Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Dr. Domján László
  2011-09-07 16:53:33, szerda
 
   
  Rákosné Ács Klára - Laósz Mária: A lélek rajza
Göncöl Kiadó 1993.
Támogató: Szerencsejáték RT
Felelős kiadó: Szikói Gábor ügyvezető
Felelős szerkesztő: Doboss Gyula
Felelős nyomdavezető: Nagy Iván ügyvezető igazgató

Analízis

Félig a mennyben, félig a földön járó férfi... Tehát: otthonos a realitások talaján és lehetséges szellemi pályán is. Ha választani kell, inkább a szellem embere, mint a realitásoké.
Erősen hangulatember. Nagyon-nagyon érzékeny. Minden durvaság, hangosság (ordítozás), minden "sötétség" (nem az éj sötétje) bántja, szinte rágja.
Etikus! Nagyon naív! Érzelmileg erősen hullámzó. De - erősen kötődő, és soha nem felejtő! (Érzelmileg.)
Az írás tulajdonosa szenvedélyes, de főleg érzelmi alapokon. Ha kapcsolata erős érzelmi alapon van, akkor érzékileg is a tetőpontra jut...
Életének körülbelül a közepén - tehát ifjúkorában - két komoly és nagyon súlyos dolgon ment keresztül. Sok mindent átélt, de lelke fiatalabb, mint a kora. Nem fiatal, valószínűleg középkorú...
Hite nagyon erős! Mindenben, amit csinál. Azáltal, hogy hite Istenben is erős, a súlyos terheket is tudja vállalni.

Egészség: Az egyik lábánál baj van, gyulladásra hajlamos?
Gerinccsigolyák között (deréktájt) olyan meszesedés van, ami nyomja az idegeket. Epéje érzékeny (de nem beteg!). Nem szabadna izgulnia, pedig sokat izgul.
Szeme látása nem egyforma, szemüvegének ehhez kell aklalmazkodnia!

Ami most következik, nem tartozik szorosan a grafológiához. Inkább transzcendens eszköz igénybevételével állapítottam meg: "András" nevét analizálva látom, hogy tavaly (1989-90 közzött)valami szakadás történt vele... (Mármint az András név tulajdonosával...) Ez lehet a magánéletében, agy a munkájában, vagy a lakhelyében...

Aláírását látva megerősödik bennem: A végletek embere! (Idegrendszerileg!)
Hitén keresztül éri el a célját.

Dr. Domján László reumatológus és belgyógyász. Az orvostudományok kandidátusa. A méltán sikeres Agykontroll és a Gyógyíthatsz című kötetek fordítója. A rendelőjében ülünk Írásának analízisét olvasva gyerekként reagál, elnevet, felszisszen, a térdét csapkodja, fejét vakargatja. Élvezettel figyelem.

Őrület! Minden mondata, minden szava igaz! Nem is értem...
- Ez az általános, bevallaaom. Többen így jártak.
Már előzetesen is jeleztem neked, hiszek a pszichografológiábana. Ha nem is beszélek róla - gondolom -, a két könyvem alapján, amiket teljes azonosulással és lelkesedéssel fordítottam, úgyis kderült számodra.
- Így igaz. Ha egyetértesz velem, próbáljuk meg nagyjából sorban, gondolatonként átnézni az elemzést.
"Félig a mennyben, félig a földön jár, azaz: otthonos a realitások talaján, és tehetséges szellemi pályán is." Azt hiszem, ilyen mondatot csak az ír le, aki a leglényegesebbet tudja rólam. Én sok szempontból közepesnek tartom magam, s kicsit büszke is vagyok erre. A középút valahol arányos kigyensúlyozottságot jelent.
Gondolom, hogy az az egészséges, ha az anyagi világban, a tárgyi világban, a matéria világában is otthon vagyunk, és ugyanakkor nem nézzük egyoldalúan, földhözragadtan a világot, hanem lélekben, szellemben tudunk és merünk szárnyalni is.
És ha a lelkiek is érdekelnek és vonzanak minket. Azt hiszem, Kosztolányi írta, nem pontosan idézem:
Mert nincs meg a kincs, mire vágytam
A kincs, amiért porig égtem,
Itthon vagyok ím itt e világban,
S már nem vagyok otthon az égben...

