Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tudatos vérrontással hatmillióra videóval
  2012-03-27 23:16:07, kedd
 
 




TUDATOS VÉRRONTÁSSAL HATMILLIÓRA
2012 március 12. (hétfő)


KIK CSÖKKENTIK A MAGYAROK LÉTSZÁMÁT 2050-IG HATMILLIÓRA, AZ ÉTKEZÉSI SÓ HELYETT ETETETT IVARTALANÍTÓ KÁLISÓVAL ÉS AZ SZENNYEZETT IVÓVÍZ ITATÁSÁVAL?

Mi a vérelektrolit?

A "vérelektrolit" az élet létrejöttekor az óceánra jellemző konyhasó : kálisó arányú oldat. Ma is tengervízi környezetet biztosít sejtjeink számára. Jól vezeti az elektromos áramot, a sejtek és szervek közötti elektromos kapcsolatért felelős.

Mi a vérelektrolit optimuma?

Orvosi körökben a vérelektrolit optimuma régóta ismert, mert az elvesztett vér pótlására, a vérkeringés fenntartásához is ilyen oldatot használnak, az ún. "RINGER-oldatot". Ebben 99: 0,9:0,03 a víz:konyhasó:kálisó (H O : NaCl : KCl) aránya.

Elronthatja-e a vérelektrolitot a táplálkozás?

A szárazföldi növények - a vérhez képest - ellenkező arányban tartalmazzák a nátrium és kálium (Na és K) komponenseket, de ennek a kompenzálására az emberek, már az ősidők óta, sózzák az ételeket, hogy a maguk és az igavonó állatok jó erőnlétét ezúton biztosítsák. A Biblia is (ószövetség,Ézsaiás 30.,24.)írja,hogy az"igavonó állatokat sózott abrakkal kell etetni". (EGYES ÚJABB BIBLIA FORDÍTÁSOKBÓL KIHAGYJÁK A SÓZÁST, KIK, ÉS FŐLEG MIÉRT?).

Az étkezésre használt víz tisztasága is alapvető. Esővizet, vagy, ha az nem tiszta, gőzébôl mesterségesen lepárolt vizet kell fogyasztani. Az ókori iratok, pl. a zsidók "Talmud"-ja (TAANITH. 10 a. lap) szerint: ivóvíz csak desztillált tiszta (eső) víz lehet, mindenféle egyéb vizet "hasznavehetetlennek" mondanak. Az ősi tibeti víz-kúra is a desztilláltvíz iváson alapul, mindenhol terjed, dr. O.Z.A. Hanish "Desztilláltvíz- kúra" /orvosi/ leírása alapján. Az AQUANET.FW.HU honlapunkon is megtalálható (AGROANALíZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG honlapja www nélkül, nagybetükkel hívható), onnan ki lehet nyomtatni!

Mi a vérelektrolit-sóarány rontás hatása?

Ha többségében "nátriumhiányos vagy káliumdús" az étel,ital, a szervezetben a sejtek között állandósul a rossz elektromos kapcsolat. Elromlik a sejtek anyagcseréje, s deformálódnak. Ennek következtében - amint azt nagyszámú emberen és állaton elvégzett táplálkozástani kísérlet, ill. megfigyelés alapján "A mellékvesekéreg biológiája" cím alatt, 1976-ban 7000 pld-ban közzétették Magyarországon, 61 db. "magasszintű", tudományos értekezés összefoglalásaként, tehát minden "illetékeshez" el kellett volna jutnia! - a nátriumhiányos vagy káliumdús étel tönkreteszi a szervezetet. Teljesen védekezésképtelenné lesz a stressz-hatásokkal szemben, s a nátriumhiánytól beűrűsödik a vér, ami keringési rendellenességekhez, a szív- és érrendszer és a vese tönkremenetelhez, magas vérnyomáshoz, agyvérzéshez vezet. Eközben a nátrium-megtakarítási erőlködésétől daganatos lesz a mellékvese, végül pedig nátriumvisszatartó, káliumvesztő, kóros veseműködés, halálos Addison-kór alakul ki. A szlovák akadémiai kutatók mérései kimutatták azt, hogy csontlágyulást okozó, fertőzési veszély fokozó, rákelőidéző, sőt ivartalanító is az a kálium-túladagolás, amit a növények kálisóval "műtrágyázása", az e miatti "káliumdússáguk" okoz! /"Túl sok a kálium". Uj Szó 17. szám, Pozsony,1988.IX.16./ Nálunk (a műtrágyázásnál) kb. 60% a K/N hatóanyag-használati arány, iszlám országokban és Nagy Kínában 5% alatt van, őket s a természetes ételt fogyasztó zsidókat nem ivartalanítják!

