Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Betegség elviselésének mágiája
  2011-03-29 08:23:23, kedd
 
   
  Nani, te miért nem dolgozol? - kérdezte a nagyobbik unokám. Beteg lettem - válaszoltam neki. Milyen beteg? - kérdezett ismét. Sokféle betegséget szedtem össze. Bár hasznos lehetnék, szívesen dolgoznék én is, mint a többiek! Sokan bántanak azért, mert alárendelt helyzetben vagyok. - panaszoltam. Te ne tehetsz róla, hogy beteg vagy! - mondta határozottan.

Ez a beszélgetés pár hónappal ezelőtt zajlott le. A gyerekek másképpen látják a világot, a világban az emberek által elfoglalt helyeket, mint a felnőttek. Ami a felnőtteknek megvetendő, teher, az a gyerek által megértett, elfogadott állapot.

Milyen is a mindennapi betegség az ezotériában, mondhatni úgy, a mindennapok elviselésének mágiája?

Nem könnyű. Az éjszakához való készülődés is nehéz. Be kell venni a gyógyszereket, melyek ellen a szervezet élénken tiltakozik, mint minden méreganyag ellen. A betegségek egyetlen hatásos ellenszere létezik ma, a pénz. Ha van pénzed, megveheted a gyógyszertárakban, vagy másutt az egészségesebb vitaminokat, humánusabb, mellékhatások nélküli gyógyszereket. A szegényebbeknek a közgyógyra felírható, vagy a legolcsóbb gyógyszerek maradnak, melyeknek minden mellékhatása kijön, deformálódik a teste minden része.



A reggeli felkelés sem könnyű, reggel be kell iktatni egy kis időt arra, hogy elgondoljuk: ma is egy nap van, csak éjfélig tart, úgy kell élni, mintha minden nap az utolsó lenne, boldogan, könnyen venni bármilyen nehézséget. Bizony, az öröm is megvisel, ami nagyon ritka vendégként kopogtat be a házba. Fel kell rá készülni, mert a legyengült idegrendszer ugyanolyan nehezen uralkodik nagy öröm esetében, mintha bánat érné az embert.

Ezért szükség van a pozitív gondolkodásra, a jót és a rosszat egyformán elviselőre, hogy mindenhez úgy álljunk hozzá: ezt is könnyen megoldjuk, nincs lehetetlen helyzet, melyből ne kerülnénk ki győztesen. Ilyen leküzdendő terv a betegség is. Tiltakozik ellene a beteg minden része, a test egészséget kíván.

Keressünk gyógyítókat, akik feltöltik a sérült testrészeket, esetleg megtisztítják a rontásoktól a törések mentén? Hová forduljunk segítségért, hol keressünk?



Ne adjuk fel a harcot, melyet folytatunk, hiszen az embernek egyetlen élete van és ezt legjobb tudása szerint, illene élnie. Igen, illene. Mindenkit az a sors illet meg, amilyet bevonzott magának, mondják az ezoterikusok.

Küzdjünk a betegség ellen, nevessünk az emberekre, akikkel találkozunk, kérdezzük meg tőlük, hogy vannak. Az emberek törődésre várnak, annyira kevesen vannak, akik észreveszik azt, hogy figyelemre van szükségük.

Köröttem is változik a helyzet, amióta az ezotériával ismerkedem.

Megtanultam mosolyogni, s már könnyen megy, szinte magától jön. Mindenkihez van egy-két jó szavam, akivel csak találkozom.

Még gondolatban sokszor ellankadom, feladom a küzdelmet, azután elhessegetem a valóság tényeit, folytatom tovább a készülődést régi életemre, mintha csak félbe maradt volna, mintha kiestek volna ezek az évek, melyeket legszívesebben kitörölnék az emlékezetemből.



Nagyon sok rossz emberrel találkoztam, jósokkal, reikisekkel, mindenféle gonoszsággal. Köszönöm, hogy megtudhattam, vannak becsületes emberek, vannak, akik figyelnek rám és meg tanulhattam ismét szeretni. Szeretet nélkül az ember nem is él. A szeretet adja az erőt a létezéshez, az élethez, a nélkül üres az ember. Annyi tennivalóm akadna: személyes ügyemnek érzem az élővilág, az állatok helyzetét, a természetvédelmet, a jó és becsületes emberek védelmét. Remélem, egyszer még lesz rá módom, hogy ne csak szavakkal harcoljak értük!

