Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Árja fajelmélet Nagy-Pánból
  2010-08-30 14:07:48, hétfő
 
  (Az árja fajelméletet pánizmusra vezetik vissza, melyek kezdetében a történelem ismétlésnek a Talmudista Zorobabel Babiloni könyv sánta Jézusos könyve szerint három királyköszöntők egyike volt a Hermésznek tulajdonított kakas és a szamár mellett, mely az Antológia Humana egykori halált látó szamarával van megírva Bálám és Bálák történetében, 1995-ben kezdték el ismételni Hamvas Béla sok országot érintő könyvét, a jógás könyv beavatottjainak emelésével, a hunok, alvilági Révészek emelésével, Avonnal, a holtak városával, a nagy költőnek megírt műveivel a zsidóknak, mint Erich Fried sorozatával, azokkal az irogatókkal, akik kábítószerrel, alkohollal, gyógyszerekkel írnak, hogy a halálvilág titkait napvilágra hozzák, nagyságot kapjanak forrásukból, a kiválasztott múzsával, akit fogságban tartanak az élet-halál urai, a szeretet csillagával, aki a Messiásukat jelenti, itt Katalin 17-es mágikus számaként lett megírva a szeretet-csillag 17-es jelentése, mely eredetileg nyolcágú csillag volt, temploma Szombathelyen található, s , 17 könyvanyag tartalmazta elméletüket, melyeket én összeállítottam 1995-re, de megsemmültek.
A hunok ál-feszültséget mímelnek, mert olyan Istennek áldoznak, aki hihetetlen hatalommal bír.
1995-ös Fatimei jóslat bibliai olvastatása idején értek ahhoz a részhez, hogy a fogságba vitt zsidókat kártalanítani kell, minden aranyukat, értéküket, pénzüket vissza kell adni nekik, ekkor a svájci bankok kártalanították is a zsidókat, mely ellen csak kevesen tiltakoztak. Itt a Rákóczi tér a legerősebb, mely az Időjelek börtön által létrehozva Rákóczira fertelmeskedő népként került egykor létrehozásra, folyamatosan ismétli a történelmét hetven éve renteteg vasrácsos feszületesével a vaskori babiloniaknak.

Igen pán - japán - jelentésből következik, hogy egykor magyar nyelven lettek összerakva egyes országok nevei, s hogy a Nagypán népe is református egyház keretében került a Talmudból létrehozásra termékenységi népnek, akár a denevér, egér, vipera és többi démonikus nép.
A Pán történelmet Szepes Mária adta ki a Pszichografológia könyvében halál ezoterikusok sorozatában, melyek között művészek is jócskán megtalálhatók, okkultisták írásmódjával, elmebajaival, karmikus kampóikkal, rögeszméik jeleivel. Ez alapján a könyv alapján törtek össze engem is, kaptam meg a csapásokat emberi testembe, hogy a pán népének betegségeit én viseljem, míg ők emelkednek. Érdekesség még, hogy a Pán-elméletét az árjáknak, mint magasabbrendűbbeknek olyan is alátámasztotta, aki a Fejezetek a szexualitás történetéből című könyv alapján került létrehozásra, Darwin volt a neve, elméleteivel kezdték az én időmben az iskolát, majom ősével az emberiségnek. Még feltűnőbb, hogy a Pszichografológiai szimbólumok között, mely teljes egésze egyiptom Íziszes kis és nagyszentéllyel rendelkező testbe szállt démon jelével, fején orvosi műszerrel ellátott szfinxével együtt a Dávid csillag,mint Babilon jele (népei Magyarországon kerültek berendezésre aranykor, ezüstkor, cserépkor és vaskornak megfelelően) a Káldeusi csillag is Egyiptom valamennyi népe mellett megtalálható, vagyis valamennyien egykor nagypán szexuális népéhez tartoztak. Itt jön a pán-germanizmus is, az, hogy Ausztria miért termelte ki ezeket a karmius nemi csapásokat.)

Árja fajelmélet
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából A cikk/szakasz nem tünteti fel a forrásokat, melyek segítségével készült.
Ez önmagában nem minősíti a tartalmát: az is lehet, hogy minden állítása igaz. Segíts megbízható forrásokat találni, hogy alátámaszthassuk, ami a lapon olvasható!


Az árja fajelmélet a 20. században kialakult fajelméleti teória. Az árják (indoeurópaiak) civilizációs szerepét hangsúlyozó történelmi elméletek, a német romantikus nacionalizmus pángermán mozgalma és egyes teozófikusok misztikus fajelméleti tanainak összekapcsolásából született. Gyakorlati alkalmazására a nemzetiszocialista III. Birodalom fennállása alatt került sor.Tartalomjegyzék
1 Kialakulása
1.1 Az indoeurópaiak (árják) civilizációs szerepének kutatása
1.2 Pángermán mozgalom
2 Főbb kutatók, alkalmazók

Kialakulása
Az indoeurópaiak (árják) civilizációs szerepének kutatása


Sir William Jones

A földrajzi felfedezések elterjedésével megingott a keresztény teremtéstörténet hitelessége, több európai gondolkodó felvetette azt az elképzelést, hogy az emberiség története előbbre nyúlik vissza Ádám és Éva teremtésénél, illetve kétségbe vonták, hogy az emberi civilizáció alapnyelve a héber nyelv volt.

