mivel szerinte az esemény növelheti az erőszakhullámot Irakban.

Korábban a jemeni és a líbiai kormány Szaddám Huszein életének megkímélését kérte. A jemeni kormányfő az amerikai és az iraki elnökhöz intézett levelében úgy fogalmazott, hogy bölcsességre és politikai óvatosságra lenne szükség a sebek begyógyulását elősegítő légkör megteremtése érdekében. Moammer el-Kadhafi líbiai vezető az al-Dzsazíra arab hírtelevíziónak adott nyilatkozatában kijelentette, hogy a volt iraki diktátor pere törvénytelen volt, és nemzetközi bíróságnak kellene újratárgyalnia az ügyet.

A magyar bábkormány is örül

A magyarországi cionista bábkormány természetesen örül, noha az EU elutasítja a halálbüntetést. Szaddám Huszein rászolgált a legsúlyosabb büntetésre - kommentálta a volt iraki elnök kivégzésének hírét szombaton a magyar külügyminisztérium szóvivője az MTI-nek. Polgár Viktor utalt arra, hogy a volt iraki elnök "többszörösen vétkes egy sor tömeggyilkosságban". Polgár ugyanakkor hallgatott Bush és Blair tömeggyilkosságairól. Emlékeztetett arra is, hogy Szaddám Huszein két háborút indított, az egyiket Irán, a másikat Kuvait ellen. Arra hívta fel ugyanakkor a figyelmet, hogy "a magyar jogrend az európai értékekkel összhangban nem fogadja el a halálbüntetés semmilyen formáját sem".
Finnország és az EU gerincesebb és nem látja tisztességesnek a pert sem

Az Európai Unió soros, finn elnöksége elítélte a történteket, mivel szerinte a kivégzés továbbra is megosztja majd Irakot, nem utolsó sorban a pert ért bírálatok miatt. Az Európa Tanács felszólította Irakot, törölje el a halálbüntetést, csatlakozva a civilizált és demokratikus országok többségéhez.

Brüsszelben a belga külügyminiszter is reagált Szaddám Huszein kivégzésére. Az Európai Unió és Belgium is tiltakozott a kivégzés ellen. Szaddám Huszein bűnös, de a kivégzés mint büntetés elfogadhatatlan - mondta a belga közszolgálati rádióban a külügyminiszter.

Szaddam Huszein kivégzését nyilatkozatban bélyegezte meg az Amnesty International is. A világ legnagyobb emberi jogi szervezete Londonban kiadott közleményében az áll: az iraki fellebbviteli bíróság nem orvosolta az egykori diktátor perének súlyos hiányosságait. A nyilatkozat szerint az Amnesty International minden esetben ellenzi a halálbüntetést, mert azt az élethez fűződő jog megsértésének, és végletekig kegyetlen, embertelen és megalázó büntetési formának tartja.

Folytatódnak a robbantások

Közben a dél-iraki Kúfában harminc embert meghalt, amikor pokolgép robbant egy buszon. Az áldozatok között sok asszony és gyerek van. A detonáció egy halpiacon történt az iraki fővárostól 160 kilométerre délre fekvő településen, amely az iraki síiták egyik szent városa. A robbanás nem sokkal azután történt hogy kivégezték Szaddám Huszeint. Másutt ugyancsak több tucatnyian haltak meg merényletekben.

Kuruc kommentár: Egyébiránt maximálisan egyetértünk Polgár Viktor szavaival. Az igazságtétel a Közel-Keleten legalább elkezdődött, igaz a bitófáról még hiányzik néhány izraeli és amerikai politikus. E folyamat bizony, ahogyan a bölcs szóvivő is fogalmazott, a "stabilitás megteremtéséhez elengedhetetlen" - Magyarországon is. Reméljük, tavasszal hazánkban is sor kerül az '89 előtti és utáni bűnösök elszámoltatására.