Ki felelős a vérelekrolit-rontó táplálkozásért?

Mindannyian tudjuk, hogy az orvosok és természetgyógyászok nagy többsége tiszteli a hazáját és szereti a magyar népet. A vérelektrolit kérdésben azonban elzárták őket a tényleges mérési adatoktól. A mérések eredményeit illetően tévedésben tartják őket. Kizárólag, csak a mérések eredményeit hamisan és/vagy ellentmondásosan ismertetô (elhallgató, elködösítô) állami- és "tudományos" állásfoglalásokhoz jutnak hozzá. Ha "kipróbálják" a káliumdús és nátriumhiányos étrend hatását, az tiltott kísérlet, amibe beteg, egészséges is belehalhat!

A hazai és nemzetközi egészség/halál piacon "megjelentek" a magukat és egymást "táplálkozási tudósoknak" kikiáltó hamis tanácsadók. Sleppjüket képezik a "reformkonyhás" ezoterikus ingalengető félművelt "életmódtanácsadók". Leleplező jelük: "Tengeri sónak" nevezett, a tengervíz só-összetételtől durván eltérő sókat ajánlanak. A nátriumot és a káliumot fordított dózisokkal javasolják.

A vérelektrolit legfontosabb ionja a nátrium helyett a "sós ízt" pótoltatják. Kálisóval,fűszeres kálisóval ("Vivega"-val). Rábeszélnek a nem tiszta víz nagy mennyiségben ivására (csapvíz, artézi víz), és a költséges, valójában nem gyógyhatású hamis "gyógyvizekre" (Pi-víz,Oxy-víz, Dd-víz, Clean-Water). Tisztítás helyett "energetizálják" a vizet, titkolják a tiszta desztillált víz gyógyító hatását.

Vegyi fegyverként alkalmazzák az ezúton való vérelektrolit-rontást! Csalnak a mértéknél, súlynál és a számnál. Mérések bizonyítják, amiket parlamenti szakértőként szereznünk meg! Nem csak ezek a személyek felelôsek avérelektrolit rontása miatti pusztulásért! Azok az "értelmiségi magyarok" is mindfelelősök, akik lusták, gyávák, akik nem segítik a mentést! Ettől vagyunk allergiában, szívhalálban, rákban "EU-elsők"!


Lehet-e személyesen védekezni?

Kormányszinten is emlegetett "tény", hogy 2050-re hatmillióra "csökken" a magyarok lélekszáma! Miért? A kálisó etetés, káliummal "műtrágyázás", nátrium pótlás akadályozás miatt, és a szennyezett víz evésre, ivásra használata miatt. Nálunk ma csak a kóser só biztosan káliummentes, a többiben kálisó is lehet, s a desztillált vízre ráírják, hogy "szennyezni kell"!

Itt már csak a családi porta szintjén lehetséges védekezni:

- Lássuk el háztartásunkat ivóvíz-desztillálóval, víztisztaság mérővel

- Lássuk el az ismeretlen tartalmú sókban a kálisót kimutató lámpával,

- Szerezzük meg az élelmiszerek Na- és K tartalmát közlő tápanyagtáblázatot és tartsuk meg a RINGER-oldatból ismert víz:konyhasó:kálisó pótlási arányt!

- Egy felnőtt legalább 2 liter vizet, 4-8 gramm nátriumot pótoljon naponta, étkezésenként ne fogyasszon 0,6, egész nap pedig 2 grammnál több káliumot!

