Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Piócák
  2011-11-28 20:55:08, hétfő
 
 




PIÓCÁK
2011. november 24.


A tegnap megjelent legfrissebb közvélemény-kutatás szerint az utóbbi napokban 78 százalékra ugrott azok aránya, akik szerint Magyarországon rossz irányba mennek a dolgok. A felmérésből egyértelműen látszik, hogy lassan már szinte mindenki tisztában van az országban azzal, hogy baj van, nagyon nagy baj. Azon persze el lehet vitatkozni, hogy a mai állapotok kinek a hibájából lettek olyanok, amilyenek, hogy ki, hol rontotta el, hogy az emeszpés, vagy a narancsos gazdaságpolitika miatt kerültünk-e lejtőre, vagy a világ globalistái akarják-e velünk felmosni a padlót. De az igazság az, hogy ez magán a lényegen, a tényen mit sem változtat.

Baj van. És még nagyobb baj is jöhet. Magyar emberek százezrei kerülnek nap, mint nap rosszabb helyzetbe, családok tömkelege körül fogy el a levegő. Az ország egy jelentős része minden nap a túléléséért küzd. És ekkor megjelenik egy nyílt felszólítás a kormány részére:
[az eredeti hírért katt IDE]

,,A MAZSIHISZ felszólítja a Kormányt a holokauszt túlélőknek járó támogatás azonnali kifizetésére.

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége szomorúnak tartja, hogy Magyarország Kormánya mind a mai napig nem fizette ki a 2007-ben kötött szerződésben vállalt, a holokauszt túlélőknek 2011-ben járó - és a költségvetési törvényben szereplő - 4,2 millió dollárt, pedig annak kifizetésére a Kormány több tagja is határozott ígéretet tett külföldön,- és belföldön is.

A fizetési határidő óta csak Magyarországon közel 1000 jogosult halt meg, akik így már nem részesülhetnek ebben a juttatásban.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) munkatársai többször, ürügyként hivatkoztak a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány átalakítására, arra, hogy az azzal kapcsolatos bírósági döntés hiánya akadályozza a kifizetést. Ezek a közlések nem valósak, a támogatás átutalása, szétosztása egyáltalán nincs összefüggésben a MAZSÖK átalakításával. A MAZSÖK tervezett átalakítására vonatkozó Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumi kérelemnek helyt adó I. fokú Bírósági döntést a Fővárosi Ítélőtábla jogilag megalapozatlannak találta, és hatályon kívül helyezte.

Megdöbbentő, hogy a KIM, - amelynek egyik legfőbb feladata a jogállami feltételek kidolgozása - képtelen volt arra, hogy olyan okiratokat terjesszen elő, amelyek egy bírósági döntés alapjául szolgálhatnának, és amelyek kiállják a független bíróságok vizsgálatát.

A MAZSIHISZ felszólítja a Kormányt, hogy haladéktalanul intézkedjék a holokauszt túlélőknek 2011-ben járó összeg átutalásáról, s ezzel állítsa helyre Magyarország szavahihetőségét és tekintélyét."

Keresem a szavakat...

Pontosabban azokat a szavakat, amiket még elbír a képernyő. De az igazság az, hogy nem jutnak ilyenek eszembe. Mert ezt, egész egyszerűen bőséges kurva@nyázás nélkül nem kommentálni.

Tényleg nem tudom elképzelni, hogy vajon hol van a zsidó pofátlanságnak a határa. Vajon hol lehet az a szint, amire egy héber azt mondja, hogy na jó, ezt már tényleg nem? Van ilyen egyátalán?

És hol van ilyenkor egy felelős, döntéshelyzetben lévő politikus, aki kiáll és egyszerűen, de határozottan azt mondja, hogy azért ezt már nem kéne. Hogy nem fizetünk egy fillért sem, mert egyrészt nem jár, másrészt pedig nincs miből. Hogy ennél ezerszer fontosabb problémái vannak ennek az országnak, mintsem az, hogy újabb 4,2 millió dollárt fizessen ki valami olyanra, amiről a világ közvéleményének nagy részével együtt, azt sem tudjuk, hogy egyátalán megtörtént-e.

A II. világháború 66 éve fejeződött be. A MAZSIHISZ által hivatkozott túlélők manapság legalább hetvenévesek, de a valószínűbb az, hogy inkább a nyolcvan felé járnak, ha egyátalán élnek még. Vajon hány embert érint ez ma Magyarországon? És vajon hány átlagemberhez jut el ténylegesen a kárpótlás és legfőképp mekkora összeg? Mivel a világ rendje szerint az érintettek száma az évek múlásával csökken, vajon a még itt maradók mindig, évről évre többet kapnak? Vagy az egész csak egy nagy színjáték és a pénz legnagyobb részét a zsidó megmondóemberek egyszerűen lenyúlják?

Miért van olyan érzésem, hogy ez utóbbi a valóság?

A 2007-2010 időszakra ugyanis a MAZSÖK még nem tudott elszámolni azzal, hogy a magyar adófizetők pénzéből a számukra évenként átutalt nagyjából 1 milliárd forintot kinek és milyen bontásban osztogatták szét.