(Kuruc.info - BBC - MTI híreket másolgató mno-t korrigálva)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: meggyilkolásáért, csalódottságának, visszautasította, parasztcsaládban, nemzetbiztonsági, elszámoltatására, puccskísérletben, nyilatkozatában, erőszakhullámot, végrehajtásának, hallgatólagosan, felbosszantásán, külügyminiszter, hírtelevíziónak, lemészárlásával, elfogadhatatlan, megteremtéséhez, elgyilkolgatnak, elengedhetetlen, tisztességesnek, nagykövetségén, elszámoltatták, szeptemberében, végrehajtották, végrángásainak, terrorkormánya, tisztségviselő, nyilvánosságra, kigúnyolásának, nyilatkozatban, felháborította, felakasztották, körülményeiről, napfelkeltével, miniszterelnök, halálbüntetést, sokszorta több, cionista lobbi, muszlim világ, polgároknak általában, szaúdi alattvalóknak, jelentések szerint, kámzsa viselését, kivégzés minden, muzulmánokat világszerte, hadsereg főparancsnoka, párt fegyveres, évvel később, 50-es évek, akkori rendszer, belbiztonsági erők, nyolcéves háború, Kivégezték Szaddám Huszeint, George Bush, Tony Blair, Szaddám Huszeint Bagdadban, Szaddám Huszein, Amerikai Egyesült Államok, Huszein Egyiptomba, Abdul Karim Kaszemet, Pénteken Bagdadban, Egyesült Államok, Szaddám Huszeint, Később Núri, Abdel-Bari Atvan, Konsztantyin Koszacsov, Margaret Beckett, John Howard, Polgár Viktor, Európai Unió, Európa Tanács, Szaddam Huszein, Amnesty International,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mindent de mindent visszakap  Előfordul, hogy  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Azért kaptad  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Szép estét  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  39 ígéret  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  jó reggelt  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Tavaszi este  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  képre írva  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  A sorsod  Müller Péter tollából  Ott van  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Esterházy Péter: Harmonia c...  Szép estét kedves látogatóimna...  Különleges  Anyák napjára  Azért kaptad  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Van néhány kérdés, amin gondol...  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Ma van a magyar költészet napj...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  ajándék, mellyel meglepem  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Különleges  Magamnak  Egyszerű  Jó nap volt  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Kertem  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kertem  Facebookon kaptam  Vidámság  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Alvó cicák  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Különleges  Vito Giaquinto gondolata  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Tavaszi este  A Magyar Költészet napja alkal...  Szép estét kedves látogatóimna...  ajándék, mellyel meglepem  Egy gondolat  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Márai Sándor tollából  Dóró Sándor: Embernek maradni  Esterházy Péterre emlékezünk  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Egyszerű  Borzasztó  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
sokszorta több, cionista lobbi, muszlim világ, polgároknak általában, szaúdi alattvalóknak, jelentések szerint, kámzsa viselését, kivégzés minden, muzulmánokat világszerte, hadsereg főparancsnoka, párt fegyveres, évvel később, 50-es évek, akkori rendszer, belbiztonsági erők, nyolcéves háború, úgynevezett Öböl-háború, következő évben, déli síita, észak-iraki kurd, amerikai-zsidó érdekekkel, amerikaiak nagy, bukott vezető, amerikaiak szülővárosa, előző nyáron, vizsgálóbíró első, háborús bűnök, népirtás vádját, halálos ítélet, emberiség elleni, világ hírtelevíziói, cionista média, szombat hajnalban, exelnök kivégzésén, ítéletvégrehajtás minden, amerikaiak átadják, iraki hatóságoknak, nyaka köré, fekete textildarabot, kivégzés pillanatát, szemtanú szerint, volt iraki, halála előtt, nyakába tették, nemzet győz, palesztinok arabok, amerikai televíziók, összes országos, iraki fővárost, ítélet végrehajtásának, amerikai csapatokat, ex-diktátor kivégzésénél, iraki kormány, kivégzést végig, iraki állami, kivégzést bemutatják, iraki televízióban, volt főbírót, állami televízió, kormányfő közölte, tanúk közül, kivégzés után, napfelkeltével kezdődik, muszlimok nagy, iraki televízió, volt diktátort, lepel szabadon, egykori iraki, kivégzése előtti, muszlim szokások, bagdadi bábkormány, család kérését, neve elhallgatását, muzulmánok többségét, londoni székhelyű, al-Dzsazíra televízióban, összes arab, kivégzést közvetlenül, palesztin kormányzó, ellenállás erői, iraki parlament, szunnita képviselője, tömeggyilkos Bush, iraki demokrácia, halálos erőszak, amerikai diktátor, darabig Irakban, terrorista amerikai, volt diktátor, elnöki nyilatkozat, ország olyan, terrorizmus elleni, kivégzés megtörténte, kivégzés pontos, orosz parlament, ellentétektől szabdalt, szétesés határára, szuverén nemzet, iraki hatóságok, irakiak tisztességes, amerikai utasításra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1368
  • e Hét: 5132
  • e Hónap: 8877
  • e Év: 162373
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.