Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Joel Osteen: Megvallásaim
  2016-05-06 21:17:19, péntek
 
  Joel Osteen: Megvallásaim
31 ígéret, amelyeket kihirdethetsz az életed felett

Első nap

Kihirdetem Isten lenyűgöző áldásait az életemre.
Meg fogom látni Isten jóságának kirobbanását,
ahogy hirtelen, mindenre kiterjedően megnyilvánul.
Meg fogom tapasztalni Isten jóindulatának mindent felülmúló nagyságát.
Ez magasabb szintre emel annál, amiről valaha is álmodtam.
Túláradó áldások jönnek az utamba.
Ez az én megvallásom.
Ámen.

Egy barátom egy nagynevű egyetemre szeretett volna menni, de tanulmányi költségeinek fedezéséhez ösztöndíjra volt szüksége. Hónapokkal a tanévkezdés előtt megpályázta az ösztöndíjat. Bár a jegyei elég jók voltak ahhoz, hogy bejusson, tájékoztatták, hogy nincs több elérhető ösztöndíj. Ezért helyette beiratkozott egy főiskolára.

Úgy tűnt, hogy a nagynevű egyetemre vonatkozó álma kútba esett. Úgy tűnt, a helyzet végleges. Minden tény arra utalt, hogy nem fog megtörténni, amit szeretett volna. Az iskolakezdés előtt néhány héttel azonban az ösztöndíj iroda visszahívta azzal, hogy új forrás nyílt meg. A kétéves, részleges ösztöndíj helyett, amelyre pályázott, négyéves, teljes körű ösztöndíjat ajánlottak neki; kirobbanó áldást.

Lehet, hogy te is úgy gondolod, hogy a helyzeted végleges. Régóta benne vagy már. Nem látod, hogyan emelkedhetnél ki valaha is belőle. Minden tény arra utal, hogy ez lehetetlen. De Isten ma azt mondja: ,,Fel kell készülnöd! Ahol most tartasz, az nem végleges. Kirobbanó áldásokat tartogatok számodra az utadon. A béredet meghaladó növekedést adok neked. Megáldalak a megszokott jövedelmeden felül. Hirtelen fogom megváltoztatni a dolgokat az életedben."

Ez a robbanás szó meghatározása: hirtelen, széles körű változás. Ezt akarja Isten megtenni mindegyikünk életében. Hirtelen. Váratlanul. A mindennapostól eltérő módon, és nem kis mértékben. Nem középszerű változás lesz ez. Széles körű növekedés lesz. Azt jelenti: annyira elképesztően bámulatos, hogy tudod, ebben Isten kezének kellett benne lennie.

Éppen ez történt egy férfivel, aki nemrégiben megállt a gyülekezetnél, és hatalmas adományt hozott a szolgálatunk számára. A tizede volt. Azt mondta, hogy örökölt egy olyan rokona után, akivel soha nem is találkozott. Valójában azt sem tudta, hogy rokonok, ez az ember mégis olyan örökséget hagyott rá, amely az egész családját egy új szintre emelte. Nemcsak arra volt módja, hogy kifizesse a házát, hanem arra is, hogy sok más ember házát kifizesse.

Nem tudom, te hogy vagy ezzel, de én hiszem, hogy vannak ilyen rég elveszettnek hitt rokonaim. Hiszek a kirobbanó áldásokban.

Pál apostol beszélt erről az Efézus 2:7-ben. Azt mondta, meg fogjuk látni ,,Isten jóindulatának korlátlan, megmérhetetlen, mindent felülmúló nagyságát" (az angol fordítás alapján). Azt mondta, olyan jóindulatot fogunk megtapasztalni, mint soha korábban.

A látható világban úgy tűnhet, soha nem tudjuk megvalósítani az álmainkat. Máris kiszámoltad, hogy sohasem fogsz kilábalni az adósságból. Végigfuttattad a számításokat - de Isten azt mondja: ,,Még nem láttad meg az én kirobbanó áldásaimat. Még nem láttad a jóindulatom mindent felülmúló nagyságát! Olyan áldásaim vannak számodra, amelyek évekkel előre röpítenek. Olyan növekedést adok, amely meghaladja a természetes számításaidat."

