Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hat piszkos titok, amit nem mondanak el a nők...
  2011-07-21 18:47:45, csütörtök
 
 




HAT PISZKOS TITOK, AMIT NEM MONDANAK EL A NŐK


1. Bizony, nemcsak a férfiakkal fordul elő, hogy kifelé kacsintgatnak egy kapcsolatból. A különbség csak annyi, hogy a nőknél a hűtlenség fő oka, hogy érzelmileg sivárnak tartják jelenlegi helyzetüket. A megkérdezett nők 32 %-a állította azt, hogy megcsalta már kedvesét és legtöbbjük azért, mert nem érezte magát elég kívánatosnak otthon.

2. Az örök probléma: a nők 5% a minden együttlétnél, 16%-uk pedig minden másodiknál színleli az orgazmust, de ezt természetesen titokban tartják. A férfiak többsége ugyanis továbbra sem érti meg, hogy míg nekik a sex nem létezik csúcspont nélkül, addig a nők számára ez egyáltalán nem olyan természetes dolog.

3. Tartja a kapcsolatot az exével, - a megkérdezett nők háromnegyede ismerte be, hogy valamelyik közösségi oldalon tartja a kapcsolatot volt partnereivel. Ez önmagában még nem lenne olyan nagy probléma, de akadnak olyanok is, akik flörtölnek is az exekkel és minderről mélyen hallgatnak.

4. Más férfiakról fantáziál, - nehogy azt higgyük, hogy csak a férfiak szoktak fantáziálni sex közben. A gyengébbik nemmel is előfordul, hogy partnerük helyett más férfin jár az agyuk az ágyban. Egészen pontosan 38% -a vallotta be, hogy másról is fantáziál sex közben.

5. Érdekes adat, hogy a nők 25% -a hetente többször, 23% -a pedig havi rendszerességgel "nyul" magához, sőt 30%- uk egyedül is szokott pornófilmet nézni, Jó hír, hogy ez csak növelheti a férfiak önbecsülését: a nők ugyanis annál többször önkielégítenek, minél többször szeretkeznek. Ha otthon jó és gyakori a sex, többször akarják egyedül is élvezni.

6. Nem izgul fel, -minden kapcsolatban eljön a pillanat, amikor a kezdetinél kevesebbszer sexelnek a párok, de a nők 42% -val már előfordult az is, hogy egyáltalán nem izgult fel a partnerére. A leggyakoribb oka ennek a korábbi rossz sex, a kis pénisz és - nem meglepő módon - a nem megfelelő higiénia.







8 DOLOG, AMIT BIZTOS ELTITKOL A NŐ!


Nos, igen - vannak dolgok, amiket a párunk nem fog az orrunkra kötni, feltehetően sosem. Mi az, amiről a nő nem beszél?

Bizonyos dolgokkal kapcsolatban a nők nem érzik úgy, hogy a teljes igazságot kell mondaniuk - a párjuknak. Főként azért, mert rosszul esne neki, de az is lehet, hogy csupán nem szeretnének ennyire kitárulkozni előtte. Mi az a 8 dolog, amit szívesebben titkol el a nő? Íme az első négy.

- Több férfival aludt együtt, mint amennyit bevall: 3 nőből egy nem a valódi számot osztja meg a kedvesével. A hölgyek hajlamosabbak a múltban történt dolgokat megtartani maguknak. Ha valóban az igazat akarjuk hallani, egy őszinte beszélgetéssel kezdődő estén hozakodjunk elő a saját múltunkkal, akkor talán ő is többet elárul a sajátjából.

- Ha megcsalásról van szó: a hölgyek 7 százalékban a rossz szex miatt, 19 százalékban azért csalják meg a párjukat, mert már nem szerelmesek, 17 százalékban azért, mert valami izgalomra vágynak, és 28 százalékban azért, mert újra szexisnek és érzékinek akarták érezni magukat! A számok magukért beszélnek.

Az is kiderült, hogy abból a 32 százalékból, aki megcsalta már a férfit, 68 százalékuk nem mondta el neki a hűtlenséget.

Észre lehet venni, ha egy nő már nemigen érdeklődik a párja iránt. Nem érzi szükségesnek, hogy tetsszen neki, több időt szeret egyedül tölteni, nem flörtöl már vele. Vegyük észre a jeleket!

- Eltitkolja, ha nem jött az orgazmus: a nők 48 százaléka játszott már el orgazmust, valódinak 52 százalékuk vallotta azt. Egy 2009-es felmérés szerint a nők 63 százaléka, ha nem élt át orgazmust, nem is kezdeményezte továbbiakban a szexet. 29 százalékuk egyáltalán nem kívánta. Gond van, ha azt látjuk, nem is érdekli igazán a szex.

