Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Milyen a pénzügyi EGÉSZséged?
  2010-11-26 23:30:53, péntek
 
 




MILYEN A PÉNZÜGYI EGÉSZSÉGED?


Odafigyelsz rá, ápolod, rendbe teszed, karbantartod folyamatosan, ...
...vagy FÉLelemben élsz - és azt gondolod, nem Rajtad múlik?

Mi a pénzügyi EGÉSZség, s mi a betegség?

A pénzügyi betegség nem azzal mérhető, hogy sok, vagy kevés pénzed van-e.

A pénzügyi EGÉSZség, vagy betegség ott dől el, hogy Te hogy érzed MAGad annyi pénzzel, ami rendelkezésedre áll...

A pénzügyi EGÉSZség, vagy betegség ott dől el, hogy tudsz-e annyi pénzt keresni/költeni, amennyit szeretnél, vagy nem...

A pénzügyi EGÉSZség, vagy betegség ott dől el, hogy hogyan tudod megteremteni a pénz életedbe áramlását - és az onnan való kiáramlását - azaz Te irányítod-e ÉLETedben a pénz be és kiáramlását - vagy a PÉNZ HATÁROZZA-e meg az ÉLETed többi részét...

Te uralod a pénzt, vagy a pénz ural TÉGED?

Ha sok pénzed van, de állandóan rettegsz a pénz miatt - akkor nem vagy teljesen EGÉSZséges pénzügyileg; akkor valamit másképp kell csinálnod/mondanod/gondolnod/érezned ahhoz, hogy elérd az EGÉSZség állapotát.

Ha kevés pénzed van - és azzal biztonságban érzed MAGad; tudod, hogy bármikor meg tudod keresni azt a pénzt, amire szükséged van - és tudod, hogy hogyan oszd be - azaz mit mire költs, és ettől jól érzed MAGad - akkor TE pénzügyileg EGÉSZséges vagy.

TE hogy viszonyulsz a pénzhez?

FÉLsz tőle - vagy szereted - vagy egyenesen imádod?
Függsz tőle - vagy szabad vagy tőle?
Hogy érzed Magad, amikor sok pénzed van - és hogy, amikor kevés, vagy semmi nincs?
Mitől lesz valaki gazdag - és mitől szegény?
A gazdagság nem egyenlő a sok pénzzel!

A gazdagság egész más.

A gazdagság gondolkodásmód.

A gazdagság hozzáállás.

Hozzáállás a pénzhez, az emberekhez; hozzáállás önmagunkhoz, az élethez, az értékes dolgokhoz.

A PÉNZ nem érték. A pénz önmagában semmi!

A PÉNZT Te teheted értékessé - vagy értéktelenné.

A pénzt TE tudod örömforrássá, vagy a szenvedés forrásává tenni.

A PÉNZ eszköz. Használhatod "jó" dolgokra, vagy "rossz"-ra. Nem a pénz a jó, vagy a rossz. A pénzt az emberek tudják "jóra", vagy "rosszra" használni. Ettől még a pénz nem lesz más - ő csak egy eszköz.

Te értékessé teheted a PÉNZt - vagy haszontalanná.

Azáltal teszed értékessé, hogy arra használod, ami érték Neked - vagy valaki másnak.

Kevés pénz - amivel örömöt okozol valakinek: érték!!! Lehet 100 Ft-tal is értéket teremteni - de lehet több milló Ft-tal is értéktelent.

Az érték nem a PÉNZ mennyiségétől függ, hanem attól, hogy mit kezdesz vele.

Sok PÉNZ a bankszámládon nem érték.

Az az ember, aki egész életében gyarapítja a bankszámláján lévő pénz mennyiségét, aki egyre növeli a számlán megjelenő számokat - miközben önsanyargatóan spórol +állandóan aggódik a pénz miatt +rosszul érzi Magát az életében +nem szereti Magát +nem szereti az embereket +nem szereti, amit csinál, Ő nem gazdag - a PÉNZe pedig értéktelen; halott!

Akkor talán a gazdagság nem egyenlő a sok pénzzel?

...hát akkor mit jelent gazdagnak lenni, ha nem a sok pénzt? - Gondolkodtál már ezen?

Mi a GAZDAGSÁG?

GAZDAGSÁG = Béke + Kiegyensúlyozottság + Bőség

Béke = Nyugalom

Azt jelenti, hogy elégedett vagy az ÉLETeddel, a körülményeiddel, kapcsolataiddal, munkáddal. Tetszik Neked, ami történik Benned és Veled.