- Minden család maga termelje a bioélelmiszert a saját kertjében, ha más termeli valójában nem lehet ellenőrizni, hogy használt-e mérget is, mert a teljes körű szermaradvány vizsgálat megfizethetetlen, s hazánkban a biotermesztők is műtrágyázhatnak a mérgező kálisóval! ( KIK LOBBIZTÁK KI, ÉS MIÉRT? )

Desztillálóról, mérésekről, s műszerekről bővebb információ a honlapunkon található. Tanácsadás: telefonon (36-1) 2506064, (36-27) 380665 (vagy időpont-egyeztetés alapján, személyesen).


ESZKÖZBESZERZÉSI ÉS EGYÉB KÉRDÉSEK

1./Hővisszanyerő stabil háztartási IVÓVÍZ DESZTILLÁLÓ /magyar licenc/: AGRO-ANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG PJT, 1036 Bp., Lajos u.115.III.18. Tejfalussy András, Tel./fax:361-2506064.

2./VÍZTISZTASÁG-MÉRŐ (Ohm-mérô + szonda): - " -

3./UV-LÁMPA a mérgezô kálisó konyhasóban (nátrium-kloridban) kimutatására. Falschgeld Detektiv No. MD-118. Conrad Electronic, 1067 Bp., Teréz krt. 23. (Az Oktogonnál, az Aradi u. sarkán)

4./TÁPANYAGTÁBLÁZAT is kell az ételekkel bejuttatott nátrium és kálium fogyasztás megtervezéséhez, ellenőrzéséhez.

Dr. Bíró György, Dr. Lindner Károly (Medicina Bp.). Ezt a hiányos, és hamis adatokat is tartalmazó "Tápanyagtáblázatot" engedi terjeszten az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat. Kellene egy jobb, de nincs. A vérelektrolit-optimum védelméhez szüséges nátrium- és kálium tartalmakat, továbbá azt is meghamisítja, hogy mennyi kálium és nátrium pótlás a veszélytelen. 1 kg kukoricalisztre 0,6 gramm káliumtartalmat ad meg. Agrokémiai kutatóintézeti könyv viszont 20 grammos káliumtartalmat ad meg 1kg kukoricaszemre, tehát 33-szor többet, Ennek a 3300%-os eltérésnek csakis CSALÁS lehet az oka. Ay utóbbi hamis könyv /adat/ író dr. Kádár Imre (MTA-TAKI) korábban még 2 grammot közölt! 3300%-os "bizonytalanságban" tartják az élelmek kálium MENNYISÉGE vonatkozásában a termelőt és fogyasztót, azzal, hogy a MÉRTÉKNÉL IS CSALNAK:

Bíróék könyve a sportolók nátriumigényét helyesen közli: napi 6-10 gramm Na, 15-25 gramm NaCl. 43.táblázat,"A sportolók ásványi-anyag szükséglete sportágak szerint". Ennyi nátrium kell a legyengültnek is, 8 gramm nátriumot,18 gramm NaCl-t pótol az infuzió napi 2 liter fiziológiás (Ringer) sóoldata. Ha a sportolók és kórházban kezeltek nátriumpótlása vagy káliumpótlása hibás, az azonnal észrevehető: a sportoló teljesítménye csökken, a legyengült "kezd meghalni". Rögtön kiderülhet a csalás, a "Fekete Angyal" néven elhíresült sorozatgyilkos kórházi ápolónő is káliumtúladagolással ölt. De az összes többi ember nem képes észrevenni, hogy nátriumhiányos vagy káliumdús "ásványi-anyag pótlás" miatt ivartalanodik, hal meg.

Ezt a méréssel nem ellenőrizettséget kihasználva,dr. Bíróék 0,5-2 gramm közötti nátriumpótlást, 1,2-5 gramm közötti NaCl pótlást írtak elő, "Nátrium" címszó alatt, ill. a könyvük a 23. sy. táblázatában a "Biztonsági tartalékkal megnövelt ásványianyag-bevitel értékek" cím alatt. Miután ôk kísérletezték ki klinikákon azt, hogy a szájon át bejutó 0,8 gramm kálium már erősen vesemérgező és 1,8 gramm láthatóan rontja a szívműködést, torzítja az EKG impulzust,

Bíró ill. az ÁNTSZ-es cimborái a lakosság többségnek napi 3,5 grammos káliumdózist ajánlanak a könyvükben. .Ha ez sportolóba jut be (pl. kálisóval műtrágyázott növényekkel) neki sem jó, de a több nátriumot fogyasztót kevésbé mérgezi a káliumtöbblet, és Bíróék a sportolóknak naponta 15-25 gramm konyhasó evését javasolták, engedték meg.! Miért is beszélték le a többieket a méregtelenítő hatású nagyobb nátriumdózisról?!

