Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ipi-apacs: TE VAGY A FASISZTA!
  2009-10-31 23:51:10, szombat
 
  Ipi-apacs: TE VAGY A FASISZTA!

Dátum: 2009. October 23. Friday, 12:38

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=3565


Jegyzet

A szélsőjobb és a fasizmus veszélyeire mutogatók előtt sem lehet közömbös néhány fontos körülmény. Milyen az a rendszer, ahol a társadalom felemelkedésének egyedüli üdvözítő útja immár csaknem hatvanöt esztendeje az országot kifosztó hatalom bolsevik, majd liberális típusú szabadrablása, az átlagember anyagi, testi, szellemi leépítése? Mitől nem lenini ez mostani út?

És mitől nem szélsőjobboldali és fasiszta az ilyen hatalom? Milyen az, az ellenzék, amelyik a hatalom bármilyen felvetésére, rablási ötletére pont az ellenkezőjét mondja? Mondja, és nem teszi, mert, mint mondja: nem teheti. Ez a visszafogottság a kormány és a mögötte állók, magukat baloldalinak és liberálisnak mondó erők biztos alapja, létezése támasza. Mitől nem kutya az egyik és a másik mitől nem eb? Az ilyen kétpártrendszer lényege a polgárháború lenne, de ebben az országban az emberek többsége nem tekinthető polgárnak a szó, hagyományos és jelenleg is elfogadott, úgymond: európai értelmében. Háború? A II. Világháború - a békét hangoztató békekötések és a megváltozott világhatalmi erőviszonyok ellenére - azóta is többé, kevésbé és folyamatosan szedi áldozatait, olykor nyílt, többségükben rejtett módszerekkel ugyan, de a mai napig tart.
Minek ide egy új polgárháború? A jelenlegi nem elég? Mégpedig egyenlőtlen feltételekkel: szemkilövés, emberellenes költségvetés, a hatalomban lévők ránk vigyorgó, pimasz meggazdagodása, a legelesettebbek zsebeiben való kutakodása és az immár nyíltan kimondott parancs: fájni fog! Már nem rejtik véka alá, már arra sem szakítanak időt, hogy hazudjanak, szépítsenek a dolgon. Ekkora pimaszság európai országban időtlen idők óta nem esett meg.
Elvégeztetett!
Európában vagyunk.
Ugye nem felejtettük el, hogy például a klasszikus olasz fasizmus adott időben a nagytőke diktatúrája volt? Kik védték és védik a 2005-ben és a 2006-os választások előtt a kókai dübörgő, majd a mostani álság-válság gazdasági érdekeit? És hogyan?
Csak nem a néppel szemben, immár a rendőrterror alkalmazásával, Brüsszelre, a pénzpiacok, az IMF diktátumaira hivatkozva, a népszerűtlen megszorítások igazolására?
Most, hogy fájt már eléggé eddig is és fájni fog, nagylelkűen megígérték - az '56-os évfordulóra, az ünnepre való tekintettel -, hogy kevesebb lesz a rendőr és a kordon. Majd meglátjuk.
A kérdések és a várható válaszok azért feltehetően megmaradnak.
Tetszik a rendszer? Naná, hogy tetszik, mert nyugodtan randalírozhatsz! Nem tetszik a rendszer? Persze, hogy nem, mert fasiszta vagy! Kimész az utcára? Hohó! Miért mész ki az utcára? Bizonyára azért, mert fasiszta, szélsőségesen jobboldali vagy! Nem mész ki az utcára? Tudjuk jól, hogy miért: titokban szervezkedsz! Mit magyarkodsz itt folyamatosan? Érdekel a történelem? Ugye megmondtam, hogy náci vagy! Nem érdekel a történelem? Tudjuk, miért nem! Mert utálod a hivatalosan elismert történészeinket! Nem szégyelled magad? Hidegen gyűlölöd az idegent, a meleget, a hideget? És, ha ezt megkérdezik: idegesít? Utálod, hogy utálunk? Másképpen gondolkodsz a másképpen gondolkodókhoz képest?
És, ha erre azt mondod velem együtt: kérdezzetek csak és válaszoljatok helyettünk is! Az igazság végül úgyis előbb-utóbb utat tör magának!
De miért mindig csak rajtunk keresztül teszi ezt?