Ő ezt arról a polgári miliőrsől írta, amelyben felnőtt korában találta magát. Úgy érezte, hogy gyermekkora álmait, lelkesüléseit - talán - nem sikerült valóra váltania. Én hiszek abban, hogy egyszerre lehetünk otthon ebben a földi világban és egyszerre lehetünk otthon az égben.
- A szelemi féle számomr ais egyértelmű. De a realitás talaja...Ezen is jól állsz, valóban?
A tények, a valóság, tehát a realitás is mindig nagyon fontos volt számomra. Az élet rákényszerített. Hétgyermekes családból származom. Édesapám mérnök, édesanyám tanárnő. Gondolhatos, a ötvenes években, mikor kicsik voltunk, nem volt egyszerű dolog ilyen nagy családot eltartaniaa. Édesapám inden munkát elvállalt, külföldön is, amerre akkor lehetett. Így kerültem ki én is gyerekként Szaúd-Arábiába.
- Gondolom, itt alapoztad meg a jó angol nyelvtudásodat?
Igen. Ez a korai, intenzív idegen nyelvi közeg biztosan hasznos volt.
- Kisgyerekkorodban, ha megkérdezték, mi leszel, ha nagy leszel, már azt válaszoltad, hogy orvos?
Nem, nem. Szó sincs róla! Amióta az eszem tudom, mindig a szerkezetek, az ötletek, a találmányok izgattak legjobban.
Talán négyéves lehettem, amikor életem első kreatív szerelését végeztem. A konyhában eltörött a vízcsap. Csak édesanyám és én votunk otthon. Semmi szerszám, semmi segítség. És akkor jött az ötlet, beszaladtam a szobába, a varródobozból előhalásztam egy faspulnit, vagy minek is nevezik, tudod, régen azon volt a cérna. Pont rápasszolt a csapra, el lehetett csavarni, vagyis nyitni-zárni, amíg megjött a szerelő. Máis is emlékszem a jóleső érzésre.
Később - huszonéves koromban - elég hosszú időt fordítottam arra - körülbelül másfél évet -, hogy tervezzek egy olyan biciklit, amit egy mozdulattal össze lehet hajtani, hogy könnyen fel lehessen szállni vele a buszra, vlllamosra, és ha leszállok, újra lehessen biciklizni. Sajnos, ennek a megvalósításához elég sok pénz kellett volna, így csak papíron valósult meg, a tervekben.
- Később valódi találmányaid is születtek, amiket szabadalmaztak is?
Igen. Felnőttkoromban aztán négy komolyabb találmány is született. Abból kettő meg is valósult. Az egyik egy orvosi műszer, amelyik a gerinc és az izületek mozgását és helyzetét méri. Ezt a MEDICOR gyártja. A másik pedig egy speciáis lyukkártyás könyv, ami egyrészt könyvként, másrészt nagy kapacitású adattárolóként funkcionál. Bálint Géza főorvos mindkét találmány létrejöttében fontos szerepet játszott.
- Gratulálok! Nem is gondoltam volna, hogy ilyesmihez is értesz. Mérnök apa fiaként, ilyen érdeklődéssel az orvostudomány mikor kerített hatalmába?
Iskoláskoromban az olvasmányélményeim is nagyban befolyásoltak Például a Csengetnek és a Gyógyító kés című kötetek. És nagyon szerettem, nagyon közel állt hozzám a biológia...
Tizenhárom éves korom körül döntöttem.
- "Nagyon-nagyon érzékeny. Minden durvaság, hangosság (ordítozás), minden "sötétség" bántja, szinte rágja."
Igen, a hangosság, a veszekedés megbénít. A duvaság tényleg riaszt. Az agresszivitás tőlem idegen. Szeretem a problémákat inkább megbeszéléssel, nyugodtan tisztázni és a közös utat megkeresni, hogyha nézeteltérés van. Kiskoromban nagyon féltem a sötétségtő.
- Te is tudod, hogy nem a napszaki sötétségről van szó.
Persze. Én nagyonelfogadom josé Silvának és mások tanítványának azt az álláspontját, hogy az agykontrollt és ezeket a képességeket, módszereket csak jóra lehet használni. Ez egyébként összecseng azzal is, amit Uri Geller állít. Vagy amit más tan, például a Dianetika is mond.