Megtévesztő pl. a szója káliumtartalma, az 1999-es kiadásban, lásd 51.táblázat"Ásványi anyagok": "szója". Az előző kiadásban tízszer annyit közöltek! Számos embert mérgez a szója nagy káliumtartalma!

Mindezeknek a csalásoknak ellenére, látszik a Táblázatból, hogy szárazföldi növények alig tartalmaz nátriumot, viszont a káliumtartalmuk veszélyesen magas.
.
Az fentit könyvet BŰNÜGYI BIZONYÍTÉK CÉLJÁRA IS CÉLSZERŰ MEGVÁSÁROLNI, KÉSŐBB UGYANIS LE FOGJÁK TAGADNI A CSALÁSOKAT. Kellenek a bûnjelek a bírósági eljáráshoz, a bíróságon ezzel lehet bizonyítani, hogy miért jár a kártérítés az államtól, az ÁNTSZ által tudatosan megbetegítetteknek, pusztítottaknak..

Az ÁNTSZ a felelős a könyv hamis adatai miatti betegségért, APARTHEID, tudatos népirtás jele az is, hogy, a COCA-COLA 1,5 gramm/liter (mérgezô) káliumtartalmú. A Pepsi-Cola csak 0,18 gramm/liter káliumot tartalmaz, nyilván azért hogy a FENTIEKKEL TISZTÁBAN LÉVŐ IS KÓLÁZHASSON.

5/.A DESZTILLÁLT VÍZ GYÓGYHATÁSÁNAK AZ A MAGYARÁZATA, HOGY: A SOK SZABAD POTENCIÁLLAL RENDELKEZŐ TISZTA VÍZ MOLEKULÁI KÁLIUM KIOLDÁS ÚTJÁN ELBONTJÁK A HIBÁS SEJTEKET. EZUTÁN AZOKAT EGÉSZSÉGESSEL PÓTLOLHATJA A SZERVEZET, OSZTÓDNAK A SZOMSZÉDOS,. EGÉSZSÉGES SEJTEK. (EGY BETEG SEJT TORZ SEJTMEMBRÁNJA NEM KÉPES ÖTVENSZERES KÁLIUM KONCENTRÁCIÓ- ELTÉRÉST FENNTARTANI, . A SEJTEN BELÜL UGYANIS KB. ÖTVENSZERES A KÁLIUM KONCENTRÁCIÓ A SEJTET KÖRÜLVEVŐ TESTFOLYADÉKBAN LÉVŐHÖZ KÉPEST.


ORVOSI DESZTILLÁLTVÍZ-KÚRA DR. O.Z.A. HANISHTÓL (Mazdaznan)

Az orvosi művek tanulmányozása nem használ nekünk semmit sem a szervezet betegségei kezelésénél.

Minden bajnál a vér van túlterhelve.

Csak egy mód van a vér kitisztítására, a desztillált v. halott víz, mellyel kimossuk a vért, mely víz nem tartalmaz semmi élő szervezetet, sem vegyi összetételt. Ez a víz a forralásnál keletkező gőzből kondenzálódik és az olyan nyomást gyakorol a vérre, mely pillanatok, percek alatt megsemmisíti az anyagokat, idegen elemeket, ásványokat, savakat, melyek a vérbe hatoltak, keresztül űzi a szervezeten és rövid idő alatt elillannak.

Nem lényeges, hogy lassan v. gyorsan, melegen v. hidegen isszák-e a vizet, mindenki a maga módján, temperamentje és állapota szerint.

