Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Holló (Csillagmag)
  2010-09-25 06:29:01, szombat
 
   
 

Akik részt vettek az idei év eleji előadásokon, azok emlékezhetnek, hogy nagyon sokat beszéltem arról, hogy a Szaturnusz el fogja érni októberben a Holló csillagképet, és itt fog tartózkodni majd' egy éven át. Ez a belépés ráadásul a Nappal karöltve jön létre, mert október 1-én pénteken hajnalban, amikor a Nap és a Szaturnusz együtt fognak állni, akkor kerülnek 3 fokos orbiszon belül a Holló csillagkép első csillagával, a Gienah-hal.

Ha részletesen érdekel, hogy pontosan mit is jelent az, hogy a Szaturnusz belép a Holló csillagképbe, a “Dimenzióváltás a csillagok tükrében" című előadásom 30. percétől kezdve meghallgathatod.

A személyes életünkre kibontakoztatva ezt a csillagüzenetet elmondhatjuk, hogy most nagyon fontos lesz odafigyelnünk arra, hogy ha valamilyen tudás, bölcsesség, erő vagy feladat van a birtokunkban, vagy egyszerűen “csak" a saját képességeinkről legyen szó, akkor azzal élni érdemes! Használni érdemes! A Teremtő Erőddel ha nem élsz, akkor az olyan, mintha a Forrást, a Teremtőt tagadnád meg, hiszen a saját képére alkotott.

Egyre erőteljesebb lesz, hogy felvállaljuk a saját sorsfeladatunkat, életünket, és hogy befejezzük a hazugságban való élést. Véget vetni az önsajnálatnak, a negatív élethelyzetek erősítésének, a kilátástalanság érzésének, a szenvedésnek. Ez mind illúzió. Lehet persze energiát nyerni azzal, hogy sajnáltatjuk magukat, és az élethelyzetünk kilátástalanságában dagonyázva hajtogatni azokat a dolgokat, amelyek miatt az életünk nem megfelelően működik... de ez mind illúzió. TE VAGY A FELELŐS AZ ÉLETEDÉRT.

Illetve, természetesen semmit sem “kell", csak “lehet"... ám a Holló csillagkép üzenetében benne van, hogy most olyan időszak jön, hogy nagyon erősen meg fogjuk érezni, ha nem élünk az erőinkkel, mert akkor egyre mélyebbre és mélyebbre merülünk saját életünkben... saját börtönünkben.

A “hatalom" embereire ez még jobban igaz lesz, hiszen akik kódok és üzenetek birtokában vannak, tovább nem tarthatják az embereket tudatlanságban, nem tarthatják vissza a tudást. A Szaturnusz nem kispályás, itt nincs helye illúziónak, hazugságnak, nincs helye a nem-valódinak.

Ezért egyre jobban érzem, hogy nem csak a mundán világ vezetői, hanem a spirituális “vezetők", tanítók, guruk tekintetében is kiéleződik a helyzet. Egyre jobban kibukik az, ha valaki nem a Fénybe tart és nem a Fényből hozza a tudását, nem a Fénybe vezeti a tanítványait. Ezt csak azok nem látják, akik nem akarják látni. Ahogy nyílik a Fény, és akik a Forrásba tartanak, a Szívbe tartanak, azokat egyre nehezebb lesz megtéveszteni.

Ezért mindig hallgass a szívedre! Az elmét nagyon könnyű megtéveszteni, mert ha az elmének problémákat adsz, amin el tud rágódni, akkor eteted az elmédet, és úgy fog tűnni, hogy csinálsz is valamit. Mindig találhatsz az életedben újabb és újabb problémákat, újabb és újabb szép dolgokat, amelyektől azt hiszed, hogy egyre többet tudsz, de ha fentebbről nézzük, akkor csak körbe-körbe járkálsz, és ezoterikus gumicsontokon rágódsz.

Most egyre jobban a Szívünkbe kerül a központ, egyre jobban tudatosabbak vagyunk, és - ahogyan a Szaturnusz a Hollóban jelzi - meg fogjuk érezni, ha valaki nem valódi tanítást ad át. Ha egy tanító tilt, akkor elvesz tőled valamit azzal, hogy azt mondja “ezt ne tedd", akkor szerintem nem a Fénybe vezet. Ha azt mondja, csak ő van az igazi birtokában valaminek, akkor szerintem nem a fénybe vezet. Ha azt mondja, hogy valamit csak így és így lehet megtenni: szerintem nem a fénybe vezet. Ha azt érezteti, hogy ő több nálad: szerintem nem a fénybe vezet. Ha a tanítását foggal körömmel védi: szerintem nem a fénybe vezet.