- Dianetika?
Nagyon érdekes és nagyon hasznos módszer elménk lehetőségeinek kifejlesztésére. Hasonló etikát hirdet.
- Ne haragudj, de van valami biztosíték arra, hogy a gonosz sötét dolgokra nem használható ez a tudás?
Nem tartom elvileg kizártnak, hogy negatív hatást is létre lehessen hozni ilyen pszichoógiai eszközökel. Én azonban tényleg azt tapasztaltam, hogy ebben a meditációban, ilyen ellazult testi-lelki állapotban valahogy összhangra találunk magunkban. Valami nagy-nagy nyugalomra, belső békére találunk, amitől idegen minden gonoszkodás. Aki megpróbálja, valószínűleg hasonló véleményre fog jutni.
- Még egy nyugtalanító dologgal kapcsolatban érdekelne véleményed. Létezik-e olyasmi - távgyógyításnál -, hogy betegség tünetei a gyógyító személyen jelennek meg, tehát átveszi a betegséget?
Valaki felvetette ezt a problémát, de egyrészt velem még sohasem fordult elő, másrészt beszéltem gyakorlott agykontrolossal, a szisztéma egyik vezetőjével, és tagadta ezt a jelenséget. Válaszom tehát röviden és határozottan: nem.
- A pszichografológus megjegyzése: "nagyon naív" - szerinted igaz?
Naív vagyok. Igen. És ez nem igazán pozitív tulajdonság, mert a naív ember hiszékeny, becsapható, átverhető. De talán a hittel függ össze. Aki nagyon hisz, és a másikban is nagyon hisz, akkor az sajnos együtt jár a naivítással, a becsaphatósággal. Olyan nagyon sokan még nem éltek vissza a bizalmammal. Úgy érzem, hogy minél idősebb leszek, annál kevésbé leszek naív. Az emberismeretem nő, és ennek következménye, hogy csökken a naivitásom.
- "Hitén keresztül éri el a célját" -mondja Ács Klára.
Valóban a hit mindig is nagyon fontos volt életemben. Katolikus családban nőttem fel, vallásos nevelést kaptam. Már gyermekkoromban sokat gondolkodtam Istenen, az istenhiten. Később olyan logikai gondolatmeneteket találtam ki magamnak, amelyek nagyon erősen megszilárdították bennem ezt a hitet.
- A pályádon, a hivatásodban segített-e a hited?
Nem tartom magamat elég kitartónak, de a hit nagyon sok mindenen átsegített már. Ha valamit nagyon fontosnak, lényegesnek tartottam az életben, akkor az abba vetett hitem valóban kulcsszerepet játszott abban, hogy végig tudjam csinálni azt a munkát, azt a feladatot.
- Életed közepén - tehát ifjőkorodban - ért valami súlyos trauma? Ezt állítja a pszichografológus.
Két súlyos dolog is. Az egyiket elmondanám. Mikor húszéves voltam - már az orvosegyetemre jártam -, a törzsem oldalán egy ujjhegynyi kis csomó nőtt, és néhány hónap után nőt mellé egy másik is. Akkor elmentem az SZTK-ba, a sebészetre. Megnézte a sebész, és azt mondta, ez bizonytalan, ki kell vágni. Mivel én orvostanhallgató vagyok, megmondhatja nekem, hogy ez vagy egy zsírcsomó, vagy liposzarkóma, vagy fibroszarkóma. A két utóbbi rosszindulatú, gyógyíthatatlan. Hát ez engem eéggé fejbe kólintott! Mivel az egyik évfolyamtársam papája sebészprofesszor volt, elmentem hozzá is. Ő is megvizsgált aznap, s azt mondta: Lacikám, nyugodj meg, te csak tanulj. Kérdeztem, hogy mégis, professzor úr, mi lehet ez? Hát, mondta, lehet, hogy egy zsírcsomó, lehet, hogy liposzarkóma, ehet, hogy fibroszarkóma. De ezt egyelőre ne piszkáljuk. Te csak tanulják a vizsgákra és majd gyere el egy hét múva. Megnézzük, hogy nőtt-e újabb. Ennyi.