Az idegesek és hepatitikusoknak majdnem forrva kell inniuk. A lényeg: a szükséges nyomást fenntartani a vérre. Ezért kell egyszerre 2 pohárral (átlag 2 deci) inni, egész napon át, míg eléri a 3-3 és fél litert. Idősek, betegek, gyengék csak 2x1 decit igyanak, napi 2 l-nél nem többet.

Íme egy lehetséges kúra:

1. A felébredésnél reggel megisszuk az első 2 pohár vizet, melyek már az ágyhoz vannak készítve.

2. A reggeli előtt (ha egyáltalán reggelizünk) vesszük a 2. adag 2 pohár vizet.

3. 2 óra múlva a 3. adag 2 pohár jön.

4. Evés előtt a 4. adag 2 pohár jön, de ennél asztalhoz ülhetünk.

5. 2 órával ebéd után az 5. adag jön - 2 pohár víz.

6. 2 órával később a 6. adag 2 pohár víz.

7. Vacsora előtt (20 óra körül) veheti a 8.-at.

8. Kevéssel lefekvés előtt a 9. adagot s ezután úgy alszik, mint egy üdvözült.

Most jön a kérdés, mit lehet a kúra mellett még enni-inni?

Azt, amit akar és amennyit akar.
Elvileg a Mazdaznanban semmi sincs tiltva, főleg a kúra alatt. Ha nincs szüksége böjtre, nem kell semmit megvonnia magától ehet és ihat, de a kúra szabályait pontosan be kell tartani: minden 2 órában étkezés e l ő t t meginni a 2 pohár desztillált vizet.
Mégis, súlyos betegeknek a megfelelő étrendet kell betartani a kúránál.

Hamarosan megállapthatja, hogy már a reggelinél szerényebb lesz, miután megitta a 2x2 pohár vizet. 3 nap után már nem vágyakozik sem erre, sem arra többé, ellenkezőleg olyan dolgokra vágyik, amire azelőtt sosem gondolt és azokat fogyasztja. Kevés idő mulva búzadara, zabpehely és hasonló gabonaneműekre jön étvágya. Ha meg akarunk szabadulni bajainktól, úgy 1 kanál agar-agart veszünk reggelire.

Ha gyorsítani akarjuk erősödésünket, úgy este 1 kanál carageenzuzmó teát veszünk, szétmorzsoljuk egy csészébe (előzőleg többször átmosni) és forró vízzel leöntve megisszuk a folyadékot az alján maradt sűrűjével együtt. Napról napra kevesebbet eszünk, nemsokára csak a felét, majd az 1/3 részét annak, amit azelőtt fogyasztottunk.
Néhány hét mulva már a szükségleteink szerint választjuk táplálékunkat, úgyhogy egy új testet építhessünk.
5-7 hét múlva másként kezdünk élni. Már érezzük a tisztulási folyamatot, a vérkeringés megújulását, felfrissülését.
A súlyából semmit sem veszít a kúra alatt, sőt gyarapszik, mert mennél tisztább a vér és a testsejtek, úgy súlyosabbak lesznek. Ha túlságosan emelkedne a súlya, úgy leegyszerűsíti étrendjét, elhagyja az olajat és vajat.

E kúrában a legcsodálatosabb, hogy nem okoz semmi gondot, minden probléma magától megoldódik, ha szigorúan betartjuk a kúra előírásait. Világosabb gondolataink jönnek és szívesebben végezzük a légző gyakorlatainkat. Fejlődünk, a saját gondolataink lépnek előtérbe, nem kérdezősködünk többé, gondolkodó lénnyé válunk. Sokminden feleslegessé válik, amivel azelőtt foglalkoztunk. A kúra egyszerű, s az az érdekes benne, hogy minden megerőltetés nélkül nagy eredményt lehet elérni vele. Akár gyomorbajban szenved, vagy a máj nem funkcionál rendesen, v. a vesék vannak megtámadva, v. az emésztőcsatorna eldugult, v. nemi bajok okozzák a rosszullétet, mert a tüdők és idegek nem végzik jól a feladatukat, még a szív sem, s végül fekélyek jönnek, melyek rákká fejlődhetnek. Minden bajnak el kell múlnia s ehhez a desztilláltvíz kúra elég, nem kell semmit hozzátenni. Idegbajnál ajánlatos 21 napig a kúra idején csak pattogatott kukoricán élni, a gyümölcsöt elhagyva, míg a test újra normálisan működik. Ha görcsök, merevedések vannak, v. az inak megrövidülnek, csak a panopraktika nyújthat segítséget és meg kell veregetni, vagy mással ütögettetni az összezsugorodott testrészeket.