Kiegyensúlyozottság = Harmónia

Harmonikusan működik tested, lelked, szellemed.
...azaz: ép, EGÉSZséges a tested; kellemes, vidám, boldog érzéseid vannak; teremtően, építően, Önmagadat építően; felemelően gondolkodsz.

Bőség = Nem szenvedsz hiányt semmiben

Nem aggódsz, nem vagy feszült. Mindened megvan, amit szeretnél - és tudod, hogy a jövőben is meg tudsz teremteni mindent, amire szükséged van, amit SZERetnél. Ki tudod elégíteni igényeidet, vágyaidat - anyagi, pénzügyi, és érzelmi, mentális szinten is...

A pénz SPIRituális nézőpontból...
Spirituális beszélgetés a pénzről...

Október 6-án kedden kb. 7 órától beszélgetünk a pénzről. A beszélgetés irányt mutat Neked pénzügyi problémáid megoldására. Segít elindulni azon az úton, ami eltünteti pénzügyi problémáidat - és ki tudod alakítani EGÉSZséges pénzkezelésedet; EGÉSZséges hozzáállásodat a pénzhez. Ez a beszélgetés az első lépések megtételében segít - de a későbbi lépések megtételéhez is nyújtunk segítséget.

A beszélgetés előtt Árkádia Spirituális Kört tartunk Teremtés címmel, ami nemcsak a pénz megteremtéséhez fog Életedben hozzásegíteni, hanem bármilyen számodra vágyott dolog megteremtésében is. Erről részleteket olvashatsz, ha idekattintasz.

Gyakorlat pénzügyi EGÉSZségedhez...

Tudtad, hogy azok az emberek, akik igazán nagy összeget nyernek a lottón, rövid időn belül rosszabb anyagi helyzetbe kerülnek, mint amilyenben a nyeremény előtt voltak? Tudod, hogy miért? - mert nem pénz kérdése a gazdagság. A pénz viszont gazdagságtudat kérdése!

Mit jelent ez?

Azt jelenti, hogy ha megváltoztatod a gondolataidat, akkor megváltozik a pénz mennyisége a zsebedben. - DE: ha a pénz mennyisége megváltozik a zsebedben (pl. nyersz a lottón), de a gondolataid ugyanolyanok maradnak, akkor a pénz nagyon gyorsan ki is folyik a zsebedből.

Milyen a gondolkodásmódod? - szegénységet, vagy gazdagságot vonzó?

Szegénységet vonzó gondolkodásmód: "ha lesz pénzem, majd másképp gondolkozom"

Gazdagságot, bőséget vonzó gondolkodásmód: "pozitív, teremtő gondolkodásmódot alakítok ki és ennek következtében sok pénzem lesz"

A GONDOLAT az első - és utána jön a fizikai szinten megjelenő eredmény. Ha gazdagságtudatot alakítasz ki MAGadban, akkor bőséges pénzt tudsz ÉLETedbe vonzani.

Az árnyék (=pénz) nem tud árnyékot (=pénzt) teremteni - és a FÉNYt (=gazdagságtudatot) sem teremtheti meg,

vagyis

a pénz (=árnyék) nem fogja megváltoztatni a gondolkodásodat (=FÉNYt) - de ha megváltoztatod gondolkodásodat (=FÉNYerőt), akkor pénzt (=árnyékot) tudsz életedbe vonzani. - azaz: a FÉNY tud árnyékot teremteni.

Rendszeresen - naponta legalább 7 alkalommal - mondd el hangosan, vagy gondolatban a következő mondatot: "Örömmel vonzok magamhoz bőséges mennyiségű pénzt és mindent könnyedén kifizetek, amit szeretnék!"

Kiegészítő gyakorlat:

Amikor a pénzzel kapcsolatban félelemmel telt, aggódó, gyomorszorító, kellemetlen gondolat jut eszedbe, akkor húzd át azt a gondolatot egy nagy piros X-szel - hagyd messzire ellebegni - és utána mondd ki a fenti mondatot - gondolatban, vagy hangosan: "Örömmel vonzok magamhoz bőséges mennyiségű pénzt és mindent könnyedén kifizetek, amit szeretnék!"

21 nap után ellenőrizd le pénzügyeidet - meglepetéssel fogod észrevenni, mennyi minden más lett...

...NE HIDD EL - PRÓBÁLD KI !!!

..és ha tetszett a változás, akkor folytasd a gyakorlatot ÉLETed végéig!