Nagyon nyugodt nem lettem, mert ugyanazt mondta, amit a másik sebész És bizony nőtt több is, máshol a testemen. Ennek ellenére egy hét múva is azt mondta a sebészprofesszor, hogy várjunk meg, ne kapkodjuk el, én csak tanuljak, ő majd figyeli, változik-e. Menjek e megint egy hét múlva.
- Nem lehetett könnyű várakozás.
Bár ma már mosolygok magamon, de nagyon nehéz napok voltak. Sőt, hónapok. Több, mint egy év után kiderült, hogy bár nőtt sok, szerencsére egy jóindulatú jelentéktelen zsírcsomóképződés volt. Én krízishelyzetként éltem át. Volt egy nyomasztó évem, változó intenzitású szrongásokkal.Fölfestették egy gyógyíthatatlan betegség elvi lehetőségét. Szembe kellett néznem azzal a ténnyel,hogy bármi megtörténhet.
- "Ami most következik, nem tartozik szorosan a grafológiához.." - mondja Ács Klára. Andrással történt valami "szakadás" az elmúlt évben?
Egészen kiszáradt a szám az izgalomtól, ahogy ezt olvastam. Mindjárt megérted, miért. Két gyermekem van, Andris, aki most tízéves, és Eszter, aki tizenhárom lesz az idén. Tavaly váltunk el a feleségemmel, és abban az évben költöztünk külön. Úgyhogy valóban érte Andrist megrázkódtatás. Valóban volt az életében nagy változás. Elköltözött. Azazahogy félig, mert gyakorlatilag félévenként váltunk. Fél évig nálam vannak a gyerekek, fél évig a volt feleségemnél. Közben is, nagyon sűrűn, gyakorlatilag másnaponként találkozunk.
- Vidámabb dologra térve, beszélnél nekem a nevetés gyógyító hatásáról?
Egy amerikai újságíró története kapcsán derült ki, hogy a nevetésnek rendkívül erős gyógyhatása van. Erről az emberről megállapították, hogy valami gyógyíthatatlan betegsége van. Ő otthagyta a kórházat, elment egy közeli szállodába, kibérelt egy szobát Kikölcsönzött egy filmvetítőt és számos filmvígjátékot. Összeszedett sok nevettető olvasmányt meg kabaréfelvételt, magnófelvételről... Bevette magát a hotelszobába, és napokon keresztül csak "nevettette" magát.És lehet, hogy hihetetlen, de tökéletesen meggyógyult. Úgyhogy ma is sokan idézik őt.
- Szerinted tudatosan csinálta mindezt, vagy csak egyszerűen kellemesen akarta eltöteni az utolsó napjait?
-Ez érdekes kérdés. Nem tudom, hogy ez valami intuíció, sugallat volt-e, vagy ahogy mondod, menekülés.
- Szeretném, ha saját agykontroll-tapasztalataidról, emlékeidről beszélnél.
Nagyon sokat segített abban, hogy energikusabbá váljak, hogy megoldjam problémáimat. Tapasztaltam, hogy jobban, gyorsabban megértem, amit olvasok, tanulok. Ezt is folyamatosan tapasztom. Az elmút hónapokban elég sok vidéki városban tartottam előadást e témáról. Sokszor éjfél felé vagy még később keveredtem haza. Előfordult nemegyszer, hgoy vezetés közben, éjjel, nagyon elálmosodtam. Akkor lehúzódtam az út szélére, szintemre metnem, meditációt végeztem. Azt sugalltam magamnak, hogy friss vagyok, energikus vagyok, újra éber. S valóban energikus, éber lettem. Tejesen frissen tudtam hazajutni, az alvásnak a legkisebb kísértése nélkül. Hozzáteszem amikor hazaértem, akkor beestem az ágyba, és aludtam reggelig. Tehát ne lehet az agykontrollal sem úgy kihasználni a szervezetet, hogy alvás nélkül napokig fent legyünk. Az ébrenlétet egy félórával, órával már hosszabbítani, az lehetséges. Ebben konkrétan segít.
Elmondanám egy teljesen új élményemet, tapasztalatomat is. A napokban eszembe jutott, hogy eég rségen írtam már. Ausztráliában élő nővéremnek, Zsuzsinak. Tudod, annak idején ő küldte el nekem az agykontroll könyvet angolul, azzal a megjegyzéssel, hogy hihetetlen, de igaz. Zsuzsi nagyon szeretne karácsonyként hazajönni látogatóba. Hirtelen elhatároztam, nem értem, miért nem jutott ez előbb eszembe, hogy az agykontroll-könyv nyereségéből megveszem én a jegyet, hogy biztosan tudjon utazni. A gondolatot tett követte. Megírtam, hogy szeretettel várjuk, és küldöm a jegyet.