A tuberkolózis is eltűnik, ha kecsketejet adunk a betegnek, okra-hüvelyt (2 kanál) és pignons teát (1 kanál). A legsúlyosabb cukorbaj 6 hónap alatt elmúlik, melyet a közönséges orvosi előírások-rendelések nem képesek elérni.
A vizi betegség, köszvény, reuma, bélbajok és skrofulózis (vér bajok) 21 nap alatt javulnak.
Ekkor 3 heti szünet következik s újabb 3 hétig kell kúrázni 3x ismételve. Ha szükséges, folytatni kell, így 9 hónapig, mialatt teljesen kigyógyul mindenből.
A rák - bárhol legyen is, pl. mell-, gyomor-, máj- v. a belekben v. torokban, vagy egy sarcoma: ki lehet űzni a vérből 3 v. 14 hónap közt, desztilláltvíz-kúrával. Néha már pár nap után a sebes helyek (rákosak) megszáradnak, eltűnnek a vérből, s a baj ki lesz űzve.
A gyomorrák is gyorsan gyógyul, ha csak pattogatott kukoricán és sok friss zöldséggel él, salátának elkészitve, v. forró olajba dobva egy pillanatig, míg így kissé meghervad - s keveset eszünk belőle.
Minden savasat el kell hagyni. A bőr színe 3 napi kúra után már kivilágosodik, rózsás lesz, s az egész testben könnyűség érzete támad.
A 2. és 3. hét után a szemek áthatóan tiszták, fényesek lesznek s világosabb lesz a gondolkodás és a túlérzékenység is csökken.

Túlzásba ne vigyük a vízkúrát sem, mert akkor reumára hajlamosít. Ha kimondott ellenszenv van a vízivásra, akkor szüneteltetni kell, vagy jobban diétázni, avagy rövid böjtöket (1-2 hetenként 1 napot), bélfürdőket végezni.
Ugyanakkor a soványak hízni kezdenek, míg a kövérek fogyni kezdenek.
Hirtelen, heves eseteknél elég a 3 heti kúra, másoknál 5 hétig tarthat.
Aki 12 hétig bírja megszakítás nélkül, a teste minden baja lassan elmúlik, a táplálkozás mértékletes, pontos lesz.
A kúra befejeztével oly szokássá válik a víz-ivás, hogy szívesen folytatja s az esti étkezés előtt megissza a 2 pohár vizet.
Így nem betegedhetünk meg többé. Miután testünk 87 %-a vizből áll és a víz, amelyet naponta pontosan 2 pohárral desztillálva veszünk, kiviszi a sókat és savakat természetes utakon s nem engedi többé a vért ezekkel terhelni.

Ez a kúra 3 különleges eredményt biztosít:

1. Kimossa a vért úgy, hogy kiűz belőle minden idegen anyagot.

2. Ezáltal minden szerv és az egész szervezet is normálisan működik

3. Ez egy fiatalító fürdő, egy olyan fiatalodás, amilyet a fiataloknál sem találunk, mert a mirigyfunkciókat normalizálja, s így az agyra hatva felélénkül az ember tőle.

Ezt a hasznos kúrát mindig elővehetjük, újra kezdhetjük, ha úgy érezzük, hogy a szervek nem működnek pontosan és egy pár nap v. hétig folytathatjuk.
Ha nincs is különös bajunk, akkor is segítségül vehetjük e kúrát, mert a vért időről időre tisztítani kell, mindenkinek az ő temperamentje szerint.

Ha minden 3-5-7-9 évben 5-7 hétig kúrázunk, úgy tisztán tartjuk a szervezetet, biztosítjuk állandó jólétünket és előrehaladásunkat az életben. A desztillált víz a legnagyobb fontossággal s értékkel bír nemcsak az egyén, de egy egész nép számára. Egy gondos kormányzat, melynek szívügye a nép egészsége, minden vizet duplán desztilláltatna, mielőtt a vízvezetékbe engedné. (!)