2009. október. 23. Wéber Tünde
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felemelkedésének, szélsőjobboldali, történészeinket, visszafogottság, randalírozhatsz, kétpártrendszer, legelesettebbek, alkalmazásával, meggazdagodása, gondolkodókhoz, válaszoljatok, megszorítások, szabadrablása, elvégeztetett, szélsőségesen, feltételekkel, rendőrterror, világhatalmi, megváltozott, emberellenes, költségvetés, módszerekkel, baloldalinak, szervezkedsz, folyamatosan, ellenkezőjét, többségükben, liberálisnak, polgárháború, népszerűtlen, erőviszonyok, diktátumaira, békekötések, felvetésére, hagyományos, világháború, fasizmus veszélyeire, társadalom felemelkedésének, országot kifosztó, átlagember anyagi, ilyen hatalom, hatalom bármilyen, ellenkezőjét mondja, mögötte állók, másik mitől, ilyen kétpártrendszer, polgárháború lenne, emberek többsége, békét hangoztató, megváltozott világhatalmi, hatalomban lévők, legelesettebbek zsebeiben, VAGY FASISZTA, Wéber Tünde,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Sadhguru idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márciuzs 24.  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  Facebookon kaptam  A haj állapotának javítása egy...  Sok ember olyan,  A pálma a győzelem és a diadal...  Sir Andrew Lloyd Webber  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Szép estét  Az idegen országok éghajlata  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam  Minden kedves látogatómnak sze...  Paul David Tripp Március 26  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Ratkós beszületései a szereplő...  Alvó kisfiú  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Március  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az idegen országok éghajlata  Sonka vásár  A máj egészségének javítása te...  Táplálékok a máj egészségének ...  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 28  Minden kedves látogatómnak sze...  J. Donald Walters  virágvasárnap  Az angyali üdvözlet  A máj egészségének javítása te...  Amikor még kicsi voltál...  Graffiti bölcsesség  Facebookon kaptam  Levél lány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Ne hagyd  képre írva  Óraállítás  Szép estét  képre írva  Heltai Jenő: Március  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
fasizmus veszélyeire, társadalom felemelkedésének, országot kifosztó, átlagember anyagi, ilyen hatalom, hatalom bármilyen, ellenkezőjét mondja, mögötte állók, másik mitől, ilyen kétpártrendszer, polgárháború lenne, emberek többsége, békét hangoztató, megváltozott világhatalmi, hatalomban lévők, legelesettebbek zsebeiben, immár nyíltan, klasszikus olasz, nagytőke diktatúrája, 2006-os választások, kókai dübörgő, mostani álság-válság, néppel szemben, rendőrterror alkalmazásával, népszerűtlen megszorítások, ünnepre való, várható válaszok, hivatalosan elismert, másképpen gondolkodókhoz, igazság végül, felemelkedésének, szélsőjobboldali, történészeinket, visszafogottság, randalírozhatsz, kétpártrendszer, legelesettebbek, alkalmazásával, meggazdagodása, gondolkodókhoz, válaszoljatok, megszorítások, szabadrablása, elvégeztetett, szélsőségesen, feltételekkel, rendőrterror, világhatalmi, megváltozott, emberellenes, költségvetés, módszerekkel, baloldalinak, szervezkedsz, folyamatosan, ellenkezőjét, többségükben, liberálisnak, polgárháború, népszerűtlen, erőviszonyok, diktátumaira, békekötések, felvetésére, hagyományos, világháború, felejtettük, magyarkodsz, megmaradnak, hivatalosan, megkérdezik, kérdezzetek, gondolkodsz, feltehetően, tekintettel, diktatúrája, szemkilövés, választások, igazolására, évfordulóra, nagylelkűen, egyenlőtlen, szépítsenek, veszélyeire, megmondtam, hangoztató, társadalom, esztendeje, klasszikus, jobboldali, történelem, megígérték, brüsszelre, szélsőjobb, elfogadott, értelmében, szégyelled, hivatkozva, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 453
  • e Hét: 2713
  • e Hónap: 19506
  • e Év: 152423
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.