Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Heti csillagállások
  2010-08-30 11:27:25, hétfő
 
   
  Az ördög a részletekben rejlik


Németh Ágnes -
2010.08.30., 7:55




A csillagok most játszani fognak velünk. Nem bosszantó, ha az előre jelzett e-mail nem jön? Ha a megbeszélések nem jönnek létre? Vagy egy szerződést csak rosszabb feltételekkel tudsz meghosszabbítani? Bosszantó, de az asztrológus számára nem meglepő.




A Merkúr élvezi ezt a játékot. Most a lelkiismeretes Szűz jegyében jár, és a Nappal fog találkozni. Ez az együtt állás nehéz feltételekkel jön létre, mert a Merkúr visszafelé mozog. Ez a jelenség, amelyet az ,,elégett" Merkúr fogalma alatt ismerünk, elősegíti a félreértéseket. Tedd hozzá a te részedet is, hogy ezt meg tudd akadályozni. Olvass figyelmesebben, és próbáld meg a megbeszéléseken a legvilágosabban kifejezni magad. Ha kérdéseid merülnek fel, ne habozz, és kérdezz meg olyan embereket, akik járatosak a témában. Minél gyorsabban kerül le a probléma az asztalról, annál hamarabb lesznek szabadok a gondolataid. A Vénusz és a Neptun megédesítik napjainkat mágikus pillantásaikkal. Aki még a kedvesét keresi, most könnyen rátalálhat. A párok is, akik már régebben együtt vannak, most ismét szerelmesen nézhetnek egymás szemébe.

Hétfő 2010.08.30.

Lazán kezdődik a hét. A hét örömtelien, lazán indul, a fogyó Hold befolyása alatt, a Bika jegyében. A Hold és a Nap már reggel szárnyakat kapott. Este a Hold és a Merkúr csacsognak. Barátokkal találkozhatsz, szomszédokat hívhatsz meg magadhoz. Laza a nap, de ügyelj arra, hogy ne legyél túlzottan makacs vagy kényelmes, mert a Hold erre csábít. Első a munka, utána a szórakozás, ha ehhez tartod magad, nem lesz semmi probléma.

Kedd 2010.08.31.

Ne kísérletezz! Ötleteidnek szilárd alapja van. Kalandokra a Bika jegyében álló Hold befolyása miatt nem lesz kedved, főleg nem anyagi vagy üzleti szempontból. Csak este jöhetnek létre irritációk, a Hold és a Neptun összevesztek, arra csábítanak, hogy valamit szépnek láss, ami valójában nem az, és a szép álmokat valóságnak hidd. Álmaidat továbbgondolni szép dolog, egy üdítő fürdő vagy romantikus zene segítenek a lazításban és erősítik fantáziádat.

Szerda 2010.09.01.

Kompromisszumot kellene kötni. Éjjel az Ikrek jegyébe lép a Hold. Nagy a tudásvágyunk, szeretnénk Istenről és a világról beszélgetni. Hála a Holdnak és a Szaturnusznak, tudunk koncentrálni. Ha este esetleg ,,ferdén lógna a házi áldás", ez a Nap és a Hold fényszöge miatt van, rejtett feszültségek törnek elő belőlünk. Nyugodtan vizsgáld meg, hogy szükséges-e egy iránymódosítás. Nem a gyengeség jele, ha az ember a véleményét megváltoztatja, sőt ellenkezőleg!

Csütörtök 2010.09.02.

Csak nyíltan és vidáman! A Hold az agilis Ikrek jegyében áll. Mindegy, hogy befektetési stratégiákról kérsz tanácsot vagy háztartási tippeket szerzel be valahonnan, ez a nap kiválóan alkalmas az információcserére. A Hold és a Mars koraeste extra energiával lát el. Kevés problémád lesz ma, hacsak nem pazarolod az idődet felesleges csevegésekre. Írd meg a névjegyzékedet, amit már régen el kellett volna készítened. Este az uszodában levezetheted az energiáidat.

Péntek 2010.09.03.

Az ,,elégett" Merkúr. A Hold rövid ideig szünetel, és átlép a Rák jegyébe. Onnan feszült kapcsolatot létesít a Jupiterrel, a Plútóval és a Szaturnusszal. A Nap együtt fog állni a visszafelé mozgó Merkúrral, ezt mi asztrológusok elégett Merkúrnak hívjuk. Könnyű lesz gyorsan hibás eredményekre jutni, és olyan megoldásokkal megelégedni, amelyeknek kevés tartalma van. A fontos döntéseket lehetőleg napold el holnapra. Legalábbis jobban jársz, ha nagyon pontosan elemzed a helyzetedet.




Szombat 2010.09.04.

A Vénusz és a Neptun kapcsolódik. A Hold az érzékeny Rák jegyében áll. Ehhez jön egy nagyon jó fényszög a Vénusz és a Neptun között. Ez alatt a fényszög alatt együttérzést és romantika iránti érzékenységet mutatunk. Ilyen sok érzelem mellett nem juthat elég idő vagy figyelem. Akinek üzleti elintéznivalója van, nehezére eshet, hogy gondolataival az adott feladatnál maradjon. Lépj ki a mindennapi taposómalomból, és hozz friss szeleket a kapcsolataidba. Hívd meg kedvesedet egy gyertyafényes vacsorára.

