Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Minden hazatér (Csillagmag)
  2010-10-25 17:52:53, hétfő
 
   
 

Mielőtt belekezdenék az elkövetkező időszak részletezésébe, szeretném egy “aprócska" tényre felhívni a figyelmet, amely hogy úgy mondjam most esett le, pedig október eleje óta itt van a szemünk előtt. Ha megnézzük a bolygók elhelyezkedését a csillagos égen, akkor látjuk, hogy minden bolygó (és a Nap) a Galaxisunk központja felé ,,néz", ,,befelé" a Galaxisba. Azaz a Földről nézve minden bennünk élő Minőség, amit a bolygók képviselnek, a Galaktikus Mag felé tart - és nem kifelé a Galaxisból. Ha úgy tetszik, mindegyik az alsó világban található.

Ez azt jelenti, hogy ha húzunk egy képzeletbeli vonalat a Földön Galaxis központi irányára merőlegesen, akkor mindegyik égitest a közelebbi térfélre esik. Ez így lesz egészen 2011 január 22-ig, amikor is ráadásul nem csak az összes bolygó, hanem egy rövid ideig az összes kisbolygó (amivel én foglalkozom) ezen a térfélen fog állni.

Mutatja, hogy most minden hazatér. Mutatja, hogy most a Földön jelenleg minden a felé mutat, hogy hazataláljon a Föld, hazatérjen a Galaxis Magjába az Emberiség tudata - vagy legalább is egy nagy lépést tegyen e felé.

- - -

De nézzünk előre október 29-re (péntek), amikor is a tibeti holdnaptár szerint 10milliószoros nap lesz, és egyben Nap-Vénusz együttállás is. Ezeken a napokon elméletileg minden gondolatunk fokozott erővel hat, ezek kiemelt dátumok a Buddhizmus kalendáriumában. Akár így van, akár nincs, mivel ez a dátum tartja magát a spirituális köztudatban, ezért sok tudat együttes erejével fókuszált valóság sokszoros erővel jön létre. Így ha minden ember a Saját Magjára, a saját maga helyére fókuszál, akkor minden a helyére kerül - ha úgy tetszik minden hazatér.

,,Kivételesen" azt szeretném megmutatni, hogy most ne a világ szebbé tételéért, a világ jobb sorsáért, a többi emberért imádkozzunk, ne nekik kérjünk támogatást - hanem mindenki arra fókuszáljon, hogy saját maga a Helyére kerüljön, a saját Magjába kerüljön. Csak a próba kedvéért. Ugyanis, ha ez létrejön, akkor megszűnik a világban minden olyan dolog, amiért amúgy pozitív teremtő erőnket akarnánk bevetni, ekkor szűnik meg a szenvedés - ahogy Buddha fogalmaz. Nem kint - hanem Bent.

Persze, ez csak egy tanács, mindenki hallgasson a saját intuíciójára, és tudjátok, ne hallgassatok semmilyen mesterre, tanítóra! Csak MAGotokra.

- - -

Említettem, hogy ezen a napon (29-én) lesz egzakt a Vénusz-Nap együttállás a Szűz csillagkép Angyali részében, még pontosabban a Hidra farka felett - és ha még távolabbra nézünk, akkor a Dél Keresztje fölött. A fentiek tükrében szintén látható, hogy ez egy igen termékeny nap a szó minden szintjén, hiszen a Vénuszban benne van az anyagi világban történő teremtés ereje, az anyagba előbukkanó isteni idea szimbóluma. Éppen ezért ezen a napon valóban jól tudunk materializálni, azaz a látható világba létrehozni a szellemi ideáinkat. Az elképzelések megvalósulásának ideje ez.

Amiért említettem a Hidra farkát, azért volt, mert arra hívja fel a figyelmünket, hogy különösen ügyelnünk érdemes a lefelé húzó, létfenntartó ösztönerőinkre, vágyainkra és félelmeinkre, mert ha ezekbe helyezzük a tudatunkat, akkor ez is fog megvalósulni. De semmiképpen nem szabad félnünk, hiszen a mélyben ott nyugszik a Dél Keresztje, a Krisztusi Szeretet szimbóluma. Ennek a csillagképnek a negyedik, delta csillagával áll együtt ekkor a Nap és a Vénusz, amely az Isteni Akarat és az Isteni Szándék fényoszlopa!

Tehát rá tudunk ,,csatlakozni" úgymond az Isteni Akaratra (ezt hívtam én ideának), és ezt tudjuk megteremteni - tényleg különleges ez a nap - illetve az előtte és utána álló napok.

Éljünk azzal a csodával, hogy most tényleg Bármit megteremthetünk, elképzelhetünk, amely kapcsolatban áll az Isteni Szándékkal, és ez által valóban meg is valósul az, amit saját teremtő erőnk által képviselünk! Legyünk bátrak, merjünk ,,nagyot" gondolni, merjünk a LEGMAGASABB ideákhoz nyúlni! És ez meg fog valósulni.

Nyilván ne azt várjuk, hogy már aznap - hanem helyezzük a térbe az üzenetet, az ideát, a szándékot - vagy mai kifejezéssel potenciált - és engedjük, hogy megvalósuljon a maga idejében!

