Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Petíció a Kossuth térről
  2006-10-09 12:37:41, hétfő
 
   
  Petíció A Kormányhoz

1849. augusztus 13. Görgey Artur hada leteszi a fegyvert Világosnál az orosz csapatok előtt. Szomorú dátum ez, és sokan Görgeyt árulónak titulálták. Valójában nem árulásról volt szó, hanem a teljes megsemmisülés veszélye előtt egy utolsó lehetőségről. Görgey felismerte a sorozatos vereségekből következően, hogy nincs értelme a további véráldozatnak, mert a szabadságharc kitűzött céljait erővel többé nem érhetik el. A fegyverletétel tehát szomorú, eszmeileg katasztrofális, ám abban a helyzetben mégis bölcs döntésnek számított.

Napjaink politikai helyzete jelképesen hasonló. Az ország szerte keletkező tűntetések, a társadalom jelentős megoszlása, és a többségi közvélemény nem ad, nem adhat a továbbiakban egységesen működő, és együttműködő politikai, gazdasági és társadalmi bázist egy megszorító, vagy reform vagy bármilyen terv mögé. A teljes polgári engedetlenség bekövetkezése, és ezáltal a Magyar gazdaság katasztrofális helyzete hajszálon múlik. A tüntetés sorozatok, a gazda demonstrációk, a jelenleg csak néhány ágazatban jelentkező figyelmeztető sztrájkok csak a jéghegy csúcsa. A mélyben a többségi Magyar társadalom akarata helyezkedik el, amely nem fog tovább tétovázni, ha megindul az országos útlezárások, az általános munkabeszüntetés láncreakciója.

Ne feledkezzünk azonban meg arról a dübörgésről, amely szintén a jéghegy mélyéről fakad, és radikális megoldásokat sürget. Ez egy olyan feszítő erő, amely még csillapítható, de nem tudhatjuk hol vannak a határok, meddig lehet a gyülemlő feszültséget levezetni a törvényesség határain belül. Mi, akik a törvényes és demokratikus megoldásokhoz ragaszkodunk mindent elkövetünk a béke és a rend megőrzése érdekében, de ezen feladatunk az idő múlásával mind nehezebb. Politikai patthelyzetben vagyunk. Az Ország egyre súlyosabb erkölcsi, majd anyagi válságba süllyedhet. Önök az elmúlt öt év alatt sajnos nem javítottak, hanem rontottak az Ország helyzetén, konvergencia program néven ismertté vált tervük pedig a jelen helyzetben a társadalom végső tűrőképességén jóval túlmutat, tehát -bár elméletileg elképzelhető- gyakorlatilag azonban nem megvalósítható. A petíciót a világosi fegyverletétel fejtegetésével kezdtem.

Tettem ezt, mert egy történelmi példával kívántam felvázolni, a kudarc elismerése az értékek megóvása, és egy új fejlődés elindítója lehet. Felelősséggel nem lehet ragaszkodni egy elveszett helyzethez, amíg teljes nem lesz a vereség, mert ez a vereség Magyarország veresége lesz, és akkor már nemzet ellenes bűnről kell beszélnünk. Eljött az idő! Menni kell! Magyarország érdeke a rend, a haladás és a fejlődés! Az út hosszú, meredek, és nagyon göröngyös, de megvalósítható. Legyenek bölcsek, ne taszítsák az országot lejjebb, hogy még mélyebbről kelljen felkapaszkodnia, tegyék meg a legtöbbet, amit a nemzet érdekében tehetnek, lemondásukkal adjanak lehetőséget a fejlődésnek!

-A petíció elpostázva a miniszterelnöki hivatalhoz, Emailben elküldve az összes parlamenti párthoz, és számos médiához reálisan tájékoztató médiához.

Fáber Károly
a Nemzeti Szövetség Vezetője
a Magyar Nemzeti Bizottság 2006. tagja
a Kossuth téri demonstráció felelős szervezője

Budapest, 2006. október 9.


**************


A MAGYAR NEMZETHEZ
1944 március 19 - 62 év alkotmány nélkül - 2006 március 19


Magyarország helyzete igen nehéz, de ma sem reménytelen, mert léte sohasem azokon múlik, akik nem hisznek benne, hanem azokon, akik hisznek benne.

Alulírottak a nemzet jövője iránti felelősségtől és aggodalomtól áthatva, nyomatékosan felhívjuk a figyelmet arra, hogy nemzetünk és a magyar állam talpra állásának immár halaszthatatlan feltétele a történelmünk során kiérlelt, a Szent Korona Tanban jelen lévő, megingathatatlan elvekre épülő magyar történelmi alkotmány jogfolytonosságának helyreállítása. Magyarország alkotmánya nem évszámhoz köthető, hanem történelméhez.