A 18. század végén Sir William Jones másodbíróként szolgálta a brit koronát Indiában. Szabadidejében bejárta Ázsia nagy részét, és behatóan tanulmányozta a hindu mitológiát. Megtanulta a szanszkrit nyelvet, és kutatásai során kétségbe vonta a bibliai tanítások alapvető kitételeit. Hazatérése után megalapította az Ázsia Társaságot, ahol előadásokat tartott.

Kutatásai szerint a szanszkrit nyelv nagymértékben hasonlít a görög és latin nyelvekre, de szókincse kifinomultabb és gazdagabb azoknál. Állítása szerint a nagy földrajzi távolság ellenére, a nagyfokú hasonlóság abból ered, hogy e három nyelv egy közös ősi nyelvből fejlődött ki, mely nyelvet beszélő népcsoport már kihalt, és valaha India területén élt.

Friedrich von Schlegel

Wilhelm Schlegel német kutató Sir Jones tanításai alapján az 1800-as évek elején megpróbálta megcáfolni, vagy alátámasztani angol elődjei téziseit. Schlegel előbb jogászi, majd irodalmi tanulmányokat folytatott, és amatőr nyelvészként is kutakodott. 1808-ban kiadott, Az indiaiak nyelvéről és bölcsességéről című művében fejtette ki kutatásai eredményeit.

Véleménye szerint az első civilizáció India északi területein alakult ki, nyelve a szanszkrit volt. Ez a harcos faj meghódította az egész világot, és útjaik során megalakították az első történelmi civilizációkat. Ezek a civilizációk indogermán nyelvjáráson alapuló nyelveket beszéltek, és nordikus testi vonásaik voltak. Schlegel ezeket az ősöket a szanszkrit árja szóról nevezte el, mely nemest, vagy fenségest jelent.
Pángermán mozgalom


A pángermán mozgalom az ókori germánság árja (indoeurópai) származásának elméletét használta fel az egységes Németország megteremtésének tudományos alapjaként. 1871-ben megalakult az egységes Németország, melyben elfogadott volt a német népi hagyományok tisztelete, és a régi germán mitológia alapvető ismerete.

Ernst Heinrich Philipp August Haeckel

Ernst Haeckel német biológus, pszichológus, anatómia professzor a darwinista evolúciós elmélet alapjaira építette fel az árja fajelmélet alapjait.

Tanulmányaiban azt fejtegette, hogy a különböző fajok nem egyenrangúak, a rasszok génállományukban hordozzák őseik tanításait, az alsóbbrendű fajok pedig megpróbálnak keveredni az árják leszármazottaival, fertőzve ezzel a nemes vérvonalat. Politikai síkon harcolt a vegyes házasságok ellen, és meghirdette a szegregáció programját.

Richard Wagner német zeneszerző erősen antiszemita kirohanásokat tartott a zsidóság ellen[forrás?], és a romantikus germán mondakör tagjait dolgozta fel több drámai operájában (Lohengrin, A Rajna kincse, A valkűr, Siegfried, Az Istenek alkonya, Parsifal).
Főbb kutatók, alkalmazók
Helena Blavatsky, a Teozófiai Társulat alapítója,okkultista (az árja faj misztikus felsőbbrendűségét vallotta, de még egy békés világnézet keretében, és nem a germánságra értve);
Arthur de Gobineau
Reinhard Heydrich, SS-Obergruppenführer
Karl Ernst Haushofer, közgazdaságtan professzor, az árja fajelmélet kutatója
Rudolf Hess, Haushofer tanítványa
Karl Maria Wiligut, Weisthor néven Heinrich Himmler fajelméleti főtanácsadója
Bruno Beger, fajelméleti kutató
Hans Günther, árja szellemiségű író, a nemzetiszocialista irodalom több alapművének írója
Julius Friedrich Lehmann, szélsőjobboldali kiadó
Adolf Eichmann, orvos, fajelmélet kutató, a deportálások fő szervezője
Heinrich Himmler
Adolf Hitler