- - -

Ezen kívül, úgymond zárójelben a vájtfülűeknek említeném meg azt, hogy a Holdcsomópontok pont ezen a napon (és előtte-utána egy napig) a megszokott retrográd irányuktól eltérően direkt irányba fognak haladni - azaz valóban a ,,földi" irányba, a hétköznapokra irányulva, tehát most tényleg le tud jönni úgymond a Logosz a Földre.


Írta: Kiss Balázs Kunó
 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
Címkék: megvalósulásának, holdcsomópontok, kalendáriumában, elhelyezkedését, megteremthetünk, ösztönerőinkre, materializálni, elképzelhetünk, részletezésébe, csillagképnek, megvalósuljon, vájtfülűeknek, hétköznapokra, képzeletbeli, félelmeinkre, megvalósulni, hazataláljon, létfenntartó, intuíciójára, elképzelések, milliószoros, hallgassatok, figyelmünket, kifejezéssel, megteremteni, kapcsolatban, belekezdenék, kivételesen, köztudatban, fókuszáljon, csillagával, spirituális, imádkozzunk, elméletileg, foglalkozom, merőlegesen, elkövetkező időszak, szemünk előtt, bolygók elhelyezkedését, csillagos égen, bolygók képviselnek, alsó világban, képzeletbeli vonalat, közelebbi térfélre, összes bolygó, rövid ideig, összes kisbolygó, felé mutat, nagy lépést, tibeti holdnaptár, napokon elméletileg, dátum tartja, Galaktikus Mag, Földön Galaxis, Galaxis Magjába, Saját Magjára, Csak MAGotokra, Krisztusi Szeretet, Isteni Akarat, Isteni Szándék, Isteni Akaratra, Isteni Szándékkal, Kiss Balázs Kunó,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Szent Pio atya!  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Sötétség és világosság  Imádkozás Krisztus értelméért  Atyám !  Nem mindegy  Sajnos ezt elBalogozták  Dóró Sándor: Ma  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  A gyomorrontás tojással is kez...  A magukat nyílt és őszinte emb...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tékozló és Isten gondviselés...  Mi a különbség  1848. március 15-én  Benned is ezerféle szín van  Alvó cica  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Facebookon kaptam  Szabó Norbert – Szabadsá...  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Márciusi eső  Szent Pio atya!  Ne engedd el kezem!  képre írva Március 15 -re emlé...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nem kellett volna!  A szív és a cselekvés egységes...  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Facebookon kaptam  ...és mégis ráismersz  Az agyat és a csontokat is erő...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Heltai Jenő: Szabadság  Facebookon kaptam  Szép Álmokat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne engedd el kezem!  Akinek vaj van a fején...  Dóró Sándor: Tétova lét  Nemzeti  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Mi a különbség  Evan Esar tollából  mindent a népért...  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Fújjad márciusi szél . . .  Facebookon kaptam  Alvó baby  Kakaós piskóta  A kávé  Mélységes szomorúsággal  Kezdet  Kezdet  A Mindenható Istenben bízva  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Nem mindegy  Sötétség és világosság  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Tavaszról álmodom,  Esti kép  Meghitt estéken . . .  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam  Ne feledjük: a föld jóval több...  Alvó kislány  Nagy László - Szerelem emléke  Rejtő Jenő versei  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Könnyáztatta asszonysorsok  Tavaszról álmodom, 
Bejegyzés Címkék
elkövetkező időszak, szemünk előtt, bolygók elhelyezkedését, csillagos égen, bolygók képviselnek, alsó világban, képzeletbeli vonalat, közelebbi térfélre, összes bolygó, rövid ideig, összes kisbolygó, felé mutat, nagy lépést, tibeti holdnaptár, napokon elméletileg, dátum tartja, spirituális köztudatban, saját maga, helyére kerül, világ szebbé, világ jobb, többi emberért, saját Magjába, próba kedvéért, világban minden, szenvedés &#8211, saját intuíciójára, fentiek tükrében, igen termékeny, anyagi világban, anyagba előbukkanó, napon valóban, látható világba, szellemi ideáinkat, elképzelések megvalósulásának, lefelé húzó, szándékot &#8211, maga idejében, vájtfülűeknek említeném, megszokott retrográd, hétköznapokra irányulva, megvalósulásának, holdcsomópontok, kalendáriumában, elhelyezkedését, megteremthetünk, ösztönerőinkre, materializálni, elképzelhetünk, részletezésébe, csillagképnek, megvalósuljon, vájtfülűeknek, hétköznapokra, képzeletbeli, félelmeinkre, megvalósulni, hazataláljon, létfenntartó, intuíciójára, elképzelések, milliószoros, hallgassatok, figyelmünket, kifejezéssel, megteremteni, kapcsolatban, belekezdenék, kivételesen, köztudatban, fókuszáljon, csillagával, spirituális, imádkozzunk, elméletileg, foglalkozom, merőlegesen, elkövetkező, képviselnek, pontosabban, együttállás, gondolatunk, csatlakozni, képviselünk, legmagasabb, semmiképpen, fényoszlopa, vágyainkra, különleges, szándékkal, hazatérjen, szimbóluma, tudatunkat, buddhizmus, holdnaptár, irányuktól, galaxisból, említettem, potenciált, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 32 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 298
  • e Hét: 569
  • e Hónap: 3411
  • e Év: 42412
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.