A magyar alkotmány a magyar nemzet ezer éves létében gyökerező, munkáló, érlelődő és megmegújuló államalkotó akarata.


Amit ma alkotmánynak neveznek,
az nem alkotmány, az csak egy alaptörvény.

Az alkotmányosságot az 1944- március 19-i német megszállás függesztette fel.

A mai alaptörvényt a háborús-győztes, megszálló, a megszállást jogtalanul fenntartó szovjet nagyhatalom kényszeríttette ránk 1949-ben. Ez a törvény alkotmányosan semmis.

Ez az alaptörvény, egy alkotmánynak nevezett diktátum volt az alapja a kommunista hatalom- átvételnek, évtizedekig tartó hatalombitorlásuknak. Ez a diktátum máig érvényes, a 1949/XX. törvény 77.§(1)- révén, amely az országot elszakította belső törvénykezésében, a saját alkotmányának, még az emlékétől is. Ez az alkotmánynak nevezet alaptörvény hagyta helyben, illetve tette lehetővé a magyar jogrendet alapjaiban felforgató, az országot idegen érdekeknek kiszolgáló jogszabályok meghozatalát, az állampárti terrort, az államosítást, a reprivatizálás helyett az államosítást véglegessé tevő rabló privatizálást, és a máig tartó pszichikai hadviselést az ország újabb öntudatra ébredése ellen. Ez az alaptörvény a megszállók törvénye volt.


A megszállás megszűnt,
Magyarországnak vissza kell térnie
saját alkotmányához.

1989 után az 1949. évi XX. törvény, az úgynevezett alaptörvény többszöri módosítással liberális szelleművé lett, amely ez az új körülmények közt továbbra is arra szolgál, hogy a lehetetlenné tegye a szerves jogfejlődéstől elszakítva a nemzet öntudatra ébredését. A ránk kényszerített alaptörvény mai formája véglegesen eladhatóvá teszi a földet és a nemzet egyéb természeti és társadalmi erőforrásait. 1989 után szabad rablássá válhatott a magánosítás, többnyire nem azok jutottak a vagyonhoz, akiktől elvették. Sőt olyan közjavakat is privatizálhattak, amelyek értelmüket csakis a közösség szolgálatában nyerhetik el, amelyek elvileg nem lehetnek magántulajdonban (energia, vízkincs, önkormányzati javak, génbankok, de ide értendő a szocializmus éveiben elhanyagolt nyugdíjalapok feltőkésítésének elmulasztása is). Az ország, a társadalom anyagi újjászervezhetőségét veszélyezteti ez az alaptörvény.

A katonai megszállás 15 éve megszűnt, Magyarországnak vissza kell térnie saját, ősi alkotmányához.

Hatalmi fölény, erőszak, önkény alkotmányt nem teremthet, mert az alkotmány csak az erkölcsnek és igazságnak engedelmeskedő hatalmat ismeri el. Alkotmány nélkül a magyarságnak az Európa közepét jelentő Kárpát-medencében nincs jövője. Nélküle nincs társadalmi béke, nincs társadalmi igazság, nincs szolidaritás és boldogulás, nincs szabadság, nincs otthonosság és nincs egyenrangú európai részvétel.

A történelmi alkotmány hozzánőtt a magyarsághoz, részévé vált, mint az anyanyelve, amely nélkül nem létezhet, amely nélkül védtelen. A történelmi alkotmány és a Szent Korona tana közismertté tétele és hatályosságának elismerése, azaz a jogfolytonosság helyreállítása nem pártpolitikai kérdés, hanem a magyar közélet szereplőinek kötelessége, az ország és a magyarság újraéledésének feltétele.


Kérjük a pártokat, hogy ne idegen érdekeket szolgáljanak,
hanem valódi alkotmányos kormányzásra törekedjenek!

Kérünk minden Hazáját féltő, azért önzetlenül tenni akaró honpolgárt,
hogy alkotmányos jogunkat és kötelességünket érvényesítve
- állítsuk helyre a jogfolytonosságot.

Van még a magyarságban annyi erő, hogy
magára eszmélve visszavegye ősi szabadságát!

Isten kegyelméből Magyarország a magyaroké.

Bakay Kornél, Fáy Árpád, Hargitay András, Jelenczki István, Kiss Dénes,
Kiszely István, Kocsis István, Makovecz Imre, Melocco Miklós, Molnár V. József,
Papp Lajos, Siklósi József, Szabados György.

