Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
...hogy mindenki tudjon róla!
  2011-01-25 23:15:34, kedd
 
 




...HOGY MINDENKI TUDJON RÓLA!


A CITROM 10 000 szer erősebb mint a KEMOTERÁPIA
LEMONS are 10 000 times STRONGER than CHEMOTHERAPY

Elnézést kérek, hogy nem fordítottam le, most veszem a fáradságot hogy ingyen és bérmentesen lefordítom mindazoknak akik nem tudnak angolul. Figyelem ami zárójelben van téve ( ) az mind az én magyarázatom.

Az a jó, hogy a citromot (nem a tablettát) lehet enni, és a testnek készíthetünk egy citrom fürdőt, különösen a befolyásolt területeken (ott ahol rákos).

Vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedben egy pár szeletett, ezzel is megelőzheted a rákot. Ha valakit ismersz, aki ezt még nem tudja kérlek, hogy küld el nekik mert egy óriás szívességet teszel nekik azzal, hogy tudatod velük ezt.

A Citrom "Citrus" ez egy csodálatos termék ami MEGÖLI A RÁK SEJTEKET, 10 000 szer ERŐSEBB MINT A KEMOTERÁPIA. Miért nem tudjuk mi ezt ???

Azért mert laboratóriumok vannak, akik érdekeltek egy szintetikus verzió elkészítésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Te most úgy segíthetsz a szükségben levő barátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a "valódi citrom lé" (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében. Az íze kellemes és NEM termeli azt a rettentő kemóterápiai efecteket (mellék hatások).

Ha van lehetőséged hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy terasz-balkonodon, akkor még ma tedd meg. Hány ember hal meg azért mert ez egy féltve őrző titok, a multimilliomosok és a nagy cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor elesnek az óriás haszontól.

Amint tudjátok, a citrom fának nem kell sok hely, és tudjuk hogy sok fajta létezik belőle. A citromot eheted különböző képen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készíthetsz hűsítő italokat belőle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat süteményeket. A citrom hitelesítve van sok erényel, de a legérdekesebb az az eredmény amin a cisztákon és a daganatokon csinál.

Ez a növény egy bizonyított orvoslás az ÖSSZES RÁK TÍPUSOK ELLEN !!!

Egyesek azt mondják, hogy a citrom nagyon hasznos különböző rákokra. Anti-mikróbus spektrum (színkép) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA AMI TÚL MAGAS, és egy ANTIDEPRESSANT (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS ELLEN), KÜZD A STRESSZ ELLEN, és az IDEG RENDETLENSÉG ELLEN !!!

Ennek az információnak a forrása elbűvölő. A világ legnagyobbik gyártójától jön, ami azt mondja hogy több mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és a kivonatok ezeknek a kísérleteknek leleplezték azt, hogy: MEGSEMMISÍTI A ROSSZ INDULATÚ CELLÁKAT 12 típus rákban beleértve a: COLON (ezt a szót nem találtam meg a szótárban), MELL, PROSZTATA, TÜDŐ, és a HASNYÁLMIRIGY-ben.

Az összetett ebben a fában (citromfa) valóban azt mutatja, hogy 10 000 szer jobb mint az ADRIAMYCIN, ez az a gyógyszer amit használnak világszerte a kemoterápiában, ami meglassítja a növekedést a rák cellákban. És ami a legfurcsább, hogy ez a CITROM kivonat típus terápia, nem csak hogy megöli a rosszindulatú rák cellákat, de NEM BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES CELLÁKAT.

Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD 1201

Fordította angolból:
Ifj. Balla Ferenc
Melbourne-Ausztrália


AZ EREDETI ANGOL SZÖVEG:

Cut Some Lemons Up -- Let The Kids suck On Them -- Put a slice In Your Water glass Etc . . . USE as A Prevention . . .

Subject: Health Alert up date FYI LEMONS ARE 10,000X STRONGER THAN CHEMOTHERAPY
Another good find I would take it orally and be giving my body a lemon sponge bath all over affected areas....

If you know anyone else who doesn't know this, please do them a huge favour and let them know about it.

Lemon (Citrus) is a miraculous product to KILL CANCER CELLS. IT IS 10,000 TIMES STRONGER THAN CHEMOTHERAPY.
Why do we not know about that????
Because there are laboratories interested in making a synthetic version that will bring them HUGE PROFITS. You can now help a friend in need by letting him know that lemon juice is beneficial in PREVENTING the disease. Its taste is pleasant and it does NOT produce the horrific effects of chemotherapy.
If you can, plant a lemon tree in your garden or patio. How many people die while this is a closely guarded secret so as not to jeopardize the beneficial multimillionaires large corporations?
As you know, the lemon tree does not occupy much space and is known for its varieties of lemons and limes. You can eat the fruit in different ways: you can eat the pulp, juice press, prepare drinks, sorbets, pastries,...The lemon is credited with many virtues, but the most interesting is the effect it produces on cysts and tumours!!! This plant is a proven remedy against ALL TYPES ALL TYPES OF CANCER!!!! Some say it is very useful in all variants of cancer. It is considered also as an It is anti microbial spectrum against BACTERIAL INFECTIONS AND FUNGI, EFFECTIVE AGAINST PARASITES AND WORMS, IT REGULATES BLOOD PRESSURE THAT IS TOO HIGH AND IS AN ANTIDEPRESSANT, COMBATS STRESS AND NERVOUS DISORDERS!!!
The source of this information is fascinating: it comes from one of the largest manufacturers in the world, says that more than 20 laboratory tests since 1970, the extracts revealed that: It destroys the malignant cells in 12 TYPES OF CANCER, including colon, breast, prostate, lung and pancreas...
The compounds of this tree actually showed 10,000 times better than the product Adriamycin, a drug normally used chemotherapeutically in the world, slowing the growth of cancer cells. And what is even more astonishing: this type of therapy with lemon extract not only destroys malignant cancer cells but does NOT affect healthy cells!!!

Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD 1201






 
 
0 komment , kategória:  Egészségünk érdekében...  
Címkék: multimilliomosok, megbetegedésekre, laboratóriumban, kemoterápiában, laboratóriumok, antidepressant, nyilvánosságra, legérdekesebb, hasnyálmirigy, manufacturers, megelőzésében, kísérleteknek, információnak, rosszindulatú, elkészítésére, megsemmisíti, corporations, rendetlenség, chemotherapy, magyarázatom, legnagyobbik, süteményeket, készíthetünk, kemóterápiai, laboratórium, befolyásolja, megelőzheted, laboratories, kemoterápia, bizonyított, information, leleplezték, lehetőséged, interesting, tudomásukra, készíthetsz, fáradságot hogy, testnek készíthetünk, citrom fürdőt, befolyásolt területeken, gyerekeknek hogy, pohár vizedben, óriás szívességet, csodálatos termék, szintetikus verzió, szükségben levő, tudomásukra hozod, betegségek megelőzésében, rettentő kemóterápiai, citromfát ültess, kertedben vagy, féltve őrző, HOGY MINDENKI TUDJON RÓLA, MEGÖLI RÁK SEJTEKET, ERŐSEBB MINT KEMOTERÁPIA, HATALMAS PROFITOT, ÖSSZES RÁK TÍPUSOK ELLEN, GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA AMI TÚL MAGAS, DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS ELLEN, KÜZD STRESSZ ELLEN, IDEG RENDETLENSÉG ELLEN, MEGSEMMISÍTI ROSSZ INDULATÚ CELLÁKAT, BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES CELLÁKAT, Health Sciences, Cause Street, Balla Ferenc, EREDETI ANGOL SZÖVEG, Some Lemons Up, Your Water, Health Alert, LEMONS ARE, STRONGER THAN CHEMOTHERAPY, KILL CANCER CELLS, TIMES STRONGER THAN CHEMOTHERAPY, HUGE PROFITS, TYPES ALL TYPES OF CANCER, BACTERIAL INFECTIONS AND FUNGI, EFFECTIVE AGAINST PARASITES AND WORMS, REGULATES BLOOD PRESSURE THAT IS TOO HIGH AND IS AN ANTIDEPRESSANT, COMBATS STRESS AND NERVOUS DISORDERS, TYPES OF CANCER,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Vidámság  Esterházy Péter: Harmonia c...  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Ott van  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Kertem  Borzasztó  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Az ember emlékekből áll  Paul David Tripp Április 14  Ismeretlen: Ikarusz monda  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  Robin Wight pitypang szobra  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam Krisztina b...  Pitypang szökőkút  Erdei gyöngyvirág  képre írva  Robert Merle tollából  Egy barátság története  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Szép estét kedves látogatóimna...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Tanmese  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Jó nap volt  A hagyma antibakteriális hatás...  Szép estét  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Jázmin  különleges  A hagyma antibakteriális hatás...  József Attila - Kopogtatás nél...  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Paul David Tripp Április 14  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Kertem  Tanmese  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Ott van  James Allen  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Borzasztó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Töröld le  Isten hűségének mértéke  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  képre írva  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció... 
Bejegyzés Címkék
fáradságot hogy, testnek készíthetünk, citrom fürdőt, befolyásolt területeken, gyerekeknek hogy, pohár vizedben, óriás szívességet, csodálatos termék, szintetikus verzió, szükségben levő, tudomásukra hozod, betegségek megelőzésében, rettentő kemóterápiai, citromfát ültess, kertedben vagy, féltve őrző, nagy cégek, óriás haszontól, citrom fának, citromot eheted, citrom hitelesítve, daganatokon csinál, bizonyított orvoslás, citrom nagyon, forrása elbűvölő, világ legnagyobbik, kivonatok ezeknek, kísérleteknek leleplezték, összetett ebben, lemon sponge, huge favour, miraculous product, synthetic version, lemon tree, closely guarded, proven remedy, drug normally, multimilliomosok, megbetegedésekre, laboratóriumban, kemoterápiában, laboratóriumok, antidepressant, nyilvánosságra, legérdekesebb, hasnyálmirigy, manufacturers, megelőzésében, kísérleteknek, információnak, rosszindulatú, elkészítésére, megsemmisíti, corporations, rendetlenség, chemotherapy, magyarázatom, legnagyobbik, süteményeket, készíthetünk, kemóterápiai, laboratórium, befolyásolja, megelőzheted, laboratories, kemoterápia, bizonyított, information, leleplezték, lehetőséged, interesting, tudomásukra, készíthetsz, világszerte, fordítottam, daganatokon, hitelesítve, gyerekeknek, fascinating, szívességet, szabályozza, mindazoknak, bérmentesen, területeken, astonishing, gyártójától, szopogassák, meglassítja, befolyásolt, legfurcsább, szintetikus, miraculous, ausztrália, interested, jeopardize, segíthetsz, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 212
  • e Hét: 14537
  • e Hónap: 37025
  • e Év: 214900
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.