Vasárnap 2010.09.05.

Játék és szórakozás. A Hold és az Uránusz fokozzák a vágyat a változatosságra. Déltájban a Hold szerencsés kapcsolatba lép a Jupiterrel, este pedig ugyancsak jól fogja érezni magát a Szaturnusszal. Nem lesz nagy probléma ezen a napon, csak egy rövid Holdszünet okoz fennakadást. A Hold az Oroszlán jegyében aktivizál bennünket, vállalkozni szeretnénk valamire, másrészt az élet kellemes oldalait is becsülni tudjuk majd, például egy jó ebédet egy elegáns étteremben.
 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
Címkék: meghosszabbítani, változatosságra, kompromisszumot, megbeszéléseken, legvilágosabban, pillantásaikkal, elintéznivalója, lelkiismeretes, figyelmesebben, kapcsolataidba, félreértéseket, taposómalomból, továbbgondolni, névjegyzékedet, megváltoztatja, iránymódosítás, szaturnusznak, szaturnusszal, találkozhatsz, megoldásokkal, stratégiákról, megbeszélések, gyertyafényes, asztrológusok, érzékenységet, gondolataival, feltételekkel, eredményekre, csevegésekre, tudásvágyunk, levezetheted, szomszédokat, ellenkezőleg, feszültségek, összevesztek, koncentrálni, részletekben rejlik, csillagok most, előre jelzett, szerződést csak, asztrológus számára, lelkiismeretes Szűz, együtt állás, legvilágosabban kifejezni, kedvesét keresi, fogyó Hold, szép álmokat, üdítő fürdő, világról beszélgetni, házi áldás”, gyengeség jele, véleményét megváltoztatja, Németh Ágnes,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
IGEN így  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Hegedüs Géza: Magyar költészet  különleges  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Vannak emberek  Egyszerű  Andrássy Réka - A bolond Böske  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Esterházy Péterre emlékezünk  Nagy és kis csodák  Egy párkányon  Ma van a magyar költészet napj...  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 12  A hagyma antibakteriális hatás...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Az ember emlékekből áll  József Attila – Keresek ...  Walter Chrysler mondta  Baranyi Ferenc - N i n c s  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  "Ez egy csoda"  ajándék, mellyel meglepem  IGEN így  képre írva  jó reggelt  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Emlékezz  József Attila - Kopogtatás nél...  Szép estét kedves látogatóimna...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Bornyi Veronika haiku verse  A felvilágosodás...  Pitypang szökőkút  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Robert Merle tollából  Jó éjszakát  Mindig lesz olyan  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Azért kaptad  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Alvó cicák  Vannak emberek  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Erdei gyöngyvirág  Vidámság  Esterházy Péter: Harmonia c...  Egy barátság története  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívek  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
részletekben rejlik, csillagok most, előre jelzett, szerződést csak, asztrológus számára, lelkiismeretes Szűz, együtt állás, legvilágosabban kifejezni, kedvesét keresi, fogyó Hold, szép álmokat, üdítő fürdő, világról beszélgetni, házi áldás&#8221, gyengeség jele, véleményét megváltoztatja, agilis Ikrek, idődet felesleges, uszodában levezetheted, visszafelé mozgó, fontos döntéseket, fényszög alatt, adott feladatnál, mindennapi taposómalomból, gyertyafényes vacsorára, rövid Holdszünet, élet kellemes, elegáns étteremben, meghosszabbítani, változatosságra, kompromisszumot, megbeszéléseken, legvilágosabban, pillantásaikkal, elintéznivalója, lelkiismeretes, figyelmesebben, kapcsolataidba, félreértéseket, taposómalomból, továbbgondolni, névjegyzékedet, megváltoztatja, iránymódosítás, szaturnusznak, szaturnusszal, találkozhatsz, megoldásokkal, stratégiákról, megbeszélések, gyertyafényes, asztrológusok, érzékenységet, gondolataival, feltételekkel, eredményekre, csevegésekre, tudásvágyunk, levezetheted, szomszédokat, ellenkezőleg, feszültségek, összevesztek, koncentrálni, együttérzést, részletekben, megelégedni, fantáziádat, szempontból, energiáidat, vállalkozni, megédesítik, ötleteidnek, helyzetedet, gondolataid, kísérletezz, fennakadást, szerelmesen, kapcsolódik, kapcsolatot, akadályozni, befektetési, beszélgetni, kapcsolatba, asztrológus, felesleges, holdszünet, készítened, visszafelé, szórakozás, energiával, kalandokra, irritációk, csábítanak, gyorsabban, szeretnénk, barátokkal, legalábbis, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 348
  • e Hét: 3280
  • e Hónap: 5639
  • e Év: 57905
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.