|
2010-05-31 15:32:18, hétfő
|
|
|
Hagymás csirkecomb
Hozzávalók: 4 db szép csirkecomb, 3 fej vöröshagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 3 evőkanál olaj, 1 evőkanál citromlé, kevés liszt, tojás, zsemlemorzsa a bundázáshoz, só és törött fekete bors ízlés szerint.
Elkészítése: A vöröshagymát megtisztítjuk, egyet megreszelünk vagy fokhagymaprésen átnyomunk, a másik kettőt karikákra vágjuk. A reszelt hagymát összekeverjük a finomra aprított petrezselyemmel, az olajjal, a citromlével, a borssal és a sóval, majd a forgóknál kettévágott és bőrétől megfosztott combdarabokat a hagymás krémmel vastagon bekenjük. Legalább 2 órán keresztül, letakarva érleljük a hűtőszekrényben. Akár előző nap is be lehet pácolni. Az étel készítése előtt a húsdarabokat amúgy "maszatosan" lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába mártjuk, majd a 170 fokos olajban szép pirosra megsütjük (8-10 perc). A hagymakarikákat ugyancsak belisztezzük, és az olajban ropogósra sütjük, majd leszűrve rátesszük a megsült combdarabokra. Salátával és burgonyapürével vagy párolt rizzsel tálaljuk. Hidegen is nagyon finom, akkor hagymakarikák nélkül, majonézes mártással kínáljuk. Kissé bonyolultan készíthető, de különleges étel. |
|
|
0 komment
, kategória: receptek |
|
Címkék: petrezselyemzöld, hagymakarikákat, hűtőszekrényben, burgonyapürével, fokhagymaprésen, petrezselyemmel, zsemlemorzsába, összekeverjük, hagymakarikák, combdarabokra, megtisztítjuk, combdarabokat, zsemlemorzsa, vöröshagymát, megreszelünk, belisztezzük, húsdarabokat, vöröshagyma, citromlével, elkészítése, bonyolultan, megfosztott, kettévágott, bundázáshoz, csirkecomb, különleges, hozzávalók, készíthető, maszatosan, forgóknál, átnyomunk, salátával, karikákra, rátesszük, ropogósra, készítése, vöröshagymát megtisztítjuk, másik kettőt, reszelt hagymát, finomra aprított, forgóknál kettévágott, hagymás krémmel, étel készítése, húsdarabokat amúgy, hagymakarikákat ugyancsak, olajban ropogósra, megsült combdarabokra,
|
|
|
|
A televizió nem a kultúrát kép... Facebookon kaptam Png kutya Egy lelki imádság Elköszönt Kellemes vasárnapi kikapcsolód... A nemzeti hovatartozás kulturá... 69 éve hunyt el Albert Einstei... Paul David Tripp Április 19 Facebookon kaptam Annuska bar... Adakozás Kellemes vasárnapi kikapcsolód... Akarat Png virág Hogyan éljünk boldogan, amíg m... Png csokor A nemzeti hovatartozás kulturá... Facebookon kaptam Facebookon kaptam Szép napot kívánok Facebookon kaptam Cs Ildikótó... Kiss Éva - Amerre a ház lelke ... Gyökössy Endre - Virágok virág... Próbálj meg ... A jó emberek mindig szépek mar... Png virág Facebookon kaptam Az a nap, amelyik nevetés nélk... Minden harmadik... Png kutya Png cica Tanuld meg ezt a versemet Kerüld el az evangélium örömén... Őrizkednünk kell... Facebookon kaptam Jónás Tamás – Végtelen b... Facebookon kaptam Próbálj meg ... Próbálj meg ... Még csak most kezdődik a nap Régi emberek, akikre máig büsz... Alázat képre írva Facebookon kaptam Albert Einsteinről Ami embereknek lehetetlen, az... Amikor Jézus rátapos a lábadra A másik dolog, Facebookon kaptam Paul David Tripp Április 20 Miért kiabálunk amikor dühösek... Szép estét kedves látogatóimna... Facebookon kaptam Zilahy Lajos gondolata Facebookon kaptam Mírjam barát... Szívem tiéd Bertolt Brecht -től idézet Makszim Gorkij gondolata 69 éve hunyt el Albert Einstei... A másik dolog, Julian Brass gondolata Paul David Tripp Április 19 Bounty krémes Tanuld meg ezt a versemet Png lepke Facebookon kaptam Jó reggelt, jó napot mindenkin... Facebookon kaptam Facebookon kaptam Facebookon kaptam Kellemes vasárnapi kikapcsolód... Facebookon kaptam Hogyan éljünk boldogan, amíg m... A televizió nem a kultúrát kép... 69 éve hunyt el Albert Einstei... Tóth Ágnes - Szervusz pad Albert Einstein gondolata s immár én is felragyogva, ért... A Megváltó szolgálatában Facebookon kaptam Facebookon kaptam Albert Einstein gondolata Zsolnay Vilmos világhírű kera... Hogy lehet megtartani Png cica Facebookon kaptam Facebookon kaptam Gyerekként sokat küzdöttünk az... Szép estét Sose bánj semmit Erdőn Adakozás Az a nap, amelyik nevetés nélk... Facebookon kaptam Mírjam barát... Zilahy Lajos gondolata Varga János Veniam - Fontos sz... Facebookon kaptam Gyökössy Endre - Virágok virág... Png telefon Akarat
|
|
|
|
vöröshagymát megtisztítjuk, másik kettőt, reszelt hagymát, finomra aprított, forgóknál kettévágott, hagymás krémmel, étel készítése, húsdarabokat amúgy, hagymakarikákat ugyancsak, olajban ropogósra, megsült combdarabokra, petrezselyemzöld, hagymakarikákat, hűtőszekrényben, burgonyapürével, fokhagymaprésen, petrezselyemmel, zsemlemorzsába, összekeverjük, hagymakarikák, combdarabokra, megtisztítjuk, combdarabokat, zsemlemorzsa, vöröshagymát, megreszelünk, belisztezzük, húsdarabokat, vöröshagyma, citromlével, elkészítése, bonyolultan, megfosztott, kettévágott, bundázáshoz, csirkecomb, különleges, hozzávalók, készíthető, maszatosan, forgóknál, átnyomunk, salátával, karikákra, rátesszük, ropogósra, készítése, ugyancsak, megsütjük, mártással, majonézes, keresztül, letakarva, bekenjük, vastagon, érleljük, legalább, leszűrve, tálaljuk, evőkanál, kínáljuk, aprított, citromlé, hagymás, tojásba, szerint, felvert, olajban, pácolni, lisztbe, megsült, hidegen, krémmel, reszelt, hagymát, borssal, finomra, mártjuk, olajjal, rizzsel, bőrétől, pirosra, párolt, sütjük, fekete, csokor, vágjuk, nagyon, nélkül, törött, kettőt, kevés, amúgy, előtt, fokos, ízlés, akkor, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
7620 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 42
- e Hét: 1941
- e Hónap: 6345
- e Év: 38074
|
|
|