Megtanulta, hogy Isten nem mindig az átlagos emelések szerint bánik velünk. Van úgy, hogy apránként ad növekedést. Minden nap, és egész nap hűségesnek kell lennünk. Amikor azonban ilyen kirobbanó áldásban részesülünk, akkor ahelyett, hogy hétről a nyolcra, onnan meg a kilencre araszolnánk, Isten a ,,hétről a nyolcra" jutást a ,,hatvanháromról a hatvannégyre" szintjére emeli. Ez aztán a széles körű növekedés!


Link


 
 
0 komment , kategória:  Joel Osteen  
Címkék: végigfuttattad, mindennapostól, megmérhetetlen, hatvanháromról, megtapasztalni, megváltoztatni, meghatározása, tájékoztatták, jóindulatának, gyülekezetnél, megvalósítani, emelkedhetnél, számításaidat, kihirdethetsz, hatvannégyre, beiratkozott, mindegyikünk, jövedelmeden, elveszettnek, szolgálatunk, költségeinek, iskolakezdés, megvallásaim, megnyilvánul, elképesztően, kirobbanását, számításokat, megpályázta, visszahívta, kiterjedően, ösztöndíjat, araszolnánk, megvallásom, jóindulatot, megtörténni, találkozott, életed felett, nagynevű egyetemre, tanévkezdés előtt, jegyei elég, helyzet végleges, iskolakezdés előtt, ösztöndíj iroda, helyzeted végleges, béredet meghaladó, megszokott jövedelmeden, mindennapostól eltérő, szolgálatunk számára, tizede volt, olyan rokona, ember mégis, egész családját, Joel Osteen, Kihirdetem Isten,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép napot kívánok  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Alázat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Albert Einstein gondolata  Régi emberek, akikre máig büsz...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Bounty krémes  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Garai Gábor - Takarítás  Nevem  Nevem  George Byron - Ahogy itt jár -...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Egy hatékony szolga  Soha ne kedvezz...  Bounty krémes  A sors  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Nem tudhatod  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Sokan azt tartják  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  A Megváltó szolgálatában  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Albert Einstein gondolata  Png csokor  Irgalom és ítélet  Png telefon  Png csokor  Még csak most kezdődik a nap  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Hazára minden embernek szükség...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png cica  Sose bánj semmit  Fekete-erdő desszert  Nevem  Facebookon kaptam Krisztinától  Rátalálsz  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam Krisztinától  Próbálj meg ...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Ne kapaszkodj magasabbra,  Esti kép  A televizió nem a kultúrát kép...  Mai harmónia kártyám  Png kutya  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Esti kép  Alvó cicák  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Radikális szeretet  Png rózsa csokor  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Png virág  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Hogyan lehet Jézust szenvedély... 
Bejegyzés Címkék
életed felett, nagynevű egyetemre, tanévkezdés előtt, jegyei elég, helyzet végleges, iskolakezdés előtt, ösztöndíj iroda, helyzeted végleges, béredet meghaladó, megszokott jövedelmeden, mindennapostól eltérő, szolgálatunk számára, tizede volt, olyan rokona, ember mégis, egész családját, kirobbanó áldásokban, angol fordítás, látható világban, számításokat &#8211, jóindulatom mindent, természetes számításaidat, átlagos emelések, kilencre araszolnánk, széles körű, végigfuttattad, mindennapostól, megmérhetetlen, hatvanháromról, megtapasztalni, megváltoztatni, meghatározása, tájékoztatták, jóindulatának, gyülekezetnél, megvalósítani, emelkedhetnél, számításaidat, kihirdethetsz, hatvannégyre, beiratkozott, mindegyikünk, jövedelmeden, elveszettnek, szolgálatunk, költségeinek, iskolakezdés, megvallásaim, megnyilvánul, elképesztően, kirobbanását, számításokat, megpályázta, visszahívta, kiterjedően, ösztöndíjat, araszolnánk, megvallásom, jóindulatot, megtörténni, találkozott, jóindulatom, természetes, tapasztalni, kiszámoltad, ösztöndíjra, részesülünk, tanévkezdés, fedezéséhez, hűségesnek, hónapokkal, tanulmányi, meghaladja, főiskolára, nemrégiben, tartogatok, áldásaimat, váratlanul, növekedést, megtanulta, középszerű, megszokott, kihirdetem, adósságból, megáldalak, lehetetlen, áldásokban, ajánlottak, egyetemre, szeretett, örökséget, kirobbanó, valójában, vonatkozó, röpítenek, mértékben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1636
  • e Hét: 5863
  • e Hónap: 16916
  • e Év: 78217
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.