És hol van a felelős magyar kormány? Miért nincs valaki, aki végre kimondaná, hogy nincs több kárpótlás. Miért nincs végre valaki, aki feltenné Feldmájernek a kérdést, hogy a kommunizmus túlélőinek, a patkányforradalom áldozatainak, a zsidók által elkövetett bűnökért Izrael, vagy bármelyik zsidó szervezet mikor fizet jóvátételt? Miért nem kérdi meg Zoltaitól valaki, hogy azok a magyarok, akiket ugyancsak tönkre tett a háború, azoknak miért nem jár kárpótlás? És legfőképp. A mai magyar adófizető generációnak miért kell fizetni olyan bűnökért - ha azok egyátalán megtörténtek - amikhez nekünk semmi, de semmi közünk nincs?

Az egész történet egyszerre felháborító és gyomorforgató, de legalább az eddig kétkedőknek is pontosan bemutatja azt, hogy az országban élő zsidóság és legfőképp annak elitje milyen gátlástalan pióca módjára élősködik a rajtunk.

gabeebee

Forrás: http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=91540
Link



Simor András fizetése havi 8 millió forint
/Havi 8 millió 11 ezer 800 forint a Magyar Nemzeti Bank elnökének fizetése. A monetáris tanács tagjainak bruttó alapére havi 2 millió 800 ezer forint./

Link







 
 
0 komment , kategória:  Magyar sorsot - magyar kézbe!   
Címkék: gazdaságpolitika, szavahihetőségét, döntéshelyzetben, közvéleményének, megmondóemberek, szolgálhatnának, haladéktalanul, magyarországon, összefüggésben, átalakításával, pofátlanságnak, részesülhetnek, közigazgatási, minisztériumi, gyomorforgató, átlagemberhez, költségvetési, átalakítására, magyarországi, közalapítvány, szerződésben, átutalásáról, kifizetésére, magyarország, hetvenévesek, minisztérium, generációnak, áldozatainak, feldmájernek, megtörténtek, határozottan, egyértelműen, juttatásban, közvélemény, felszólítja, igazságügyi, tegnap megjelent, utóbbi napokban, felmérésből egyértelműen, országban azzal, hibájából lettek, narancsos gazdaságpolitika, világ globalistái, jelentős része, túléléséért küzd, nyílt felszólítás, kormány részére, eredeti hírért, holokauszt túlélőknek, 2007-ben kötött, költségvetési törvényben, fizetési határidő, Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, Magyarország Kormánya, Igazságügyi Minisztérium, Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány, Igazságügyi Minisztériumi, Fővárosi Ítélőtábla, Simor András, Magyar Nemzeti Bank,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Segíts neki dicsérni Téged  Szép álmokat!  Szép estét  Facebookon kaptam  Különleges  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Kertem  Nagy és kis csodák  Bornyi Veronika haiku verse  Reményik Sándor: Pierrot &...  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Borzasztó  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Baranyi Ferenc - N i n c s  képre írva  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Magamnak  Bársony székben  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Esterházy Péterre emlékezünk  Szabó T. Anna - Pitypang  Sík Sándor - Ha jő a perc  Magyar költészet napja  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Szép estét kedves látogatóimna...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Ady Endre - Mindegy átka  Szép estét  39 ígéret  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Szép estét kedves látogatóimna...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  IGEN így  Reményik Sándor: Pierrot &...  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
tegnap megjelent, utóbbi napokban, felmérésből egyértelműen, országban azzal, hibájából lettek, narancsos gazdaságpolitika, világ globalistái, jelentős része, túléléséért küzd, nyílt felszólítás, kormány részére, eredeti hírért, holokauszt túlélőknek, 2007-ben kötött, költségvetési törvényben, fizetési határidő, azzal kapcsolatos, támogatás átutalása, jogállami feltételek, bírósági döntés, független bíróságok, zsidó pofátlanságnak, világ közvéleményének, nyolcvan felé, világ rendje, érintettek száma, évek múlásával, egész csak, nagy színjáték, pénz legnagyobb, zsidó megmondóemberek, 2007-2010 időszakra, magyar adófizetők, számukra évenként, felelős magyar, kommunizmus túlélőinek, patkányforradalom áldozatainak, zsidók által, egész történet, eddig kétkedőknek, monetáris tanács, gazdaságpolitika, szavahihetőségét, döntéshelyzetben, közvéleményének, megmondóemberek, szolgálhatnának, haladéktalanul, magyarországon, összefüggésben, átalakításával, pofátlanságnak, részesülhetnek, közigazgatási, minisztériumi, gyomorforgató, átlagemberhez, költségvetési, átalakítására, magyarországi, közalapítvány, szerződésben, átutalásáról, kifizetésére, magyarország, hetvenévesek, minisztérium, generációnak, áldozatainak, feldmájernek, megtörténtek, határozottan, egyértelműen, juttatásban, közvélemény, felszólítja, igazságügyi, vizsgálatát, világháború, hivatkoztak, szétosztása, legfrissebb, kommunizmus, megdöbbentő, ténylegesen, felháborító, kidolgozása, hitközségek, globalistái, osztogatták, kétkedőknek, munkatársai, gátlástalan, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2869
  • e Hét: 13947
  • e Hónap: 36435
  • e Év: 214310
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.