 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Címkék: génállományukban, alátámaszthassuk, szélsőjobboldali, teremtéstörténet, királyköszöntők, összeállítottam, megteremtésének, tartalomjegyzék, enciklopédiából, kártalanították, nagyszentéllyel, beavatottjainak, civilizációkat, tanulmányaiban, feszületesével, gyógyszerekkel, elterjedésével, bölcsességéről, alátámasztotta, megalakították, közgazdaságtan, szabadidejében, magyarországon, származásának, nagymértékben, kifinomultabb, tanulmányokat, alátámasztani, kábítószerrel, nacionalizmus, megtalálhatók, kártalanítani, termékenységi, babiloniaknak, fertelmeskedő, indoeurópaiak, árja fajelméletet, történelem ismétlésnek, szamár mellett, jógás könyv, holtak városával, nagy költőnek, halálvilág titkait, kiválasztott múzsával, élet-halál urai, szeretet csillagával, szeretet-csillag 17-es, hunok ál-feszültséget, fogságba vitt, svájci bankok, történelmét hetven, vaskori babiloniaknak, Talmudista Zorobabel Babiloni, Antológia Humana, Hamvas Béla, Erich Fried, Szepes Mária, William Jones, Ázsia Társaságot, Wilhelm Schlegel, Ernst Heinrich Philipp August Haeckel, Ernst Haeckel, Richard Wagner, Helena Blavatsky, Teozófiai Társulat, Reinhard Heydrich, Karl Ernst Haushofer, Rudolf Hess, Karl Maria Wiligut, Heinrich Himmler, Bruno Beger, Hans Günther, Julius Friedrich Lehmann, Adolf Eichmann, Adolf Hitler,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Isteni zsebkendők  Akinek vaj van a fején...  A Mindenható Istenben bízva  A kávé  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Szép estét kedves látogatóimna...  Üdvözöllek az oldalamon  Mélységes szomorúsággal  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Facebookon kaptam  Márciusi eső  Alvó cica  Rőzsehordó nő szobra  Mai harmónia kártyám  Az élet  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam  A tékozló és Isten gondviselés...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Esti kép  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Jó éjszakát  Esti kép  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A magukat nyílt és őszinte emb...  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az élet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rőzsehordó nő szobra  A közszereplő  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  A halolaj és a hal még a migré...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Esti kép  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Ibolya  mindent a népért...  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március  Por  Facebookon kaptam  Síró nő  A magyar sajtó napja március 1...  Facebookon kaptam  A gyomorrontás tojással is kez...  Esti kép  Evan Esar tollából  Könnyáztatta asszonysorsok  Szép estét  Az agyat és a csontokat is erő...  Facebookon kaptam  Az ünnepről  Rőzsehordó nő szobra  Isten áldja  Facebookon kaptam  A szív és a cselekvés egységes...  Az ünnepről  Heltai Jenő: Szabadság  ...és mégis ráismersz  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Kokárda  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Nemzeti  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Szeüleidtől tanultad  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell ide békemenet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Facebookon kaptam  Aztán itt van egy másik szerep...  Facebookon kaptam  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  A nemzet csak akkor...  Minden jónak végeszakad egysze...  Március  Facebookon kaptam  A nemzet csak akkor...  Aranyosi Ervin: Március 15. a ... 
Bejegyzés Címkék
árja fajelméletet, történelem ismétlésnek, szamár mellett, jógás könyv, holtak városával, nagy költőnek, halálvilág titkait, kiválasztott múzsával, élet-halál urai, szeretet csillagával, szeretet-csillag 17-es, hunok ál-feszültséget, fogságba vitt, svájci bankok, történelmét hetven, vaskori babiloniaknak, könyv alapján, csapásokat emberi, szexualitás történetéből, karmius nemi, szabad enciklopédiából, lapon olvasható, árja fajelmélet, német romantikus, földrajzi felfedezések, keresztény teremtéstörténet, emberiség története, emberi civilizáció, héber nyelv, brit koronát, hindu mitológiát, szanszkrit nyelvet, bibliai tanítások, szanszkrit nyelv, nagy földrajzi, nagyfokú hasonlóság, 1800-as évek, indiaiak nyelvéről, első civilizáció, szanszkrit volt, egész világot, első történelmi, civilizációk indogermán, szanszkrit árja, pángermán mozgalom, ókori germánság, egységes Németország, német népi, régi germán, darwinista evolúciós, különböző fajok, rasszok génállományukban, alsóbbrendű fajok, árják leszármazottaival, nemes vérvonalat, vegyes házasságok, szegregáció programját, zsidóság ellen, romantikus germán, békés világnézet, germánságra értve, génállományukban, alátámaszthassuk, szélsőjobboldali, teremtéstörténet, királyköszöntők, összeállítottam, megteremtésének, tartalomjegyzék, enciklopédiából, kártalanították, nagyszentéllyel, beavatottjainak, civilizációkat, tanulmányaiban, feszületesével, gyógyszerekkel, elterjedésével, bölcsességéről, alátámasztotta, megalakították, közgazdaságtan, szabadidejében, magyarországon, származásának, nagymértékben, kifinomultabb, tanulmányokat, alátámasztani, kábítószerrel, nacionalizmus, megtalálhatók, kártalanítani, termékenységi, babiloniaknak, fertelmeskedő, indoeurópaiak, szombathelyen, tanulmányozta, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 185
  • e Hét: 593
  • e Hónap: 12298
  • e Év: 51299
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.