Magyarország 2006.március 19.
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: munkabeszüntetés, alkotmányosságot, feltőkésítésének, törvénykezésében, magántulajdonban, privatizálhattak, megingathatatlan, kényszeríttette, hatályosságának, magyarországnak, kötelességünket, halaszthatatlan, jogfolytonosság, miniszterelnöki, felkapaszkodnia, katasztrofális, újraéledésének, fegyverletétel, reprivatizálás, jogfejlődéstől, helyreállítása, patthelyzetben, fejtegetésével, engedelmeskedő, megvalósítható, tűrőképességén, engedetlenség, veszélyezteti, nyugdíjalapok, önkormányzati, alkotmányához, bekövetkezése, csillapítható, történelméhez, alkotmányosan, felelősségtől, fegyvert Világosnál, orosz csapatok, teljes megsemmisülés, utolsó lehetőségről, sorozatos vereségekből, további véráldozatnak, szabadságharc kitűzött, fegyverletétel tehát, helyzetben mégis, ország szerte, társadalom jelentős, többségi közvélemény, továbbiakban egységesen, teljes polgári, tüntetés sorozatok, gazda demonstrációk, Petíció Kormányhoz, Görgey Artur, Fáber Károly, Nemzeti Szövetség Vezetője, Magyar Nemzeti Bizottság, MAGYAR NEMZETHEZ, Szent Korona Tanban, Szent Korona, Bakay Kornél, Hargitay András, Jelenczki István, Kiss Dénes, Kiszely István, Kocsis István, Makovecz Imre, Melocco Miklós, Molnár, Papp Lajos, Siklósi József, Szabados György,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Segíts neki dicsérni Téged  Esterházy Péterre emlékezünk  Nevelőszülőkhöz adták,  Zilahy Lajos mondta  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Sorsunk miatt...  Mindig lesz olyan  Vidámság  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  James Allen  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Andrássy Réka - A bolond Böske  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  A sorsod  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Mindent de mindent visszakap  Zilahy Lajos gondolata  Sík Sándor - Ha jő a perc  Szép estét  Zilahy Lajos mondta  Jó nap volt  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Szeretem ujjad karcsuságait,  Kertem  Azért kaptad  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Zilahy Lajos mondta  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Mindent de mindent visszakap  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Bársony székben  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Jan Twardowski - Siessünk  A sorsod  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Jó nap volt  39 ígéret  Szép estét kedves látogatóimn...  Jan Twardowski - Siessünk  A pitypang legendája  Jó éjszakát  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Szeretem ujjad karcsuságait,  Paul Éluard - És egy mosoly  Azért kaptad  Különleges  Borzasztó  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  IGEN így  Facebookon kaptam  Tanmese  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bársony székben  Mindent de mindent visszakap  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Vidámság 
Bejegyzés Címkék
fegyvert Világosnál, orosz csapatok, teljes megsemmisülés, utolsó lehetőségről, sorozatos vereségekből, további véráldozatnak, szabadságharc kitűzött, fegyverletétel tehát, helyzetben mégis, ország szerte, társadalom jelentős, többségi közvélemény, továbbiakban egységesen, teljes polgári, tüntetés sorozatok, gazda demonstrációk, jelenleg csak, jéghegy csúcsa, többségi Magyar, országos útlezárások, általános munkabeszüntetés, jéghegy mélyéről, olyan feszítő, gyülemlő feszültséget, törvényesség határain, rend megőrzése, jelen helyzetben, társadalom végső, világosi fegyverletétel, történelmi példával, kudarc elismerése, értékek megóvása, elveszett helyzethez, vereség Magyarország, országot lejjebb, nemzet érdekében, miniszterelnöki hivatalhoz, összes parlamenti, nemzet jövője, figyelmet arra, magyar állam, történelmünk során, magyar alkotmány, magyar nemzet, 1944- március, megszállást jogtalanul, törvény alkotmányosan, alkotmánynak nevezett, kommunista hatalom-, diktátum máig, országot elszakította, saját alkotmányának, alkotmánynak nevezet, magyar jogrendet, országot idegen, állampárti terrort, reprivatizálás helyett, államosítást véglegessé, máig tartó, ország újabb, megszállók törvénye, megszállás megszűnt, úgynevezett alaptörvény, lehetetlenné tegye, szerves jogfejlődéstől, nemzet öntudatra, ránk kényszerített, nemzet egyéb, közösség szolgálatában, szocializmus éveiben, társadalom anyagi, katonai megszállás, alkotmány csak, történelmi alkotmány, jogfolytonosság helyreállítása, magyar közélet, magyarság újraéledésének, magyarságban annyi, munkabeszüntetés, alkotmányosságot, feltőkésítésének, törvénykezésében, magántulajdonban, privatizálhattak, megingathatatlan, kényszeríttette, hatályosságának, magyarországnak, kötelességünket, halaszthatatlan, jogfolytonosság, miniszterelnöki, felkapaszkodnia, katasztrofális, újraéledésének, fegyverletétel, reprivatizálás, jogfejlődéstől, helyreállítása, patthelyzetben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5427
  • e Hét: 6807
  • e Hónap: 7754
  • e Év: 43695
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.