Ezért járjatok nyitott szívvel, CSAKIS A SZÍVETEKRE HALLGASSATOK! Csak ez tud Nektek VALÓDI segítséget adni.

Éppen ezért nekem sem érdemes hinni, hiszen én is csak egy csepp vagyok a lelkek végtelen tengerében! Végképp ne kövess engem. Magadat kövesd...

Mert lassan vége a hazugságok idejének.

 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
Címkék: sorsfeladatunkat, kibontakoztatva, csillagüzenetet, kilátástalanság, meghallgathatod, képességeinkről, dimenzióváltás, élethelyzetünk, tudatlanságban, önsajnálatnak, élethelyzetek, megtéveszteni, gumicsontokon, természetesen, odafigyelnünk, emlékezhetnek, hallgassatok, elmondhatjuk, birtokunkban, felvállaljuk, csillagképbe, erősítésének, tekintetében, szenvedésnek, sajnáltatjuk, erőteljesebb, börtönünkben, csillagképet, tanítványait, tudatosabbak, megfelelően, előadásokon, problémákat, hazugságban, csillagával, spirituális, belépés ráadásul, csillagok tükrében”, személyes életünkre, csillagüzenetet elmondhatjuk, saját képességeinkről, saját képére, saját sorsfeladatunkat, hazugságban való, negatív élethelyzetek, kilátástalanság érzésének, embereket tudatlanságban, mundán világ, spirituális “, elmét nagyon, elmének problémákat, életedben újabb, Teremtő Erőddel, VAGY FELELŐS AZ ÉLETEDÉRT, CSAKIS SZÍVETEKRE HALLGASSATOK, Nektek VALÓDI,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó cica  Jó éjszakát  Nem kell hozzá fürdőruhás  Különleges  A pitypang legendája  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Előfordul, hogy  Mindent de mindent visszakap  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  "Ez egy csoda"  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Somlyó Zoltán - Orgonával  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Ma van a magyar költészet napj...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Ott van  Egyszerű  A sorsod  József Attila - Kopogtatás nél...  Szép estét kedves látogatóimn...  Kertem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  A Magyar Költészet napja alkal...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Egy barátság története  Bornyi Veronika haiku verse  A sorsod  Esterházy Péterre emlékezünk  Pitypang szökőkút  A Magyar Költészet napja alkal...  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  James Allen  Magyar költészet napja  Paul David Tripp Április 12  József Attila – Keresek ...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Segíts neki dicsérni Téged  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  jó reggelt  Facebookon kaptam  Ott van  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Paul David Tripp Április 14  A hagyma antibakteriális hatás...  A sorsod  Különleges  Anyák napjára  Különleges  Szép álmokat!  Minden tavaszból őrizz..  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Emlékezz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Sorsunk miatt...  Alvó kislány  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Robin Wight pitypang szobra  Magyar költészet napja  Szép estét kedves látogatóimna...  Vannak emberek  Facebookon kaptam  James Allen  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
belépés ráadásul, csillagok tükrében&#8221, személyes életünkre, csillagüzenetet elmondhatjuk, saját képességeinkről, saját képére, saját sorsfeladatunkat, hazugságban való, negatív élethelyzetek, kilátástalanság érzésének, embereket tudatlanságban, mundán világ, spirituális &#8220, elmét nagyon, elmének problémákat, életedben újabb, tanító tilt, igazi birtokában, fénybe vezet, tanítását foggal, csepp vagyok, lelkek végtelen, hazugságok idejének, sorsfeladatunkat, kibontakoztatva, csillagüzenetet, kilátástalanság, meghallgathatod, képességeinkről, dimenzióváltás, élethelyzetünk, tudatlanságban, önsajnálatnak, élethelyzetek, megtéveszteni, gumicsontokon, természetesen, odafigyelnünk, emlékezhetnek, hallgassatok, elmondhatjuk, birtokunkban, felvállaljuk, csillagképbe, erősítésének, tekintetében, szenvedésnek, sajnáltatjuk, erőteljesebb, börtönünkben, csillagképet, tanítványait, tudatosabbak, megfelelően, előadásokon, problémákat, hazugságban, csillagával, spirituális, tartózkodni, részletesen, hazugságnak, hajtogatni, dagonyázva, fentebbről, amelyektől, kiéleződik, októberben, szaturnusz, ezoterikus, befejezzük, találhatsz, egyszerűen, hazugságok, csillagkép, segítséget, bölcsesség, valamilyen, üzenetében, szívetekre, tarthatják, életünkben, illúziónak, birtokában, tengerében, embereket, szívünkbe, szerintem, kispályás, személyes, életünkre, valódinak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 371
  • e Hét: 529
  • e Hónap: 2888
  • e Év: 55154
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.