Későbbi azonosítás után kiderült, hogy aznap, amikor én délelőtt a levelet írtam Zsuzsinak - este Ausztráliában egy közös "aykontrollozáson", szeánszon vettek részt. Meditációja alatt arra gondolt: "Istenem, segíts, hogy karácsonykor eljussak Magyarországra". És ekkor mintha egy kéz megérintette vona a vállát: itt van, tessék, utazhatsz. Az időeltolódást is figyelembe véve, a két dolog azonos időben történt.
- Ez igazán izgalmas, misztikus és szép élmény. Azt is szeretném tudni, könyved megjelenése óta vannak-e visszajelzéseid arról, hogyan hasznosítják az olvasók?
Több emberről tudok, akik csupán a könyvbőől tanulva a módszert nagyon jó eredményeket értek el. Nagyon sokan beszámoltak arról, hogy évek, évtizedek óta kínzó migrénes fejfájásuktól teljesen megszabadultak, amióta ezt a módszert elkezdték tanulni. Ismerek olyan beteget, egy hatvan év körüli hölgyet, aki magas koleszterinszintjét csupán az agykontroll segítségével teljesen normalizálta. Sokan megtaláltak "elveszett" tárgyakat a módszert felhasználva.
- Ács Klára diagnózisai az egészségi állapotoddal kapcsolatban helyesek?
Sajnos precíz. Létezik a gyulladás az egyik lábamban. Van egy kis meszesedés a gerinccsigolyák között. és te is látod, szemüveget hordok, s a két üveg diopriája különböző.
- Ezek gyógyítására is használható az agykontroll?
Igen Segít. Például amikor néha fájdogál a lábam, segít, hogy ezen túljussak. Részben az agykontroll, részben az, hogy olyankor nem eszem húst. Akkor aza kis enyhe izületi gyulladás szépen eltűnik.
- Ugye nem vagy teljesen vegetáriánus?
Félvegetáriánus vagyok.
- Laktovegetáriánus?
Nem. Azok tejet és tejterméket, tojást esznek, ami állati eredetű. Én tejet, tejterméket minimálisat eszem, vagy semennyit. Húst, nagyon ritkán é s nagyon keveset Alapvetően zöldséget, gyümölcsöt eszem.
- Szeretném tudni - s gondolom, híveidet is érdekli - ősszel beindítod-e a kurzusodat?
Igen. Ha minden az elképzeléseim szerint alakul, év vége felé beindítjuk a négyszer nyolc órás kurzusokat. Most utazom Amerikába. Ott találkozom José Silvával, aki kifejlesztette az agykontroll-módszert. Több száz ember lesz ott, jelen lesz az egész stábja, az egész világról összesereglik az összes agykontroll-oktató. Tanfolyam zajlik, ott képeznek ki minket oktatóvá, ez a befejező fázisa a kiképzésnek. Ahogy hallom, egy nagyon-nagyon meleg, szinte családi légkör vár. Nagy érzelmi élményre számítok.
- Csodálatos lesz, gondolom. Uye te Genfben ismerted meg ennek a módszernek az alapjait?
Genfben végeztem el egy amerikai oktató tanfolyamát Most a gyökerekhez is eljuthatok!
- Kívánom, hogy reményeid és vágyaid teljesüljenek. Azán - gondolom - itthon, ősszel, saját tanfolyamod magyar résztvevőinek élményeidet és tudásodat továbbadod.
Ez a tervem és a feladatom. Hiszem és vallom, hogy a lehetetlen és a lehetséges határa, sokkal arrébb van, mint eddig gondoltuk.