Sok nő azért játssza el az orgazmust, mert unatkozik; azt szeretné, hogy a partnerének jó legyen; vagy az őt szeretné megkímélni az igazságtól, miszerint neki nem is jó. Ha úgy véljük, hogy valami nincs rendben, arról mindenképp beszélni kell. De ne akkor és ott, az ágyban!

- A nő eltitkolja, ha tartja a kapcsolatot exével. Néhány levéllel évente nincs gond. Ha azonban az érdeklődés gyakoribbá válik, kezdhetünk gyanakodni.

Manapság a közösségi oldalakon sokkal hajlamosabbak vagyunk barátnak felvenni egy az ex-kedvesünket, és bizonyos esetekben ennek lehet is következménye. Gyanús lehet, ha gyorsan bezár egy oldalt, vagy abbahagyja a netezést, becsukja a laptopot, amikor a férfi belép a szobába.

Az ellenőrizgetéssel nem sokra megyünk; a nő még óvatosabbá válik. Ha úgy érezzük, hogy túl sokat kommunikál az ex-szel, inkább kérdezzünk rá nyíltan. Vagy játsszuk el, hogy mi vagyunk hasonló szituációban, és mit írunk vissza egy exnek, aki beszélgetni akar velünk.




 
 
0 komment , kategória:  Életmód   
Címkék: rendszerességgel, önkielégítenek, beszélgetéssel, kacsintgatnak, természetesen, következménye, hajlamosabbak, kezdeményezte, szükségesnek, kevesebbszer, kitárulkozni, kapcsolatban, megcsalásról, megkérdezett, háromnegyede, partnereivel, kívánatosnak, leggyakoribb, együttlétnél, kapcsolatból, szituációban, önbecsülését, szeretkeznek, továbbiakban, százalékból, szívesebben, partnerének, szerelmesek, kapcsolatot, pornófilmet, százalékban, helyzetüket, beszélgetni, kedvesünket, szeretnének, hűtlenséget, férfiakkal fordul, különbség csak, örök probléma, minden együttlétnél, férfiak többsége, kapcsolatot volt, férfiak szoktak, gyengébbik nemmel, férfiak önbecsülését, kezdetinél kevesebbszer, korábbi rossz, orrunkra kötni, teljes igazságot, első négy, valódi számot, hölgyek hajlamosabbak, PISZKOS TITOK, AMIT NEM MONDANAK EL NŐK, AMIT BIZTOS ELTITKOL NŐ,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Latinovits Zoltán tollából  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sorsod  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Egy tavasz  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Pitypang szökőkút  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Minden tavaszból őrizz..  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  képre írva  A sorsod  Szeretem ujjad karcsuságait,  Az ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  39 ígéret  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Szép estét  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Isten hűségének mértéke  Egyszerű  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Nevelőszülőkhöz adták,  Paul David Tripp Április 14  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Ismeretlen: Ikarusz monda  Paul David Tripp Április 12  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  különleges  A felvilágosodás...  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Magamnak  Emlékezz  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Ady Endre - Mindegy átka  Tavaszi este  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  képre írva  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Walter Chrysler mondta  Tavaszi este  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Ma van a magyar költészet napj...  Előfordul, hogy  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  A sorsod  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Esterházy Péterre emlékezünk 
Bejegyzés Címkék
férfiakkal fordul, különbség csak, örök probléma, minden együttlétnél, férfiak többsége, kapcsolatot volt, férfiak szoktak, gyengébbik nemmel, férfiak önbecsülését, kezdetinél kevesebbszer, korábbi rossz, orrunkra kötni, teljes igazságot, első négy, valódi számot, hölgyek hajlamosabbak, múltban történt, igazat akarjuk, őszinte beszélgetéssel, saját múltunkkal, rossz szex, számok magukért, párja iránt, 2009-es felmérés, kapcsolatot exével, érdeklődés gyakoribbá, közösségi oldalakon, férfi belép, rendszerességgel, önkielégítenek, beszélgetéssel, kacsintgatnak, természetesen, következménye, hajlamosabbak, kezdeményezte, szükségesnek, kevesebbszer, kitárulkozni, kapcsolatban, megcsalásról, megkérdezett, háromnegyede, partnereivel, kívánatosnak, leggyakoribb, együttlétnél, kapcsolatból, szituációban, önbecsülését, szeretkeznek, továbbiakban, százalékból, szívesebben, partnerének, szerelmesek, kapcsolatot, pornófilmet, százalékban, helyzetüket, beszélgetni, kedvesünket, szeretnének, hűtlenséget, fantáziálni, feltehetően, természetes, hozakodjunk, megtartani, százalékuk, egyáltalán, gyanakodni, kezdhetünk, eltitkolja, mindenképp, férfiakról, gyengébbik, igazságtól, megkímélni, hallgatnak, érdeklődés, gyakoribbá, partnerére, előfordult, kezdetinél, flörtölnek, valamelyik, érdeklődik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 212
  • e Hét: 14537
  • e Hónap: 37025
  • e Év: 214900
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.