Ha ez az eset nem áll fenn, úgy magunk desztilláljunk, legjobb a márciusi esővíz. Az is valamit ér, ha a vizet 2x felfőzzük 5-10 percig s közben mindig lehűtjük s az alját eldobjuk.

Lehet a kereskedelemben is venni, de vigyázni kell, hogy jó minőségű s főleg jóízű legyen!

Tejfalussy András
kutatómérnök, feltaláló

Forrás >>>

Utoljára frissítve (2012 március 12. (hétfő) 14:42)


Videó

Link







 
 
1 komment , kategória:  Egészségünk érdekében...  
Címkék: eszközbeszerzési, legcsodálatosabb, hepatitikusoknak, tápanyagtáblázat, megfizethetetlen, mirigyfunkciókat, tönkremenetelhez, ellentmondásosan, összezsugorodott, káliumtartalmat, kukoricalisztre, műtrágyázhatnak, kereskedelemben, emésztőcsatorna, káliumtartalmuk, nátriumdózisról, gyakorlatainkat, vérelektrolitot, nátriumhiánytól, mellékvesekéreg, megtervezéséhez, testfolyadékban, pusztítottaknak, táplálkozástani, népegészségügyi, desztilláltatna, desztilláltvíz, leegyszerűsíti, túlérzékenység, ellenőrzéséhez, felfrissülését, kitisztítására, nátriumhiányos, fenntartásához, kukoricaszemre, kutatóintézeti, élet létrejöttekor, óceánra jellemző, elektromos áramot, vérelektrolit optimuma, vérkeringés fenntartásához, szárazföldi növények, vérhez képest, igavonó állatok, étkezésre használt, ókori iratok, desztilláltvíz iváson, sejtek között, rossz elektromos, sejtek anyagcseréje, mellékvesekéreg biológiája, nátriumhiányos vagy, TUDATOS VÉRRONTÁSSAL HATMILLIÓRA, CSÖKKENTIK MAGYAROK LÉTSZÁMÁT, ÉTKEZÉSI SÓ HELYETT ETETETT IVARTALANÍTÓ KÁLISÓVAL ÉS AZ SZENNYEZETT IVÓVÍZ ITATÁSÁVAL, EGYES ÚJABB BIBLIA FORDÍTÁSOKBÓL KIHAGYJÁK SÓZÁST, FŐLEG MIÉRT, AGROANALíZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG, Nagy Kínában, LOBBIZTÁK KI, ESZKÖZBESZERZÉSI ÉS EGYÉB KÉRDÉSEK, IVÓVÍZ DESZTILLÁLÓ, AGRO-ANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG PJT, Tejfalussy András, Falschgeld Detektiv No, Conrad Electronic, Bíró György, Lindner Károly, Medicina Bp, Állami Népegészségügyi, Tisztiorvosi Szolgálat, Kádár Imre, MÉRTÉKNÉL IS CSALNAK, Fekete Angyal, BŰNÜGYI BIZONYÍTÉK CÉLJÁRA IS CÉLSZERŰ MEGVÁSÁROLNI, KÉSŐBB UGYANIS LE FOGJÁK TAGADNI CSALÁSOKAT, FENTIEKKEL TISZTÁBAN LÉVŐ IS KÓLÁZHASSON, DESZTILLÁLT VÍZ GYÓGYHATÁSÁNAK AZ MAGYARÁZATA, SZABAD POTENCIÁLLAL RENDELKEZŐ TISZTA VÍZ MOLEKULÁI KÁLIUM KIOLDÁS ÚTJÁN ELBONTJÁK HIBÁS SEJTEKET, EZUTÁN AZOKAT EGÉSZSÉGESSEL PÓTLOLHATJA SZERVEZET, OSZTÓDNAK SZOMSZÉDOS, EGÉSZSÉGES SEJTEK, BETEG SEJT TORZ SEJTMEMBRÁNJA NEM KÉPES ÖTVENSZERES KÁLIUM KONCENTRÁCIÓ- ELTÉRÉST FENNTARTANI, SEJTEN BELÜL UGYANIS KB, ÖTVENSZERES KÁLIUM KONCENTRÁCIÓ SEJTET KÖRÜLVEVŐ TESTFOLYADÉKBAN LÉVŐHÖZ KÉPEST, ORVOSI DESZTILLÁLTVÍZ-KÚRA DR,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Alázat  Alázat  Makszim Gorkij gondolata  Png lepke  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Png csokor  Facebookon kaptam  Akarat  Garai Gábor - Takarítás  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Rátalálsz  Nagyi telefonál  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Popper Péter szavai  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam Krisztinától  Szabolcska Mihály – Ákác...  Fehér virág  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Őrizkednünk kell...  Egy lelki imádság  Albert Einsteinről  Jó éjszakát  Szép álmokat!  