Legyen így!











 
 
0 komment , kategória:  Egészségünk érdekében...  
Címkék: gondolkodásmódod, gondolkodásmódot, gazdagságtudatot, gondolkodásodat, megteremtéséhez, rendelkezésedre, körülményeiddel, kapcsolataiddal, pénzkezelésedet, megteremtésében, gondolkodásmód, megváltoztatod, megváltoztatni, hozzáállásodat, önsanyargatóan, gazdagságtudat, hozzásegíteni, idekattintasz, egészségedhez, gondolataidat, haszontalanná, gyomorszorító, mennyiségétől, következtében, bankszámláján, meglepetéssel, bankszámládon, szegénységet, megtételéhez, beszélgetünk, biztonságban, karbantartod, rendszeresen, gondolkodtál, megteremteni, örömforrássá, pénzügyi EGÉSZség, pénzügyi betegség, pénz életedbe, onnan való, pénz ural, pénz miatt, gazdagság egész, gazdagság gondolkodásmód, gazdagság hozzáállás, értékes dolgokhoz, pénz önmagában, szenvedés forrásává, emberek tudják, bankszámláján lévő, számlán megjelenő, életében +nem, MILYEN PÉNZÜGYI EGÉSZSÉGED, PÉNZ HATÁROZZA-e, PÉNZT Te, Tetszik Neked, Árkádia Spirituális Kört, HIDD EL, PRÓBÁLD KI,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Kaffka_Margit  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Alázat  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png kutya  Bounty krémes  Lóhere  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Kaffka_Margit  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Fekete István - Akác  Az engedelmesség miért nem vál...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Garai Gábor - Takarítás  Nagyi telefonál  Leonardo da Vinci gondolata  Egy lelki imádság  Png kislány  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Egy hatékony szolga  Png kutya  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Minden harmadik...  Soha ne kedvezz...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Kaffka_Margit  Leonardo da Vinci gondolata  Albert Einstein gondolata  Alázat  Facebookon kaptam Krisztinától  Idő  Alázat  képre írva  Facebookon kaptam  Nem számIt  Reménység és erő Krisztustól e...  A jó emberek mindig szépek mar...  Szívem  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Alázat  Nagyi telefonál  Png cica  Csak a fogyatkozás látható  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Elköszönt  Alázat  Png rózsa csokor  Adakozás  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Jó éjszakát  Png lepke  Adakozás  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Adakozás  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Fehér virág  Tanuld meg ezt a versemet 
Bejegyzés Címkék
pénzügyi EGÉSZség, pénzügyi betegség, pénz életedbe, onnan való, pénz ural, pénz miatt, gazdagság egész, gazdagság gondolkodásmód, gazdagság hozzáállás, értékes dolgokhoz, pénz önmagában, szenvedés forrásává, emberek tudják, bankszámláján lévő, számlán megjelenő, életében +nem, embereket +nem, pénz SPIRituális, beszélgetés irányt, első lépések, későbbi lépések, beszélgetés előtt, pénz megteremtéséhez, nyeremény előtt, pénz viszont, pénz mennyisége, gondolataid ugyanolyanok, pénz nagyon, fizikai szinten, következő mondatot, pénzzel kapcsolatban, nagy piros, fenti mondatot, gyakorlatot ÉLETed, gondolkodásmódod, gondolkodásmódot, gazdagságtudatot, gondolkodásodat, megteremtéséhez, rendelkezésedre, körülményeiddel, kapcsolataiddal, pénzkezelésedet, megteremtésében, gondolkodásmód, megváltoztatod, megváltoztatni, hozzáállásodat, önsanyargatóan, gazdagságtudat, hozzásegíteni, idekattintasz, egészségedhez, gondolataidat, haszontalanná, gyomorszorító, mennyiségétől, következtében, bankszámláján, meglepetéssel, bankszámládon, szegénységet, megtételéhez, beszélgetünk, biztonságban, karbantartod, rendszeresen, gondolkodtál, megteremteni, örömforrássá, megtételében, folyamatosan, használhatod, kapcsolatban, ugyanolyanok, problémáidat, harmonikusan, pénzügyeidet, értéktelenné, megváltozik, részleteket, kiáramlását, pénzügyileg, beszélgetés, kellemetlen, spirituális, nézőpontból, gondolkodsz, értéktelent, gondolatban, mennyiségét, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 83 db bejegyzés
Összes: 4844 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2432
  • e Hét: 10887
  • e Hónap: 50708
  • e Év: 228583
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.