 
 
0 komment , kategória:  A lélek rajza  
Címkék: sebészprofesszor, leglényegesebbet, idegrendszerileg, orvostanhallgató, magnófelvételről, becsaphatósággal, igénybevételével, aykontrollozáson, megvalósításához, orvostudományok, földhözragadtan, távgyógyításnál, felnőttkoromban, gerinccsigolyák, iskoláskoromban, kabaréfelvételt, megállapították, gyermekkoromban, agykontrolossal, kifejlesztésére, rákényszerített, gyógyíthatatlan, nagyonelfogadom, félvegetáriánus, visszajelzéseid, tapasztalatomat, kifejlesztette, szabadalmaztak, magyarországra, gondolatonként, tulajdonosával, nyelvtudásodat, lehetőségeinek, emberismeretem, megszabadultak, megrázkódtatás, lélek rajza, földön járó, realitások talaján, szellem embere, írás tulajdonosa, súlyos terheket, egyik lábánál, végletek embere, orvostudományok kandidátusa, méltán sikeres, rendelőjében ülünk, térdét csapkodja, leglényegesebbet tudja, középút valahol, anyagi világban, tárgyi világban, Domján László, Rákosné Ács Klára, Laósz Mária, Göncöl Kiadó, Szerencsejáték RT, Szikói Gábor, Doboss Gyula, Nagy Iván, Bálint Géza, Igen Segít, José Silvával,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Neked tudnod kell  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Garai Gábor - Takarítás  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Png lepke  George Byron - Ahogy itt jár -...  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág  Hiányzik  Facebookon kaptam Krisztinától  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Leonardo da Vinci gondolata  Nem számIt  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Akarat  Idő  Bertolt Brecht -től idézet  Mai harmónia kártyám  Reggel van  Facebookon kaptam  Nem számIt  Neked tudnod kell  Egy lelki imádság  Leonardo da Vinci gondolata  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  A sors  Kellemes délutánt kívánok  Alázat  Éretlen vers  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Krisztinától  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png virág  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Akarat  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Garai Gábor - Takarítás  Még csak most kezdődik a nap  Irgalom és ítélet  Png férfi  Alázat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Makszim Gorkij gondolata  Paul David Tripp Április 19  Éretlen vers  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Gonosz démon-álarc  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
lélek rajza, földön járó, realitások talaján, szellem embere, írás tulajdonosa, súlyos terheket, egyik lábánál, végletek embere, orvostudományok kandidátusa, méltán sikeres, rendelőjében ülünk, térdét csapkodja, leglényegesebbet tudja, középút valahol, anyagi világban, tárgyi világban, matéria világában, polgári miliőrsől, földi világban, szelemi féle, realitás talaja, élet rákényszerített, ötvenes években, eszem tudom, találmányok izgattak, konyhában eltörött, varródobozból előhalásztam, jóleső érzésre, olyan biciklit, mozdulattal össze, megvalósításához elég, orvosi műszer, izületek mozgását, másik pedig, speciáis lyukkártyás, orvostudomány mikor, veszekedés megbénít, duvaság tényleg, agresszivitás tőlem, problémákat inkább, közös utat, napszaki sötétségről, gonosz sötét, nyugtalanító dologgal, gyógyító személyen, szisztéma egyik, pszichografológus megjegyzése, naív ember, hittel függ, sajnos együtt, hivatásodban segített-e, abba vetett, egyiket elmondanám, orvosegyetemre jártam, törzsem oldalán, egyik évfolyamtársam, másik sebész, jóindulatú jelentéktelen, nyomasztó évem, gyógyíthatatlan betegség, elmúlt évben, évben költöztünk, életében nagy, volt feleségemnél, nevetés gyógyító, amerikai újságíró, nevetésnek rendkívül, emberről megállapították, közeli szállodába, szobát Kikölcsönzött, utolsó napjait, elmút hónapokban, legkisebb kísértése, napokban eszembe, agykontroll könyvet, agykontroll-könyv nyereségéből, gondolatot tett, levelet írtam, könyvbőől tanulva, módszert nagyon, módszert elkezdték, agykontroll segítségével, módszert felhasználva, egészségi állapotoddal, egyik lábamban, gerinccsigolyák között, elképzeléseim szerint, négyszer nyolc, egész stábja, egész világról, befejező fázisa, nagyon-nagyon meleg, amerikai oktató, lehetséges határa, sebészprofesszor, leglényegesebbet, idegrendszerileg, orvostanhallgató, magnófelvételről, becsaphatósággal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 703
  • e Hét: 1852
  • e Hónap: 8093
  • e Év: 60359
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.