A sors  Paul David Tripp Április 19  Paul David Tripp Április 20  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Tanuld meg ezt a versemet  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Adakozás  Reggel van  Éretlen vers  Akarat  Png csokor  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Csak a fogyatkozás látható  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Mindig jusson idő nevetni  Szép estét kedves látogatóimna...  A jó emberek mindig szépek mar...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png virág  Akarat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Paul David Tripp Április 20  Irgalom és ítélet  Hogy lehet megtartani  Julian Brass gondolata  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Idő  Egy bizonyos határt  Rátalálsz  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Png csokor  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Alázat  A másik dolog,  Mi lenne ha  Egy lelki imádság  Szép estét kedves látogatóimna...  Bertolt Brecht -től idézet  Popper Péter szavai  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Németh László tollából  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  képre írva  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
élet létrejöttekor, óceánra jellemző, elektromos áramot, vérelektrolit optimuma, vérkeringés fenntartásához, szárazföldi növények, vérhez képest, igavonó állatok, étkezésre használt, ókori iratok, desztilláltvíz iváson, sejtek között, rossz elektromos, sejtek anyagcseréje, mellékvesekéreg biológiája, nátriumhiányos vagy, nátriumhiánytól beűrűsödik, vese tönkremenetelhez, szlovák akadémiai, növények kálisóval, természetes ételt, magyar népet, vérelektrolit kérdésben, tényleges mérési, mérések eredményeit, tiltott kísérlet, tengervíz só-összetételtől, káliumot fordított, vérelektrolit legfontosabb, nátrium helyett, tiszta desztillált, ezúton való, személyek felelôsek, magyarok lélekszáma, kálisó etetés, többiben kálisó, desztillált vízre, családi porta, ismeretlen tartalmú, kálisót kimutató, felnőtt legalább, saját kertjében, teljes körű, mérgező kálisóval, honlapunkon található, mérgezô kálisó, ételekkel bejuttatott, 3300%-os eltérésnek, élelmek kálium, sportolók nátriumigényét, sportolók ásványi-anyag, infuzió napi, azonnal észrevehető, sportoló teljesítménye, összes többi, lakosság többségnek, több nátriumot, sportolóknak naponta, méregtelenítő hatású, szója káliumtartalma, 1999-es kiadásban, előző kiadásban, szója nagy, csalásoknak ellenére, káliumtartalmuk veszélyesen, fentit könyvet, bírósági eljáráshoz, bíróságon ezzel, könyv hamis, orvosi művek, szervezet betegségei, forralásnál keletkező, olyan nyomást, vérbe hatoltak, maga módján, szükséges nyomást, lehetséges kúra, felébredésnél reggel, ágyhoz vannak, reggeli előtt, kúra mellett, kúra alatt, kúra szabályait, megfelelő étrendet, reggelinél szerényebb, alján maradt, szükségleteink szerint, tisztulási folyamatot, vérkeringés megújulását, súlyából semmit, kúra előírásait, légző gyakorlatainkat, saját gondolataink, kúra egyszerű, vesék vannak, emésztőcsatorna eldugult, desztilláltvíz kúra, kúra idején, gyümölcsöt elhagyva, test újra, inak megrövidülnek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 82 db bejegyzés
Összes: 4843 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1577
  • e Hét: 4725
  • e Hónap: 44546
  • e Év: 222421
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.