A szív akkor a legboldogabb, amikor van kiért dobognia, van kiért örülnie. Az én szívem azt üzeni a világnak még mindig: szeretlek!
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Címkék: szegényebbeknek, legszívesebben, emlékezetemből, megtisztítják, mellékhatások, gyógyszereket, gondolkodásra, egészségesebb, elviselésének, gonoszsággal, mellékhatása, legboldogabb, határozottan, felnőtteknek, deformálódik, testrészeket, ezoterikusok, megtudhattam, elhessegetem, idegrendszer, ezotériában, tanulhattam, találkozunk, beszélgetés, mindennapok, észreveszik, mindenkihez, megtanultam, gyógyítókat, gyógyszerek, ezotériával, vitaminokat, rontásoktól, segítségért, elgondoljuk, gondolatban, nagyobbik unokám, gyerekek másképpen, emberek által, felnőtteknek megvetendő, mindennapi betegség, mindennapok elviselésének, éjszakához való, szervezet élénken, betegségek egyetlen, egészségesebb vitaminokat, közgyógyra felírható, legolcsóbb gyógyszerek, teste minden, reggeli felkelés, utolsó lenne, legyengült idegrendszer,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szívek  40 felett  Jó éjszakát  Hamvas Béla  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Minden tavaszból őrizz..  Mindent de mindent visszakap  Egy tavasz  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Márai Sándor tollából  Szép estét kedves látogatóimna...  Robert Merle tollából  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  képre írva  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Segíts neki dicsérni Téged  Szívek  Anyámról való emlékek  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  A hagyma antibakteriális hatás...  Isten hűségének mértéke  39 ígéret  IGEN így  Egy párkányon  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  képre írva  Facebookon kaptam  Tanmese  Vidámság  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  ajándék, mellyel meglepem  Egy gondolat  "Ez egy csoda"  Ott van  Facebookon kaptam  Emlékezz  Somlyó Zoltán - Orgonával  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Emlékezz  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Müller Péter tollából  IGEN így  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Esterházy Péterre emlékezünk  Robin Wight pitypang szobra  Robert Merle tollából  Dóró Sándor: Embernek maradni  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Szép estét  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Alvó kislány  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Csend  A sorsod  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  A felvilágosodás...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Esterházy Péterre emlékezünk  Robert Merle tollából  Erdei gyöngyvirág  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Az ember emlékekből áll 
Bejegyzés Címkék
nagyobbik unokám, gyerekek másképpen, emberek által, felnőtteknek megvetendő, mindennapi betegség, mindennapok elviselésének, éjszakához való, szervezet élénken, betegségek egyetlen, egészségesebb vitaminokat, közgyógyra felírható, legolcsóbb gyógyszerek, teste minden, reggeli felkelés, utolsó lenne, legyengült idegrendszer, pozitív gondolkodásra, rosszat egyformán, beteg minden, test egészséget, sérült testrészeket, törések mentén, embernek egyetlen, betegség ellen, emberek törődésre, ezotériával ismerkedem, valóság tényeit, készülődést régi, szeretet adja, nélkül üres, állatok helyzetét, szív akkor, szegényebbeknek, legszívesebben, emlékezetemből, megtisztítják, mellékhatások, gyógyszereket, gondolkodásra, egészségesebb, elviselésének, gonoszsággal, mellékhatása, legboldogabb, határozottan, felnőtteknek, deformálódik, testrészeket, ezoterikusok, megtudhattam, elhessegetem, idegrendszer, ezotériában, tanulhattam, találkozunk, beszélgetés, mindennapok, észreveszik, mindenkihez, megtanultam, gyógyítókat, gyógyszerek, ezotériával, vitaminokat, rontásoktól, segítségért, elgondoljuk, gondolatban, készülődést, válaszoltam, panaszoltam, reikisekkel, találkoztam, éjszakához, egészséget, betegséget, becsületes, készülődés, elfogadott, megvetendő, alárendelt, nehézséget, létezéshez, leküzdendő, tiltakozik, forduljunk, közgyógyra, ellenszere, megveheted, humánusabb, legolcsóbb, betegségek, találkozom, kitörölnék, folytatunk, méreganyag, ellankadom, mindennapi, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 348
  • e Hét: 3280
  • e Hónap: 5639
  • e Év: 57905
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.